23 de coafuri populare din anii 90 pentru bărbați

Părul bărbaților din anii 90 a creat mai multe tendințe noi. Coafurile iconice și moderne din anii 90 au fost puternic influențate de creațiile cool de modă și cultura pop din deceniul respectiv. De la celebrități de la Hollywood, precum Leonardo DiCaprio și Brad Pitt, până la ascensiunea muzicii hip-hop până la celebrul sitcom Friends, anii 1990 au adus multe coafuri scurte și lungi la modă pentru băieți. Odată cu revenirea modei anilor 90, ar putea fi timpul ca tinerii și băieții să înceapă să exploreze modalități de a stiliza aceste înfățișări clasice. Pentru a vă inspira următoarea tunsoare, verificați cele mai bune coafuri din anii 90 pentru bărbați, care vă vor arăta stilul unic.

Coafuri din anii 90 pentru bărbați

Coafuri din anii 90 pentru bărbați

Perdele Tunsori

Făcută celebră de Leonardo DiCaprio și Johnny Depp, coafura pentru perdele este la modă și frumoasă, cu farmec băiețel. Texturată și decorată frumos, tunsoarea cortină poate fi asociată frumos cu o decolorare sau o tăietură laterală. Populare printre cele mai mari vedete de la Hollywood, perdelele au fost una dintre cele mai tari tendințe de păr pentru bărbați din anii ’90.

Perdele Tunsori

Tunsoare castron

Tăieturile cu boluri erau populare în rândul copiilor, așa că poate vă amintiți că le-ați răsturnat în ziua când coaforul tăia părul la o lungime uniformă. Deși sună copilăresc, a devenit un favorit al trupelor de rock și este un stil fantastic pentru iubitorii de muzică cărora le place să cânte la chitară și doresc ceva diferit, dar cu întreținere redusă. Îndreptați-vă franjura și decolorați în lateral pentru o versiune modernă a unui bol tăiat.

Tunsoare castron

Caesar Tunsoare

Numit după Iulius Caesar, George Clooney a fost omul care a adus stilul de tunsoare Caesar la Hollywood în anii ’90. În mod tradițional, avea o lungime uniformă, părul de deasupra era puțin mai lung pentru a-i oferi contrast. Astăzi se estompează scăzut pe spate, iar părțile laterale adaugă mai mult volum fără a-l lăsa prea mult deasupra. Pentru a încerca tunsoarea modernă Caesar, obține o decolorare sau o tăietură cu o tăietură de echipaj deasupra și un breton puțin mai lung.

Caesar Tunsoare

The Heartthrob

Inima a fost numită după vedetele de film care l-au făcut proeminent în anii 90, și anume Brad Pitt. Tăiat într-un bob și împins înapoi, franjul dezordonat i-a dat o definiție și un stil natural. Astăzi, este mult mai robust și cu o întreținere redusă, deci este perfect pentru bărbații la modă cu încuietori ondulate. Îl puteți avea mai scurt pe lateral și lung și măturat înapoi deasupra pentru un efect mai atrăgător.

Coafura Heartthrob din anii '90

Suvite blonde

Zach de la Saved By The Bell, David Beckham și Brad Pitt au ajutat la evidențierea blondelor o tendință majoră din anii 90. A fost popular și este și astăzi, deoarece se potrivea unei varietăți de stiluri. Indiferent dacă părul tău este scurt, mediu sau lung, o tăietură blondă, un crop top sau un quiff îți va defini aspectul și te va ajuta să ieși în evidență.

Blonda anilor '90 Repere bărbați

Păr țepos

Părul spiky a fost mare în anii 90, pentru că le-a dat Backstreet Boys și altor băieți un aspect multidimensional. Piroanele erau de obicei combinate cu vopsea blondă sau vârfuri înghețate pentru a cimenta stilul. Bărbații moderni găsesc ideală coafurile cu vârfuri, deoarece aceste stiluri se potrivesc majorității texturilor și tipurilor de păr, mai ales dacă vă aranjați franjurile înainte pentru un volum mai mare.

Bărbați cu păr spiky din anii 90

Afro Coafura

Deși Afro a început în anii 60, Kobe l-a adus înapoi în anii 90. Este în cea mai mare parte asociat cu bărbații negri, deoarece se potrivește bine cu părul lung sau crud și cu buclele. Frizerul vă va extinde părul de pe scalp pentru a obține faimoasa formă rotundă și îl puteți menține în loc cu grăsime și fixativ..

Bărbați coafură afro din anii '90

Coafuri Hip Hop

Coafurile hip hop s-au schimbat în funcție de artist. Rapperul Pusha T a avut și are, încă, cornrows lungi, Snoop Dogg a făcut Afro mai popular, iar Jay-Z a petrecut cea mai mare parte a anilor 90 cu un cap ras cu profil redus. Cu toate acestea, una dintre cele mai bune tunsori de hip hop a fost decolorarea redusă, cu 360 de unde stilate de Nas. El încă îl are până în ziua de azi și poți obține valuri cu multe perii, grăsimi val și un alt favorit din anii 90, do-rag.

Coafuri Hip Hop din anii '90

Coafuri Grunge

Kurt Cobain încapsulează părul grunge. Părul lung cu perdele din față era un amestec de răcoros și grațios, fără probleme. Coafurile grunge curgeau într-un mod elegant, totuși părul era dezordonat și dezordonat, asemănător cu capul patului. Bărbații cu încuietori cret sau strâns vor trebui să-și relaxeze părul pentru a-l dezvolta spre umeri.

Coafuri Grunge din anii 90 pentru bărbați

Sfaturi înghețate

Justin Timberlake a făcut din sfaturile înghețate un lucru în zilele sale de membru al * NSYNC. Pe atunci, sfaturile erau îndrăznețe și nervoase și transformau majoritatea coafurilor fără efort. Revenirea lor se datorează stilurilor masculine care devin plictisitoare și previzibile, așa că sfaturile înghețate sunt excelente pentru orice tip care dorește un aspect vibrant.

Sfaturi înghețate din anii '90 pentru bărbați

Cornrows

Sportivii cu păr ondulat sau pervers în anii 90 au preferat cornrows datorită întreținerii minime. În afară de a fi fără efort, cornrows fac o revenire, deoarece vă puteți împleti părul în spate pentru o coamă contrastantă, de încredere. Sau, puteți încerca stilul Kriss Kross cu împletituri pe cap.

Anii 90 Cornrows Men

Linii de tramvai

Liniile de tramvai au fost ras în lateral sau în spatele părului pentru a schimba stilurile de păr altfel plictisitoare. MC Hammer și Vanilla Ice au purtat linii de tramvai pe tot parcursul anilor ’90. Pentru o întorsătură modernă, puteți utiliza o linie de tramvai ca despărțire permanentă, care adaugă dimensiuni diferite prin separarea părului.

Linii de tramvai din anii 90

Părul spălat

Părul din spate slicked a fost un stil din anii 80 care a dus în anii 90. În timp ce bancherii și tipurile de pe Wall Street purtau încă coafura, actori precum Clooney și Pitt au făcut-o mai accesibilă și mai puțin agresivă. Tot ce aveți nevoie este părțile scurte, cu părul lung deasupra și un pieptene pentru a-l peria înapoi. Ceara sau pomada puternică vă vor menține tunsoarea pe spate pe tot parcursul zilei.

Părul din spatele anilor '90

Mullet

Cel mai bine descris drept păr scurt în față și păr lung în spate, mugetul era atât de la modă în anii 1990 încât a existat o melodie numită după el. Beastie Boys au promovat stilul în piesa lor „Mullet Head”, catapultându-l spre faimă. Mugurile moderne nu sunt la fel de drastice, totuși o decolorare pe părți și o combinație de înălbitor blond va oferi un strat suplimentar de atitudine.

Mullet din anii '90

Top plat

Blatul plat a venit în mai multe forme și dimensiuni în anii ’90. Asemănător cu partea superioară, cele două principale erau partea superioară afro pentru bărbații negri și partea dreaptă pentru bărbații albi și ambele erau scurte pe spate și pe laturi și întinse în sus deasupra.

Top plat 90

Mohawk

Mohawkul din anii 90 a implicat rasul complet al părului de pe părți pentru a lăsa un fir lung de păr în mijloc. Mohawkul este drastic, dar vizibil și greu de ignorat, ceea ce a făcut coafura perfectă pentru rockerii punk. Versiunile actuale ale mohawkului nu sunt la fel de apropiate și sunt incredibil de versatile. Dacă nu sunteți un fan al mohawk-urilor laterale ras, cea mai bună alternativă este o decolorare conică cu un șoim fals, deoarece vă permite să vă jucați cu lungimea și să comutați de la lung la scurt, în funcție de preferințe..

Mohawk din anii '90

Cele mai bune produse de styling pentru părul anilor 90

Din fericire, nu trebuie să vă întoarceți atât de mult înapoi și să obțineți produse clasice pentru păr pentru bărbați, cum ar fi Brylcreem și grăsime, pentru a coafa o coafură rece din anii ’90. Cele mai bune produse pentru coafat pentru părul anilor ’90 sunt aceleași pe care le-ați folosi astăzi. În timp ce gelul de păr și fixativul vă pot oferi acel aspect autentic și există câteva opțiuni de înaltă calitate pe piață, vă recomandăm să folosiți o pomadă bună, ceară, argilă sau cremă.

Cu aceeași reținere, dar cu ingrediente care nu vă vor usca părul, produsele moderne pentru bărbați sunt doar îmbunătățite. Pentru un aspect curat care durează toată ziua, iată cele mai bune produse pentru păr pentru bărbați!

Previzualizare Evaluare produs Preț
Gel de styling profesional ECOCO Styler, ulei de măsline, Max Hold 10, 16 Oz, mare (I811A) Gel de styling profesional ECOCO Styler, ulei de măsline, Max Hold 10, 16 Oz, mare (I811A) 31.260 recenzii 7,93 USD Cumpără acum
Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack - Pomada de păr puternică pentru bărbați - Ceară pe bază de apă cu strălucire medie, ca gelul de păr fără fulgi - Ușor de spălat - Țineți toată ziua pentru toate stilurile de păr Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack – Pomada puternică pentru păr pentru bărbați – Strălucire medie… 14.530 recenzii 13,99 dolari Cumpără acum
Spray de păr Got2b Lipit Blasting Freeze, 12 uncii Spray de păr Got2b Lipit Blasting Freeze, 12 uncii 38.478 recenzii 6,70 dolari Cumpără acum
Cremă de formare a echipajului american, 3 oz, Hold Pliable cu strălucire medie Cremă de formare a echipajului american, 3 oz, Hold Pliable cu strălucire medie 12.485 recenzii 18,50 USD Cumpără acum