23 Népszerű ázsiai férfi frizura

Az ázsiai férfiak ismertek egyenes hajukról és arról, hogy szinte bármilyen frizurát képesek ringatni, legyen az fakulás, alulvágás, sima hát, átfésülés, felső csomó, konty, oldalrész, legénység vagy szögletes rojt. A modern rövid frizurától a divatos közepes és hosszú frizuráig a legjobb ázsiai hajvágás sokoldalúságot, textúrát és hangerőt kínál. Lehet, hogy csak a hajuk típusa teszi lehetővé számukra, hogy rugalmasan alakítsák ki ezeket a hűvös hajvágásokat az ázsiai férfiak számára, vagy hajlandók kimenni és divatra lépni, de az ázsiai srácoknak biztosan vannak fantasztikus frizuráik.

A divatos kultúra minden bizonnyal a koreai frizurák esete, amelyekre nagy hatással vannak a K-Pop sztárok. Ne felejtsük el azonban, hogy a felső csomó és a zsemle a japán szamurájból származik. És végül, sok kínai férfi sokkal stílusosabb és divattudatosabb lett az elmúlt években! Bármi legyen is az ok, fontosnak éreztük, hogy egy teljes oldalt szenteljünk a divatos ázsiai férfiak frizuráinak és hajvágásainak.

Itt vannak az ázsiai férfiak legnépszerűbb frizurái.

A legjobb ázsiai frizurák férfiaknak

Az ázsiai elhalványulástól az oldalvágásig és a hűvös frizurákig, mint a quiff, a pompadour, a faux sólyom, a slick back és a tüskés haj, nézze meg ezeket a hűvös ázsiai frizurákat, hogy inspirálja új megjelenését.

Ázsiai férfi frizurák

Ez a texturált rövid ázsiai frizura remek módja a természetes, rendetlen megjelenés kialakításának. Rövid hajjal az oldalakon és hosszabb hajjal felül, a rojtot kissé oldalra söpörjük az egyedi kivitel érdekében. Ne feledje, hogy a textúrált megjelenés érdekében pomádéval a terméket száraz hajra kell felhordania.

Ázsiai férfiak hajvágása

Bár az 50 -es és 60 -as években népszerűvé vált, a klasszikus oldalsó rész egy időtlen férfi frizura, amelyet nagyon ajánlunk üzleti vagy szakmai környezetben. Hasonlóan az ázsiai fésűhöz, a kemény rész szép, modern megjelenést kölcsönöz, miközben megtartja a tiszta, okos stílust.

Ázsiai férfi haj

Itt van egy hosszú fésű a frizura felett, amely jól néz ki, ha rendelkezik a haj típusával. Az alacsony kúpos fakulás az oldalakon némi kontrasztot biztosít, a hosszú frizurát pedig oldalra fésülve elegáns kivitelben kapjuk meg.

Ázsiai frizurák

Az ázsiai alávágás az egyik legnépszerűbb frizura az ázsiai haj számára. Ez a rövid fésű a frizura felett hűvös alávágással kombinálódik a nagy kontrasztú megjelenés érdekében. A friss stílus érdekében a borbély még sorban is kiegészítette.

Frizurák ázsiai férfiaknak

Rövid oldalai és oldalra söpört pereme révén ez az egyszerű frizura kihasználja azt a tényt, hogy az ázsiai férfiak gyakran vastag, könnyen formázható hajat viselnek. A magas kúpos fakulás konzervatív és klasszikus a tökéletes úri hajvágáshoz.

Ázsiai Undercut

A hullámos rojt a tetején és a rövid kúpos fakulás az oldalán nagyon klassz frizura lesz az ázsiai srácok számára. Ez a népszerű koreai frizura férfiaknak divatos és kimenő, és képes kiemelkedni minden tömegben. Használjon erős pomádét vagy viaszt az ázsiai hajhoz, hogy egész nap stílusos maradjon.

Ázsiai férfi frizura

Ha a hajad hosszú ideig a tetején marad, a srácok képesek rendezetlen, mégis stílusos szegélyt formázni. Mivel az ázsiai haj sokoldalú, texturált tüskéket vagy fésűt is létrehozhat.

Ázsiai férfiak hajvágása

Néha modern szamuráj hajnak is nevezik, a férfi konty az utóbbi években népszerű férfi frizurává vált.

Ázsiai férfi frizurák

A hosszú, gördülékeny frizurák továbbra is félelmetesen néznek ki a srácoknál, akik le tudják húzni őket.

Ázsiai frizurák

Ez a hosszabb felmosó felső forró stílus a vastag hajú srácok számára. Az egyetlen kihívás a haj növekedése!

Ázsiai frizurák

A leválasztott alámetszés egy divatos hajvágási lehetőség, amely sokféleképpen formázható. Itt egy rendetlen kefét látunk vissza, de a fésű és a pompadour is érdemes kísérletezni.

Hűvös ázsiai frizurák

Ez egy modern módja a rendetlen műcsóka ringatásának. És az oldalsó vidám hajformákkal ez a hajvágás nagyon divatos vágást és stílust eredményez.

Ázsiai frizurák

A hajnyakkendő használata helyett ez a férfi kontyos stílus körbecsavarja a hajat, hogy a helyén tartsa.

Ázsiai alulvágott férfiak

Ázsiai haj

Ázsiai hajvágás férfiak

Divatos ázsiai hajvágás férfiak

Ázsiai férfi frizurák

Frizurák ázsiai férfiaknak

Ha tetszettek ezek a népszerű ázsiai vágások és stílusok, akkor nézze meg az új frizurák listáját.