21 Tunsori Pompadour Fade

Pompadour fade este o combinație frumoasă de două tunsori foarte populare – pompadour și fade. În timp ce păstrează părțile esențiale ale stilului original, tunsoarea modernă pompadour fade oferă multe variante de stil. De exemplu, băieții pot alege o decolorare înaltă, medie sau joasă pe părți; și apoi optați pentru o decolorare a pielii sau a aparatului de ras. Taperul este esențial pentru crearea unui aspect cu contrast ridicat.

În mod similar, pompadourul bărbaților poate fi decorat deasupra în moduri diferite. De exemplu, puteți stiliza un pompadour dezordonat sau îngrijit, texturat sau strălucitor și îl puteți combina cu un pieptene deasupra sau partea dură. În cele din urmă, o pompă estompată este suficient de versatilă încât să îți poți transforma părul lung sau mediu într-o serie de alte coafuri cool pentru bărbați.

Aruncați o privire la aceste tunsori minunate de pompadour pentru a oferi idei despre cum să tăiați și să vă coafați următoarea tăietură!

Razor Faded Pompadour

Razor Faded Pompadour + Hard Part

Decolorarea aparatului de ras este una dintre cele mai populare modalități de a purta un pompadour. Deoarece croiala este curată și foarte scurtă, băieților le este mai ușor să se coafeze. În plus, părțile bărbierite evidențiază părul mai lung de deasupra.

Pompadour Low Fade

Pompadour Low Fade

Deși această pompă oferă multă înălțime, decolorarea conică joasă pe laturi îl face să arate mai conservator.

Pompadour de mare decolorare + parte dură

Pompadour de mare decolorare + parte dură

Partea grea continuă să apară ca una dintre cele mai fierbinți tendințe de păr ale anului. Decolorarea ridicată și alinierea asigură un aspect proaspăt, în timp ce pompadourul despărțit creează o estetică elegantă.

Skin Pade Pompadour

Skin Pade Pompadour

Decolorarea pielii rămâne o modalitate minunată de a vă tăia părul pe părți. Datorită acestei tăieturi super-scurte pentru bărbați și a contrastului pe care îl creează, ochii oamenilor salt automat la stilul frumos texturat al acestei pompe îngrijite.

Pompadour dezordonat

Pompadour dezordonat

Pompa dezordonată face o versiune rebelă a acestei coafuri clasice. Texturat și curgător, nu poți nega că această tunsoare pompadour țipă sexy și elegantă cu un efort minim!

Modern Pompadour Fade

Modern Pompadour Fade

Acest pompadour modern are o întorsătură unică față de stilul clasic. Cu o decolorare chelă, un design de păr și o barbă decolorată, toți băieții ar trebui să încerce această tunsoare la modă!

Mid Fade Pompadour

Mid Fade Pompadour

Această pompă scurtă se combină cu o estompare medie și o barbă pentru un aspect cu care pur și simplu nu poți greși.

Pompadour Comb Over Fade

Pompadour Comb Over Fade

Acest exemplu integrează două coafuri foarte populare – fastul și pieptănatul, permițând băieților să aranjeze o varietate de croieli reci!

Razor Fade Pompadour

Razor Fade Pompadour

Decolorarea aparatului de ras face un plus fierbinte pentru orice fast. Deoarece părțile bărbierite sunt mai mult un lucru modern, acest exemplu oferă un echilibru între clasic și nou.

Pomp Fade + Pieptenă dură peste + Barbă completă

Pomp Fade + Pieptenă dură peste + Barbă completă

Combinația peste pompă oferă o răsucire rece unei coafuri retro. Băieții cu păr gros și drept sunt încurajați să încerce să coafeze acest aspect.

Taper Pompadour dezordonat

Taper Pompadour dezordonat

Nu toate disparițiile pompei trebuie să fie extrem de scurte pe lateral. Un conic clasic funcționează la fel de bine, iar acesta are un fastid texturat cu înălțime!

Gros Pompadour modern + Funcție de tăiere

Gros Pompadour modern + Funcție de tăiere

Frumusețea pompadour-ului este că se potrivește excelent cu orice tip de laturi scurte, inclusiv o tăietură decolorată. Această versiune a aspectului adaugă un pic de spate pentru o atingere unică.

Mid Skin Fade Pompadour + Barbă

Mid Skin Fade Pompadour

Estomparea pielii medii a crescut în popularitate ca un mediu dulce între estompare ridicată și scăzută.

Pompadour ondulat + High Fade + Beard

Pompadour ondulat + High Fade + Beard

Dacă ai părul creț și nu credeai că poți aranja o pompă, gândește-te din nou! O estompare ondulată pompadour poate fi realizată cu o pomadă puternică și un uscător.

Pomp Comb Over + Low Skin Fade + Beard

Pomp Comb Over + Low Skin Fade + Beard

Acest piepteniu scăzut al pielii și pieptănatul dur adaugă un aspect distinct care va face ca orice tip să iasă în evidență într-o mulțime!

Spiky Pomp + Skin Fade + Line Up

Spiky Pomp + Skin Fade + Line Up

Pompadourul spiky este o nouă variantă pe care nu o vezi des, dar ar trebui. Ne-ar plăcea să vedem mai mulți tipi încercând această versiune!

Pomp texturat + High Fade

Pomp texturat + High Fade

Coafurile texturate au fost la modă în ultimii ani și acesta este exemplul perfect de ce. Pentru un finisaj mai natural, încercați o pomadă mată!

Se estompează cu chel mare + Formează-te + Pompadour Slick

Se estompează cu chel mare + Formează-te + Pompadour Slick

O formă în sus este o modalitate excelentă de a-ți curăța linia părului, subliniind în același timp părul deasupra.

Spate și decolteu de tunsoare Pomp

Spate și decolteu de tunsoare Pomp

Deoarece majoritatea imaginilor se concentrează pe partea din față și laturile unei tunsoare pompadour, ne-am gândit că are sens să vă oferim o vedere din spate și decolteu. Această scădere scăzută a pielii se estompează perfect în gât.

Faceți clic aici pentru mai multe moduri de a tăia și stiliza un pompadour.