21 de stiluri de barbă sexy

Barba de miriște continuă să fie populară pentru bărbați din atâtea motive. Pentru început, stilurile de barbă de miriște au un scop specific. Dacă sunteți un profesionist căruia nu i se permite să crească o barbă lungă, atunci să vă radeți părul facial și să crească niște miriște poate fi cel mai bun lucru pe care îl puteți face chiar acum. În mod similar, dacă nu puteți crește o barbă plină din cauza geneticii sau aveți o piele sensibilă, atunci este posibil să fie suficientă scruff. Din fericire, o barbă scruffy, atunci când este îngrijită și coafată corect, poate fi unul dintre cele mai fierbinți tipuri de păr facial pentru bărbați.

Mai jos, consultați ghidul nostru complet de scruff și aflați totul despre numeroasele bărbi sexy de miriște pe care să le obțineți în 2021. De la ușoare la medii până la miriști grele, iată cele mai bune moduri de a stiliza barba de miriște!

Barba de miriște

Cum să mori o barbă de miriște

Majoritatea femeilor găsesc o barbă groasă de miriște la modă și masculină. Chiar dacă părul facial scruffy poate fi dur și chiar mâncărime, ceva despre acest stil de barbă țipă mascul alfa. Cea mai bună parte a obținerii de miriște grele sau a unei bărbi ușoare este că aproape orice tip o poate scoate, iar lungimile diferite ale procesului de creștere le permit bărbaților să aranjeze diferite înfățișări. În plus, este foarte ușor să coafezi și să îngrijești o barbă de miriște, indiferent de cât timp te hotărăști să o păstrezi.

Pentru a obține un aspect nepotrivit, tot ce trebuie să faceți este să vă lăsați părul facial să crească timp de o săptămână sau două, radeți-l și lăsați-l să crească din nou pentru câteva zile. Dacă nu doriți să folosiți un aparat de ras și să începeți bărbieritul curat, vă recomandăm un aparat de tuns barba sau un îngrijitor. Puteți folosi chiar și o perie pentru barbă pentru a vă stimula foliculul de păr pentru a elibera uleiurile sale naturale și, prin urmare, pentru a vă înmuia părul facial.

În timp ce foliculii de păr pentru barbă sunt prea scurți pentru a vă bucura pe deplin de beneficiile uleiului pentru barbă, vă recomandăm totuși să vă hidratați fața și pielea pentru a evita uscăciunea și mâncărimea. Deși puteți folosi în continuare o notă de ulei de barbă sau balsam pentru a vă condiționa părul facial, o loțiune bună sau o cremă vor funcționa și ele.

Diferite stiluri de barbă de miriște

Cu îngrijire, îngrijire și timp adecvate, bărbații se pot bucura de o gamă de stiluri de barbă reci. Acest lucru se datorează faptului că, deși miriște este în cele din urmă cel mai scurt tip de păr facial pe care îl poți crește, lungimea bărbii tale de miriște poate face de fapt o diferență în aspectul tău.

De exemplu, când vă tundeți prima dată barba, veți începe cu miriște ușoară. Băieții cu pete chele pe față sau barbă neuniformă vor aprecia scruff subțire, deoarece unele fire de păr lipsă aici și acolo sunt acceptabile și neobservabile.

Barba ușoară de miriște

Apoi vine barba de miriște medie. În acest stadiu, scruff-ul tău este mai gros și mai plin, iar fața ta devine puțin mai întunecată. Veți avea o mustață frumoasă cu miriște de-a lungul obrajilor, liniei maxilarului și gâtului. Dacă nu sunteți un mare fan al mustăților, nu ezitați să radeți această parte pentru o barbă de miriște. În cele din urmă, dacă ați reușit să vă abțineți de la tundere sau bărbierit, veți avea o umbră sexy la ora cinci.

Barba de miriște medie

Etapa finală a scruffului pentru barbă este miriște grea. În ceea ce privește barba scurtă, aveți cea mai versatilă. Deoarece firele de păr sunt groase și pline, s-ar putea să vă gândiți să aplicați produse de îngrijire a bărbii pentru a menține o față moale și sănătoasă. De asemenea, poate doriți să vă spălați barba mai des pentru a răspândi uleiurile naturale ale corpului, pentru a promova în continuare creșterea și pentru a păstra totul în stil într-o anumită direcție..

Gropi grele

Cele mai bune stiluri de barbă de miriște

Dacă sunteți cu adevărat entuziasmați de creșterea miriștilor, atunci veți dori să verificați toate tipurile de miriști faciale pe care le puteți obține. Galeria noastră de mai jos este cea mai tare colecție a celor mai bune stiluri de barbă de miriște!

Mustață cu miriște

Mustață cu miriște

Barba ușoară de miriște

Barba ușoară de miriște

Barbă de miriște grea

Barbă de miriște grea

Scruff gros

Scruff gros

Goatee Stubble

Goatee Stubble

Pieptenă peste decolorare + Barbă rece de miriște

Pieptenă peste decolorare + Bară rece de miriște

Păr scurt și miriște

Păr scurt și miriște

Design cu barbă de miriște + piele slabă decolorată + linie

Design de barbă de miriște + piele slabă decolorată + linie

Barba lungă de miriște

Barba lungă de miriște

Aspect scruffy perfect + păr de lungime medie deasupra

Aspect scruffy perfect + păr de lungime medie deasupra

Pieptene texturate peste + Taper Fade + Thru Scruff

Pieptene texturate peste + Taper Fade + Thru Scruff

Decolorarea pielii + Formarea în sus + Partea laterală + Barba de miriște

Decolorarea pielii + Formarea în sus + Partea laterală dură + Barba de miriște

Full Stubble Beard

Barbă plină de miriște pentru bărbați negri

Păr lung deasupra + păr facial scruffy

Păr lung deasupra + păr facial scruffy

Decupare texturată + fețe decolorate + miriște scurtă

Decupare texturată + fețe decolorate + miriște scurtă

Cea mai scurtă lungime de miriște

Cea mai scurtă lungime de miriște

Stubble greu pe bărbie + Low Fade

Stubble greu pe bărbie + Low Fade