23 Bästa Butch Cut Haircuts

Du har förmodligen sett skåran skära på militärer och idrottare. Butch -frisyren är också känd som en kort borstklippning eller en lång klippning, och är en typ av buzz -klippning där håret klipps kort och med samma längd runt huvudet. Medan denna herrklippning traditionellt har varit reserverad för militären, har slaktfrisyrer blivit populära för killar som vill ha en enkel och enkel stil. Vissa får en blekning eller underskärning på sidorna och baksidan och vill bara ha kort hår ovanpå, men det kan också utformas för att dölja en avtagande hårlinje, fixa skalliga fläckar och täcka håravfall. För att inspirera dig med idéer och stilar har vi sammanställt de bästa frisyrerna för män att få just nu!

Butch frisyr

Vad är en Butch Cut?

En slaktklippning är en frisyr med låg underhåll som kräver en kort, enhetlig klippning runt huvudet. Som en frisyr i militär stil är det en mycket kort frisyr för män som kan paras med en blekning eller underskärning på sidorna och baksidan. Det finns många variationer av stilen, inklusive burr, pensel, buzz och besättningssnitt.

Butch Cut

Hårlängden varierar mellan 1/4 tum och 3/4 tum. En slakt som är trimmad kortare än en fjärdedel tum ovanpå kallas i allmänhet en burr cut. Samtidigt kan en längre snittskärning kallas en penselskurning. Liksom de flesta surrade stilar frågar killar vanligtvis sin frisör om en blekande frisyr på sidorna för att skapa lite kontrast. Resultatet är en snygg manlig frisyr för män utan styling.

Mäns Butch Cut Haircuts

Butch Cut vs Crew Cut

Butch -snittet liknar besättningssnittet, men den största skillnaden är att besättningsklippningen är längre överallt med extra längd framtill. Butch -frisyrer är riktigt korta och behöver inte någon styling eller produkt. Under tiden sveps kanten av besättningen i allmänhet åt sidan för en avskild stil.

Det är också lätt att göra en snittskärning hemma med bara dina klippare, men vi rekommenderar dig att besöka en frisersalong för att få en besättningsklippning. De bästa besättningsklippta hårklippningarna är bleka på sidorna och baksidan med längre, skiktat hår ovanpå. Att få en ordentligt avsmalnande blekning är viktigt för att dra av frisyren.

Butch Cut vs Crew Cut

Korta Butch frisyrer

Burr cut är en populär version av butchfrisyren och kan se bra ut med alla hårtyper. Också känd som en kort slakt, är burrfrisyren något längre än induktionsklippet, vilket är den typ av hårklippning som ges till nya rekryter i militären. Induktionen uppnås genom att surra håret helt utan skydd på klipparen.

För att få burr cut, vill du använda ett #1 eller #2 skydd överallt. Ditt hår blir väldigt kort, så dina ansiktsdrag kommer att stå i centrum. För ett robust manligt utseende, växa ett fullt skägg och få en blekning på sidorna för att komplettera ditt korta hår.

Korta Butch frisyrer

Burr Cut

Långa Butch Cuts

Om en slaktklippning tilltalar dig men du är orolig för att ditt hår blir för kort kan du gå en kort borstklippning. Även känt som en lång butch cut, denna längre hår buzz cut är kantig och djärv. Den borstklippta frisyren kan spetsas upp, skiljas åt sidan eller formas platt.

Om ditt hår är naturligt lockigt börjar klippningen visa det. Svarta män som får denna frisyr kan skapa vågor med sina snäva lockar. I allmänhet erbjuder denna stil fler alternativ om du vill experimentera med att utforma ditt utseende.

Brush Cut

Långa Butch Cuts

Butch Cut Fade

Butch cut fade är en av de mest populära frisyrerna för män som vill ha mycket kort hår. Killar kan be sin frisör om en låg, medel eller hög blekning för att bestämma kontrastnivån mellan sidorna och toppen. Du kan också få en rakhyvel, skallig eller hudblekning som kommer att avsmalna sidorna och tillbaka ner till huden för ett rakat snitt. Detta skarpa snitt ser snyggt ut när det är fräscht, men det kommer att behöva en touch-up varannan vecka när håret växer ut.

Butch Cut Fade

Butch Cut med High Skin Fade Haircut

Butch Cut med skägg

Det bästa med en butch cut är att det ser fantastiskt ut med ett skägg. Kändisar som Tom Hardy och Nick Jonas älskar att para ihop en buzz cut och skägg eftersom utseendet är kantigt och sexigt. Oavsett skägglängd kommer kontrasten mellan den korta frisyren och ansiktshåret att ge dig en maskulin och cool stil. Denna kombination är också idealisk om ditt hår är tunt eller tunnare eftersom det kommer att ta fokus från hårfästet och mot ditt ansikte.

Butch Cut med skägg

Burr Cut and Beard

Butch Cut med rakad linje

Om du vill att din butch cut ska sticka ut, överväg att lägga till en rakad linje i blandningen. Du kan lägga till en eller två rakade linjer i din blekning för att skapa ett trendigt utseende. Linjen kan vara på en eller båda sidor av ditt huvud.

Butch Cut med rakad linje

Butch Cut Fade med två rakade linjer

Butch frisyrer

Bara för att ditt hår är kort betyder det inte att du inte kan styla det, och det finns många coola frisyrer som är värda att styla. Du kan använda en stark hårprodukt för att spika upp den eller lägga den platt, beroende på utseendet du gillar. Från bad boy till vågad herre, butchfrisyrer kan utformas för att passa din stil. Om du vill ta ditt surrade huvud till nästa nivå kan du till och med färga håret blont eller platina. Skilj dig ut från mängden med en färgad platinablond buzz cut.

Blond Butch Cut frisyr

Coola Butch -frisyrer

Hur man ger en Butch frisyr

Butch cut är en klassisk frisyr som är lätt att göra. Om du ger ett snitt, behöver du bara hårklippare av hög kvalitet med en komplett uppsättning skydd. Beroende på önskad längd bör du fästa en #3, #4 eller #5 skydd för att klippa en slaktfrisyr.

När du har bestämt dig för rätt skyddsstorlek, kör klipparna över huvudet och surra av håret. Se till att du har täckt hela huvudet för att få en enhetlig stil. Använd en trevägs spegel för att kontrollera bakhuvudet eller be en familjemedlem eller vän om hjälp.

Hur man gör en Butch frisyr hemma

Att klippa av en induktions-, burr- eller borstfrisyr kräver samma steg-för-steg-process, så att du alltid kan ändra ditt utseende nästa gång.

Med det sagt, om du vill ha ett surr eller snitt med en hudblekning på sidorna, kanske du vill besöka en frisör som hjälper dig att uppnå det perfekta utseendet.

Hur man ger en Butch frisyr

Hur man stilar Butch Cut

Butch cut är lätt att få och enkel att styla. Det ser faktiskt bra ut även om det inte finns någon stylingprodukt i ditt hår. Om du vill klä upp din korta frisyr kan du styla din frisyr med slaktvax. Genom att applicera denna starka vaxprodukt kan du pigga upp ditt korta hår och skapa en blank finish. Om du väljer en av de längre stilarna, använd butch wax för att få ett mer texturerat utseende.

Hur man stilar Butch Cut

Vad är Butch Wax?

Butchvax är en klassisk frisyrprodukt för män med ett mycket starkt grepp. Denna pomadliknande produkt har funnits i decennier och blev först populär i slutet av 50-talet och början av 60-talet. Då var buzz -snittet allt raseri, men frisörer brukade lämna en hårstrå på framsidan. Vaxet användes för att få dessa hårstrån att stå för en extra dos panache. Vaxet var också mycket brandfarligt, vilket bara gjorde det mer tilltalande.

Nuförtiden kan du använda butchvax för att styla ditt kort surrade hår. Oavsett om du har en kort eller mycket kort klippning, är vaxet lätt att applicera och ger ett starkt grepp som säkerställer att ditt hår kommer att se perfekt ut hela dagen.

Försäljning Lucky Tiger Cru Butch & amp; Kontrollvax 3.5oz 258 omdömen Lucky Tiger Cru Butch & Kontrollvax 3.5oz

  • Control Wax Stick 3.5Ounce Stick
  • Lätt att använda stickapplikator som ger…
  • Stark, men ändå mild och kompatibel med dagens…

$ 7,50 Köp nu