23 Cele mai bune tunsori tăiate cu butuc

Probabil că ați văzut măcelul tăiat la militari și sportivi. Cunoscută și sub denumirea de tăietură scurtă cu perie sau tăiere lungă, tunsul butch este un tip de tăietură buzz în care părul este tăiat scurt și la aceeași lungime în jurul capului. În timp ce tunsoarea pentru bărbați a fost în mod tradițional rezervată militarilor, coafurile de tip butch au devenit populare pentru băieții care doresc un stil simplu și simplu. Unii se estompează sau se taie pe părți și pe spate și doresc doar păr scurt deasupra, dar poate fi, de asemenea, conceput pentru a ascunde o linie de păr în retragere, pentru a repara pete chele și pentru a acoperi căderea părului. Pentru a vă inspira cu idei și stiluri, am compilat cele mai bune tunsori cu tăietură butch, pe care bărbații le pot obține chiar acum!

Butch Tunsoare

Ce este o tăietură Butch?

O tăietură cu butch este o tunsoare pentru bărbați cu întreținere redusă, care necesită o tăietură scurtă uniformă în jurul capului. Ca o tunsoare în stil militar, este o coafură foarte scurtă pentru bărbați, care poate fi asociată cu o decolorare sau o tăietură laterală și laterală. Există multe variante ale stilului, inclusiv bavura, pensula, buzz-ul și tăierea echipajului.

Butch Cut

Lungimea părului variază între 1/4 inch și 3/4 inch. O măcelărie care este tăiată mai puțin de un sfert de centimetru deasupra se numește, în general, o tăietură cu bavuri. Între timp, o tăietură mai lungă poate fi denumită tăietură cu perie. La fel ca majoritatea stilurilor buzzed, băieții își cer de obicei frizerului o tunsoare decolorată pe părți pentru a crea un contrast. Rezultatul este o coafură masculină elegantă pentru bărbați fără a fi necesară o coafare.

Tunsori bărbătești tăiate

Butch Cut vs Crew Cut

Tăierea tăiată este similară cu cea a echipajului, dar diferența principală este că tunsoarea tunsă a echipajului este mai lungă peste tot, cu o lungime suplimentară în față. Tunsorile Butch sunt foarte scurte și nu au nevoie de niciun stil sau produs. Între timp, marginea tăieturii echipajului este, în general, măturată în lateral pentru un stil despărțit.

De asemenea, este ușor să faceți o tăietură de măcel acasă folosind doar tăieturile dvs., dar vă sfătuim să vizitați un frizerie pentru a vă tăia echipajul. Cele mai bune tunsori cu echipaj sunt decolorate pe părți și pe spate, cu păr mai lung, stratificat deasupra. Obținerea unei decolorări conice corespunzătoare este esențială pentru a scoate coafura.

Butch Cut vs Crew Cut

Tunsori scurte Butch

Tăierea cu bavuri este o versiune populară a tunsoarei butch și poate arăta bine cu toate tipurile de păr. Cunoscută și sub denumirea de butch scurt, tunsoarea cu bav este puțin mai lungă decât cea cu inducție, care este tipul de tunsoare acordat noilor recruți din armată. Inducția se realizează prin zumzetarea completă a părului fără protecție la tuns.

Pentru a obține bavura tăiată, va trebui să folosiți o protecție # 1 sau # 2 peste tot. Părul tău va fi foarte scurt, așa că trăsăturile tale faciale vor lua locul central. Pentru un aspect bărbătesc robust, crește-ți barba plină și obține o decolorare pe părți pentru a completa părul tău scurt.

Tunsori scurte Butch

Burr Cut

Tăieri lungi

Dacă o tăietură cu butch te atrage, dar îți face griji că părul tău va fi prea scurt, poți alege o tăietură scurtă cu peria. Cunoscută și sub denumirea de tăietură lungă, această tăietură mai lungă este brizantă și îndrăzneață. Tunsul tăiat cu peria poate fi ridicat, despărțit lateral sau stilat plat.

Dacă părul tău este natural creț, tăietura va începe să-l arate. Bărbații negri care au această tunsoare pot crea valuri cu buclele lor strânse. În general, acest stil oferă mai multe opțiuni dacă doriți să experimentați stilul aspectului.

Tăiere perie

Tăieri lungi

Butch Cut Fade

Decolorarea butch tăiat este una dintre cele mai populare tunsori pentru bărbații care doresc păr foarte scurt. Băieții își pot cere frizerului o decolorare scăzută, medie sau înaltă pentru a determina nivelul de contrast dintre părți și partea superioară. Puteți obține, de asemenea, un aparat de ras, chel sau piele care se va estompa pe părți și va reveni pe piele pentru o tăietură rasă. Această tăietură ascuțită arată elegant când este proaspătă, dar va avea nevoie de o retușare la fiecare două săptămâni pe măsură ce părul crește.

Butch Cut Fade

Butch Cut cu o tunsoare ridicată a tenului

Butch tăiat cu barbă

Cel mai bun lucru despre o tăietură de măcel este că arată uimitor cu barbă. Vedetelor precum Tom Hardy și Nick Jonas le place să împerecheze o croială buzz și o barbă, deoarece aspectul este nervos și sexy. Indiferent de lungimea bărbii, contrastul dintre tunsul scurt și părul facial vă va oferi un stil masculin și răcoros. Acest combo este, de asemenea, ideal dacă părul tău este subțire sau subțire, deoarece va scoate focalizarea de pe linia părului și pe față.

Butch tăiat cu barbă

Burr Cut și Beard

Butch Cut cu linie rasă

Dacă doriți ca tăietura dvs. de butch să iasă în evidență, luați în considerare adăugarea unei linii ras în amestec. Puteți adăuga una sau două linii ras în fade pentru a crea un aspect la modă. Linia poate fi pe una sau ambele părți ale capului.

Butch Cut cu linie rasă

Butch Cut Fade cu două linii ras

Coafuri Butch

Doar pentru că părul tău este scurt nu înseamnă că nu îl poți coafa și există multe coafuri reci, care merită coafate. Puteți folosi un produs puternic pentru păr pentru a-l înălța sau a-l întinde, în funcție de aspectul dorit. De la băiețel rău până la domn îndrăzneț, tunsorile din butch pot fi modelate pentru a se potrivi stilului dumneavoastră. Dacă doriți să vă duceți capul buzzed la nivelul următor, puteți chiar să vă vopsiți părul blond sau platină. Ieșiți din mulțime cu o tăietură buzz blondă platinat vopsită.

Coafura Blond Butch Cut

Coafuri Cool Butch

Cum să dai o tunsoare Butch

Tăierea butch este o coafură clasică ușor de realizat. Dacă faceți o tăietură cu mănușă, nu aveți nevoie decât de tunsori de calitate, cu un set complet de apărători. În funcție de lungimea dorită, ar trebui să atașați o protecție # 3, # 4 sau # 5 pentru a tăia o tunsoare.

Odată ce ați decis mărimea potrivită a gardei, treceți tunsurile peste tot și trageți părul. Asigurați-vă că ați acoperit întregul cap pentru a obține un stil uniform. Folosiți o oglindă cu trei căi pentru a vă verifica partea din spate a capului sau pentru a cere ajutor unui membru al familiei sau unui prieten.

Cum se face o tunsoare Butch acasă

Tăierea unei tunsori cu inducție, bav sau perie necesită același proces pas cu pas, astfel încât să vă puteți schimba întotdeauna aspectul data viitoare.

Acestea fiind spuse, dacă doriți să obțineți o tăietură buzzed sau butch cu o decolorare a pielii pe laturi, vă recomandăm să vizitați un frizer care vă va ajuta să obțineți aspectul perfect.

Cum să dai o tunsoare Butch

Cum să stilizați tăierea Butch

Tăierea cu butch este ușor de obținut și simplu de coafat. De fapt, arată bine chiar și atunci când nu există niciun produs de coafură în părul tău. Dacă doriți să vă îmbrăcați coafura scurtă, vă puteți coafa folosind ceara de butch. Aplicarea acestui produs puternic de ceară vă va permite să vă ridicați părul scurt și să creați un finisaj strălucitor. Dacă alegeți unul dintre stilurile mai lungi, utilizați ceara de butch pentru a obține un aspect mai texturat.

Cum să stilizați tăierea Butch

Ce este ceara Butch?

Ceara Butch este un produs clasic pentru coafat pentru bărbații cu o priză foarte puternică. Acest produs asemănător cu pomada există de zeci de ani, devenind popular pentru prima dată la sfârșitul anilor ’50 și începutul anilor ’60. Pe atunci, tăietura buzz era la modă, dar frizerii obișnuiau să lase un smoc de păr în față. Ceara a fost folosită pentru a obține acele fire de păr pentru o doză suplimentară de panache. Ceara era, de asemenea, foarte inflamabilă, ceea ce o făcea doar mai atrăgătoare.

În zilele noastre, puteți folosi ceara de butch pentru a vă coafa părul scurt și bâzâit. Fie că aveți o tăietură scurtă sau foarte scurtă, ceara este ușor de aplicat și oferă o rezistență puternică, asigurându-vă că părul dvs. va arăta perfect toată ziua.

Vânzare Lucky Tiger Cru Butch & amp; Ceara de control 3,5 oz 258 Recenzii Lucky Tiger Cru Butch & Ceara de control 3,5 oz

  • Control Wax Stick 3.5Ounce Stick
  • Aplicator de stick ușor de utilizat care oferă…
  • Puternic, dar blând și compatibil cu astăzi…

7,50 USD Cumpără acum