25 bästa afrofrisyrer för män

Att få och styla de bästa afrofrisyrerna för män borde inte vara en tråkig sökning. Med så många häftiga sätt att styla afroklippningar – korta, långa och lockiga – har svarta killar många alternativ när det gäller att skapa en dope look. Naturligtvis har tjocka och kinkiga hår män sina egna utmaningar. Även om det finns många olika afrosnitt och stilar, måste killar fortfarande behålla sitt hår, och afrohår är verkligen inte lätt att arbeta med.

Med vår guide nedan hittar svarta män med afros några av de hetaste exemplen på håret samt lär sig hur man odlar sina afrofrisyrer. Från mini -afro till lockig afro -blekning till den platta toppen, vår samling bilder innehåller de färskaste typerna av afro -stilar för svarta män.

Bästa afrofrisyrer

Hur man får och formar en afro

För att få en afro måste du vara beredd att växa ut ditt lockiga hår. Vad detta verkligen handlar om är en hälsosam livsstil och ordentlig hårvård för män. Till exempel behöver du en bra kost med kvalitetsproteiner, regelbunden träning för att öka blodcirkulationen, stressavlastning i form av sömn och kanske ett multivitamin för att se till att du får rätt vitaminer och mineraler för hårväxt.

Andra hårtips för att växa och styla en afro inkluderar följande:

  • Sluta kamma håret och börja använda dina fingrar eller en plockning som hjälper till att avlägsna dina lockar och puffa ut håret.
  • Välj en afrofrisyr som är rätt för dig och börja förvandla ditt hårs form för att passa det utseendet.
  • Håll håret konditionerat och återfuktat med smör, krämer eller eteriska oljor. Afrohår kan bli torrt, blöja och mycket krusigt, så en bra kokosnötolja eller sheasmör kan hjälpa dig att hålla håret krusfritt hela tiden.
  • Du kommer inte att växa eller få en perfekt afro över en natt. Ha tålamod och fortsätt. Mäns hår växer i allmänhet cirka 1/2 tum per månad, så att växa ut en naturlig afro tar tid och uthållighet.

Om du behöver mer inspiration, kolla in vårt galleri med coola svarta herrklippningar.

Afro frisyrer för män

Typer av Afros

Med så många olika typer av afros har män ett antal frisyrer att välja mellan. Till exempel kan svarta män välja från twist -frisyrer till mini afro -koniska blekning, afro med en del och platt topp.

Även om det finns många coola frisyrer för svarta män, är vissa snitt och stilar bättre lämpade för vissa hårtyper och texturer. Om du har tjockt, kinkigt hår kan det vara lättare att växa och styla en lång afro. Om du har snäva lockar kan en kort avsmalnande afro se bättre ut.

Som en del av kortsidorna, lång topp herrhårstrend, rekommenderar vi generellt avsmalnande eller bleka sidor för att markera den coola frisyren ovanpå. Vissa killar kanske dock vill ha en allround afro.

Andra sätt att skräddarsy din stil till din personlighet inkluderar möjligheten att be din frisör om att ställa upp eller forma sig. En line -up frisyr gör att din frisör kan använda trimmare för att forma din hårlinje och halsringning.

Olika typer av Afros -män

Bästa Afro -stilar för män

Om du är en kille med afrohår kan det ibland vara svårt att hitta en bra frisyr. Eftersom afrohår kan vara lockigt eller rakt upp kinkigt, kommer din hårtextur verkligen att spela in. Det är därför de flesta killar väljer att bli blekna – de korta surrade sidorna gör afro lättare att få.

Vidare erbjuder den avsmalnande blekningen afro massor av variationer – svarta män kan få en hög, mitten, låg, burst, tappa, temp eller hudblekning på sidorna tillsammans med en form upp eller hårdesign. En line -up kan vara bra på att skulptera hårfästet runt templen för att skapa ett fräscht, rent snitt.

Här är de bästa afrostilarna och frisyrerna att prova i år! Oavsett om du vill ha en kort eller lång afro, platt topp eller sidodel, med vändningar, tjocka lockar eller dreads, är det här de bästa afrofrisyrerna att få i år. Med så många olika typer av frisyrer för afros, bör varje kille kunna hitta ett snitt och en stil som de älskar!

High Top Afro Fade

Kort Afro

En frisörfavorit är den lilla eller mini-afro-en stil med lågt underhåll som gör att du kan växa håret ovanpå utan huvudvärk för att hantera en stor afro. Dessutom kan en vanlig trimning hålla ditt hår friskt genom att klippa av kluvna toppar för att tillåta ny tillväxt.

Mid Bald Fade + Short Afro

Big Afro

En stor afro kommer att kräva tid, men det sista utseendet är väl värt att vänta. Vi rekommenderar att du får en frisör eller stylist som hjälper dig med din långa afro för att se till att den blir perfekt!

Stor, lång afro

Långt afrohår

Långa afro -frisyrer ger killar många alternativ. Vissa svarta män föredrar att växa ut håret och hålla det högt och stort. Detta kräver regelbunden kammning och utmärkt hårvård, men slutresultatet är en elak stor afro med form, volym och storlek. Andra föredrar att låta sin långa afro rinna ner. Detta kan vara särskilt snyggt om du har långt lockigt hår eller vändningar.

Big Afro

Lockigt Afro

När ditt hår växer ut längre är en lockig afro oundviklig. Detta beror på att de flesta svarta män redan har tjockt, kinkigt hår. Lyckligtvis kan lockar lägga till en fantastisk textur och form. I det här fallet, kombinera en lång lockig afrofrisyr med en hög eller låg konisk blekning på sidorna och du kommer att få ett badass -utseende.

Lockigt Afro Fade

Afro + Shape Up

Denna låga avsmalnande afro med line -up är ett perfekt exempel på bra styling. Allround avsmalnande afro formas jämnt och naturligt. Sidburarna är något bleka och helskägget ger en elegant finish.

High Skin Fade + Line Up + Afro

Långa lockiga afrofrisyrer är perfekta med en hög skallig blekning på sidorna och baksidan. Bleka sidor som skär ner till huden fokuserar ögonen på det längre håret ovanpå. Detta exempel har också en ren kant upp. Börjar längs hårfästet och böjer runt tinningarna och till skägget, de skarpa kanterna ger denna stil ett modernt utseende.

Afro + High Skin Fade + Line Up

Afro med lockar

Att odla en kort lockig fro är ett bra sätt att använda ditt naturliga hårs struktur till din fördel. Även om lockigt hår ibland kan vara svårt att hantera och kontrollera, är styling av ett lockigt afro med kort hår det bästa sättet att få en enkel men trendig svart herrfrisyr.

Afro med lockar

Blekt Afro + Kinky Hair

Denna höga hudblekning med korta vändningar ger en unik uppfattning om mycket korta afrostilar. Om du vill styla en afro men inte vill hantera att växa ut långt blöjhår, så är denna enkla frisyr för dig.

Blekt Afro + Kinky Hair

Curly Afro Fade + Groomed Beard

Oavsett om du har naturligt lockigt eller blöjigt hår, fungerar afrofrisyrer bra med alla hårtyper. Ett sätt att sticka ut är faktiskt att kombinera en unik konsistens för att skapa olika typer av afros. Denna avsmalnande afro med tjockt kinkigt hår på toppen och getbocken resulterar i en edgy modern frisyr.

Curly Afro Fade + Groomed Beard

Afro Twist

Afro twist frisyrer är mycket populära i dessa dagar. Afros med långa vändningar är speciella för svarta män och kan kombineras med en avsmalnande blekning på sidorna. Men killar kan också lämna håret långt överallt och njuta av en stor afro -twist.

Lång Afro Twist

Långt kinkigt hår med vändningar

De bästa twist -frisyrerna för män är ofta utformade som röriga afros. Denna långa afro twist var utformad av långt kinkigt hår. Det korta, tjocka skägget och stora afro ger ett kantigt, robust utseende. Om du redan har en liten afro och vill ta din stil till nästa nivå, bör den här bilden inspirera dig.

Långt kinkigt hår + skägg

Mini Afro + Part + Cool Beard Shape

En afro med en del är ett coolt sätt att anpassa din frisyr. Oavsett om du vill ha en sidodel afro eller bara en tjock del rakad i håret ovanpå, be din frisör att ge dig afro -delen.

Mini Afro + Cool skäggform

Temple Fade + Afro

Temple Fade + Afro

Low Fade + Short Afro with Curls

Low Fade + Short Afro with Curls

Naturlig avsmalnande afro

Naturlig avsmalnande afro

Texturerat Afro + Temp Fade

Texturerat Afro + Temp Fade

Box Fade + Line i hår + skägg

Box Fade + Line i hår + skägg

Short Curly Afro

Kort Afro för män

Curly Afro + High Fade + Edge Up

Curly Afro + High Fade + Edge Up