23 populaire Aziatische mannenkapsels

Aziatische mannen staan ​​bekend om hun steil haar en het vermogen om zowat elk kapsel te rocken, of het nu gaat om een ​​fade, undercut, gladde rug, overkam, topknoop, mannenknot, zijscheiding, ronde snit of hoekige pony. Van moderne korte kapsels tot trendy middellange en lange kapsels, de beste Aziatische kapsels bieden veelzijdigheid, textuur en volume. Het kan gewoon hun type haar zijn dat hen de flexibiliteit geeft om al deze coole kapsels voor Aziatische mannen te stylen of hun bereidheid om extravert en fashion-forward te zijn, maar Aziatische jongens hebben zeker een aantal geweldige kapsels.

Een modieuze cultuur is zeker het geval voor Koreaanse kapsels, die sterk worden beïnvloed door K-Pop-sterren. Laten we echter niet vergeten dat de top knot en man bun afkomstig zijn van de Japanse samoerai. En tot slot, veel Chinese mannen zijn de afgelopen jaren veel stijlvoller en modebewuster geworden! Wat de reden ook was, we vonden het belangrijk om een ​​hele pagina te wijden aan trendy Aziatische mannenkapsels en kapsels.

Dit zijn de meest populaire kapsels voor Aziatische mannen.

Beste Aziatische kapsels voor mannen

Van de Aziatische vervaging tot de ondersnit voor de zijkanten tot coole kapsels zoals de kuif, pompadour, faux havik, gladde rug en stekelig haar, bekijk deze coole Aziatische kapsels om je nieuwe look te inspireren.

Aziatische Mannen Kapsels

Dit getextureerde korte Aziatische kapsel is een coole manier om een ​​natuurlijke, rommelige look te stylen. Met kort haar aan de zijkanten en langer haar aan de bovenkant, is de pony lichtjes opzij geveegd voor een unieke afwerking. Onthoud dat, om een ​​getextureerde look met pommade te creëren, je het product op droog haar moet aanbrengen.

Aziatische Mannen Kapsels

Hoewel het populair was in de jaren 50 en 60, is het klassieke zijdeel een tijdloos herenkapsel dat we ten zeerste aanbevelen voor zakelijke of professionele instellingen. Net als de Aziatische kam, voegt het harde deel een mooie moderne look toe met behoud van een schone, slimme stijl.

Aziatisch mannenhaar

Hier hebben we een lang gekamd kapsel dat er geweldig uitziet als je het haartype ervoor hebt. De lage taps toelopende vervaging aan de zijkanten biedt wat contrast en het lange kapsel is naar de zijkant gekamd voor een stijlvolle afwerking.

Aziatische Kapsels

De Aziatische ondersnit is een van de meest populaire kapsels voor Aziatisch haar. Dit korte overkambare kapsel wordt gecombineerd met een coole ondersnit voor een contrastrijke look. Voor een frisse stijl heeft de kapper zelfs een line-up toegevoegd.

Kapsels voor Aziatische mannen

Met korte zijkanten en een opzij vallende pony, profiteert dit eenvoudige kapsel van het feit dat Aziatische mannen vaak dik haar hebben dat gemakkelijk te stylen is. De hoge taper fade is conservatief en klassiek voor het perfecte herenkapsel.

Aziatische ondersnijding

Een golvende pony aan de bovenkant en een korte, taps toelopende vervaging aan de zijkanten wordt een heel cool kapsel voor Aziatische jongens. Dit populaire Koreaanse kapsel voor mannen is trendy en extravert met het vermogen om op te vallen in elke menigte. Gebruik een sterke pommade of wax voor Aziatisch haar om deze look de hele dag gestyled te houden.

Aziatische mannen kapsel

Door je haar lang op de kop te houden, kunnen jongens een rommelige maar stijlvolle pony stylen. Omdat Aziatisch haar veelzijdig is, kun je ook getextureerde punten of een kam maken.

Aziatische mannen kapsel

Soms aangeduid als modern samoeraihaar, is de mannenknot de laatste jaren een populair mannenkapsel geworden.

Aziatische Herenkapsels

Lange, vloeiende kapsels blijven er geweldig uitzien bij mannen die ze voor elkaar kunnen krijgen.

Aziatische Kapsels

Deze langere dweiltop is een hete stijl voor mannen met dik haar. De enige uitdaging is je haar laten groeien!

Aziatische Kapsels

De losse ondersnit is een trendy kapseloptie die op verschillende manieren kan worden gestyled. Hier zien we een rommelige borstelrug, maar de kam en pompadour zijn ook de moeite waard om mee te experimenteren.

Coole Aziatische Kapsels

Dit is een moderne manier om een ​​rommelige faux havik te rocken. En met de leuke haarontwerpen aan de zijkant, zorgt dit kapsel voor een zeer modieuze snit en stijl.

Aziatische Kapsels

In plaats van een haarelastiekje te gebruiken, wikkelt deze knotstijl het haar rond om het op zijn plaats te houden.

Aziatische Undercut Men

Aziatisch Haar

Aziatische Kapsels Mannen

Trendy Aziatische Kapsels Mannen

Aziatische Mannen Kapsels

Kapsels voor Aziatische mannen

Als je genoten hebt van deze populaire Aziatische snitten en stijlen, moet je onze lijst met nieuwe kapsels eens bekijken.