15 най -добри прически за старо училище

Подстригването в старата школа се завръща през последните години. Макар и привидно старомодни и ретро, ​​тези ретро мъжки прически надхвърлят времето и изглеждат също толкова стилни и елегантни сега, както през 50-те и 60-те години. Всъщност много от ретро прическите като помпадур, хлъзгав гръб, куиф и странична част са любими на фризьорския салон.

За да накарат тези стари училищни прически за мъже да отговарят на най -новите тенденции в косата, всичко, което трябва да направят, е да поискат от фризьора си подстригване или избледняване отстрани и отзад и след това оформете текстурирано покритие отгоре. Този естествен вид ще изисква матов продукт. Въпреки това, за да оформите най-гангстерските прически, ще поддържате косата си гладка и изтънчена, като използвате силна фиксация, блестяща помада.

За да получите най-добрите старомодни прически, разгледайте класическите кройки и стилове по-долу. Тези традиционни мъжки прически работят добре с къса, средна и дълга коса и съчетават най -готините стилове от миналото с днешното умело бръснене!

Класическа прическа Помпадур

Помпадур от старото училище

Класическият помпадур е една от най -популярните мъжки прически за всички времена. Тази стара, но емблематична прическа живее в бръснарниците днес с избледняване или подрязване отстрани и текстуриран стил отгоре. Ако искате традиционната ретро версия на стила, момчетата трябва да нанесат помада с високо задържане с блясък за гладко, мокро покритие.

Ако се интересувате повече от модерния помпадур, опитайте матов продукт за коса за естествен вид. Така или иначе, тази стилна мъжка прическа е остра и смела.

Остригана коса от старото училище

Остригана коса от старото училище

Старомодната нагласена коса е друг любимец на бръснарницата. Като една от най -горещите мъжки прически в историята, момчетата я харесват, защото е лесна за оформяне и поддържане. Просто използвайте силен, блестящ продукт за коса и изчеткайте косата си направо назад.

За да изпробвате модерното хлъзгане назад, погледнете подрязването или избледняването на хлъзгавия гръб. Късите страни и гръб ще подчертаят дългата коса отгоре, правейки стилна, но секси прическа, на която жените не могат да устоят.

Ретро Quiff прическа

Прическа Quiff от Old School

Старият куиф много прилича на текстуриран модерен киф. Популяризирана от Джеймс Дийн, прическата quiff предлага непринуден, естествен стил с обем и дължина отгоре. Въпреки че можете да използвате силен продукт за коса, за да създадете по -малко разхвърляна, по -изчистена версия на външния вид, ние препоръчваме лека до средно задържаща помада, восък или крем за максимално движение и поток. Крайният резултат е класическа мъжка прическа, която никога няма да излезе от мода.

Традиционна прическа със странична част

Традиционна прическа със странична част

Страничната част представлява прическа на красив джентълмен. Като цяло прическите на мъже, разделени на мъже, бяха често срещани сред сложния елит. Момчета от Лига бръшлян, привилегировани млади мъже и професионални бизнесмени можеха да бъдат видени да носят страничната част на старото училище, заедно с костюма и лъскавите си обувки.

Оформянето на странична част е супер лесно – просто намерете естествената част на косата, изчеткайте едната страна докрай, а останалата част надолу. Съвременните подстригвания отстрани понякога добавят дебела линия, обръсната в косата, за да подчертаят раздялата.

Старомоден гребен над прическа

Старомоден гребен над прическа

Класическият гребен често се бърка със страничната част. Въпреки че и двете прически са известни с интелигентния си, изтънчен вид, гребенът върху прическата тече повече и не предлага същото структурирано покритие като частта. Винтидж гребенът над прическата изисква къси заострени страни, изрязани с ножица, и къса до средна дължина, оформена с лъскава помада.

Гребенът върху избледняване обаче е много по -хладен съвременен вариант. Момчетата имат избор на високо, средно или ниско избледняване отстрани, с възможност за стесняване или избледняване в кожата. По същия начин можете да изберете подрязване за изрязване с една дължина. И накрая, косата отгоре често е текстурирана за по -естествен вид. Крайният вид е модерен стил, който е трудно да се победи по отношение на гъвкавостта.

Гангстерски прически

Гангстерски подстригвания - къси заострени страни с коса отстрани и пълна брада

Гангстери и холивудски знаменитости са определящите тенденциите през по -голямата част от 20 -ти век. Въпреки това, гангстерите и мафиотите от старата школа наистина се опитваха да се слее, което означава, че предпочитат професионални прически, които ги карат да изглеждат като реномирани бизнесмени. Тези класически джентълменски прически бяха изрязани и елегантни с къси страни и къса до средна дължина на косата отгоре. Най -добрите гангстерски прически, които ще намерите, са гладката задна и странична част.

Къси прически за старо училище

Къса прическа Old School - Къса ресни с изтъняване с висока конусност

Докато много старомодни стилове поддържаха косата на върха по-дълго, някои останаха къси навсякъде. На снимката е пример за чиста къса страна и прическа с къса ресни отгоре. Текстурираният разхвърлян стил изглеждаше добре под шапките, носени през деня. Говорейки за, ресни и френски култури са в тенденция тази година.

Rebellious Rockabilly Jelly Roll

Старомодно желе желе

Тази бунтарска рокендролска прическа беше огромна през 40 -те и 50 -те години. Наречен Jelly Roll, той беше често срещан сред момчетата от ерата на Rockabilly и по -грес.

Ретро пръстови вълни

Старомодни ретро пръстови вълни

Прическите с вълни на пръстите изглеждаха добре сред момчета с вълнообразна или къдрава коса. Подобно на страничната част, по -дългата коса отгоре беше начесана на една страна, където къдриците или вълните бяха оставени разрошени. Макар и красив за онова време, стайлингът не се появи много от 20 -те години.

Прическа за лошо момче от старо училище

Прическа за лошо момче от Old School - къса класическа конус с дълга разхвърляна прическа и стърнища брада

Подстригването на лошо момче от старата школа не се променя много от десетилетие на десетилетие. Този пример показва къси страни, заострени с ножица, средна дължина до дълга коса отгоре и брада. Свободно течащата, естествена прическа предлага обем и движение, които се противопоставят на преобладаващия джентълменски стил на деня, като по този начин излъчват образа на лошото момче. Съвременната версия би била днешните горещи хипстърски прически, съчетани с гъста брада.

Класическа стара западна каубойска прическа

Класическа стара западна каубойска прическа - обръснати страни с гъста подстригана коса и мустаци

Късите страни, гъста начесана коса отзад и пълните мустаци на кормилото осигуряват перфектната каубойска прическа. Тъй като каубоите бяха известни като алфа мъже, тази прическа от стария запад символизира техния бунтарски и мъжествен стил.