19 coafuri Samurai pentru bărbați

Coafurile samurai, cunoscute și sub numele de chonmage, se referă la o coafură distinctă pentru bărbați japonezi care a fost cultivată cu sute de ani în urmă. Conceput inițial ca o tunsoare războinică pentru a ține ferm casca unui samurai în timpul bătăliei, părul samurai japonez a devenit în curând un simbol de statut în cadrul culturii.

În epoca modernă, coafura samurai a fost transformată în stiluri cu noduri superioare și cocuri de om. Dacă vă gândiți să creșteți părul lung și aveți nevoie de un aspect răcoros, aceste coafuri de războinic pot fi o alegere minunată.

Samurai japonezi Coafuri pentru bărbați

Despre The Samurai Top Knot și Man Bun

Luarea de astăzi a părului samurai este o abatere distinctă de cea a adevăratelor coafuri de războinic japonez. În mod tradițional, părul samurai are părul lung tras într-o coadă de cal, cu excepția părului de pe partea superioară a scalpului care a fost ras. Coada de cal de bărbat, după ce a fost legată, este pliată astfel încât slăbiciunea suplimentară să se așeze deasupra capului ras. Această bucată de păr gros deasupra este cea care a ținut casca războinicului centrată.

Așa cum v-ați putea aștepta, clasica coadă de cal de samurai cu părul ras în jur nu era la modă conform standardelor occidentale și a fost modificată pentru a se potrivi culturii europene și americane. Ceea ce a apărut au fost două coafuri similare, dar distincte.

Coafura Samurai

Un stil a devenit cunoscut sub numele de nod superior japonez, cunoscut și sub numele de nod superior samurai. Această coafură este în esență un coc de bărbat cu părțile ras. Celălalt este chifla de bărbat independent, cu părul lung al unui tip tras înapoi și legat. Ambele au devenit coafuri de bază pentru bărbați japonezi.

Cum să obțineți păr Samurai japonez

Cocul de om necesită pur și simplu păr lung și o cravată. Pentru a lega un coc om sau un chonmage, folosiți ambele mâini pentru a vă aduna tot părul într-un singur punct din spatele capului. Apoi, legați-vă cocul după cum doriți folosind o cravată de păr.

Pe de altă parte, nodul de sus este un tip de coafură tăiată, care necesită menținerea părului lung deasupra cu părțile ras sau decolorate. Asigurați-vă că lăsați suficientă lungime deasupra pentru a putea efectiv să legați un nod.

În plus, vă recomandăm să asociați coafura dvs. samurai cu o barbă plină sau chiar cu miriște ușoară. Barba și capul plin de păr transmit un sentiment de bărbăție, ca să nu mai vorbim că arată de-a dreptul sexy. Și dacă barba îți lipsește, află cum să-ți crești barba mai repede și mai mult cu acești pași simpli. Vă promitem că vă va plăcea combinația de bărbați cu coc și barbă.

Cele mai bune stiluri Top Knot și Man Bun

Pentru a decide dacă coafura Samurai este potrivită pentru dvs., consultați mai jos cele mai bune stiluri cu noduri superioare și cocuri pentru bărbați de mai jos.

Samurai Top Knot

Coafura Samurai Top Knot

Man Bun tunsoare

Coada de cal de samurai

Păr Samurai

Top Knot Samurai Hair

Coafură cu noduri superioare tăiate

Coafura japoneză Samurai pentru bărbați

Man Bun Styles

Cel mai bun păr de coc cu barbă

Tăiați cu Top Knot sau Man Bun

Păr de samurai japonez rece

Cool Man Bun Hair Hair pentru bărbați

Samurai japonez Coafura - Top Knot

Păr de samurai japonez rece - Coafură cu noduri superioare

Samurai Ponytail - Nod de top pentru bărbați

Coafuri masculine japoneze - Samurai Man Bun Hair