21 Almindelige, rene frisurer til mænd

Leder du efter en almindelig, ren klipning til mænd? Selvom enkle, rene frisurer lyder grundlæggende og kedelige, er der faktisk en række normale mænds haircuts, der stadig er stilfulde og klassiske. Det er jo ikke alle fyre, der bekymrer sig om årets seneste herrefrisurer, fordi nogle af disse snit og stilarter har en tendens til at tage tidskrævende at få og style. Af denne grund har vi sammensat denne vejledning om de bedste korte hårklipp til almindelige fyre, der bare vil have et flot, rent snit.

Fra den grundlæggende buzz cut og crew cut til den dapper kam over og rodet top, tjek dette galleri med pæne frisurer, du kan bede enhver barber om at trimme.

Regelmæssige, rene frisurer til mænd

Bedste almindelige frisurer

Selvom enhver barbershop burde kunne få dig en almindelig klipning med kortsider og en trimmet top, er det også vigtigt at bede om det rigtige snit. En faktor modne mænd ofte overser, er om deres frisure passer til deres ansigtsform. At få det samme old school -hårklipp, bare fordi du altid har fået det, er den sikreste måde at fortsætte med at lave den samme stilfejl resten af ​​dit liv. For eksempel, hvis du har et rundt ansigt, skal du bede om falmede sider og længere hår ovenpå for at forlænge ansigtet. Ved ovale eller lange ansigter skal du holde dig til en kort top og undgå volumen og højde for at forhindre yderligere forlængelse af ansigtet.

En anden grund til, at nogle fyre måske leder efter bare en normal klipning, kan være omkostninger. De fleste ældre mænd ser på unge drenge, der bruger $ 35 til $ 50 i barbersalonen og ryster på hovedet. Dette skyldes, at du for kun to årtier siden i 90’erne kunne få et almindeligt kort hårklipp for $ 10 plus drikkepenge. Mens tiderne har ændret sig, og unge fyre frit kan bruge, hvad de vil, hvis du betaler så meget for et summende snit, er det bedre at købe et par klippere og klippe dit hår derhjemme.

Lad os nu dykke ned i årets bedste mænds rene frisurer.

Buzz Cut Fade

Buzz cut er det klassiske rene hårklipp til fyre. Simpel og kort, den buzz cut fade kræver ingen styling og er altid klar til at gå.

Buzz Cut Fade + Line Up

Crew Cut + Taper Fade

Besætningsklippet er den anden populære haircut, der er normal og let at få. Med en lidt længere top end buzz cut, giver besætningen cut fade mulighed for en vis fleksibilitet i stilen. Bare lad dit hår være rodet og struktureret eller påfør lidt pomade eller voks og fej forsiden til siden for lidt flair.

Crew Cut + Taper Fade

Rens kam over fade

Kammen over er bestemt en af ​​de mest anerkendte frisurer. I modsætning til den traditionelle kam med lange sider, der skal geleres tilbage, er kam over fade mere et moderne look, der gør styling lettere. Brug blot hårprodukt på din tykke, men korte snit, og kam alt dit hår til den ene side.

Clean Cut Comb Over Fade

Klassisk kam over

Her er et perfekt eksempel på den glatte kam over frisure. Stadig sofistikeret og stilfuld er det en fantastisk klipning til ældre mænd, der har glat, tykt hår.

Klassisk Slick Comb Over

Høj og tæt fade

Den høje og stramme minder om hårklipp i militær stil. Med kort hår på toppen og siderne er den høje og stramme fade en af ​​de reneste udskæringer, du kan bede din frisør om.

Høj og tæt fade

Ivy League Cut + High Fade

Ivy League -haircut er en variation af besætningsskåret, men med en lidt længere top. Også kendt som Harvard- eller Princeton -snittet, det er en preppy frisure, der er ret alsidig.

Ivy League Cut + High Fade

Bølget slicked tilbage hår + lav konisk fade

Bare fordi bølget hår til tider kan være svært at styre, betyder det ikke, at fyre ikke kan få et sødt snit. Faktisk giver bølgerne i tilfælde af denne glatte ryg et unikt udseende.

Bølget slicked tilbage hår + lav konisk fade

Kort pigget hår + High Taper

Tekstureret pigget hår ser godt ud med en maskulin kæbe og ansigtshår. Og med en ren fade på siderne for kontrast, vil fyre sætte pris på denne lette frisure.

Kort pigget hår + High Taper

Børstet hår tilbage + lavt konisk fade

Hvis børstet hår er din stil, så overvej at lægge lidt længde ovenpå sammen med en lav konisk fade for kontrast. Med mindst 3 centimeter hår kan fyre lejlighedsvis style en kam over eller pigge håret for at ændre tingene.

Børstet hår tilbage + lavt konisk fade

Kort Faux Hawk Fade

En af fordelene ved et kort hårklipp med en fade i siderne er at kunne style en række forskellige udseende. Hvis Ivy League eller sidedelen bliver kedelig, skal du anvende lidt pomade og skubbe dine hår mod midten for at skabe en faux hawk fade.

Kort Faux Hawk Fade

Tilspidsede sider + kort pigget hår

Tilspidsede sider + kort pigget hår

Kort struktureret afgrøde + Skin Drop Fade

Kort struktureret afgrøde + Skin Drop Fade

Klassisk konisk besætning

Klassisk konisk besætning

Langt hår på toppen + korte sider

Langt hår på toppen + korte sider

Lang kam over + Undercut fade

Lang kam over + Undercut fade

Hard Side Part + Fade

Hard Side Part + Fade + Thick Line

Tykke saksede sider + børstet frynser

Tykke saksede sider + børstet frynser

Tyk børstet bagtop + Skaldet fade

Tyk børstet bagtop + Skaldet fade

Sidesvejet besætningsskæring + lav fade

Sidesvejet besætningsskæring + lav fade

Slicked Back Undercut

Slicked Back Undercut

For flere ideer og tendenser, tjek de bedste nye frisurer til mænd.