15 parasta FuckBoy -leikkausta

Fuckboy -hiustenleikkaukset ovat vuoden 2021 kuumimpia trendejä. parturit tänään. Ja vaikka vitun poika yleensä kuvittelee itsensä pelaajaksi tai naisen mieheksi, fuckboy-kampaukset ovat yleensä moderneja, siistejä ja erittäin tyylikkäitä. Tästä syystä kavereiden tulisi hyväksyä vittu boi -leikkaus stereotypiasta huolimatta.

Halusitpa kartion haalistumista tai alihaittoa sivuilla, jotka on yhdistetty hihnaan, kampaukseen, pompadouriin, faux haukkaan, sivuosaan, liukas selkä tai muu paha poika -kampaus miehille, suosittelemme, että hankit yhden näistä seksikkäistä leikkauksista ja tyyleistä . Tutustu tähän oppaaseen löytääksesi parhaat vittuilutyylit kokeiltavaksi.

Vitun tukka

Paras FuckBoy aliarvostus

Tässä on muutamia esimerkkejä trendikkäistä vittuilevista kampauksista.

Miesten haalistuvat aliarvostus

Vaikka haalistumisleikkaus on ollut suunnilleen yhtä kauan kuin parturit itse, kapeneva haalistuminen on edelleen perusta useimmille miesten aliarvostuksille. Tämä on osoitus siitä, kuinka hyvät haalistumiset näyttävät niin monilla eri tyyleillä, jotka tarjoavat vähän huoltoa vaativaa, tuoretta leikkausta, joka keskittää silmät päälle asetettuihin hiuksiin.

Fuckboy Fade Haircuts

Vaikka valittavana on erilaisia ​​haalistuvia aliarvostustyyppejä, leikkaustekniikka ja viimeistely ovat yleensä samat. Haalistumisen leikkaamiseksi parturit sekoittavat hiukset lyhyistä lyhyemmiksi alaspäin ja taaksepäin kohti niskaa.

On olemassa korkeita, keski- ja matalia häipymiä sen määrittämiseksi, mistä kapenee. Korkea haalistuminen alkaa pään sivujen ja takaosan yläosasta ja matala haalistuminen alkaa aivan korvien ja pääntien yläpuolelta. Pojat voivat myös pyytää kartion haalistumista tai ihon haalistumista, mikä kertoo parturille, kuinka lyhyesti haalistua.

Fuckboi -kampaukset - Taper Fade + paksut harjatut selkähiukset

Jos tarvitset konservatiivisempaa, ammattimaista leikkausta, paras kartio on paras vaihtoehto. Toisaalta, jos haluat vakavasti rohkean leikkauksen, jossa on paljon kontrastia ärtyiseen kampaukseen, korkea haalistuminen on paljon havaittavampaa.

Lisäksi iho tai kalju haalistuminen voivat tarjota erittäin aggressiivisen viimeistelyn, sekoittaen hiukset paljaalle iholle. Ja jos haluat todella karun vittu -boi -ilmeen, yhdistä se paksuun partaan. Tämä yhdistelmä haalistuneita sivuja, keskipitkät tai pidemmät hiukset päällä ja karu, täysi parta edustavat pohjimmiltaan fuckboy -aloituspakettia.

Matala ihon haalistuminen täydellä partalla

Alle leikatut kampaukset

Aliarvostus on paljon kuin haalistuminen, koska ne ovat molemmat viileitä lyhyitä hiustenleikkauksia miehille. Ero haalistumisen ja alileikkauksen välillä on se, että hiusten haalistumisen sijasta alileikkaus on kaikki yhden pituinen sivujen ja selän ympärillä. Suosittu hipster -hiustenleikkaus, leikattu selkäleikkaus saattoi olla alkuperäinen vittu -poikien leikkaus.

Kuvioitu liukas selkä Undercut kampaus miehille

Kuitenkin hyvällä irrotetulla alileikkauksella ja pituudella ylhäällä kaverit voivat luoda joitain tämän päivän parhaista tyyleistä, mukaan lukien pompadour, quiff ja kampaus. Alleleikatut kampaukset toimivat hienosti miehillä, joilla on suorat, paksut hiukset, mutta leikkaus voi näyttää hyvältä myös aaltoilevilla ja kiharoilla hiuksilla.

Alle leikattu + paksu tekstuurikuvio päällä

Kampaa

Kampaus on helposti yksi ajattomimmista miesten kampauksista. Niin monilla tavoilla muotoilla hiuksesi ja muotoilla kampa aliarvostusten yli, kavereiden tulisi todella harkita tätä ikonista ulkoasua. Vaikka kampauksen kampaukseen liittyi aikoinaan kaljuuntuneet miehet, jotka yrittivät peittää ohentavia hiuksia, kampa haalistumisen tai aliarvostetun kampauksen yli on muuttanut täysin tämän näkymän.

Paras kampa yli haalistuvat aliarvostus

Näissä tapauksissa kampa voidaan muotoilla kiiltävällä tai kuvioidulla viimeistelyllä. Klassinen ulkonäkö vaatii yleensä vahvaa pomadaa liukkaan tyylin luomiseen, kun taas moderni kuvioitu versio saavutetaan parhaiten keskipitkällä, mattapomadilla tai heikosti kiiltävällä vahalla.

Comb Over Fade

Lisäksi kampauksen voi muotoilla eri tavoilla. Yksi on paksu, hyvin määritelty osa ja kaikki hiukset pyyhkäistiin toiselle puolelle siistin, jäsennellyn ilmeen saavuttamiseksi. Toinen johtaa siihen, että hiukset harjataan luonnollisemmin, jotta muotoilu on löysä.

Kampaa hiuksen yli

Loppujen lopuksi kampauksen kampaus antaa sinulle paljon joustavuutta ja voit luoda useita mahtavia tyylejä – klassisia tai moderneja. Kun keskipitkät ja pitkät hiukset ovat päällä, kaverit voivat saada hiuksen, pompadourin, liukastaa hiuksensa takaisin tai piikittää sen.

Otsakiehkura

Quiff on allekirjoitettu fuckboy -kampaus. Moderni kuvioitu quiff -hiustenleikkaus on rento ja rento, ja se antaa viileää tunnelmaa. Se on erityisen suosittu nuoremmille miehille, mutta se vaatii jonkin verran huoltoa, joka antaa metroseksuaalisen leimautumisen. Kuitenkin quiff on enemmän kuin ajan arvoinen tyylille.

Quiff + Low Taper Fade + Paksu parta

Vain 3–4 tuumaa hiuksia päällä on kaikki mitä tarvitaan tämän suuren tyylin luomiseen. Voit halutessasi haalistaa sivut tai pitää ne kaikki yhden pituisina. Valinta on sinun, mutta muista, että mitä lyhyemmät sivut, sitä dramaattisempi.

Korkea kapeneva haalistuminen + pitkä kuvioitu moderni Quiff

Jos haluat muotoilla quiffin, käytä yksinkertaisesti vahahiustuotetta, jos haluat kuvioidun, luonnollisen ilmeen tai pomadan tyylikkään, kiiltävän viimeistelyn saavuttamiseksi. Levitä muotoilutuotetta, kun hiukset ovat vielä kosteat, harjaa hiukset takaisin (tai käytä sormiasi, jos sinulla on luonnollisia aaltoja tai kiharoita) ja kuivaa ne föönaamalla, kiinnittäen erityistä huomiota juurien hiuksiin. Tämä antaa quiffillesi erottuvan hissin.

Viistetyt hiukset

Leikatut kampaukset eivät koskaan mene muodista. Leikatut hiukset ovat ihanteellisia kaikille, jotka haluavat vihjeen “pahan pojan” kuvasta ottamatta asioita äärimmäisyyksiin, kuten mohawkin saaminen ajeltuilla sivuilla. Tietyt versiot liukkaasta selästä ovat melkein varmasti perseisiä kampauksia, ja se, joka erottuu eniten, on kuvioidut harjatut selän hiukset.

Slicked Back Fuckboi Hair

Hiusten muotoiluvaha, savi tai jopa mousse auttaa sinua saavuttamaan haluamasi luonnollisen virtauksen ja volyymin; muutoin pomade sopii täydellisemmin retrohenkiseen, rasvattomaan liukumaan takaisin.

Slick Back Undercut

Parasta tässä vitun poikien leikkauksessa on se tosiasia, että se on tarpeeksi helppo viedä liiketoiminnasta nautintoon vain harjalla ja suosikkituotteellasi. Liu’uta se takaisin vahalla, joka tarjoaa kohtuullista kiiltoa päivän aikana, ja sitten illalla, työskentele pienessä pomadessa juurilla saadaksesi badass -kampauksen. Joka tapauksessa, olet varmasti upean näköinen.

Faux Hawk

Keinotekoinen haukka on tuore ote mohawkista ja piikkisistä hiuksista. Hiustyyli, joka tunnetaan myös nimellä fohawk, on monipuolinen ja tyylikäs, mutta vähemmän dramaattinen kuin perinteiset ajeltujen sivujen mohawk. Paras versio tyylistä on fohawk -haalistuminen, ja lyhyet sivut korostavat paksut hiukset päälle. Keinotekoinen haukkakampaus vaatii vähintään 2–3 tuumaa pituuden, jonka voit piikittää haluamallasi tavalla. Yläosa voi olla kapea tai leveä, mutta mitä terävämmät hiukset päällä, sitä rohkeampi fohawk näyttää.

Skin Fade Faux Hawk ja paksu parta

Hawk -kampaukset ovat myös erittäin joustavia, koska pidempi pituus antaa kavereille mahdollisuuden muuttaa tyyliään. Miehillä on laaja valikoima harjattuja hiuksia, pitkiä hapsuja ja sotkuisia kampauksia. Samoin oikean pomaden, vahan tai kerman käyttö voi auttaa paljon tässä, mutta muista valita se, jolla on sopiva pito, jotta saat parhaat tulokset.

Faux Hawk Fade

Parhaat hiusten muotoilutuotteet miehille

Jotta voit muotoilla parhaat vittu -kampaukset, sinulla on ehdottomasti oltava parhaat hiustuotteet miehille. Hyvän muotoilutuotteen valitseminen todella riippuu siitä, miten haluat muotoilla hiuksesi. Esimerkiksi kaverilla, joka muotoilee liukkaan selän aaltoilevilla hiuksilla, on erilaiset tarpeet kuin teini -ikäisellä, joka haluaa käyttää kuvioitua pompadouria. Lisäksi miesten on tasapainotettava piton, kiillon, tuoksun, ainesosien, helppokäyttöisyyden ja pestävyyden välillä.

Tässä ovat markkinoiden parhaiten arvioidut pomadit, vahat, savet ja voiteet.

Esikatselu tuotteen arvio Hinta
Suavecito Pomade Firme (vahva) pito 4 oz, 1 pakkaus - Voimakkaasti pidettävä hiuspommi miehille - keskikokoinen kiiltävä vesipohjainen vaha kuin hiutaleeton hiusgeeli - helppo pestä pois - koko päivän pito kaikille hiustyyleille Suavecito Pomade Firme (Vahva) pito 4 oz, 1 pakkaus – Vahva pito hiustenpommi miehille – keskikokoinen… 14530 arvostelua 13,99 dollaria Osta nyt
Layrite Natural Matte Cream, Basic, valkoinen, mieto kerma -sooda, 4,25 oz Layrite Natural Matte Cream, Basic, valkoinen, mieto kerma -sooda, 4,25 oz 4896 arvostelua 20,50 dollaria Osta nyt
Baxter of California Clay Pomade, mattapintainen/vahva pito, hiuspommi miehille, 2 fl. Oz Baxter of California Clay Pomade, mattapintainen/vahva pito, hiuspommi miehille, 2 fl. Oz 3860 arvostelua 23,00 dollaria Osta nyt
Hiusten savi miehille | Sileä Viking Clay Pomade mattapintaiseksi & amp; Vahva pito (2 unssia) - Ei -rasvainen & amp; Kiiltovapaa hiustyyli - mineraaliöljytön miesten hiustuote Hiusten savi miehille | Sileä Viking Clay Pomade mattapintaiseksi & Vahva pito (2 unssia) – Ei -rasvainen… 3758 arvostelua 13,97 dollaria Osta nyt
TIGI -vuodepää miehille, mattaerotus, toimiva vaha, 3 unssia TIGI -vuodepää miehille, mattaerotus, toimiva vaha, 3 unssia 4149 arvostelua 9,90 dollaria Osta nyt

Hanki viileä FuckBoy -kampaus

Riippumatta siitä, ilmentäisitkö paskaa elämäntapaa vai et, miesten aliarvostus voi mullistaa ulkonäkösi ja olosi. Trendikkäät leikkaukset ja tyylit eivät ainoastaan ​​auta sinua huomaamaan sinua, vaan tarjoavat myös luottamusta elää potentiaalisi mukaan. Lisää hiusideoita ja inspiraatiota ennen seuraavaa parturi -matkaa löydät miesten parhaista kampauksista!