15 Bedste Old School Haircuts

Old school haircuts har gjort et comeback i de seneste år. Selvom de tilsyneladende er gammeldags og retro, overskrider disse vintage mænds frisurer tiden og ser lige så stilfulde og klassiske ud nu som i 50’erne og 60’erne. Faktisk er mange af retro -frisurer som pompadour, glat ryg, quiff og sidedel favoritter i frisørsalonen.

For at få disse old school -frisurer til mænd til at passe til de nyeste hårtendenser, skal alle fyre bede deres barber om et underskud eller falme på siderne og bagsiden og derefter style en struktureret finish ovenpå. Dette naturlige look kræver et mat produkt. For at style de mest gangster-haircuts vil du dog holde dit hår glat og sofistikeret ved hjælp af et stærkt hold, højglanspomade.

For at få de bedste gammeldags haircuts, tjek de klassiske snit og stilarter herunder. Disse traditionelle mænds haircuts fungerer godt med kort, mellemlangt og langt hår og kombinerer fortidens sejeste stilarter med nutidens dygtige barberer!

Klassisk Pompadour -frisure

Old School Pompadour

Den klassiske pompadour er en af ​​de mest populære mænds frisurer nogensinde. Denne gamle, men alligevel ikoniske frisure lever på barbershops i dag med en fade eller underskæring på siderne og struktureret styling på toppen. Hvis du vil have den traditionelle retroversion af stilen, bør fyre anvende en pomade med høj holdbarhed med glans for en glat, våd finish.

Hvis du er mere interesseret i den moderne pompadour, kan du prøve et mat hårprodukt for et naturligt look. Uanset hvad, er denne stilfulde mænds frisure kantet og fed.

Old School Slicked Back Hair

Old School Slicked Back Hair

Gammeldags glat tilbage hår er en anden barbershop-favorit. Som en af ​​de hotteste mænds frisurer gennem historien elsker fyre det, fordi det er let at style og vedligeholde. Brug bare et stærkt, skinnende hårprodukt og børst dit hår lige tilbage.

Hvis du vil prøve den moderne glatte ryg, skal du se på den glatte bagside eller undertoning. De korte sider og bagsiden vil fremhæve det lange hår ovenpå, hvilket giver et elegant, men sexet hårklippning, kvinder ikke kan modstå.

Retro Quiff frisure

Old School Quiff frisure

Den gamle quiff ligner meget den strukturerede moderne quiff. Populær af James Dean, den quiff frisure tilbyder en afslappet, naturlig styling med volumen og længde på toppen. Selvom du kan bruge et stærkt hårprodukt til at skabe en mindre rodet, pænere version af looket, anbefaler vi en let til medium holdbar pomade, voks eller creme for maksimal bevægelse og flow. Slutresultatet er en klassisk herrefrisure, der aldrig går af mode.

Traditionel hårklippning i siden

Traditionel sideskæringsfrisure

Sidedelen repræsenterer en smuk herrefrisure. Generelt var mænds adskilte haircuts almindelige blandt den sofistikerede elite. Ivy League -drenge, privilegerede unge mænd og professionelle forretningsmænd kunne ses bære den gamle skolesidedel sammen med deres jakkesæt og skinnende sko.

Styling af en sidedel er super let – simpelthen finder du hårets naturlige del, børster den ene side hele vejen og resten ned. Moderne haircuts i siderne tilføjer undertiden en tyk linje barberet i håret for at fremhæve afskeden.

Gammeldags kam over frisure

Gammeldags kam over frisure

Den klassiske kam over er ofte forvekslet med sidedelen. Selvom begge frisurer er kendt for deres smarte, dapper look, flyder kammen over frisure mere og tilbyder ikke den samme strukturerede finish som delen. Vintage kam over haircut kræver korte tilspidsede sider klippet med en saks og en kort til mellemlang længde top stylet med skinnende pomade.

Kammen over fade er imidlertid en meget køligere moderne variation. Fyre har valget mellem en høj, mellem eller lav fade på siderne, med mulighed for at aftage eller falme ind i huden. På samme måde kan du vælge en underskæring til et snit i en længde. Endelig er håret på toppen ofte struktureret for et mere naturligt look. Det sidste look er en trendy stil, der er svær at slå med hensyn til alsidighed.

Gangster frisurer

Gangster Haircuts - Korte tilspidsede sider med sidefejet hår og fuldskæg

Gangstere og Hollywood -berømtheder var trendsættere i store dele af det 20. århundrede. Imidlertid forsøgte old school gangsters og gangstere deres bedste at blande sig, hvilket betyder, at de foretrak professionelle haircuts, der fik dem til at ligne velrenommerede forretningsmænd. Disse klassiske gentleman’s haircuts var rene og klassiske med korte sider og kort til mellemlangt hår ovenpå. De bedste gangster -haircuts, du finder, er den glatte ryg og siden.

Old School Short Haircuts

Old School Short Haircut - Kort pandehår med High Taper Fade

Mens mange gammeldags stilarter holdt håret på toppen længere, holdt nogle sig korte over det hele. På billedet ses et eksempel på en ren kortside og bagklipning med en kort frynser på toppen. Den strukturerede rodede styling så godt ud under hatte slidt tilbage på dagen. Apropos, frynser og fransk afgrøde har været i trend i år.

Rebellisk Rockabilly Jelly Roll

Gammeldags gelérulle

Denne oprørske Rock and Roll -frisure var enorm i 40’erne og 50’erne. Navngivet Jelly Roll, var det almindeligt blandt fyre i Rockabilly- og smøremiddeltiden.

Retro fingerbølger

Gammeldags Retro Finger Waves

Fingeren bølger frisurer var et godt udseende blandt fyre med bølget eller krøllet hår. Ligesom en sidedel blev det længere hår på toppen børstet til den ene side, hvor krøllerne eller bølgerne blev efterladt. Selvom stilfuld for tiden, har stylingen ikke vist sig meget siden 20’erne.

Old School Bad Boy Haircut

Old School Bad Boy Haircut - Kort klassisk konisk med lang rodet quiff og stubskæg

Den gamle skoles frisørklip ændrer sig ikke meget fra årti til årti. Dette eksempel viser kortsider, der er tilspidset med en saks, mellemlangt til langt hår ovenpå og et skægstub. Den fritflydende, naturlige frisure tilbyder volumen og bevægelse, der trodser den fremherskende herrens stil på dagen og derfor emmer af bad boy-billedet. Den moderne version ville være nutidens hot hipster haircuts parret med et tykt skæg.

Klassisk Old Western Cowboy frisure

Klassisk gammel vestlig cowboy -frisure - barberede sider med tykt skråt hår og overskæg

De korte sider, tykt børstet hår og fuldt overskæg i styret giver den perfekte cowboy -frisure. Fordi cowboys var kendt for at være alfa-mænd, symboliserer denne gamle-vestlige frisure deres oprørske og maskuline stil.