25 beste Ivy League-kapsels voor mannen

Het Ivy League-kapsel is een stijlvolle combinatie van de klassieke ronde snit en zijscheiding. Ook bekend als het Princeton-kapsel of de Harvard-clip, begint de Ivy League-snit met een korte trim aan de zijkanten, achterkant en bovenkant, maar houdt het ponyhaar lang genoeg naar voren om naar de zijkant te kammen. Dit veelzijdige herenkapsel is ideaal voor mannen met gedefinieerde, mannelijke gelaatstrekken zoals hoge jukbeenderen en een sterke kaaklijn. Tijdloos en stijlvol, er zijn veel Ivy League-haarstijlen om uit te kiezen die er goed uitzien met een taper, fade of undercut. Om je volgende reis naar de kapper te inspireren, zijn hier de beste Ivy League-kapsels voor mannen die je nu kunt krijgen.

Ivy League-kapsel

Ivy League vs Crew Cut

Het is gemakkelijk om een ​​Ivy League-kapsel en een crew-cut door elkaar te halen, omdat ze erg op elkaar lijken. Interessant is dat de Ivy League-snit een soort crew-cut is, maar met langer haar aan de voorkant, zodat jongens hun pony opzij kunnen vegen. Zowel de Ivy League- als de crew-cut zijn over het algemeen taps toelopend vervaagd aan de achterkant en zijkanten, maar de extra lengte met het Princeton-kapsel stelt mannen in staat om een ​​kam aan de zijkant te stylen. Als traditioneel herenkapsel biedt deze korte snit stijl, volume en volheid die je look kunnen transformeren.

Ivy League vs Crew Cut

Of je nu een zakelijke professional bent die een slimme snit nodig heeft of een student die een all-round strakke stijl wil, je zult met je kapper willen praten over het knippen van de Ivy League-crew. Combineer een fade of undercut met lang of kort haar om een ​​van de beste herenkapsels te krijgen!

Ivy League Cut

Ivy League-kapsels

Klassiek Ivy League-kapsel

Een klassiek Ivy League-kapsel maakt gebruik van een hoge tapsheid om het bovenste haar vanaf de zijkanten af ​​te snijden. Hierdoor kun je gemakkelijk een zijscheiding toevoegen die kan worden gekamd of opzij geveegd voor een subtiel gepolijste stijl. Traditionele Ivy League-snitten zijn synoniem met blond haar, dus je kunt highlights toevoegen als je een esthetiek wilt met een wow-factor.

Klassiek Ivy League-kapsel

Ivy League-kapsel met textuur

Ivy League-kapsels met textuur zijn perfect voor mannen met dik of fijn haar, omdat ze veelzijdig zijn. Als je gezegend bent met weelderige lokken, zou je je haar wat meer moeten laten groeien en het middengedeelte ruches met een rommelige was of klei. Jongens met fijn haar willen de zijscheiding benadrukken om een ​​slappe en levenloze aantrekkingskracht te voorkomen.

Ivy League-kapsel met textuur

Kort Ivy League-kapsel

Korte Ivy League-kapsels zijn strak en fris en vereisen weinig tot geen onderhoud vanwege hun lengte. Je moet echter voorzichtig zijn, want een korte Ivy League-look is bijna identiek aan een crew-cut. Om verwarring te voorkomen, moet u een deel maximaliseren en het bovenste haar opzij kammen. U kunt ook kiezen voor een langere taper aan de zijkanten of zelfs een medium tot korte ondersnit. Vergeet niet dat stoppels dit kapsel perfect compenseren omdat het extra textuur toevoegt.

Kort Ivy League-kapsel

Medium Ivy League-kapsel

Een medium Ivy League-kapsel vereist ten minste 2,5 tot 2,5 cm haar aan de voorkant en in het midden van je hoofd. Op die manier kun je het nog steeds dienovereenkomstig stylen terwijl je ervoor zorgt dat je look er dik en vol volume uitziet. Om dingen af ​​te wisselen, kun je je pony omhoog en opzij knippen, zodat er een subtiel contrast ontstaat dat je knappe gelaatstrekken accentueert.

Ivy League-kapsel van gemiddelde lengte

Lang Ivy League-kapsel

Het lange Ivy League-kapsel is een trendy en veelzijdige versie waarmee jongens verschillende kapsels met langer haar kunnen stylen. Mensen zullen meteen je dikke snit opmerken die bijna gelaagd is als je eroverheen kamt. Bovendien wordt deze esthetiek niet zo snel muf als de andere, omdat je met het lange haar bovenop je met verschillende stijlen kunt experimenteren, zoals het verwisselen van een kam over fade voor een getextureerde moderne kuif. Langere kapsels vereisen echter meer kapsels, onderhoud en styling.

Lang Ivy League-kapsel

Modern Ivy League-kapsel

Een modern Ivy League-kapsel gebruikt de belangrijkste componenten van een klassieke snit, maar verfijnt ze voor een moeiteloze snit die ontspannen en ontspannen is. De sleutel is om je haar langer aan de bovenkant te laten met een vergelijkbare tapsheid aan de zijkanten, zodat de snit meer hoogte en volume heeft. In plaats van een hard deel, heb je een zacht deel nodig dat is omgeven door een rommelig middengedeelte om textuur op te nemen. Ook moet de pony naar boven worden geborsteld om een ​​strakke look te voorkomen.

Modern Ivy League-kapsel

Ivy League Fade-kapsel

Een Ivy League-snit met een vervaging is een stijlvolle manier om de trend vast te houden en tegelijkertijd een moderne twist toe te voegen. De korte mid-level fade is een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat er een duidelijk contrast is tussen de verschillende delen van je haar, terwijl de voorste en middelste delen flexibel zijn vanwege de extra lengte. In plaats van opzij te vegen, moet je het haar naar voren duwen en je pony opvullen voor een vloeiende stijl die netjes en opgeruimd is.

Ivy League Fade

Ivy League-kapsel aan de zijkant

Een Ivy League-kapsel aan de zijkant vereist dat mannen een hard deel stylen en een meer prominente lijn in het haar bovenop creëren. Wanneer u uw haar opzij verdeelt, kunt u een zacht deel stylen dat lijkt op een kam of een gedefinieerde snit ontwerpen die meteen opvalt. Bovendien vormt de scheiding een aanvulling op langere zijden, wat betekent dat u een ondersnit kunt gebruiken in plaats van een taps toelopende of vervaagde. Voor een in het oog springend deel moet je je haar nat maken en het terug borstelen voordat je een fijne kam aanbrengt om een ​​schoon, hard zijdeel te krijgen.

Ivy League-kapsel aan de zijkant

Ivy League Undercut kapsel

Een Ivy League met een ondersnit is een fantastische stijl waardoor je er jeugdiger uitziet. Voor een moderne trend die goed is, kun je lang bovenhaar combineren met een middellange tot lange ondersnit aan de zijkanten. Jongens die een edgy aantrekkingskracht willen, moeten een niet-verbonden ondersnit overwegen.

Ivy League Undercut kapsel

JFK-kapsel

John F. Kennedy heeft het iconische Ivy League-kapsel gestyled als president van de Verenigde Staten. Het JFK-kapsel heeft een klassieke tapsheid aan de zijkanten en achterkant met dik, langer haar bovenop. Het getextureerde en vloeiende kapsel van JFK is altijd gekarakteriseerd als jeugdig en verfijnd, en belichaamt de perfecte, mooie jongenslook die door veel jonge mannen van Harvard, Princeton en Yale wordt omarmd. Of je nu een themafeest bijwoont of deze stijl wilt gebruiken als je dagelijkse look, jongens kunnen niet fout gaan met dit strakke kapsel als je een kwaliteitshaarproduct gebruikt.

JFK-kapsel

Krullend Ivy League-kapsel

Een Ivy League-kapsel is een flatterende manier om te pronken met je natuurlijke krullen. Zoals altijd heb je taps toelopende zijkanten en langer haar bovenaan nodig, maar je moet de lengte kiezen op basis van je lokken. Mannen met strakke, veerkrachtige krullen geven de voorkeur aan meer haar aan de voorkant en in het midden omdat het je getextureerde knikken gebruikt. Jongens met golven moeten het korter houden omdat je haar steiler is en niet zo gemakkelijk te onderscheiden.

Krullend Ivy League-kapsel

Ivy League-kapsel met harde delen

Er zijn zachte delen, gedefinieerde delen en een Ivy League-kapsel met een hard deel. In tegenstelling tot de andere variaties van deze stijl, wordt een deel in je haarlijn geschoren als de zijkant van je hoofd, waardoor een meer losgekoppelde sfeer ontstaat. Het is een geweldige keuze voor mannen met plat haar, omdat je de strengen gemakkelijker kunt groeperen en voorkomt dat de snit plat valt.

Ivy League-kapsel met harde delen

Rommelig Ivy League-kapsel

Een rommelig Ivy League-kapsel is voor de mannen die niet om de gepolijste esthetiek van het etentje geven. In plaats daarvan geef je de voorkeur aan een moeiteloze aantrekkingskracht die rommelig en ontspannen is zonder wild te zijn. Nadat je je haar bovenop hebt laten groeien en de zijkanten hebt ingekort, kun je het beste stopverf of klei gebruiken voor de perfecte textuur voordat je het afwerkt met een lichte applicatie van haarlak.

Rommelig Ivy League-kapsel

Aziatisch Ivy League-kapsel

De meeste Aziatische mannen zijn gezegend met dik steil haar, wat je veel flexibiliteit geeft met betrekking tot je kapsel. Een Aziatisch Ivy League-kapsel is echter een uitstekende optie, omdat je gladde haar een perfecte partner is voor het preppy kapsel dat populair is bij hogescholen in de Verenigde Staten. Jongens moeten gewoon voorkomen dat ze overboord gaan met het haarproduct. Dik haar is lastig te scheiden omdat het er vettig uit kan zien, dus begin met een kleine hoeveelheid pommade, wax of klei.

Aziatisch Ivy League-kapsel

Ivy League-kapsel voor teruglopende haarlijn

Een Ivy League-kapsel voor een terugwijkende haarlijn is een slimme manier om gaten in je pony of voorkant van je haar te verdoezelen. De truc is om het deel aan de kant van je haarlijn te plaatsen die het volst is en dan je haar naar de andere kant te kammen. Zoals gewoonlijk moeten mannen met terugtrekkend haar alles kort en netjes houden.

Ivy League-kapsel voor teruglopende haarlijn

De juiste gezichtsvorm voor het Ivy League-kapsel

Een Ivy League-kapsel kan je gezicht langer maken en voorkomen dat het te rond of vierkant lijkt. Denk aan Leonardo DiCaprio, die een zijwaarts vallende pony gebruikt om zijn ronde trekken aan te vullen. Gecombineerd met een taps toelopende vervaging of ondersnit aan de achterkant en zijkanten met dik, langer haar bovenop, kunnen jongens de hele week de meest populaire korte kapsels stylen.

Juiste gezichtsvorm voor het Ivy League-kapsel

Hoe vraag je om een ​​Ivy League-kapsel?

Om een ​​Ivy League-kapsel te vragen, moet je effectief met je kapper communiceren. Sommige jongens geven er de voorkeur aan om een ​​foto te laten zien van het kapsel dat ze willen bereiken, terwijl anderen gemakkelijk de snitten, stijlen en lengtes die ze willen beschrijven. Je kapper moet een tondeuse aan de zijkanten en achterkant gebruiken, en een schaar om de bovenkant op de juiste lengte te knippen.

Hoe vraag je om een ​​Ivy League-kapsel?

Begin met je kapper te vertellen dat je een langere ronde snit wilt met een vervaging of ondersnit aan de zijkanten. U moet beslissen of u een hoge, gemiddelde of lage vervaging wilt en of u deze taps toelopend of vermengd met de huid wilt voor een kaal vervaagd kapsel.

Voor het haar bovenop kun je 1 tot 2 inch over het hele hoofd laten, maar de lengte aan de voorkant moet iets langer zijn om het opzij vallende kapsel te accommoderen. U kunt bijvoorbeeld een inch aan de voorkant vragen voor een kortere snit, 2 inch op de pony voor een halflang kapsel of 3 inch aan de pony voor een lang stuk.

Krijg het Ivy League Crew Cut-kapsel

Om het Ivy League-kapsel te stylen, gebruikt u een kwaliteitshaarproduct met een medium tot sterke hold en een lage glans of matte afwerking. De hold geeft het wat volume en flow, terwijl de getextureerde look een natuurlijke volheid geeft.