25 parasta parturia Los Angelesissa

Tyylikkään kampauksen haluavien kavereiden on löydettävä täydellinen paikka miesten hiustenleikkaukseen. Buzz -leikkauksesta aliarvostumiseen haalistumiseen LA: n parhaat parturit voivat leikata sinut hienosti. Kaupungina, jossa on Kalifornian lahjakkaimpia ja taitavimpia partureita, on sekä edullisia että huippuluokan partureita, joita kannattaa tutustua ympäri kaupunkia. Auttaaksemme sinua löytämään oikean paikan, olemme koonneet luettelon Los Angelesin parhaista parturiliikkeistä. Tarvitsetpa leikkauksen, parranajon tai parran leikkauksen Länsi-Hollywoodissa tai Culver Cityssä, nämä kuuluisat stylistit ja parhaiten arvioidut paikat saavat sinut näyttämään raikkaalta ja viileältä.

Parturi -kampaamot Los Angelesissa

Los Angelesin parhaat parturit

Baxter Finley Parturi & Myymälä

Baxter Finley Barber sijaitsee West Hollywoodissa & Shop on suosittu salonki moitteettoman maineensa ansiosta. Parturit tarjoavat räätälöityjä palveluita asiakkaiden ihon ja hiustyypin perusteella ja ilmapiiri on ystävällinen. Yhtiö myy omaa huippuluokan hiustuotteiden sarjaa, jonka avulla voit säilyttää uuden ilmeesi helposti. Jos haluat hemmotella itseäsi, suosittelemme herrasmiehen kasvohoitoa, joka sisältää kasvot, kaulan, päänahan ja käsihieronnan.

Baxter Finley Parturi & amp; Myymälä

Sokea parturi

Blind Barber tunnetaan hienostuneesta ilmapiiristään ja ammattitaitoisista palveluista. Nimi saattaa häiritä sinua, mutta voit olla varma, että tämä parturiryhmä suhtautuu parturitöihin vakavasti. Bonuksena kaikkiin kauppapalveluihin kuuluu ilmainen cocktail. Jos pidät omastasi, voit käydä takahuoneessa tai baarissa, kun olet lopettanut hoidon rutiinin ja saada lisää juomia ja seurustelua. Tämä parturi -brändi myy myös omaa tuotesarjaa. New Yorkin, Chicagon, Miamin ja Philadelphian toimipaikoilla voit leikata hiuksesi ja muotoilla ne myös muissa kaupungeissa.

Sokea parturi

Bolt Parturit

Bolt Barbers mainostaa parturina sosiaalisia eläimiä, joiden tehtävänä on “kannustaa kavereita olemaan vain oma itsensä”. Jos se kuulostaa houkuttelevalta, tiedät mielellään, että paikka on omistettu tarjoamaan vanhan koulun parturikokemusta hienostuneesta sisustuksesta erinomaiseen palveluun. He palkkaavat vain mestaripartureita, joten olet taitavissa käsissä, kun astut heidän Los Angelesin keskustan parturiliikkeeseen.

Bolt Parturit

DTLA -leikkaukset

Vain tapaamiseen tarkoitettu parturi, DTLA Cuts tarjoaa kaikki perinteiset parturipalvelut ja muutamia lisäominaisuuksia-mukaan lukien kasvohoidot. Nauti yhdestä heidän paketistaan ​​(hiustenleikkaus ja kasvonaamio) ja voit nauttia ilmaisesta lämpimän pyyhkeen siivouksesta ja elektronisesta olkahieronnasta. Opiskelijat saavat alennusta.

DTLA -leikkaukset

Felix Omar Miesten hoito -studio

Felix Omar Men’s Grooming Studion hinnat voivat olla jyrkät, mutta tarjottavien palvelujen laatu on turhautumisen arvoinen. Esimerkiksi täyden palvelun hiustenleikkaus sisältää henkilökohtaisen kuulemisen, jonka avulla määritetään, mikä leikkaus sopii parhaiten mieltymyksiinne ja elämäntapaanne. Saat myös rentouttavan päänahan hieronnan. Lopuksi asiakasluettelossa on Shia LaBeouf, joka jätti hehkuvan arvostelun paikasta.

Felix Omar Miesten hoito -studio

Kukkakadun parturit

Jos haluat intiimimmän ilmapiirin, Flower Street Barbers tarjoaa juuri sen. Kolme täällä työskentelevää parturia tarjoavat laadukkaita hiustenleikkauksia, kuumia pyyhekuivaimia, kokoonpanoja ja parranleikkauksia, mutta eivät sano ei minkäänlaiselle mielikuvituksellesi. Heidän huomionsa yksityiskohtiin on vähintäänkin vaikuttavaa.

Kukkakadun parturit

Gornik ja Drucker

Beverly Hillsin vanhimpana parturina Gornikilla ja Druckerilla on rikas historia ja oma asiakaskunta. Vuonna 1936 perustettu kauppa toimi aikoinaan Frank Sinatran ja Clark Gablen kaltaisten kuvakkeiden kohteena. On suuri mahdollisuus, että se täyttää myös odotuksesi. Paikka tarjoaa hiustenleikkauksia, parranleikkauksia ja kuumia pyyhekuivaimia tai voit yhdistää palveluita mieltymystesi mukaan.

Gornik ja Drucker

Hollywoodin klassinen parturi & Salonki

Ateriapalvelut sekä miehille että naisille, Hollywood Classic Barbershop & Salonki on tyylikäs paikka, jossa tunnet olosi heti tervetulleeksi. Miesten palveluihin kuuluu hiustenleikkaus, parranajo ja parranleikkaus, ja niitä suorittavat lahjakkaat parturit, jotka tuntevat kaikki uusimmat trendit. Ne tarjoavat myös lasten leikkauksia, joten voit varata ajan koko perheelle.

Hollywoodin klassinen parturi & amp; Salonki

Jagin parturi

Jos etsit parasta parturikokemusta, Jag’s on oikea paikka. Kauppa tarjoaa laajan valikoiman palveluja hiustenleikkauksista kuumiin pyyheparranajoihin, ja se korostaa suuresti asiakastyytyväisyyttä. Riippumatta siitä, käveletkö sisään tai varaatko ajan, voimme taata, että olet tyytyväinen tulokseen.

Jagin parturi

Legends Parturi

Yli vuosikymmenen kokemuksella Legends palvelee monipuolista asiakaskuntaa ja tarjoaa ylpeyttä tarjoamalla positiivisen ympäristön kaikille. Olitpa sitten parranajon tai erikoispalvelun jälkeen, ammattitaitoisen parturin tiimi vastaa innokkaasti vaativimpiin tarpeisiisi. Voit myös ostaa laadukkaita hoitotuotteita, jotka tekevät uuden ilmeesi ylläpitämisestä helppoa.

Legends Parturi

Ylellinen mobiili parturi

Kuten nimestä voi päätellä, Luxury Mobile Barbershop erottuu joukosta sen ansiosta, että se tulee sinulle. Mobiililaitteen avulla ammattimaiset parturit saapuvat valitsemallesi paikalle, kuten kotiisi, hotellihuoneeseesi, yksityistilaisuuksillesi tai yrityksellesi. Niin kauan kuin sinulla on siihen varaa, sinun ei tarvitse enää koskaan taistella liikennettä päästäksesi tapaamiseen ajoissa.

Ylellinen mobiili parturi

Miehekäs & Sons Barber Company

Manly & Sons Barber Company tarjoaa perinteisiä parturimenetelmiä tarjotakseen aidon kokemuksen. Se ei tarkoita, että saat vanhanaikaisen ilmeen. Parturi-tiimi tuntee nykyiset trendit ja käyttää ensiluokkaisia ​​miesten hoitotyökaluja ja -tuotteita auttaakseen sinua olemaan paras versio itsestäsi. Nykyajan kaltaista aikaa ei ole liittyä tyytyväisten asiakkaiden veljeskuntaan.

Miehekäs & amp; Sons Barber Company

Mestari Parturit

Vuonna 2016 alkanut vaatimaton kahden aseman parturi kasvoi vilpittömäksi brändiksi erinomaisen suusanallisuuden ansiosta. Nyt Master Barbers tarjoaa laajan valikoiman palveluita – mukaan lukien concierge -palvelut, joissa parturi tulee kotiisi. Voit myös varata perinteisen isän ja pojan leikkauksen, jotta voit jakaa rentouttavan kokemuksen lapsesi kanssa.

Mestari Parturit

Ruusupuuleikkurit

Rosewood Cutters avasi ovensa vuonna 1954 ja on siitä lähtien käynyt läpi kolme sukupolvea mestaripartureita. Tämäntyyppinen pitkäikäisyys hiustenleikkausalalla on selkeä osoitus laadukkaista leikkauksista yhdistettynä erinomaiseen asiakaspalveluun. Nykyään parturilla on useita toimipisteitä, se tekee omat hoitotuotteensa ja tarjoaa kaikkea hiustenleikkauksista parranleikkauksiin ja suoriin partakoneisiin. Jos kokemusta arvostat eniten, et voi mennä pieleen varaamalla tapaamisen.

Ruusupuuleikkurit

Shortyn parturi

Shorty’sin stylisteillä ja partureilla on yli 30 vuoden kokemus, joten tämä parturi on houkutteleva kohde miehille (ja naisille!), Joilla on vaikeat hiukset. Shorty’s tarjoaa laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien kaikenlaiset leikkaukset, parranajot ja väritykset/hoidot. Lisäksi kaupassa on ainutlaatuinen tuotelinja, johon rakastut välittömästi.

Shortyn parturi

Svelte Parturi + Essentials

Jos olet säännöllinen Men’s Fitness of GQ -lukija, olet todennäköisesti jo kuullut Svelte -ohjelmasta. Kolmen eri sijainnin kautta Los Angelesissa Svelte kutsuu partureitaan maskuliinisiksi retriiteiksi – paikkaan, jossa miehet voivat jättää ongelmansa taakse, rentoutua ja tuntea olonsa valmiiksi ottamaan vastaan ​​maailman. Voit varata ajan parturin parturin verkkosivustolta, josta löydät myös kaupan, jossa on hoitotuotteita ja -tuotteita.

Kaunis parturi

Sweeney Toddin parturi

Parturi -kampaamo, joka on perustettu vuonna 1957, Sweeney Todd ei todennäköisesti tarvitse esittelyä. Se on edelleen johtava kohde miehille, jotka haluavat tuoda ulkonäönsä uudelle tasolle lahjakkaiden ammattilaisten avulla. He osaavat korostaa parhaita ominaisuuksiasi. Täällä ei toimi todellisia demoni -partureita, jos olisit huolissasi siitä.

Sweeney Toddin parturi

Telegraph Parturi

Tämä parturi tarjoaa “pirun hyviä leikkauksia”, ja se on avoin kaikille – ellei sinulla ole kunnioittavaa asennetta. Voit nauttia monenlaisista palveluista aliarvostelusta värjäykseen ja parranajoon, myymälän kokeneiden partureiden tähtijoukkueen hyväksi. Jos olet valmis kokeilemaan koulutusta suorittavaa nuorempaa parturia, voit saada merkittävän alennuksen.

Telegraph Parturi

Parturi -klubi

Vain jäsenille tarkoitettu parturi, tämä parturi ei hyväksy ketään. Jos pääset sisään, voit nauttia erinomaisesta palvelusta viihtyisässä ympäristössä, joka muistuttaa aikaa, jolloin parturikäynti oli enemmän sosiaalinen kokemus. Klubi tarjoaa paitsi hoitopalveluja myös neuvontaa, valmennusta ja räätälöintiä. Toisin sanoen se on yhden luukun kohde modernille hienostuneelle herralle.

Parturi -klubi

Uusi Kalifornian parturi

The New California Barbershop tarjoaa kaikille hiustenleikkauksia ja -parranajoja. Vielä parempi, hinnat ovat edullisia, joten lasku ei riko pankkia. Jos et etsi mitään liian hienoa, rakastat sitä täällä.

Uusi Kalifornian parturi

Oikea parturi

Jos olet eklektisen sisustuksen fani, The Proper saattaa olla juuri täydellinen parturi sinulle. Yhdistämällä nykyaikaiset hoitotekniikat vanhan koulun parturikokemukseen, The Properin omistautuneet parturit tarjoavat tyylikkäitä miesten hiustenleikkauksia, parranajoja ja leikkauksia kaikenikäisille kavereille. Kun olet siellä, voit myös rentoutua Xboxin kanssa tai nauttia kylmästä oluesta, mikä tekee koko asiasta entistäkin mieleenpainuvamman.

Oikea parturi

Trendsetters Parturi

Laadukkaan leikkaajan saaminen voi olla vaikeaa, mutta mahdollisuutesi näyttävät hyviltä, ​​kun varaat ajan Trendsettersistä. Parturit ovat ylpeitä työstään ja heillä on kokemusta kaikenlaisten hiusten leikkaamisesta. Vielä parempi, he tekevät kaikkensa varmistaakseen, että olet mukava ja tyytyväinen tulokseen. Heidän Yelp -arvostelunsa puhuvat pitkälti puolestaan.

Trendsetters Parturi

Vinnyn parturi

Kuuluisa valaisin Itä -Hollywoodissa, Vinny’s ei salli asiakkaiden käyttää puhelimia, mikä varmistaa, että pystyt irrottamaan pistorasian oikein, kun olet siellä. Lisää retro -sisustus sekoitukseen ja tuntuu siltä, ​​että olet matkustanut ajassa taaksepäin. Suosittelemme, että saat “The Pay Day” -palvelun, joka on täysi palvelu, joka sisältää hiustenleikkuun ja parranajon.

Vinnyn parturi

Pyhät

Jos haluat parturin, jossa on moderni sisustus ja parturi, joka voi leikata kaikki tyylikkäimmät miesten aliarvostus, et voi mennä pieleen vieraillessasi Saintsissa. Tämä paikka sopii erinomaisesti Venice Beachillä ja Marina Del Reyn Marina -asukkaille, ja se tarjoaa ylellisen kokemuksen ja ensiluokkaisen leikkauksen. Kylmän tunnelman, rehevillä sohvilla varustetun odotusalueen ja laadukkaiden miesten hoitopalvelujen ansiosta sinusta tulee ehdottomasti uskollinen asiakas.

Saints Parturi