23 Populære 90’ers frisurer til mænd

Mænds hår i 90’erne skabte flere nye tendenser. Ikoniske og moderne frisurer fra 90’erne var stærkt påvirket af årtiets seje mode- og popkulturskabelser. Fra Hollywood-berømtheder som Leonardo DiCaprio og Brad Pitt til fremkomsten af ​​hip-hop-musik til den berømte sitcom Friends, 1990’erne medførte mange trendy korte og lange frisurer til fyre. Når mode fra 90’erne gør et comeback, er det måske på tide, at unge mænd og små drenge begynder at undersøge måder at style disse klassiske looks på. For at inspirere dit næste hårklipp, tjek de bedste 90’ers frisurer til mænd, der viser din unikke stil.

90'er frisurer til mænd

90’er frisurer til mænd

Gardiner Haircut

Gør berømt af Leonardo DiCaprio og Johnny Depp, gardinernes frisure er trendy og smuk med drengeagtig charme. Struktureret og pænt stylet, gardinklipningen kan parres pænt med en fade eller underskæring på siderne. Populær blandt de største Hollywood -berømtheder var gardiner en af ​​de hotteste 90’er -mænds hårtrends.

Gardiner Haircut

Skålskæring

Skålskæringer var populære blandt børn, så du kan huske, at du vugger det tilbage på dagen, da din frisør klippede dit hår til en ensartet længde. Selvom det lyder barnsligt, blev det en favorit blandt rockbands og er en fantastisk stil for musikelskere, der elsker at moske ud for at lufte guitar og ønsker noget anderledes, men alligevel lav vedligeholdelse. Ret din pandehår op og falm i siderne for en moderne version af et skålskår.

Skålskæring

Caesar Haircut

Opkaldt efter Julius Cæsar, George Clooney var manden, der bragte Cæsar -frisørstilen til Hollywood i 90’erne. Traditionelt en jævn længde over det hele, håret på toppen var en lille smule længere for at give det kontrast. I dag falmer lave fades på bagsiden og siderne tilføjer mere volumen uden at forlade det for længe på toppen. For at prøve den moderne Caesar -haircut, få en fade eller underskæring med et besætningsskår på toppen og et lidt længere pandehår.

Caesar Haircut

Heartthrob

Hjertespinderen blev opkaldt efter filmstjernerne, der gjorde den fremtrædende i 90’erne, nemlig Brad Pitt. Skåret i en bob og skubbet tilbage, den rodede udkant gav den definition og en naturlig stil. I dag er det meget mere robust og vedligeholdelsesfrit, så det er perfekt til moderigtige mænd med bølgede låse. Du kan have den kortere på siderne og lang og feje tilbage på toppen for en mere iøjnefaldende effekt.

90'ernes Heartthrob frisure

Blonde højdepunkter

Zach fra Saved By The Bell, David Beckham og Brad Pitt hjalp med at gøre blonde højdepunkter til en stor 90’er -trend. Det var populært, og er det stadig den dag i dag, fordi det passede til en række forskellige stilarter. Uanset om dit hår er kort, mellemlangt eller langt, vil en blond buzz cut, crop top eller quiff definere dit udseende og hjælpe dig med at skille sig ud.

90'erne Blonde Højdepunkter Mænd

Strittende hår

Spiky hair var stort i 90’erne, fordi det gav Backstreet Boys og andre fyre et multidimensionelt udseende. Spikes blev normalt kombineret med blondt farvestof eller frostede spidser for at cementere stilen. Moderne mænd finder piggete frisurer ideelle, da disse stilarter passer til de fleste hårstrukturer og typer, især hvis du styler din pandehår frem for større volumen.

90'erne Spiky Hair Men

Afro frisure

Selvom Afro startede i 60’erne, bragte Kobe den tilbage i 90’erne. Det er mest forbundet med sorte mænd, fordi det går godt med langt, kinky hår eller krøller. Din barber vil forlænge dit hår fra hovedbunden for at få den berømte runde form, og du kan holde det på plads med fedt og hårspray.

90'erne Afro frisure Mænd

Hip Hop frisurer

Hip hop frisurer ændret sig afhængigt af kunstneren. Rapperen Pusha T havde, og har stadig, lange cornrows, Snoop Dogg gjorde Afro mere mainstream, og Jay-Z tilbragte det meste af 90’erne med et lavprofileret barberet hoved. En af de bedste hiphop -haircuts var imidlertid den lave fade med 360 bølger stylet af Nas. Han har det stadig den dag i dag, og du kan få bølger med masser af børstning, bølgefedt og endnu en favorit fra 90’erne, do-rag.

90'erne Hip Hop frisurer

Grunge frisurer

Kurt Cobain indkapsler grunge hår. Langt hår med forhæng var en blanding af køligt og yndefuldt uden besvær. Grunge frisurer flød på en klassisk måde, men håret var rodet og forvirret, svarende til senghoved. Mænd med krøllede eller stramme lokker skal slappe af i håret for at få det til at vokse ned mod skuldrene.

90'erne Grunge frisurer Mænd

Frostede tips

Justin Timberlake lavede frostspidser til en ting i løbet af sine dage som medlem af *NSYNC. Dengang var tipsene modige og kantede og forvandlede de fleste frisurer ubesværet. Deres comeback skyldes, at mænds stilarter bliver kedelige og forudsigelige, så frostede tips er gode til enhver fyr, der ønsker et levende look.

90'erne frostede tips til mænd

Cornrows

Atleter med bølget eller kinky hår i 90’erne foretrak cornrows på grund af den minimale vedligeholdelse. Bortset fra at være ubesværet, gør cornrows et comeback, fordi du kan flette dit hår på bagsiden for en kontrasterende manke, der er pålidelig. Eller du kan prøve Kriss Kross -stilen med fletninger på toppen af ​​dit hoved.

90'erne Cornrows Mænd

Sporvognslinjer

Sporvognslinjer blev barberet ind i siden eller bagsiden af ​​håret for at skifte til ellers kedelige frisurer. MC Hammer og Vanilla Ice bar sporvognslinjer gennem 90’erne. For et moderne twist kan du bruge en sporvognslinje som en permanent afsked, der tilføjer forskellige dimensioner ved at adskille dit hår.

90'ernes sporvognslinjer

Slicked tilbage hår

Slicked tilbage hår var en stil fra 80’erne, der førte ind i 90’erne. Mens bankfolk og Wall Street -typer stadig bar frisuren, gjorde skuespillere som Clooney og Pitt den mere tilgængelig og mindre aggressiv. Alt du behøver er korte sider med langt hår ovenpå og en kam til at børste det tilbage. Kraftig voks eller pomade holder dit glatte rygklip på plads hele dagen.

90'erne Slicked Back Hair

Multe

Bedst beskrevet som kort hår foran og langt hår i ryggen, multen var så trendy i 1990’erne, at der var en sang opkaldt efter den. Beastie Boys kæmpede for stilen i deres nummer “Mullet Head” og katapulterede den til berømmelse. Moderne multer er ikke så drastiske, men alligevel falder en dråbe i siderne og blond blegemiddelkombination med et ekstra lag af holdning.

90'er multe

Flad top

Den flade top kom i flere former og størrelser i 90’erne. I lighed med den høje top var de to vigtigste flad afro til sorte mænd og flad top lige til hvide fyre, og begge blev summet kort på ryggen og siderne og strakt opad ovenpå.

90'er flad top

Mohawk

90’erne mohawk involverede barbering af håret på siderne fuldstændigt for at efterlade en lang hårstreng i midten. Mohawk er drastisk, men mærkbar og svær at ignorere, og det gjorde frisuren perfekt til punkrockere. Nuværende versioner af mohawk er ikke så tæt på og er utroligt alsidige. Hvis du ikke er fan af mohawk med barberede sider, er det bedste alternativ en konisk fade med en faux hawk, da den lader dig lege med længden og skifte fra lang til kort, afhængigt af dine præferencer.

90'erne Mohawk

Bedste stylingprodukter til 90’ernes hår

Heldigvis behøver du ikke gå så langt tilbage og få klassiske mænds hårprodukter som Brylcreem og fedt til at style en sej 90’er -frisure. De bedste styling hårprodukter til dit 90’ers hår er de samme, som du ville bruge i dag. Selvom hårgel og hårspray kan give dig det autentiske look, og der er nogle muligheder i høj kvalitet på markedet, anbefaler vi stærkt, at du bruger en god pomade, voks, ler eller creme.

Med det samme hold, men ingredienser, der ikke tørrer dit hår ud, gøres moderne produkter til mænd bare bedre. For et rent look, der varer hele dagen, er her de bedste hårprodukter til mænd!

Forhåndsvis produktvurdering Pris
ECOCO Styler Professional Styling Gel, Olivenolie, Max Hold 10, 16 Oz, Large (I811A) ECOCO Styler Professional Styling Gel, Olivenolie, Max Hold 10, 16 Oz, Large (I811A) 31.260 anmeldelser 7,93 $ Køb nu
Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack - Strong Hold Hair Pomade For Men - Medium Shine Water Based Wax Like Flake Free Hair Gel - Let at vaske ud - Hold hele dagen for alle hårstilarter Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack – Strong Hold Hair Pomade For Men – Medium Shine… 14.530 anmeldelser $ 13,99 Køb nu
Got2b Limet Blasting Freeze Hairspray, 12 ounce Got2b Limet Blasting Freeze Hairspray, 12 ounce 38.478 anmeldelser $ 6,70 Køb nu
American Crew Forming Cream, 3 oz, bøjeligt hold med medium glans American Crew Forming Cream, 3 oz, bøjeligt hold med medium glans 12.485 anmeldelser $ 18.50 Køb nu