23 Suosittua 90 -luvun kampausta miehille

Miesten hiukset 90 -luvulla loivat useita uusia suuntauksia. Ikonisiin ja moderneihin 90 -luvun kampauksiin vaikutti voimakkaasti vuosikymmenen viileä muoti ja popkulttuurin luomukset. Hollywood-julkkiksista, kuten Leonardo DiCaprio ja Brad Pitt, hip-hop-musiikin noususta kuuluisaan komediasarjaan Friends, 1990-luku toi miehille monia trendikkäitä lyhyitä ja pitkiä kampauksia. Kun 90 -luvun muoti tekee paluun, nuorten miesten ja pikkupoikien saattaa olla aika alkaa tutkia tapoja muotoilla nämä klassiset ulkoasut. Inspiroidaksesi seuraavaa leikkaustasi, tutustu parhaisiin 90 -luvun kampauksiin miehille, jotka esittävät ainutlaatuisen tyylisi.

90 -luvun kampaukset miehille

90 -luvun kampaukset miehille

Verhojen leikkaus

Leonardo DiCaprion ja Johnny Deppin tekemä kuuluisa verhojen kampaus on trendikäs ja komea poikamaisen charmin kanssa. Kuvioitu ja siististi muotoiltu verholeikkaus voidaan yhdistää kauniisti haalistumiseen tai sivuleikkaukseen. Suurimpien Hollywood -julkkisten suosiossa verhot olivat yksi 90 -luvun kuumimmista miesten hiusten trendeistä.

Verhojen leikkaus

Kulhon leikkaus

Kulhojen leikkaukset olivat suosittuja lasten keskuudessa, joten saatat muistaa rokkaavan niitä takaisin sinä päivänä, kun kampaaja leikkasi hiuksesi tasaisiksi. Vaikka se kuulostaa lapselliselta, siitä tuli rock-bändien suosikki, ja se on fantastinen tyyli musiikin ystäville, jotka rakastavat ilkikitaraa ja haluavat jotain erilaista, mutta vähän huoltoa. Suorista hapsut ja haalistu sivuilla saadaksesi modernin version kulhoista.

Kulhon leikkaus

Caesarin leikkaus

Julius Caesarin mukaan nimetty George Clooney oli mies, joka toi Caesarin hiustenleikkuutyylin Hollywoodiin 90 -luvulla. Perinteisesti tasainen pituus kaikkialla, ylhäällä olevat hiukset olivat hieman pidempiä kontrastin aikaansaamiseksi. Nykyään matala haalistuu selässä ja sivuilla lisää äänenvoimakkuutta jättämättä sitä liian pitkäksi. Kokeile modernia Caesar -leikkausta hankkimalla haalistumista tai aliarvostusta, miehistön leikkaus päälle ja hieman pidemmät otsatukka.

Caesarin leikkaus

Sydämenlyönti

Sydämenlyönti sai nimensä elokuvateattereista, jotka tekivät siitä merkittävän 90 -luvulla, nimittäin Brad Pittin. Leikattu bobiksi ja työnnetty taaksepäin, sotkuinen reunus antoi sille määritelmän ja luonnollisen tyylin. Nykyään se on paljon kestävämpi ja vähän huoltoa vaativa, joten se sopii täydellisesti muodikkaille miehille, joilla on aaltoilevat lukot. Voit olla lyhyempi sivuilla ja pitkä ja pyyhkäistä takaisin päälle saadaksesi enemmän huomiota herättävää vaikutusta.

90 -luvun sydämenhyökkääjä

Vaaleat kohokohdat

Zach elokuvasta Saved By The Bell, David Beckham ja Brad Pitt auttoivat tekemään vaaleista kohokohdista suuren 90 -luvun trendin. Se oli suosittu, ja on edelleen tähän päivään, koska se sopi monenlaisiin tyyleihin. Olitpa hiuksesi lyhyet, keskipitkät tai pitkät, vaalea pörröleikkaus, leikkauspää tai hiusväri määrittävät ulkonäkösi ja auttavat sinua erottumaan.

90 -luvun vaaleat kohokohdat miehet

Piikikäs tukka

Piikkiset hiukset olivat suuria 90 -luvulla, koska ne antoivat Backstreet Boysille ja muille kavereille moniulotteisen ulkonäön. Piikit yhdistettiin yleensä vaaleaan väriaineeseen tai huurrettuihin kärkiin tyylin vahvistamiseksi. Nykyaikaiset miehet pitävät piikkisiä kampauksia ihanteellisina, koska nämä tyylit sopivat useimpiin hiusrakenteisiin ja -tyyppeihin, varsinkin jos muotoilet hapsut eteenpäin suuremman äänenvoimakkuuden saavuttamiseksi.

90 -luvun piikkiset hiukset

Afro -kampaus

Vaikka Afro alkoi 60 -luvulla, Kobe toi sen takaisin 90 -luvulla. Se liittyy enimmäkseen mustiin miehiin, koska se sopii hyvin pitkien, mutkikkaiden hiusten tai kiharoiden kanssa. Parturi pidentää hiuksiasi päänahasta saadakseen kuuluisan pyöreän muodon, ja voit pitää ne paikallaan rasvalla ja hiuslakalla.

90 -luvun afro -kampaus miehet

Hip -Hop -kampaukset

Hip -hop -kampaukset muuttuivat taiteilijan mukaan. Räppäri Pusha T: llä oli ja on vieläkin pitkät kulmakarvat. Kuitenkin yksi parhaista hip hop -leikkauksista oli matala haalistuminen 360 -aaltoilla, jotka Nas oli muotoillut. Hänellä on se edelleen tähän päivään asti, ja voit saada aaltoja runsaalla harjauksella, aaltorasvalla ja toisella 90-luvun suosikilla, do-rätillä.

90 -luvun hip -hop -kampaukset

Grunge -kampaukset

Kurt Cobain kiteyttää grunge -hiukset. Pitkät hiukset etuverhoilla olivat sekoitus viileää ja siroa ilman vaivaa. Grunge -kampaukset virtasivat tyylikkäästi, mutta hiukset olivat sotkuisia ja sotkuisia, kuten sängynpää. Miesten, joilla on kiharat tai tiukat lukot, on rentoutettava hiuksensa saadakseen ne kasvamaan alas hartioita kohti.

90 -luvun grunge -kampaukset miehet

Frosted Vinkkejä

Justin Timberlake teki huurrettuja vinkkejä *NSYNC: n jäsenenä. Silloin vinkit olivat rohkeita ja ärsyttäviä ja muuttivat useimmat kampaukset vaivattomasti. Heidän paluunsa johtuu siitä, että miesten tyylistä tulee tylsää ja ennakoitavaa, joten himmeät vinkit sopivat erinomaisesti kaikille, jotka haluavat eloisan ilmeen.

90 -luvun huurretut vinkit miehille

Afroletit

Urheilijat, joilla oli aaltoilevat tai mutkikkaat hiukset 90 -luvulla, pitivät parempana maissia vähäisen ylläpidon vuoksi. Vaivattomuuden lisäksi cornrows tekee paluun, koska voit punoa hiuksesi taakse, jotta saat kontrastin, joka on luotettava. Tai voit kokeilla Kriss Kross -tyyliä punoksilla pään päällä.

90 -luvun Cornrows Men

Raitiovaunulinjat

Raitiovaunulinjat ajeltiin hiusten sivulle tai taakse muutoin tylsien hiustyylien vaihtamiseksi. MC Hammer ja Vanilla Ice käyttivät raitiovaunulinjoja koko 90 -luvun ajan. Nykyaikaiseen käänteeseen voit käyttää raitiovaunulinjaa pysyvänä jakautumisena, joka lisää eri mittoja erottamalla hiukset.

90 -luvun raitiovaunulinjat

Viistetyt hiukset

Hiusten leikkaaminen oli 80 -luvun tyyli, joka ulottui 90 -luvulle. Vaikka pankkiirit ja Wall Streetin tyypit käyttivät edelleen kampausta, näyttelijät, kuten Clooney ja Pitt, tekivät siitä helpommin saavutettavan ja vähemmän aggressiivisen. Tarvitset vain lyhyet sivut, pitkät hiukset päällä, ja kampa harjaamaan ne takaisin. Vahva vaha tai pomade pitää leikkaamasi selkäleikkauksesi paikallaan koko päivän.

90 -luvun liuskatut hiukset

Keltti

Parhaiten kuvattu lyhyiksi hiuksiksi edestä ja pitkistä hiuksista takana, mullet oli niin trendikäs 1990 -luvulla, että siellä oli kappale nimeltä. Beastie Boys puolusti tyyliä kappaleessaan ”Mullet Head” ja katapultoi sen kuuluisuuteen. Nykyaikaiset mulletsit eivät ole niin jyrkkiä, mutta pisara haalistuu sivuilla ja vaalea valkaisukombo tarjoaa lisäkerroksen asennetta.

90 -luvun mulletti

Tasainen yläosa

Litteä yläosa oli useita muotoja ja kokoja 90 -luvulla. Samanlainen kuin korkea yläosa, kaksi tärkeintä olivat litteä yläosa afro mustille miehille ja tasainen yläosa suoraan valkoisille kavereille, ja molemmat olivat surinaa lyhyitä takana ja sivuilla ja venytetty ylöspäin.

90 -luvun litteä yläosa

Mohawk

90 -luvun mohawk käsitti karvanpoiston sivulta kokonaan, jotta pitkät hiukset jäisivät keskelle. Mohawk on raju, mutta havaittavissa ja vaikea sivuuttaa, ja se teki kampauksesta täydellisen punkrokkarille. Mohawkin nykyiset versiot eivät ole niin tarkkoja ja ne ovat uskomattoman monipuolisia. Jos et ole ajeltujen sivujen mohawk -fani, paras vaihtoehto on kapeneva haalistuminen, jossa on faux hawk, koska sen avulla voit leikkiä pituudella ja vaihtaa pitkältä lyhyelle mieltymystesi mukaan.

90 -luvun Mohawk

Parhaat muotoilutuotteet 90 -luvun hiuksille

Onneksi sinun ei tarvitse mennä niin kauas taaksepäin ja hankkia klassisia miesten hiustuotteita, kuten Brylcreem ja rasva, jotta voit muotoilla viileän 90 -luvun kampauksen. Parhaat muotoilutuotteet 90 -luvun hiuksillesi ovat samat kuin nykyään. Vaikka hiusgeeli ja hiuslakka saavat sinut näyttämään aidolta ja markkinoilla on joitain korkealaatuisia vaihtoehtoja, suosittelemme käyttämään hyvää pomadia, vahaa, savea tai kermaa.

Samalla otteella, mutta ainesosilla, jotka eivät kuivaa hiuksiasi, modernit miesten tuotteet ovat vain parempia. Tässä on puhdas ulkonäkö, joka kestää koko päivän, tässä on parhaat miesten hiustuotteet!

Esikatselu tuotteen arvio Hinta
ECOCO Styler Professional Styling Gel, oliiviöljy, Max Hold 10, 16 Oz, Large (I811A) ECOCO Styler Professional Styling Gel, oliiviöljy, Max Hold 10, 16 Oz, Large (I811A) 31260 arvostelua 7,93 dollaria Osta nyt
Suavecito Pomade Firme (vahva) pito 4 oz, 1 pakkaus - Voimakkaasti pidettävä hiuspommi miehille - keskikokoinen kiiltävä vesipohjainen vaha kuin hiutaleeton hiusgeeli - helppo pestä pois - koko päivän pito kaikille hiustyyleille Suavecito Pomade Firme (Vahva) pito 4 oz, 1 pakkaus – Vahva pito hiustenpommi miehille – keskikokoinen… 14530 arvostelua 13,99 dollaria Osta nyt
Got2b Glued Blasting Freeze -hiuslakka, 12 unssia Got2b Glued Blasting Freeze -hiuslakka, 12 unssia 38478 arvostelua 6,70 dollaria Osta nyt
American Crew Forming Cream, 3 oz, taipuisa pito ja keskikokoinen kiilto American Crew Forming Cream, 3 oz, taipuisa pito ja keskikokoinen kiilto 12485 arvostelua 18,50 dollaria Osta nyt