25 legjobb fodrászüzlet Los Angelesben

Azoknak a srácoknak, akik stílusos frizurát szeretnének, meg kell találniuk a tökéletes helyet a férfi hajvágáshoz. A zümmögéstől az alulvágáson át az elhalványulásig a legjobb borbélyok LA -ban szépen feldíszíthetnek. Mivel Kaliforniában a legtehetségesebb és legképzettebb fodrászok városa, megfizethető és csúcskategóriás fodrászok is találhatók a város körül. Hogy segítsünk megtalálni a megfelelő helyet, összeállítottuk a Los Angeles legjobb fodrászüzleteinek listáját. Akár nyírásra, borotválkozásra, vagy szakállvágásra van szüksége West Hollywoodban vagy Culver Cityben, ezek a híres stylistok és a legjobban értékelt helyszínek friss és hűvös megjelenést kölcsönöznek Önnek.

Borbélyüzletek Los Angelesben

A legjobb Los Angeles -i fodrászatok

Baxter Finley Barber & Üzlet

A West Hollywoodban található Baxter Finley Barber & A Shop kifogástalan hírnevének köszönhetően népszerű szalon. A borbélyok személyre szabott szolgáltatásokat kínálnak az ügyfelek bőre és haj típusa alapján, és a légkör barátságos. A vállalat értékesíti saját, legjobb minőségű hajápolási termékcsaládját, amelyekkel könnyedén megőrizheti új megjelenését. Ha kedve van elkényeztetni, ajánljuk egy úriember arckezelését, amely magában foglalja az arc, a nyak, a fejbőr és a kézmasszázst.

Baxter Finley Barber & amp; Üzlet

Vak borbély

A Blind Barber kifinomult légköréről és professzionális szolgáltatásairól ismert. A név elriaszthat, de biztos lehetsz benne, hogy ez a fodrászcsapat komolyan veszi a fodrászmunkát. Bónuszként minden bolti szolgáltatást ingyenes koktél kísér. Ha élvezi a sajátját, akkor látogasson el a hátsó szobába vagy a bárba, miután befejezte az ápolási rutinot, hogy több italt és társalgást végezzen. Ez a fodrászat márka saját termékcsaládját is értékesíti. New Yorkban, Chicagóban, Miamiban és Philadelphiában a haját levághatja és megformázhatja, még akkor is, ha más városokat látogat..

Vak borbély

Bolt borbélyok

A Bolt Barbers borbélyként hirdeti a társasági vadállatokat, akiknek az a küldetése, hogy „bátorítsák a pasikat, hogy csak önmaguk legyenek”. Ha ez vonzónak hangzik, örömmel fogja tudni, hogy a hely elkötelezett a régi iskola fodrászatának nyújtása iránt, a kifinomult dekorációtól a kiváló kiszolgálásig. Csak borbélymestereket bérelnek, így ügyes kezekben lesz, ha belép a Los Angeles -i belvárosi fodrászatba.

Bolt borbélyok

DTLA vágások

A DTLA Cuts egy kizárólag időpontra szóló borbély, amely minden hagyományos fodrászszolgáltatást és néhány extrát biztosít-beleértve az arcápolást is. Válogasson az egyik csomagjukból (hajvágás és arcmaszk), és élvezheti az ingyenes forró törülközőtisztítást és az elektronikus vállmasszázst. Az egyetemisták kedvezményben részesülnek.

DTLA vágások

Felix Omar férfi ápoló stúdió

A Felix Omar férfi ápoló stúdió árai meredekek lehetnek, de a kínált szolgáltatások minősége megéri a fröccsöt. A teljes körű szolgáltatást nyújtó hajvágás például egy-egy-egy konzultációt foglal magában annak eldöntése érdekében, hogy milyen típusú vágás illik legjobban preferenciáihoz és életmódjához. Kapsz egy pihentető fejbőr masszázst is. Végül az ügyfelek listáján Shia LaBeouf szerepel, aki ragyogó véleményt hagyott a helyről.

Felix Omar férfi ápoló stúdió

Virág utcai borbélyok

Ha inkább a meghittebb légkört kedveli, a Virág utcai borbélyok ezt biztosítják. Az itt dolgozó három fodrász minőségi hajvágást, forró törülköző borotválást, felállást és szakállvágást kínál, de nem mond nemet semmilyen egyedi hajtervezésre. A részletekre való odafigyelésük lenyűgöző.

Virág utcai borbélyok

Gornik és Drucker

Beverly Hills legrégebbi fodrászataként Gornik és Drucker gazdag múlttal és dedikált ügyfélkörrel rendelkezik. Az 1936-ban alapított üzlet korábban olyan ikonok célpontja volt, mint Frank Sinatra és Clark Gable. Nagy esély van rá, hogy megfelel az elvárásoknak is. A hely hajvágást, szakállvágást és forró törülköző borotválkozást kínál, vagy kombinálhatja a szolgáltatásokat az Ön preferenciái alapján.

Gornik és Drucker

Hollywood klasszikus fodrászat & Szalon

Vendéglátás férfiaknak és nőknek egyaránt, Hollywood Classic Barbershop & A szalon egy elegáns hely, ahol azonnal szívesen látja magát. A férfiaknak nyújtott szolgáltatások közé tartozik a hajvágás, a borotválkozás és a szakállvágás, és mindezt tehetséges borbélyok végzik, akik ismerik a legújabb trendeket. Gyermekvágást is kínálnak, így az egész család számára foglalhat időpontot.

Hollywood klasszikus fodrászat & amp; Szalon

Jag fodrásza

Ha a végső fodrászművészeti élményre vágyik, akkor Jagé a hely. A hajvágástól a forró törölközőborotválásig sokféle szolgáltatást nyújtó üzlet nagy hangsúlyt fektet a vevői elégedettségre. Akár belép, akár időpontot foglal, garantálhatjuk, hogy elégedett lesz az eredménnyel.

Jag fodrásza

Legends The Barber Shop

A több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkező Legends változatos ügyfélkörre törekszik, és büszke arra, hogy mindenki számára pozitív környezetet kínál. Akár egy alapvető borotválkozás után, akár egy speciális szolgáltatást keres, a professzionális fodrászcsapat szívesen kielégíti a legigényesebb igényeit is. Vásárolhat minőségi ápolási termékeket is, amelyek megkönnyítik új megjelenésének megőrzését.

Legends The Barber Shop

Luxus mobil fodrászat

Ahogy a neve is sugallja, a Luxury Mobile Barbershop kiemelkedik a tömegből annak köszönhetően, hogy hozzád fordul. Mobil egység használatával professzionális borbélyok érkeznek az Ön által választott helyre, például otthonába, szállodai szobájába, privát partira vagy üzletébe. Amíg megengedheti magának, soha többé nem kell harcolnia a forgalom ellen, hogy időben megérkezzen a megbeszélt időpontra.

Luxus mobil fodrászat

Férfias & Sons Barber Company

A Manly & A Sons Barber Company hagyományos fodrászmódszereket használ, hogy hiteles élményt nyújtson. Ez nem azt jelenti, hogy a végén egy régimódi megjelenés lesz. A fodrászcsapat jól ismeri a jelenlegi trendeket, és első osztályú férfi ápolási eszközöket és termékeket használ, hogy önmaga legjobb verziójává váljon. Nincs olyan idő, mint a jelen, hogy csatlakozzon az elégedett ügyfelek testvériségéhez.

Férfias & amp; Sons Barber Company

Borbély mester

Ami 2016-ban szerény, kétállomásos fodrászatként kezdődött, a kiváló szóbeszédnek köszönhetően jóhiszemű márkává nőtte ki magát. A Borbélymester szolgáltatások széles skáláját kínálja – beleértve a concierge -szolgáltatásokat, ahol a borbély otthonába érkezik. Foglalhat hagyományos apa és fia hajvágást is, hogy megossza gyermekével a pihentető élményt.

Borbély mester

Rózsafa vágók

A Rosewood Cutters 1954 -ben nyitotta meg kapuit, és azóta mesterborbélyok három generációján ment keresztül. Ez a fajta hosszú élettartam a hajvágó iparban egyértelműen jelzi a kiváló minőségű vágásokat és a kiváló ügyfélszolgálatot. Manapság a fodrászatnak több helyszíne van, saját ápolási termékeket készít, és mindent kínál a hajvágástól a szakállvágáson át az egyenes borotváig. Ha a tapasztalatot értékeli a legjobban, akkor nem tévedhet, ha időpontot foglal.

Rózsafa vágók

Shorty’s Barber Shop

A Shorty’s stylistjainak és fodrászainak csapata több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik, így ez a fodrászat vonzó célpont a nehéz hajszerkezetű férfiak (és nők!) Számára. A Shorty’s szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve mindenféle vágást, borotválkozást és színezést/kezelést. Ezenkívül az üzlet exkluzív termékcsaláddal rendelkezik, amelybe azonnal beleszeret.

Shorty's Barber Shop

Svelte Barbershop + Essentials

Ha rendszeresen olvassa a Men’s Fitness of GQ -t, akkor valószínűleg már hallott a Svelte -ről. A Los Angeles -i három helyszínen a Svelte férfias visszavonulásoknak nevezi fodrászüzleteit – egy olyan helyet, ahol a férfiak hátrahagyhatják problémáikat, pihenhetnek, és úgy érzik, készen állnak arra, hogy átvegyék a világot. Időpontot foglalhat a fodrászat weboldalán, ahol talál egy ápolási termékeket és árut is kínáló boltot.

Svelte Barbershop

Sweeney Todd fodrászboltja

Az 1957 -ben alapított fodrászat, Sweeney Todd valószínűleg nem igényel bemutatkozást. Továbbra is kiemelt célpont azoknak a férfiaknak, akik tehetséges szakemberek segítségével új szintre szeretnék hozni megjelenésüket. Tudják, hogyan kell kiemelni legjobb tulajdonságait. Itt nem dolgoznak valódi démoni borbélyok, csak hátha aggódsz emiatt.

Sweeney Todd fodrászboltja

Távirati borbély

Az „átkozottul jó vágásokat” kínáló fodrászat mindenki számára nyitva áll – kivéve, ha nincs tiszteletteljes hozzáállása. A szolgáltatások széles skáláját élvezheti, a hajvágástól a színezésen át a borotválkozásig, az üzlet nagy tapasztalattal rendelkező borbélycsapatának jóvoltából. Ha nyitott arra, hogy kipróbáljon egy fiatal borbélyt, aki befejezi a képzést, akkor jelentős kedvezményben részesülhet.

Távirati borbély

A fodrászat klubja

A csak tagok klubja, ez a fodrászat nem fogad el senkit. Ha bejut, kiváló szolgáltatást élvezhet kényelmes környezetben, amely arra az időre emlékeztet, amikor a fodrászatba járás inkább társadalmi élmény volt. A klub nemcsak ápolási szolgáltatásokat, hanem tanácsadást, coachingot és szabást is kínál. Más szóval, ez egyablakos célpont a modern, kifinomult úriember számára.

A fodrászat klubja

Az új kaliforniai fodrászat

A mindenki számára hajvágást és borotválkozást kínáló The New California Barbershop szórakoztató légkörrel büszkélkedhet, olyannyira, hogy lehetetlen nem távozni nagy mosollyal az arcán. Még jobb, hogy az árak megfizethetőek, így a számla nem fogja megtörni a bankot. Ha nem keresel valami túl divatos dolgot, akkor itt imádni fogod.

Az új kaliforniai fodrászat

A megfelelő fodrászat

Ha rajong az eklektikus dekorációért, a The Proper lehet a tökéletes fodrászat az Ön számára. A modern ápolási technikákat ötvözi a régi iskolai fodrászüzlettel, a The Proper elkötelezett borbélyai stílusos férfi hajvágást, borotválkozást és trimmelést kínálnak minden korosztály számára. Amíg ott vagy, lazíthatsz egy Xbox -lal, vagy élvezheted a hideg sört, így még emlékezetesebb élményt nyújtva az egész.

A megfelelő fodrászat

Trendsetters Barber Shop

A minőségi vágást biztosító borbély megtalálása bonyolult lehet, de az esélyei jónak tűnnek, ha időpontot foglal a Trendsettersben. A borbélyok büszkék munkájukra, és tapasztalattal rendelkeznek minden típusú haj vágásában. Még jobb, ha mindent megtesznek annak érdekében, hogy Ön kényelmes legyen és elégedett legyen az eredménnyel. Yelp -véleményeik nagyjából magukért beszélnek.

Trendsetters Barber Shop

Vinny fodrászüzlete

A híres szerelvény Kelet -Hollywoodban, a Vinny’s nem teszi lehetővé az ügyfelek számára a telefonok használatát, így biztosítva, hogy helyesen ki tudja húzni a hálózati csatlakozót. Adja hozzá a retro dekorációt a keverékhez, és úgy fogja érezni magát, mintha visszautazott volna az időben. Javasoljuk, hogy vegye igénybe a „The Pay Day” teljes körű szolgáltatást, amely magában foglalja a hajvágást és a borotválkozást.

Vinny fodrászüzlete

Szentek

Ha modern bútorzatú fodrászüzletet és olyan fodrászcsapatot szeretne, amely le tudja vágni a legmenőbb férfi hajvágást, akkor nem tévedhet, ha felkeresi a Saints -t. Nagyszerű azok számára, akik Venice Beach -en és Marina Del Rey -ben élnek, ez a hely luxus élményt és prémium kivágást kínál. A hűvös hangulattal, a buja kanapékkal feltöltött várakozóterülettel és a minőségi férfi ápolási szolgáltatások széles választékával biztosan hűséges vásárló lesz.

Saints Barber Shop