21 Vanliga, rena klippningar för män

Letar du efter en vanlig, ren klippning för män? Även om enkla, rena frisyrer låter enkla och tråkiga, finns det faktiskt ett antal normala herrklippningar som fortfarande är snygga och stilrena. Det är trots allt inte alla killar som bryr sig om årets senaste herrfrisyrer eftersom några av dessa snitt och stilar tenderar att vara tidskrävande att få och styla. Av denna anledning har vi sammanställt den här guiden om de bästa kortklippningarna för vanliga killar som bara vill ha ett snyggt, rent snitt.

Från den grundläggande buzz cut och crew cut till dapper kam över och stökig topp, kolla in detta galleri med snygga frisyrer du kan be vilken frisör som helst att klippa.

Vanliga, rena frisyrer för män

Bästa vanliga frisyrer

Även om vilken frisörsalong som helst bör kunna ge dig en vanlig frisyr med kortsidor och en trimmad topp, är det också viktigt att be om rätt snitt. En faktor som mogna män ofta förbiser är om deras frisyr passar deras ansiktsform. Att få samma gamla skolklippning bara för att du alltid har fått det är det säkraste sättet att fortsätta göra samma stilfel resten av ditt liv. Till exempel, om du har ett runt ansikte, be om bleka sidor och längre hår ovanpå för att förlänga ansiktet. För ovala eller långa ansikten, håll dig till en kort topp och undvik volym och höjd för att förhindra ytterligare förlängning av ansiktet.

En annan anledning till att vissa killar kan leta efter bara en normal frisyr kan kosta. De flesta äldre män tittar på unga pojkar som spenderar 35 till 50 dollar i frisören och skakar på huvudet. Detta beror på att för bara två decennier sedan på 90 -talet kan du få en vanlig kort frisyr för $ 10 plus tips. Även om tiderna har förändrats och unga killar är fria att spendera vad de vill, om du betalar så mycket för en snygg klippning, är det bättre att köpa ett par klippare och klippa håret hemma.

Låt oss nu dyka in i de bästa herrarnas rena frisyrer för året.

Buzz Cut Fade

Buzz cut är den klassiska rena frisyren för killar. Enkelt och kort, buzz cut fade kräver ingen styling och är alltid redo att gå.

Buzz Cut Fade + Line Up

Crew Cut + Taper Fade

Besättningsklippet är den andra populära frisyren som är normal och lätt att få. Med en något längre topp än buzz cut gör besättningen cut fade möjliggör viss styling flexibilitet. Lämna bara håret stökigt och strukturerat eller applicera lite pomade eller vax och svep framsidan åt sidan för lite stil.

Crew Cut + Taper Fade

Rengör kam över blekna

Kammen över är verkligen en av de mest kända frisyrerna. Till skillnad från den traditionella kammen med långa sidor som måste gelas tillbaka, är kammen över blekning mer ett modernt utseende som gör stylingen enklare. Använd helt enkelt hårprodukten på din tjocka men korta klippning och kamma allt håret åt sidan.

Clean Cut Comb Over Fade

Klassisk kam över

Här är ett perfekt exempel på den smidiga kammen över frisyren. Fortfarande sofistikerad och snygg är det en bra frisyr för äldre män som har rakt, tjockt hår.

Klassisk Slick Comb Over

High and Tight Fade

Den höga och tighta påminner om hårklippningar i militär stil. Med kort hår på ovansidan och sidorna är den höga och täta blekningen en av de renaste klippningarna du kan be din frisör om.

High and Tight Fade

Ivy League Cut + High Fade

Ivy League -frisyren är en variant av besättningssnittet men med en något längre topp. Även känd som Harvard- eller Princeton -snittet, det är en preppy frisyr som är ganska mångsidig.

Ivy League Cut + High Fade

Vågigt Slicked Back Hair + Low Taper Fade

Bara för att vågigt hår ibland kan vara svårt att hantera betyder inte att killar inte kan få en söt klippning. Faktum är att vågorna erbjuder ett unikt utseende när det gäller denna smala rygg.

Vågigt slickat rygghår + låg konisk blekning

Kort taggigt hår + högt avsmalnande

Texturerat taggigt hår ser bra ut med en maskulin käklinje och ansiktshår. Och med en ren blekning på sidorna för kontrast kommer killar att uppskatta denna enkla frisyr.

Kort taggigt hår + högt avsmalnande

Borstat rygghår + Låg konisk blekning

Om borstat hår är din stil, överväg att lämna lite längd ovanpå tillsammans med en låg konisk blekning för kontrast. Med minst 3 tum hår kan killar ibland styla en kam över eller spika håret för att ändra saker.

Borstat rygghår + Låg konisk blekning

Kort Faux Hawk Fade

En av fördelarna med en kort frisyr med en blekning på sidorna är att kunna styla en mängd olika utseende. Om Ivy League eller sidodelen blir tråkiga, applicera lite pomade och tryck håret mot mitten för att skapa en faux hawk blekna.

Kort Faux Hawk Fade

Avsmalnande sidor + kort spikigt hår

Avsmalnande sidor + kort taggigt hår

Kort texturerad gröda + Skin Drop Fade

Kort texturerad beskärning + Skin Drop Fade

Klassisk konisk besättning

Klassisk konisk besättning

Långt hår på toppen + kortsidor

Långt hår på toppen + kortsidor

Long Comb Over + Undercut Fade

Long Comb Over + Undercut Fade

Hård sidodel + blekning

Hård sidodel + blekning + tjock linje

Tjocka saxade sidor + borstade fransar

Tjocka saxade sidor + borstade fransar

Tjock borstad ryggtopp + skallig blekning

Tjock borstad ryggtopp + skallig blekning

Sidosvept besättningssnitt + låg blekning

Sidosvept besättningssnitt + låg blekning

Slicked Back Undercut

Slicked Back Undercut

För fler idéer och trender, kolla in de bästa nya frisyrerna för män.