23 Man Bun-stijlen

De mannenknot is een van de meest populaire hipster-kapsels voor mannen geworden. Gelukkig voor mannen zijn er tal van coole stijlen voor mannenknotjes om te proberen, en onze fotogalerij die laat zien hoe je een mannenknot knoopt, blijft groeien. Maar wat is een man bun?

Simpel gezegd, de mannenknot is een trendy manier om je lange haar naar achteren te trekken en in een knot te binden. Hoewel vergelijkbaar met de paardenstaart van de man, de topknoop en het samoeraihaar, is het belangrijkste verschil dat dit lange kapsel in een knot is vastgebonden door het haar te draaien en in een lus te maken. En het beste van het mannenbroodje is dat er verschillende manieren zijn om het te stylen. Voor de verandering kunnen mannen een ondersneden mannenknot stylen of geschoren zijkanten krijgen, een lage vervaging of een baard toevoegen.

Stijlen voor mannenbroodjes

Cool Man Bun-stijlen

Als je hulp nodig hebt bij het maken van een mannenknot of verschillende manieren om er een te dragen, dan zul je dol zijn op de stijlen voor mannenknotjes hieronder. Met zoveel verschillende soorten mannenbroodjes om te stylen, is het leuk om voorbeelden te hebben om ideeën te inspireren. Onze favoriet is de mannenknot met geschoren zijkanten en een baard voor een mannelijke en toch stijlvolle look. De meeste jongens kiezen echter voor vervagingen of ondersnijdingen aan de zijkanten omdat ze extreem veelzijdig zijn. De meest populaire is de low fade man bun omdat het stijlvol en modern is.

Mannenbroodje met geschoren zijkanten

Mannenbroodje met geschoren zijkanten

Het mannenbroodje met geschoren zijkanten is edgy, mannelijk en sexy. De meeste mannen houden van geschoren zijkanten, omdat kortere snitten onderhoudsarm en gemakkelijk te bewerken zijn. Bovendien zijn geschoren kapsels contrastrijk, wat betekent dat je ogen automatisch focussen op het langere haar bovenop. Of je nu een kort of lang knotje wilt, deze hete kapseltrend is favoriet in kapperszaken.

Man Bun Undercut

Man Bun Undercut met baard

De undercut man bun is een andere toptrend voor mannenhaar dit jaar. Het toevoegen van een ondersnit aan je mannenknot-kapsel kan veelzijdigheid bieden, waardoor je een lange gladde rug kunt stylen. In combinatie met gezichtshaar is een mannenknot ondersnit met een volle baard een super mannelijke, stoere look. Als de ondersnit van één lengte aan de zijkanten niet jouw stijl is, overweeg dan een ondersnit-vervaging voor een zeer korte snit die taps toeloopt langs de zijkant van je hoofd.

Man Bun Fade

Man Bun Fade

De mannenknot met een vervaging biedt een frisse, strakke afwerking aan dit coole kapsel. Een taps toelopende vervaging aan de zijkanten geeft jongens veel kapselopties, en is een van de redenen waarom er zoveel verschillende knotstijlen zijn. Of je nu een lage, gemiddelde of hoge fade wilt, de man bun fade werkt met alle lengtes en haartypes, inclusief krullend haar. Evenzo kan een vervaging afnemen tot kort haar (taper vervagen) of opgaan in de huid (kale vervaging).

Krullend Haar Man Knot

Krullend Haar Man Knot

De knot met krullend haar is zeker de moeite waard. Terwijl een krullend mannenknot moeite kost om te groeien en te stylen, zorgt de trendy afwerking voor een zeer coole, getextureerde look die andere jongens niet kunnen krijgen. De beste manier om een ​​mannenknot met krullend haar te maken, is door je haar overal gelijkmatig uit te laten groeien. Met de juiste producten voor mannen met krullend haar kun je het volume vergroten, kroezen stoppen en je haar gezond houden. Knip de zijkanten en achterkant kort met een vervaging om het stylen eenvoudig te maken.

Dread Bun

Dread Bun

Het stylen van dreads in een mannenknot kan een makkelijke manier zijn om je haar op te steken en je look te veranderen. Jongens kunnen zelfs experimenteren met verschillende dreadlock-stijlen, waaronder de dread-fade. Uniek en hipster, de dread man bun zal opvallen in elke menigte.

Mannenbroodje en baard

Mannenbroodje en baard

Een mannenknot met baard is een stijlvolle en toch mannelijke look. Terwijl mannen een aantal verschillende baardstijlen kunnen proberen met een mannenknot, is het beste type gezichtshaar voor langharige mannen een korte, volle baard. Gebruik een goede baardtrimmer om je look vorm te geven en kwaliteitsproducten om de groei te maximaliseren. Uiteindelijk is de combinatie van baard en mannenknot een sexy look waar de vrouwen in je leven dol op zullen zijn.

Low Fade met Man Bun

Low Fade met mannenknot en stoppelbaard

Combineer een mannenknot met een lage vervaging voor een chique, stijlvol kapsel. Vraag je kapper om een ​​lage, taps toelopende vervaging aan de zijkanten en achterkant die tot aan de halslijn valt. Style vervolgens je mannenknot naar achteren getrokken, laat het achter op je hoofd of bovenop zitten.

Undercut mannenbroodje + lange baard

Undercut Man Bun

De ondersneden knot is een stijlvol herenkapsel met korte zijkanten en lange bovenkant. Door een mannenknot met een ondersnit te combineren, kunt u de zijkanten en achterkant onderhoudsarm houden, terwijl u de bovenkant van de knot benadrukt. Laat een lange baard groeien voor een zeer mannelijke look.

Korte Man Bun

Kort haar mannenknot

De korte mannenknot kan gemakkelijk te bereiken zijn als je je haar laat groeien. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, ziet een mannenknot met kort haar er geweldig uit. Om de stijl te benadrukken, heb je korte kanten nodig, dus vertel je kapper dat je een hoge vervaging of ondersnit wilt. Jongens kunnen spelen met andere kapselideeën en styling, zoals een dikke baard, een hard deel of een lijn langs de haarlijn.

Full Man Bun

Full Man Bun

Het volledige mannenbroodje is waarschijnlijk het meest gewenste type mannenbroodje om te krijgen. Voor mannen met halflang tot lang haar, borstel je haar naar achteren en bind je haar op de rug vast. Je kunt de uiteinden om je haarelastiek wikkelen om de band te bedekken of de rest in een knoop doen. Het mooie van dit unieke kapsel is dat je de look kunt aanpassen aan je persoonlijke stylingbehoeften.

Gevlochten Man Bun

Gevlochten Man Bun

Volle baard met lange man knot

Mannenbroodje met volle baard

Jason Momoa Man Bun

Jason Momoa Man Bun

Cool Man-broodje met dikke stropdas

Cool Man Broodje met Dikke Omslag

Rommelige man knot haar en baard

Rommelige man knot haar en baard

Dik mannenbroodje met rommelige twist

Dik mannenbroodje met rommelige twist

Golvend mannenbroodje met losse franjes

Golvend mannenbroodje met losse franjes

Mannenbroodje met getextureerd lang haar

Mannenbroodje met getextureerd lang haar

Mannenbroodje met Wrap Around

Mannenbroodje met Wrap Around

Dik mannenbroodje met haarelastiekje

Mannenbroodje met haarelastiekje

Hoe maak je een mannenbroodje?

Er zijn veel manieren om een ​​mannenbroodje te doen. Gelukkig is er niet echt een goede of verkeerde manier, en hoe je je mannenknot stylet, hangt af van het type snit en de lengte van je haar.

Om een ​​mannenknot met lang haar te binden, moet je al je haar naar achteren trekken en een haarelastiekje gebruiken om het op zijn plaats te houden. Als je een vervaging aan de zijkanten en achterkant hebt, wil je misschien je taps toelopende kapsel benadrukken en de knot op de bovenkant van het hoofd binden.

Hoe maak je een mannenbroodje?

Voor mannen met heel lang haar, wikkel je je lokken om de stropdas om een ​​knoop te maken. Anders, om een ​​paardenstaart te voorkomen, lus je de rest van je haar weer in de knot.

Voor mannen met kort tot halflang haar hoeft het strikken van je mannenknot niet moeilijk te zijn. Kies de plek waar je de meeste haren kunt verzamelen. Hoe groot je knot is, hangt uiteindelijk af van hoe lang je haar is en hoe lang je het wilt laten groeien.

Hoe een mannenknot te binden