15 Bedste High Top Fade Haircuts

High top fade, også kendt som hi-top fade, var en populær sort herreklipning, der toppede i slutningen af ​​80’erne og begyndelsen af ​​90’erne. Ikke desto mindre er high top fade haircut tilbage og transcenderende race. Selvom de mest almindeligt ses på sort hår, er frisurer med høj top ved at blive en cool hårtrend og stil for mænd i alle kulturer.

Som en version af den flade top er den høje topklipning et snit med høj kontrast med korte falmede sider og en lang top. De bedste high top haircuts giver mulighed for mange variationer og stilarter. For eksempel kan fyre vælge at få en temp, lav eller høj fade på siderne, eller vælge en hud eller drop fade for en ændring. Desuden kan mænd få en høj top fade med en del, dreads, vendinger, krøllet hår eller en ble Afro.

Tjek vores guide herunder for billeder af den høje topfade og de mange forskellige typer udskæringer og stilarter, du kan få!

High Top Fade Haircuts

Bedste High Top Fade Styles

Hvis du overvejer en high -fade haircut ved dit næste besøg i frisøren, vil du elske vores eksempler herunder. Fra høje og lave fades til siderne til dreads, vridninger og krøllet hår ovenpå, her er de bedste high top fades.

High Top Fade med del

High Top Fade med del

High top fade med en del tilføjer en anden dimension til en allerede trendy frisure. Fordi den høje top er længere oven på, kombinerer en fade på siderne og en del i håret bare mere opmærksomhed på de forskellige komponenter i snittet.

High Top Fade + Dreads

Høj topfade med dreads

High top dreads er et stilfuldt alternativ til den tykkere hårblok, der normalt ledsager dette look. Som en modig modeerklæring falmer high -dread -stilerne smukt og skiller sig ud i en mængde.

Krøllet High Top Fade

Krøllet High Top Fade

Den krøllede high top fade tilbyder en fantastisk mulighed for fyre, der ikke ved, hvad de skal gøre med deres svære at styre, tykke krøllede hår.

High Top Fade med krøller

High Top Fade With Curls

Igen giver høje topvendinger mulighed for, at sorte mænd kan style deres krøller med en dårlig finish.

Ble High Top Fade

Ble High Top Fade

Bleen high top fade er en særlig slags Afro. Med en høj hudfade på siderne og en stor ble Afro kan fyre, der ønsker volumen på toppen, vælge denne friske frisure. Bare spørg din frisør om en blebleklipning, og han ved præcis, hvordan han skal klippe udseendet.

Falmet høj top med vridninger og del

High Top Fade med vridninger og del

Fade og vendinger giver sorte mænd en populær måde at style deres hår på, når de vokser det ud.

High Top Afro Fade

High Top Afro Fade

High Top Fade med hårdesign

High Top Fade med hårdesign

Cool High Flat Top Fade

Høj flad top fade

Høj top med vendinger

Høj top med vendinger

Lav høj top fade med krøllet hår

Lav høj top fade med krøllet hår

Høj hudfade med langt kinky hår

Høj hudfade med langt, kinky hår