21 Sexiga Stubble Beard Styles

Stubbskägget fortsätter att vara populärt bland män av så många skäl. Till att börja med tjänar skäggstubbstilar ett specifikt syfte. Om du är en proffs som inte får växa ett långt skägg, kan det vara det bästa du kan göra just nu när du rakar ansiktshåren och växer ut några stubbar. På samma sätt, om du inte kan växa fullt skägg på grund av genetik eller har känslig hud, kan det vara tillräckligt att skrubba. Lyckligtvis kan ett smutsigt skägg, när det prepareras och stylas ordentligt, vara en av de hetaste typerna av ansiktshår för män.

Nedan, kolla in vår kompletta guide för scruff och lär dig allt om de många sexiga skäggstubbarna att få 2021. Från ljus till medelstor till tung stubb, här är de bästa sätten att styla skäggstubb.!

Stubbskägg

Hur man sköter ett skägg

De flesta kvinnor tycker att ett tjockt skäggstubb är trendigt och maskulint. Även om smutsigt ansiktshår kan vara grovt och till och med kliande, skriker något om denna skäggstil alfahane. Det bästa med att få tung stubb eller ett lätt skägg är att nästan vilken kille som helst kan dra av det och olika längder i tillväxtprocessen gör att män kan styla olika utseende. Dessutom är det väldigt enkelt att styla och sköta ett stubbskägg, oavsett hur länge du bestämmer dig för att behålla det.

Allt du behöver göra är att låta ditt ansiktshår växa i en vecka eller två, raka av det och låta det växa igen i några dagar för att få en smutsig look. Om du inte vill använda en rakhyvel och börja raka dig, rekommenderar vi en skäggtrimmer eller groomer. Du kan till och med använda en skäggborste för att stimulera hårsäcken att släppa ut dess naturliga oljor och därför mjukna upp ditt ansiktshår.

Även om dina skägghårsäckar är för korta för att till fullo njuta av fördelarna med skäggolja, rekommenderar vi fortfarande att du återfuktar ditt ansikte och din hud för att undvika torrhet och klåda. Även om du fortfarande kan använda en touch av skäggolja eller balsam för att konditionera ditt ansiktshår, fungerar en bra lotion eller kräm också.

Olika skäggstilar

Med rätt vård, grooming och tid kan män njuta av en rad coola skäggstilar. Detta beror på att även om stubb i slutändan är den kortaste typen av ansiktshår du kan växa, kan längden på ditt skäggstubb faktiskt göra skillnad i ditt utseende.

Till exempel, när du först trimmar ditt skägg börjar du med lätt stubb. Killar med skalliga fläckar i ansiktet eller fläckiga skägg kommer att uppskatta tunn skruv eftersom vissa saknade hårstrån här och där är acceptabla och omärkliga.

Lätt stubbskägg

Sedan kommer det medelstubbiga skägget. I detta skede är din skruv tjockare och fylligare, och ditt ansikte blir lite mörkare. Du kommer att ha en vacker mustasch med stubb längs kinderna, käklinjen och nacken. Om du inte är ett stort fan av mustasch, raka gärna av den här delen för en stubbbock. I slutändan, om du har kunnat avstå från att trimma eller raka dig, har du fått en sexig skugga på fem.

Medium Stubbeskägg

Det sista skedet av skäggskräp är tung stubb. När det gäller korta skägg har du det mest mångsidiga. Eftersom dina hår är tjocka och fulla kan du överväga att applicera skäggvårdsprodukter för att behålla ett mjukt och friskt ansikte. Du kanske också borstar ditt skägg oftare för att sprida kroppens naturliga oljor, ytterligare främja tillväxt och hålla allt stylat i en viss riktning.

Tung stubb

Bästa skäggstilar

Om du verkligen är sugen på att odla stubbar, vill du kolla in alla typer av ansiktsstubb du kan få. Vårt galleri nedan är den hetaste samlingen av de bästa stubbskäggstilarna!

Mustasch med Stubble

Mustasch med Stubble

Lätt stubbskägg

Lätt stubbskägg

Heavy Stubble Beard

Heavy Stubble Beard

Tjockt Scruff

Tjockt Scruff

Bockstubb

Bockstubb

Comb Over Fade + Cool Stubble Beard

Comb Over Fade + Cool Stubble Beard

Kort hår och stubb

Kort hår och stubb

Stubble Beard Design + Low Skin Fade + Line Up

Stubble Beard Design + Low Skin Fade + Line Up

Lång stubbskägg

Lång stubbskägg

Perfekt scruffy look + medellångt hår ovanpå

Perfekt scruffy look + medellångt hår ovanpå

Texturerad kam över + avsmalnande blekning + tjockt skur

Texturerad kam över + avsmalnande blekning + tjockt skur

Skin Fade + Shape Up + Side Part + Stubble Beard

Skin Fade + Shape Up + Hard Side Part + Stubble Beard

Full stubbskägg

Fullstubbskägg för svarta män

Långt hår på toppen + smutsigt ansiktshår

Långt hår på toppen + smutsigt ansiktshår

Strukturerad beskärning + bleka sidor + kort stubb

Texturerad beskärning + bleka sidor + kort stubb

Kortaste Stubblängd

Kortaste stubblängd

Heavy Stubble on Chin + Low Fade

Heavy Stubble on Chin + Low Fade