23 Edgy Kids Mohawk hajvágás

Ha olyan gyerek mohawkot keres, amely menő és pörgős, mégis szuper jóképű, akkor imádni fogja ezeket a mohawk hajvágásokat kisfiúknak! Míg a mohawk hagyományosan intenzív punk stílus volt, borotvált oldalakkal és hosszú hegyes tüskékkel, addig a gyerekeknek készült mohawk frizurák jobban hasonlítanak a műszálas sólyomhoz. Időtlen, népszerű és divatos, sokféle módon lehet fiúk mohawkot kapni.

Az alul- vagy elhalványult hajvágástól oldalra és hátra, rövid, közepes vagy hosszú hajjal a tetején, a mohawk stílusok szerénynek és édesnek tűnhetnek, egészen lázadónak és félelmetesnek. Itt vannak a legjobb gyerekek mohawk ötletek, amelyeket most ki kell próbálni.

Gyerekek Mohawk

A legjobb Mohawks gyerekeknek

Mivel sokféle mohawk vágás és stílus közül választhat, fontos, hogy elképzelje, hogyan fog kinézni egy új fodrász a fián vagy a kisgyermekén, mielőtt meglátogatja a fodrászatot. Böngéssze át ezeket az aranyos mohawk hajvágásokat gyerekeknek, hogy kisfiát izgatja ez az elegáns frizura!

Fiúk Mohawk

Rövid Mohawk

A rövid mohawk könnyen beszerezhető és stílusos kisfiúk számára. Rövid oldalakkal és rövid tüskés hajjal a közepén a gyerekek mohawk frizurái minden korosztályú fiúknak jól mutatnak. Ráadásul a hajvágás kipróbálásához nem kell sokáig kinőniük a hajukat.

Rövid Mohawk hajvágás gyerekeknek

Ez a hűvös gyerek mohawk tökéletes példa egy pörgős, mégis csinos kisfiú hajvágásra. Az oldalakon magas bőrfakulás, amely a fül körül és a nyakkivágásban görbül, a hajat rövidre vágják, de nem borotválják le teljesen. A tetején lévő rövid mohawk rendetlen stílusú, és fényes géllel vagy pomádéval van ellátva.

Gyerekek rövid Mohawk Fade

A kevésbé drámai hajvágáshoz próbálja ki ezt a széles mohawkot. Az egyenes, vastag hajú fiúk értékelni fogják a kissé szöges, rendetlen stílust. A kúpos fakulás az oldalak frissességét és tisztaságát tartja, míg a vonal a homlok és a halánték körüli hajszálakat vágja le. Az ilyen típusú kisfiú mohawk stílusok elegendő hosszúságot hagynak a sokoldalúsághoz, lehetővé téve a gyerekek számára, hogy számos különböző frizurát alakítsanak ki.

Hosszú Mohawk

A hosszú mohawk egyfajta rövid oldal, hosszú felső hajvágás, amely maximalizálja a hangerőt és a magasságot. Ha mohawkká szeretné tenni a fiúk hosszú haját, akkor feltétlenül erős formázó terméket kell használnia.

Hosszú Mohawk hajvágás gyerekeknek

A képen egy csodálatos hosszú mohawk hajvágás látható, amely minden tömegben kiemelkedik. A divatos és elegáns, fakó oldalak ellentétben állnak a hegyes tüskés hajjal. A közép felé tolva éles végeket hoz létre, ez a stílus szép egyensúlyt kínál az imádnivaló és a lázadó között.

Hosszú Mohawk frizurák kisgyermekes fiúknak

Ezzel szemben ez az aranyos kisgyermek mohawk természetesebb megközelítést alkalmaz. Szerezzen klasszikus kúpot ollóval az oldalán és a hátán, hogy elkerülje a fiú gyönyörű, fényes hajának zümmögését. Hagyjon 3-4 hüvelyk hosszúságot rétegekkel, és az anyák faux sólyomot formázhatnak, átfésülhetik, hátul sima vagy oldalra söpört rojtot készíthetnek. Használjon matt pomádét vagy viaszt olyan texturált felülethez, amely elhagyja a gél merevségét. Ez kiemeli gyermeke gyönyörű, egészséges haját.

Fiúk Faux Hawk Fade

A fahawk, más néven fohawk, a mohawk kevésbé intenzív változata, de nagyszerű lehet hivatalos és informális alkalmakkor. Ahelyett, hogy borotválná az oldalát, kérje meg fodrászától a divatos fiúk fade fodrászát. A gyerekek fohawk egy modern variáció, amely lehetővé teszi a fiúk számára, hogy teljes elkötelezettség nélkül kísérletezzenek tüskés frizurákkal.

Faux Hawk Fade kisfiúknak

Itt van egy bájos faux sólyom fakulás. Alacsony kúpos elhalványulással, elöl tüskés és rendezetlen stílusú, ez a merész vágás rengeteg személyiséget kölcsönöz. A tempóváltás érdekében a gyerekek mindig előre, hátra vagy oldalra ecsetelik a hajukat. Mint az egyik legjobb frizura a vastag hajú fiúknak, érdemes kipróbálni ezt a rövid műszárat!

Gyerekek Faux Hawk Fade

Ez a hosszú hamis sólyomfade merésznek és félelmetesnek tűnik. Oldalai rövidre zümmögnek, kopasz, alulvágott fakulással, amely beleolvad a bőrbe. A fej oldalába borotvált 3 csíkos vonal elképesztő hajformát tesz lehetővé. A faux sólyom pedig vastag, hosszú, különálló tüskékkel van kialakítva. Összességében ez a hamis mohawk hosszú hajjal hihetetlenül stílusos.

Fohawk gyerekeknek

Végső soron a fiúk fohawk rendkívül sokoldalú, és különféle módon vághatók és stílusosak. Ha azt szeretné, hogy kisfia haja egyedi és üde legyen, anélkül, hogy teljes mohawk halványodna, akkor a gyerekek műszálas hajvágása nem okoz csalódást.

Rövid tüskés frizurák

A tüskés frizurák gyerekeknek mindig is népszerűek voltak. Bár a 90 -es évek tüskés haja fagyos hegyekkel már nem elfogadható, a mohawks -ra hasonlító rövid tüskés hajvágás határozottan felkapott. A mellék előny az, hogy ezek a hűvös stílusok lehetővé teszik a haj szélesebb körének formázását.

Rövid tüskés frizurák

Ez a rövid tüskés mohawk frizura előtagja alacsony kúpos fakulás és borotvált vonal. Az aranyos szőke haj közepén vastag tüskékkel tüskésedik. A texturált, természetes felület eléréséhez, amely lehetővé teszi, hogy a gyermek haja valóban ragyogjon, használjon kiváló minőségű pomádét, viaszt vagy agyagot.

Fiúk Göndör Mohawk

A mohawk nagyszerű példa a hűvös frizurára, amely minden hajtípushoz használható. Valójában a hullámos vagy göndör hajú fiúk egyedülálló textúrát és formát élvezhetnek.

Fiúk Göndör Mohawk

Ez a göndör mohawk szép kúpos vágással és rendetlen hosszú hajjal fut a közepén. A klasszikus kúp meglehetősen hosszúat hagy a konzervatívabb kivágáshoz, de eléggé vág, hogy kontrasztot hozzon létre. A hullámok és a fürtök mélységet és személyiséget adnak hozzá, amelyek nem is nézhetnének ki jobban.

Mohawk borotvált oldalakkal

A borotvált oldalú klasszikus mohawk egy merész megjelenés, amely bizonyos félelem nélkül elhúzható. Függetlenül attól, hogy hosszú vagy rövid borotvált mohawkot kap, meghatározza, hogy milyen lesz a hajvágás.

Gyerek Mohawk borotvált oldalakkal

Bár a fiúknak többféle mohawkot is kapnak, nehéz tagadni, hogy az éles tüskék és az éles hajszál letisztult, imádnivaló stílust eredményez. Ahhoz, hogy otthon borotválja a mohawkot, használjon védő nélküli nyírót, és vágja le a kisfiú haját. Ha otthon vágja le a haját, rengeteg pénzt spórolhat meg a szülőknek a fodrászat látogatásakor.

Mohawk frizurák gyerekeknek

A képen a mohawk remek példája a finom hajú fiúknak. Ez a keskeny mohawk nagyon rövid hajvágást tartalmaz az oldalán és a hátán, felül festett hajjal. Mivel a mohawk stílusok szórakoztatóak, a gyerekek különböző stílusokkal kísérletezhetnek. Például nem kell minden hajat egyenesen felfelé tüskésíteni. Vigyen fel egy könnyű formázó terméket a magasság és a mozgás egyensúlyához.

Fiúk kék hajú Mohawk borotvált oldalakkal

Ezzel szemben ez a hosszú mohawk hajvágás a hagyományos utat járja be. Azáltal, hogy az oldalát kopaszra borotválja, és hosszú haját keskeny mohawkba borítja, ez a kis srác teljesen elkötelezett a megjelenés mellett. A fiúk még inspirációt is kaphatnak, ha radikális színűre festik a hajukat. A kéktől a pirosig, zöldig és lilaig próbálkozzon a ideiglenes hajfesték vagy viasz, amely kimos.

Mohawk fekete fiúknak

A kis fekete fiú mohawks imádnivaló és kreatív, kiemelve, hogy ez a divatos frizura hogyan működik minden gyermek számára. Amint azt az alábbiak is bizonyítják, egy fekete kölyök mohawk -ot levágják és kissé más stílusban alakítják ki, hogy illeszkedjen a göndör, göndör hajhoz.

Mohawk fekete fiúknak

A burst fade mohawk néven ismert, ez a hűvös rövid frizura szuper stílusos és sima. A robosztus fakulású hajvágás a fül körül és a nyakkivágásig vékonyodik, a friss stílus érdekében. A homlok és a halánték körüli hajszálvonalat formáló és tisztító vonallal párosítva ez a göndör mohawk kiváló borbélyt testesít meg. Vigyen fel egy göndörödést fokozó turmix terméket, hogy feszesítse a fürtöket és minimalizálja a göndörödést a tökéletes befejezés érdekében.

Hűvös Mohawk Fade hajvágás kis fekete fiúknak

Hosszú fordulatokkal és fürtökkel kombinálva ez a fekete hajú mohawk sokkal nagyobb megközelítést alkalmaz. A repedezett bőrhalványítás nagyon rövidre van vágva, hogy maximalizálja a kontrasztot, a hosszú göndör hajat pedig szőkere festették az egyedi stílus érdekében. Bár eltarthat egy ideig, amíg ilyen hosszúra nő a gyermek haja, az eredmény megéri.

Cool Mohawks kisgyermekek számára

A kisgyermek mohawk egy módja annak, hogy még a kisfiúk is részt vegyenek az izgalomban, amikor ezt a megjelenést megformálják. Mivel a kisfiúk gyönyörű, természetesen csillogó hajúak, még nem javasoljuk, hogy halványítsák vagy borotválják a fejüket. Ehelyett formázzon egy mesterséges sólymot, és élvezze gyönyörű csipkéit még egy kicsit.

Kisgyermek Mohawk

Kérje meg gyermeke stylistját vagy fodrászát, hogy ollóval vágja rövidre az oldalakat, ne pedig nyírógépet, hogy megőrizze buja tincseit. A közepes hosszúságú és a hosszabb haj sokféle mohawk stílusban formázható. Tüskés és nyomja a szőrszálakat a fej közepe felé, vagy csak tüskésítse fel az elejét egy szerves baba hajzselével.

Aranyos szőke Mohawk kisfiúknak

Alternatív megoldásként ez a kisgyermek mohawk hajvágás jól működik rövid vágással. A mohawk rövid hajjal való feltűzéséhez nagy horderejű termékre lesz szükség, de a megjelenés bájos és ártatlan, mint egy óvodás fiú frizura.

Mohawk Fade Designs

A fiúknak szánt frizurák az elmúlt években divatba jöttek, amikor a gyerekek megpróbálnak megfelelni idősebb testvéreik vagy apáik stílusának. A csillagok, vonalak, cikcakkok és borotvált részek csak néhány a mohawk tervek közül, amelyeket kisfiúk kipróbálhatnak.

Mohawk Fade Designs

Ezt a magas bőrfakulást egy formázott és kemény rész hangsúlyozza. A vastag, borotvált kialakítás hangulatot kölcsönöz a tetején lévő tüskés hajnak.

A legjobb Mohawk hajvágás minták

Egy szőke mohawk, sötét fakó oldalak és a fej körül ívelt borotvált vonal teszik elegánsá és szórakoztatóvá ezt a frizurát.

Aranyos Mohawk stílusok

Az aranyos mohawk stílusok sokféle hosszúságban és vágásban kaphatók. De az igazság az, hogy a kisfiúk jól mutatnak mindenféle mohawksban és modern frizurában.

Aranyos Mohawk stílusok gyerekeknek

Ez a szerethető mohawk nem igényel karbantartást és gyorsan stílusos. A divatot előrehaladó gyerekek csinos ruhákat párosíthatnak hűvös faux sólymokkal vagy mohawkkal, hogy boldog közeg legyen az úr és a rocksztár között.

Hogyan alakítsunk ki egy mohawkot

Függetlenül attól, hogy kisfiadnak rövid vagy hosszú haja van, a mohawk formázásához erős hajtermékre van szükség. Ahhoz, hogy gyermeke mohawkja egész nap tüskés maradjon, állóképes pomádét vagy gélt kell használnia hajszárítóval együtt.

Hogyan stílus a fiúk Mohawk

A mohawk formázásához vigyen fel egy jó hajzselét a gyerekeknek, és terítse szét a kisfiú haján. Ujjaival és kezével dolgozza fel a terméket a gyökértől a hegyéig. Most tegye a kezét a fej mindkét oldalára, és tolja a hajat a közepe felé, és emelje fel, szúrva fel a hajat.

Hogyan stílus a Mohawk kisfiúk

Miután megtervezted a stílust, a trükk az, hogy ráveszel egy mohawkot, hogy fent maradjon. Hosszú mohawk vagy fohawk frizura esetén az anyák hajszárítót használhatnak alacsony lángon, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a haj tüskés, álljon egy kis hajlakkot az extra tartás érdekében, vagy mindkettőt.

Mohawk Styling termékek gyerekeknek

A Mohawk frizurák jó formatervezési termékek használatát foglalják magukban a gyerekek számára. Hogy megkönnyítsük az anyukák dolgát, összeállítottuk a legjobb hajtermékeket kisfiúknak és gyerekeknek. A piacon található legjobb hajzseléktől a minőségi pomádékig, viaszokig, formázó krémekig és hajápokig nézze meg ezeket a nagyszerű hajformázó termékeket mohawks számára!

Termék előnézeti kép Ár
Hajgél gyerekeknek | Könnyű tartás | Vegyszermentes | Bio aloe verából és vitaminokból készült | Biztonságos csecsemők, kisgyermekek, férfiak és nők számára | Mindig parabén, szulfát és amp; Illatanyagmentes | USA -ban készült (1 egység) Hajgél gyerekeknek | Könnyű tartás | Vegyszermentes | Bio aloe verából és vitaminokból készült | Biztonságosan bekapcsolva… 1 933 vélemény 14,99 USD Vásárolj most
Friss Monster Kids hajformázó gél | Természetes, alkoholmentes | Med Hold | 6oz | Gyermekek & amp; Baba haj gél Friss Monster Kids hajformázó gél | Természetes, alkoholmentes | Med Hold | 6oz | Gyermekek & Baba haj… 1 602 vélemény 13,98 USD Vásárolj most
AMERICAN CREW Firm Hold Styling Gel, 33,8 Fl Oz AMERICAN CREW Firm Hold Styling Gel, 33,8 Fl Oz 6204 vélemény 33,76 USD Vásárolj most