25 viileää partatyyliä

Jos aiot ottaa partasi uudelle tasolle, nyt on hyvä aika tutustua hienoihin partatyyleihin ja -malleihin. Parhaat parrat leikataan yleensä siististi terävien leikkausten ja tyylikkään ulkonäön aikaansaamiseksi, mutta monet kaverit ovat viime aikoina kasvattaneet pitkiä, täysiä partoja. Nämä sotkuiset, mutta maskuliiniset kasvotyylit toimivat kauniisti monien miesten kampausten kanssa. Lisäksi on niin monia tapoja yhdistää tyylikkäitä aliarvostuksia ja partaa, kuten miten vaihdat pään ja kasvojen hiusten välillä, että tykkäät kokeilla kaikkia eri tyylejä alla.

Halusitpa sitten kasvattaa pitkää partaa tai haluat uusia lyhyitä, hoidettuja ideoita ammattimaisempaan leikkaukseen, meillä on suosituimpien parratyylien kuumin kokoelma. Katso alla olevista monista erilaisista parratyypeistä uutta tyyliä kokeiltavaksi tänä vuonna!

Cool Partatyylit

Viileät parrat

Paksu parta

Hyvä, paksu parta kasvaa muutaman kuukauden, riippuen genetiikastasi ja elämäntavoistasi. Jos haluat leikata kaulan alareunaa tai reunoja tiukan rakenteen säilyttämiseksi, voit tehdä niin. Mutta ole varovainen, ettet sulje liikaa tai tule kärsimättömäksi, koska et koskaan pysty kasvattamaan partaasi täyteen potentiaaliinsa. Yllä oleva kuva on loistava esimerkki siitä, kuinka täysi parta muotoilee hyvin pitkillä hiuksilla.

Paksu parta

Lyhyt parta

Tämä seksikäs lyhyt parta koskee muotoa eikä pituutta. Käyttämällä hyvää partatrimmeriä kaverit voivat luoda täydelliset kasvojen hiukset kasvojen piirteille ja tyylille.

Lyhyt parta

Haalistunut parta

Haalistuneesta partasta on tullut suosittu tyyli hipster -kavereille. Kapenevilla sivukalvoillasi ja partallasi hiuksissasi parturi voi luoda raikkaan ja puhtaan ilmeen.

Haalistunut parta

Parta haalistumalla

Poikien rakkaus hiipuu. Kapeneva haalistuminen, erityisesti iho tai kalju haalistuminen, voi korostaa kontrastia lyhyiden sivujen ja pidempien hiusten välillä. Täysi parta vain lisää muodikasta ulkoasua.

Parta haalistumalla

Viileä parran muoto

Vaikka saatat pystyä parranajoamaan tai leikkaamaan partasi kotona parturimatkojen välissä, on luultavasti parasta saada parturi muotoilijallesi. Ensinnäkin tämä auttaa kavereita saamaan oikean symmetrian ja muotoilun hiusten leikkauksella. Toiseksi voit oppia, miten parturi leikkaa kasvosi hiukset, jotta voit käyttää samoja tekniikoita, kun ylläpidät niitä itse kotona.

Viileä parran muoto

Pitkä parta

On olemassa monia erilaisia ​​tapoja käyttää pitkää partaa. Parhaiden pitkien parran on oltava täysi ja paksu, ilman hajanaisia ​​osia. Tämä voi vaatia miehiä tutkimaan, miten kasvokarvoja kasvatetaan.

Pitkät partatyylit

Kalju parta

Ajeltu pää on hyvin erilainen kuin täysi parta. Itse asiassa monet naiset rakastavat kaljuja miehiä, joilla on parta, niin paljon, että kaikki päätään ajavat miehet eivät todellakaan tarvitse. Vaikka jotkut kaverit ajelevat päätään ohenevien hiusten, huonon hiusrajan tai menetyksen vuoksi, kalju pää voi olla valinta vähäistä huoltoa vaativaan tyyliin.

Kalju parta

Täysi parta

Täysi parta on monipuolinen ja näyttää hyvältä lyhyillä, keskipitkillä ja pitkillä hiuksilla. Voit jopa yhdistää ne ohjaustangon viiksiin saadaksesi viileän hipsterin. Jos suunnittelet täyden parran muotoilua tänä vuonna, sinun kannattaa investoida johonkin laadukkaaseen partaöljyyn tai balsamiin pitääksesi kasvosi hiukset pehmeinä.

Täysi parta + haalistuminen + lyhyt kuvioitu yläosa

Mies pulla ja parta

Miespulla ja parta -yhdistelmä toimii joka kerta. Kun yhdistät pitkät hiukset ja parran, et voi mennä vikaan tämän modernin ilmeen kanssa.

Mies pulla + parta

Vuohi

Jos kasvojen karvan kasvattaminen ei ole sinulle helppoa, yksinkertainen vuohi voi tehdä tempun. Goatee -tyylejä on monia muunnelmia, ja voit valita ajella viiksesi vuohesta ilman sitä.

Vuohi

Van Dyke Parta

Van Dyke on eräänlainen vuohi, jolla on leukaparta ja kaarevat viikset. Van Dyken parta ottaa karun ja itsevarman miehen vetäytymään.

Van Dyke Parta

Lyhyet hiukset ja pitkä parta

Lyhyet hiukset + pitkä parta

Leikattu parta, matala haalistuminen

Low Fade + Line Up + Leikattu parta

Full Parta High Bald Fade

Korkea kalju haalistuminen + Crop Top + täysi parta

Keskipitkät hiukset ja pitkä paksu parta

Keskipitkät hiukset - Pitkä, paksu parta

Lyhyet sivut, pitkä yläosa ja parta

Lyhyet sivut + pitkä yläosa + parran muotoilu

Parta + liuskatut hiukset

Parta + liuskatut hiukset

Paksu parta + kampa yli

Kampaa yli + paksu parta

Parta ja Buzz Cut

Parta + Buzz Cut

Burst Fade Mohawk paksu parta

Burst Fade Mohawk + Paksu parta

Paksu parran sänki ja harjatut hiukset

Paksu parran sänki + harjatut selän hiukset

Ajeltu puoli, yläsolmu ja pitkä parta

Ajeltu puoli + yläsolmu + pitkä parta

Sotkuiset kiharat hiukset ja täysi lyhyt parta

Sotkuiset kiharat hiukset + täysi lyhyt parta

Karu parta

Karu parta