25 най -добри прически за мъже в Лига бръшлян

Подстригването на Ivy League е стилна комбинация от класическата кройка и страничната част. Известна още като Принстънска прическа или клип от Харвард, подстригването на Ivy League започва с къса подстригване отстрани, отзад и отгоре, но държи ресни коса отпред достатъчно дълго, за да се разресва отстрани. Тази универсална мъжка прическа е идеална за момчета с дефинирани, мъжки черти на лицето, като високи скули и силна челюст. Безкраен и елегантен, има много прически от Ivy League, от които да избирате, които ще изглеждат добре със стеснение, избледняване или подрязване. За да вдъхновите следващото си пътуване до бръснаря, ето най -добрите прически за мъже, които можете да направите в момента.

Подстригване в Лига бръшлян

Ivy League срещу Crew Cut

Лесно е да смесите подстригване от Ivy League и подстригване, защото са много сходни. Интересното е, че кройката на Ivy League е вид подстригване на екипажа, но с по -дълга коса отпред, така че момчетата да могат да помитат бретона настрани. Както Ivy League, така и кройката на екипажа обикновено са избледнели отзад и отстрани, но допълнителната дължина с прическата на Princeton позволява на мъжете да оформят гребен на страничната част. Като традиционна джентълменска прическа, тази къса подстригване предлага стил, обем и пълнота, които могат да трансформират външния ви вид.

Ivy League срещу Crew Cut

Независимо дали сте бизнес професионалист, който се нуждае от интелигентна кройка, или човек от колежа, който иска всеобхватен чист стил, ще искате да поговорите с вашия бръснар за намаляване на екипажа на Ivy League. Сдвоете избледняване или подстригване с дълга или къса коса, за да постигнете една от най -добрите прически за мъже!

Ivy League Cut

Подстригване в Лига бръшлян

Класическа прическа в Лига бръшлян

Класическата подстригване на Ivy League използва висока конусност за отрязване на горната коса отстрани. Това ви позволява лесно да добавите странична част, която може да бъде сресана или пометена отстрани за фино полиран стил. Традиционните кройки на Ivy League са синоним на руса коса, така че можете да добавите акценти, ако искате естетика с уау фактор.

Класическа прическа в Лига бръшлян

Подстригване с текстурирана лига на бръшлян

Текстурираните прически на Ivy League са идеални за мъже с гъста или фина коса, тъй като са универсални. Ако сте благословени с пищни кичури, трябва да пораснете косата си още малко и да разрошите средната част с разхвърлян восък или глина. Момчета с фина коса искат да подчертаят страничната раздяла, за да избегнат накуцването и безжизнената привлекателност.

Подстригване с текстурирана лига на бръшлян

Къса прическа на Ivy League

Късите прически на Ivy League са чисто подстригани и свежи и не изискват никаква поддръжка поради дължината си. Трябва обаче да бъдете внимателни, тъй като краткият облик на Ivy League е почти идентичен с кройката на екипажа. За да премахнете объркването, трябва да увеличите максимално част и да срешете горната коса отстрани. Също така можете да изберете по -дълъг конус отстрани или дори средно до късо подрязване. Не забравяйте, че стърнищата компенсират идеално тази прическа, тъй като добавят допълнителна текстура.

Къса прическа на Ivy League

Подстригване със средна Ivy League

Средната подстригване на Ivy League изисква поне инч до инч и половина коса отпред и в средата на главата. По този начин все още можете да го оформяте съответно, като същевременно гарантирате, че визията ви изглежда плътна и пълна с обем. За да промените нещата, можете да преместите ресни нагоре и отстрани, така че да има фин контраст, който подчертава красивите ви черти на лицето.

Подстригване със средна дължина в Лига бръшлян

Подстригване с дълъг бръшлян

Дългата прическа Ivy League е модерна и универсална версия, която позволява на момчетата да оформят различни прически с по -дълга коса. Веднага хората ще забележат дебелия ви разрез, който е почти наслоен, когато се среше. Плюс това, тази естетика не остарява толкова бързо, колкото останалите, тъй като дългата коса отгоре ви позволява да експериментирате с различни стилове, като например смяна на гребен върху избледняване за текстуриран модерен прищявка. По -дългите прически обаче изискват повече прически, поддръжка и оформяне.

Подстригване с дълъг бръшлян

Модерна подстригване в Лига бръшлян

Съвременната подстригване на Ivy League използва основните компоненти на класическото подстригване, но въпреки това ги ощипва за безпроблемно подстригване, което е отпуснато и отпуснато. Ключът е да оставите косата си по -дълга отгоре с подобна стеснение отстрани, така че подстригването да има повече височина и обем. Вместо твърда част, имате нужда от мека част, заобиколена от разхвърляна средна част, за да включите текстура. Също така, ресни трябва да се изчеткат нагоре, за да се избегне чист вид.

Модерна прическа на Лига бръшлян

Прическа за избледняване на Ivy League

Кройката с избледняване на Ivy League е стилен начин да поддържате тенденцията, като същевременно добавяте модерен обрат. Краткото избледняване на средно ниво е отличен начин да се гарантира ясен контраст между различните секции на косата ви, докато предната и средната част са гъвкави поради допълнителната дължина. Вместо да метете настрани, трябва да избутате косата напред и да запълните ресни за плавен стил, който е чист и подреден.

Избледняване на Ivy League

Странична прическа Ivy League

Страничната подстригване на Ivy League изисква момчета да оформят твърда част и да създадат по -забележима линия в косата отгоре. Когато разделяте косата си на една страна, можете да оформите мека част, подобна на гребен, или да проектирате определено подстригване, което моментално се откроява. Освен това раздялата допълва по -дълги страни, което означава, че можете да използвате подрязване, а не стеснение или избледняване. За привличаща вниманието част, трябва да намокрите косата си и да я разреснете назад, преди да нанесете фин гребен, за да постигнете чиста твърда странична част.

Странична прическа Ivy League

Прическа за подстригване на Ivy League

Ivy League с подбиване е фантастичен стил, който ви кара да изглеждате по -млади. За модерна тенденция можете да комбинирате дълга коса със средна до дълга подстригване отстрани. Момчета, които искат остър апел, трябва да помислят за прекъснато подбиване.

Подстригана прическа на Лигата бръшлян

Подстригване JFK

Джон Кенеди оформя емблематичната прическа от Лигата на бръшляна като президент на Съединените щати. Подстригването JFK се отличава с класическо стеснение отстрани и отзад с гъста, по -дълга коса отгоре. Текстурирана и плавна, прическата на JFK винаги е била характеризирана като младежка и изтънчена, олицетворяваща перфектната красива момчешка визия, подкрепена от много млади мъже от Харвард, Принстън и Йейл. Независимо дали посещавате тематично парти или искате да възприемете този стил като ежедневна визия, момчетата не могат да сбъркат с тази изрязана прическа, ако използвате качествен продукт за коса.

Подстригване JFK

Прическа с къдрава лига на бръшлян

Прическата на Ivy League е ласкателен начин да покажете естествените си къдрици. Както винаги, имате нужда от заострени страни и по -дълга коса отгоре, но трябва да изберете дължината въз основа на вашите коси. Мъжете със стегнати, подскачащи къдрици ще предпочетат повече коса отпред и в средата, тъй като тя използва текстурираните ви извивки. Момчетата с вълни трябва да го поддържат по -къси, тъй като косата ви е по -права и не се забелязва толкова лесно.

Прическа с къдрава лига на бръшлян

Подстригване на Ivy League с твърда част

Има меки части, дефинирани части и прическа от Ivy League с твърда част. За разлика от другите вариации на този стил, една част е обръсната в линията на косата ви като страна на главата ви, причинявайки по -прекъснато настроение. Това е чудесен избор за мъже с плоска коса, тъй като ви позволява да групирате нишките по -лесно и предотвратява падането на среза.

Подстригване на Ivy League с твърда част

Прическа с разхвърляна лига на бръшлян

Разхвърляната прическа от Ivy League е за мъжете, които не се интересуват от излъсканата естетика на вечерята. Вместо това предпочитате безгрижно обжалване, което е разхвърляно и спокойно, без да бъдете диви. След отглеждане на косата отгоре и скъсяване отстрани, най -добре е да използвате шпакловка или глина за перфектната текстура, преди да я завършите с леко нанасяне на лак за коса.

Прическа с разхвърляна лига на бръшлян

Подстригване в Азиатска лига на бръшлян

Повечето азиатски мъже са благословени с гъста права коса, което ви дава много гъвкавост по отношение на вашата прическа. Подстригването на Азиатска лига на бръшляна обаче е отличен вариант, тъй като гладката ви коса е идеален партньор за стилния стил, който е популярен сред колежите в Съединените щати. Момчетата просто трябва да избягват прекаляването с продукта за коса. Дебелата коса е трудна за разделяне, тъй като може да изглежда мазна, затова започнете с малко количество помада, восък или глина.

Подстригване на Азиатска лига на бръшлян

Подстригване на Ivy League за получаване на линията на косата

Подстригването на Ivy League за отстъпваща линия на косата е интелигентен начин да прикриете празнините в ресни или предна част на косата. Номерът е да поставите най -пълната част от линията на косата си и след това да срешете косата си от другата страна. Както обикновено, мъжете с отпаднала коса трябва да поддържат всичко кратко и спретнато.

Подстригване на Ivy League за получаване на линията на косата

Правилната форма на лицето за подстригване на Ivy League

Подстригването на Ivy League може да удължи лицето ви и да спре да изглежда твърде кръгло или квадратно. Помислете за Леонардо Ди Каприо, който използва отстранени бретон, за да допълни своите кръгли черти. В комбинация с избледняване на конуса или подрязване на гърба и отстрани с гъста по -дълга коса отгоре, момчетата могат да оформят всички най -популярни къси прически през цялата седмица.

Правилна форма на лицето за подстригване на Ivy League

Как да поискате прическа за Ivy League

Искането за подстригване в Ivy League изисква ефективно общуване с вашия бръснар. Някои момчета предпочитат да покажат снимка на прическата, която искат да постигнат, докато други лесно описват подстригванията, стиловете и дължините, които искат. Вашият бръснар трябва да използва машинки за подстригване отстрани и отзад и ножици, за да отреже правилната дължина отгоре.

Как да поискате прическа за Ivy League

Започнете, като кажете на фризьора си, че искате по -дълъг екип да бъде изрязан с избледняване или подрязване отстрани. Ще трябва да решите дали искате силно, средно или ниско избледняване и дали искате да бъде заострено или смесено с кожата за подстригване с плешиво избледняване.

За косата отгоре можете да оставите 1 до 2 инча по цялата глава, но дължината отпред трябва да е малко по -дълга, за да побере страничната прическа. Например, можете да поискате инч отпред за къса подстрижка, 2 инча на бретон за стил със средна дължина или 3 инча на ресни за дълга част.

Вземете прическа на екипажа на Ivy League Crew Cut

За да оформите прическата на Ivy League, използвайте качествен продукт за коса със средно до силно задържане и нисък блясък или матово покритие. Задържането ще му даде някакъв обем и поток, докато текстурираният вид предлага естествена пълнота.