25 de coafuri și tunsori Pompadour

Coafura pompadour a fost inițial destinată femeilor, dar a fost adaptată și popularizată pentru bărbați de singurul, Elvis Presley. De la Elvis, tunsoarea pompadour a devenit mainstream, devenind una dintre cele mai populare coafuri pentru bărbați. Astăzi, pompadourul modern nu mai seamănă cu stilul retro unsor. În schimb, pompadour-ul bărbaților a căpătat un aspect liber, texturat și este adesea asociat cu o decolorare sau o tăietură laterală. Cu toate acestea, pompadour-ul continuă să fie un stil clasic care se potrivește băieților de toate tipurile de păr și formelor feței.

În timp ce lungimea părului are mult de-a face cu modul în care aranjați pompa, băieții au început, de asemenea, să personalizeze aspectul în continuare. De exemplu, veți găsi unii frizeri care adoră pompadourul despărțit lateral, în timp ce alții vor introduce un nou design de păr care să însoțească tunsoarea. Mai jos, veți găsi aproape fiecare variantă, de la pompadourul scurt și lung la fastul clasic și modern, precum și diferitele moduri de a stiliza un pompadour. Iată 25 de moduri de a purta tunsoarea pompadour!

Ce este un Pompadour?

Deci, ce este mai exact un pompadour? Tunsoarea pompă prezintă păr scurt pe spate și părți, cu păr lung deasupra. Ceea ce face pompadourul unic este volumul mare de păr din față („pompa”) care se retrage treptat spre partea din spate a capului.

Tunsoare bărbătească Pompadour

Clasic vs. Pompadour modern

În timp ce stilul clasic are în mod obișnuit laturile lungi, care sunt strânse în spate, pompadourul modern se încadrează în stilul „laturi scurte, vârf lung” prin asocierea aspectului semnăturii de deasupra cu un fel de decolorare conică pe laturi (piele, joasă, mijlocie, sau fade ridicat). Aspectul modern este, uneori, cunoscut și sub numele de pompadour de estompare.

Pompadour clasic

Cum să stilezi un Pompadour

Pentru a coafa o tunsoare pompadour, urmați acești pași simpli:

  1. Uscați-vă părul cu un prosop până când este ușor umed.
  2. Uscați-vă părul la căldură ușoară, în timp ce vă pieptănați cu o perie rotundă. Scopul este să vă aranjați părul în forma generală a unui pompadour prin perierea din față în spate sau în față și în diagonală, în funcție de modul în care doriți să arate pompa dvs..
  3. Obțineți puțină pomadă, frecați-o uniform între mâini pentru a o încălzi și treceți produsul în păr uniform, trecându-vă mâinile prin păr. Vă recomandăm să începeți cu părțile laterale (cu excepția cazului în care aveți un pompadour decolorat) și să vă deplasați încet spre vârf. Luați mai multe pomade pentru a vă ține fața, dacă este necesar.
  4. Acum pieptenește și coafează-ți părul pentru a expune rădăcinile la pomadă, creând astfel o priză mai fermă. Puteți începe pieptănând părțile laterale înapoi și apoi partea de sus. Dacă doriți să participați la pompa dvs., creați-o acum.
  5. Pentru a oferi pompei volumul de care are nevoie, pieptănați fața în sus. Puteți face acest lucru pieptănându-vă drept și folosind cealaltă mână liberă pentru a vă ghida părul care se încadrează în poziție. Această tehnică vă va ajuta, de asemenea, să controlați cât de jos sau de înalt doriți partea din față.
  6. Dacă metoda anterioară nu a funcționat pentru dvs., o altă modalitate de a aranja o pompă este plasarea mâinii libere în mijlocul capului, astfel încât să vă atingă ușor părul cu spatele. Împingeți această mână înainte încet, pieptănând simultan părul din față în sus.

Vă recomandăm cu siguranță să încercați coafura pompadour, deoarece ar trebui să fie una dintre cele mai tari coafuri ale anului și nu numai.!

Modern Pompadour Fade

Modern Pompadour Fade

Pompadour cret

Pompadour cret

Pompadour clasic

Păr Pompadour

Pompadour ondulat + Undercut

Pompadour ondulat + Undercut

Pompadour lung + Undercut + Part + Design

Pompadour clasic

Pompadour clasic + Barba

Pompadour clasic + Barba

Părți conice clasice + Pomp dezordonat

Pompadour pentru bărbați

Partea laterală Pompadour + Mid Bald Fade

Pompadour modern

Pompadour deconectat + Linie + Barbă

Tunsori Pompadour

High Undercut Fade + Short Pompadour + Beard

Stiluri Pompadour

Pompadour modern + Barbă groasă

Tunsor modern Pompadour

Skin Fade + Pomp texturat

Tunsul Pomp

Degradare ridicată a pielii + pieptene peste pompă

Coafuri moderne Pompadour pentru bărbați

Long Pompadour + High Bald Fade + Long Beard

Pompadour lung

Nou stil Pompadour + Drop Fade

Stilul Pompadour

Pompadour despărțit + laturi scurte

Păr Pompadour

Pomp cu textură lungă + Estompare redusă + Barba hipster

Coafura Pompadour

Razor mare se estompează + Pomp gros și barbă completă

Tunsor lung Pompadour

Cool Modern Pompadour + păruri ras

Tuns Pompadour cu păr ras

Foarte scurt Pomp Cut + High Fade + Design de păr

Coafura Hipster Pompadour

Pompadour lateral despărțit + Taper Fade

Partea laterală Pompadour

Subcut Pompadour + Partea

Pompadour masculin

Mid Fade Pomp

Mid Fade Pomp