15 legjobb magasan fade hajvágás

A magas felső fade, más néven hi-top fade, népszerű fekete férfi hajvágás volt, amely a 80-as évek végén és a 90-es évek elején érte el csúcspontját. Ennek ellenére a magas felső fade hajvágás visszatért és meghaladja a versenyt. Bár a leggyakrabban fekete hajon látható, a magas frizurák hűvös haj trendnek és stílusnak számítanak minden kultúrában élő férfiak számára.

A lapos felső változatként a magas felső hajvágás nagy kontrasztú vágás, rövid kifakult oldalakkal és hosszú felsővel. A legjobb magas hajvágás számos variációt és stílust tesz lehetővé. Például a srácok választhatnak, hogy hőmérsékletet, alacsony vagy magas fakulást kapnak az oldalakon, vagy választhatnak bőr vagy csepp halványítást a változás érdekében. Ezenkívül a férfiak magas felső homályosodást kaphatnak, részekkel, rettegésekkel, csavarásokkal, göndör hajjal vagy pelenkával..

Tekintse meg alábbi útmutatónkat a magas csúcshalványításról, valamint a különféle vágásokról és stílusokról!

Magas felső fakulású hajvágás

A legjobb High Top Fade stílusok

Ha a fodrászüzletben tett következő látogatásakor fontolóra veszi a magas fade hajvágást, akkor szeretni fogja az alábbi példákat. Az oldalak magas és alacsony elhalványulásától a rettegésekig, a csavarásokig és a göndör hajig, itt vannak a legjobb csúcsfakulások.

Magas felső fakulás alkatrésszel

Magas felső fakulás alkatrésszel

A magas felső fakulás egy résszel újabb dimenziót kölcsönöz a már divatos frizurának. Mivel a magas felső a tetején hosszabb, az olvadás és a haj egy részének kombinálása csak nagyobb figyelmet fordít a vágás különböző összetevőire.

High Top Fade + Félelmek

Felső fade rettegéssel

A magas felső rettegések stílusos alternatívát jelentenek a vastagabb hajszálakhoz, amelyek általában ezt a megjelenést kísérik. Merész divatmegnyilatkozásként a magasan féltett rettegés szépen elhalványítja a stílusokat, és kiemelkedik a tömegből.

Göndör magas csúszás

Göndör magas csúszás

A göndör, magas felső fakulás fantasztikus lehetőséget kínál azoknak a srácoknak, akik nem tudják, mit kezdjenek a nehezen kezelhető, vastag göndör hajjal.

Magas felső fakulás fürtökkel

Magas felső fakulás fürtökkel

Ismét a magas felső fordulatok lehetővé teszik a fekete férfiak számára, hogy rosszul fejezzék be a fürtjeiket.

Nappy High Top Fade

Nappy High Top Fade

A pelenka magas felső fakulása az Afro különleges fajtája. Az oldalak magas bőrfakulásával és egy nagy pelenka Afro -val a hangerőt akaró srácok választhatják ezt a friss frizurát. Csak kérje meg fodrászától a pelenka elhalványulását, és ő pontosan tudja, hogyan vágja le a megjelenést.

Fakult magas felső csavarokkal és részekkel

High Top Fade csavarokkal és alkatrészekkel

Az elhalványulás és a fordulatok a fekete férfiaknak népszerű módot kínálnak a hajformázásra, amikor kinőnek.

High Top Afro Fade

High Top Afro Fade

High Top Fade hajformázással

High Top Fade hajformázással

Hideg magas lapos felső fakulás

Magas lapos felső fakulás

Magas felső csavarokkal

Magas felső csavarokkal

Alacsony magas felső fakulás göndör hajjal

Alacsony magas felső fakulás göndör hajjal

Magas bőrfakulás hosszú, göndör hajjal

Magas bőrfakulás hosszú, göndör hajjal