25 de stiluri de barba cool

Dacă vă gândiți să vă luați barba la nivelul următor, acum este un moment bun pentru a verifica câteva stiluri și modele de barbă interesante. În timp ce cele mai bune bărbi sunt, de obicei, tăiate îngrijite pentru a crea tăieturi ascuțite și un aspect clasic, o mulțime de băieți au crescut barbă lungă și plină în ultima vreme. Aceste stiluri dezordonate, dar masculine, de păr facial funcționează frumos cu multe coafuri pentru bărbați. În plus, există atât de multe moduri de a combina tunsori și barbă elegante, inclusiv modul de tranziție între părul de pe cap și față, încât îți va plăcea să experimentezi toate stilurile diferite de mai jos..

Deci, indiferent dacă doriți să creați o barbă lungă sau doriți noi idei scurte și îngrijite pentru o croială mai profesională, avem cea mai tare colecție de stiluri populare de barbă. Consultați mai multe tipuri diferite de barbă de mai jos pentru un stil nou de încercat anul acesta!

Stiluri cool de barbă

Barbă răcoroasă

Barbă groasă

O barbă bună și groasă va dura câteva luni pentru a crește, în funcție de genetica și stilul tău de viață. Dacă doriți să tăiați gâtul inferior sau marginile pentru a păstra un design strâns, puteți face acest lucru. Dar fii atent să nu te îngrijească prea mult sau să nu devii nerăbdător deoarece nu vei putea niciodată să-ți crești barba la potențialul maxim. Imaginea de mai sus este un exemplu excelent al modului în care barbele pline se coafează bine cu părul mai lung.

Barbă groasă

Barba scurta

Această barbă scurtă sexy are în vedere forma, mai degrabă decât lungimea. Folosind un aparat de tuns barba bun, băieții pot crea părul facial perfect pentru trăsăturile și stilul lor facial.

Barba scurta

Barba estompată

Barba estompată a devenit un stil popular pentru băieții hipster. Funcționând peretele și barba în păr, frizerul poate crea un aspect curat și proaspăt.

Barba estompată

Barba cu Fade

Băieților le place dispariția. O decolorare conică, în special o decolorare a pielii sau cheală, poate evidenția contrastul dintre părțile scurte și părul mai lung de deasupra. O barbă plină doar adaugă aspectul la modă.

Barba cu Fade

Forma de barba rece

Deși este posibil să vă puteți rade sau tăia barba acasă între călătoriile la frizerie, este probabil cel mai bine să vă faceți barba modelată de stilist. În primul rând, acest lucru îi ajută pe băieți să obțină simetria și designul potrivit cu tunsoarea lor. În al doilea rând, poți afla cum frizerul tăie părul facial, astfel încât să poți folosi aceleași tehnici atunci când îl întreții singur acasă.

Forma de barba rece

Barba lunga

Există atât de multe moduri diferite de a purta o barbă lungă. Cele mai bune bărbi lungi trebuie să fie pline și groase, fără părți neuniforme. Acest lucru poate necesita bărbați să cerceteze cum să-și crească părul facial.

Stiluri de barbă lungă

Chel cu Barba

Un cap ras contrastează bine cu barba plină. De fapt, multe femei iubesc bărbații cheli cu barbă, atât de mult încât nu toți băieții care se bărbieresc au nevoie. În timp ce unii bărbați își rad capul din cauza subțierii părului, a părului rău sau a pierderii părului, un cap chel poate fi o alegere pentru un stil cu întreținere redusă..

Chel cu Barba

Barbă plină

Barbele pline sunt versatile și arată grozav cu părul scurt, mediu și lung. Puteți chiar să le combinați cu mustăți la ghidon pentru o atingere rece de hipster. Dacă intenționați să aranjați o barbă plină în acest an, veți dori să investiți în ulei sau balsam de calitate pentru barbă, pentru a vă menține părul moale..

Barbă completă + Fade + Top texturat scurt

Man Bun and Beard

Combo-ul pentru bărbați și barbă funcționează de fiecare dată. Când împerecheați părul lung și barba, nu puteți greși cu acest aspect modern.

Om Bun + Barba

Cioc

Dacă creșterea multor părului facial nu este ușoară pentru dvs., atunci o simplă capră poate face truc. Stilurile Goatee vin în multe variante și puteți alege să vă radeți mustața pentru o Goatee fără una.

Cioc

Van Dyke Beard

Van Dyke este un fel de capră cu barba bărbii și mustață curbată. Barba Van Dyke ia un bărbat accidentat și încrezător să se retragă.

Van Dyke Beard

Păr scurt și barbă lungă

Păr scurt + Barbă lungă

Barba tăiată cu decolorare redusă

Low Fade + Line Up + Barba tăiată

Barba plină cu decolorare chel înaltă

Se estompează cu chel mare + Crop Top + Barbă completă

Păr de lungime medie și barbă lungă și groasă

Păr de lungime medie - Barba lungă și groasă

Părți scurte cu design lung și barba

Părți scurte + Top lung + Design barba

Barba + Părul din spate slicked

Barba + Părul din spate slicked

Barbă groasă + pieptene peste

Pieptene peste + Barbă groasă

Barbă și Buzz Cut

Barbă + Buzz Cut

Burst Fade Mohawk cu Barbă groasă

Burst Fade Mohawk + Barbă groasă

Barba groasă, cu păr periat pe spate

Barbă groasă de miriște + păr spate periat

Părțile ras cu nod superior și barba lungă

Părți bărbierite + nod superior + barbă lungă

Păr creț dezordonat și barbă completă și scurtă

Păr curat dezordonat + barbă completă și scurtă

Barbă robustă

Barbă robustă