19 Samurai frisurer til mænd

Samurai -frisurer, også kendt som en chonmage, refererer til en tydelig japansk mænds frisure, der blev dyrket for hundreder af år siden. Oprindeligt udformet som en krigerklipning til at holde en samurais hjelm fast på plads under kamp, ​​blev japansk samuraihår snart et statussymbol inden for kulturen.

I den moderne æra er samurai -frisyren blevet omdannet til topknude- og mandebolle -stilarter. Hvis du tænker på at vokse langt hår og har brug for et køligt udseende, kan disse krigerfrisurer være et fantastisk valg.

Japanske Samurai -frisurer til mænd

Om Samurai Top Knot og Man Bun

Dagens opfattelse af samuraihår er en tydelig afvigelse fra ægte japanske krigerfrisurer. Traditionelt har samuraihår langt hår, der trækkes ind i en hestehale, undtagen at håret oven på hovedbunden var barberet af. Mandens hestehale, efter at være blevet bundet, foldes sådan, at den ekstra slæk hviler oven på det barberede hoved. Dette stykke tykt hår på toppen er det, der holdt krigerens hjelm centreret.

Som du måske kunne forvente, var den klassiske samurai -hestehale med barberede sider rundt omkring ikke moderne i vestlig standard og blev ændret til at passe til europæisk og amerikansk kultur. Det, der dukkede op, var to ens, men dog tydeligt mærkevarer frisurer.

Samurai frisure

En stil blev kendt som den japanske topknude, også kendt som samurai topknuden. Denne frisure er i det væsentlige en mandebolle med barberede sider. Den anden er den selvstændige bolle med en fyrs lange hår trukket tilbage og bundet. Begge er blevet hæfteklammer japanske mandlige frisurer.

Sådan får du japansk Samurai -hår

Mandebollen kræver simpelthen langt hår og et hårbånd. For at binde en mand bolle eller chonmage, brug begge hænder til at samle alt dit hår til et enkelt punkt på bagsiden af ​​hovedet. Bind derefter din bolle som ønsket ved hjælp af et hårbinderi.

På den anden side er den øverste knude en form for underskåret frisure, som kræver, at du vedligeholder langt hår ovenpå med barberede eller falmede sider. Sørg for at forlade tilstrækkelig længde på toppen til faktisk at kunne binde en knude.

Desuden anbefaler vi stærkt at parre din samurai -frisure med et fuldt skæg eller endda let stubbe. Skægget og hårets fulde hoved formidler en følelse af mandighed, for ikke at nævne det ser bare ligefrem sexet ud. Og hvis dit skæg mangler, kan du finde ud af at vokse dit skæg hurtigere og længere med disse lette trin. Vi lover, at du vil elske kombinationen af ​​bolle og skæg.

Bedste Top Knot og Man Bun Styles

For at afgøre, om Samurai -frisuren er den rigtige for dig, kan du tjekke de bedste topknude- og mandebolle -stilarter herunder.

Samurai Top Knot

Samurai Top Knot frisure

Man Bun Haircut

Samurai hestehale

Samurai hår

Top Knot Samurai Hair

Undercut Top Knot frisure

Japansk Samurai frisure til mænd

Man Bun Styles

Best Man Bun Hair with Beard

Underskåret med Top Knot eller Man Bun

Fedt japansk Samurai -hår

Cool Man Bun Hair For Men

Japansk Samurai frisure - Topknude

Cool japansk Samurai Hair - Top Knot frisure

Samurai Hestehale - Topknude til mænd

Japanske mandlige frisurer - Samurai Man Bun Hair