27 bästa Quiff -frisyrer för män

Quifffrisyren har blivit en av de mest populära modetrenderna under de senaste åren. Quiffen liknar pompaduren genom att både kräver kort hår på sidorna och längre hår ovanpå, men den moderna quiffen kan också erbjuda det coola röriga texturerade utseendet. Oavsett om du har kort, medellångt eller långt hår, så fungerar quifffrisyren med alla längder och typer. Killar med rakt, tjockt, lockigt och vågigt hår kan till och med styla olika variationer av snittet och ändå uppnå det sexiga utseendet. Från en avsmalnande blekning på baksidan och sidorna till en rörig stil ovanpå, det finns många sätt att få en herrkväll. För att hjälpa dig att utforska alla de olika stilarna har vi sammanställt den här guiden till de bästa quifffrisyrerna för män att få just nu!

Quiff frisyrer

Hur man stylar en Quiff

För att styla en quiff behöver du minst 3 tum hår ovanpå, helst 4 till 6 tum.

  1. Börja styla efter en ny dusch genom att handdukstorkar håret tills det är lite fuktigt.
  2. Applicera sedan en liten mängd stylingprodukt, till exempel pomade eller vax, och arbeta jämnt för att uppnå önskad höjd och textur.
  3. Föna håret medan du drar upp och tillbaka för att öka volymen. Det här är dags att bestämma hur högt och i vilken riktning du vill att din quiff ska gå.

Quiff frisyrer

Bästa herr Quiff frisyrer

Om du vill prova en ny kort eller medellång frisyr med möjlighet att kamma håret bakåt eller åt sidan kan quiffen erbjuda dig en elegant men avslappnad stil perfekt för ditt sociala och professionella liv. Kolla in dessa bilder på coola quiff -frisyrer för män och föreställ dig att du gryar den här heta borstade frisyren.

Modern Quiff

Den moderna quiffen är en av de mest populära frisyrerna för män att prova. Den moderna versionen av den klassiska stilen kombineras ofta med en konisk blekning eller underskärning på sidorna. Kortsidorna kontrasterar det längre håret för att skapa ett coolt utseende.

Modern Quiff

Messy Quiff

Den röriga quiffen är enkelt cool och snygg, så att killar kan styla en look som är avslappnad men ändå fashionabel.

Messy Quiff

Quiff Fade

En kvick frisyr med en blekad frisyr på sidorna och baksidan markerar stylingen ovanpå för en djärv look. Välj att få en hög, mellan eller låg blekning i kombination med en skallig, hud eller avsmalnande snitt. Resultatet är en quiff fade du kan bära var som helst.

Quiff Fade

Undercut Quiff

Den underskuren quiffen kombinerar otroliga hårklippningar för en felfri finish. Underskärningen är ett rent och sofistikerat snitt på sidorna och baksidan som perfekt kompletterar din moderna quiffstil.

Undercut Quiff

Kort Quiff

Om du vill ha ett underhållsfritt utseende kan den korta quiffen vara rätt för dig. När du stylar kort hår till en quiff vill du lämna stilen strukturerad och stökig för en hel look. Perfekt för killar med alla typer av hår, en kort quiff frisyr är lätt att få och enkel att styla varje dag.

Kort Quiff

Long Quiff

För en sexig och charmig frisyr, styla ditt långa hår till en quiff. Om du kan växa ut ditt hår och vill ha en lång frisyr som kommer att göra dina lås rättvisa, kan en quiff med en avsmalnande blekning på sidorna vara det perfekta valet.

Long Hair Quiff

Klassisk Quiff

Om du gillar de släta och mjuka retrostilarna kan den klassiska quiffen ge dig det utseende du vill ha.

Klassisk Quiff

Curly Quiff

Den lockiga quiffen är en av de bästa frisyrerna för killar med lockigt hår. Stilig och trendig, en kort till medellång frisyr kommer att hålla dina lockar hanterbara och friska.

Curly Quiff

Texturerat modernt Quiff + skägg

Quiff frisyr

Avsmalnande sidor + Long Quiff

Quiff frisyr

Messy Short Quiff

Quiff

Tjock Textured Quiff + Low Taper Fade

Tjock Textured Quiff + Low Taper Fade

Medellängd Quiff + Mid Skin Fade + Tjockt skägg

Mid Skin Fade + Quiff + Grått hår

High Quiff + Undercut

Hur man gör en Quiff

Long Hair Quiff + Undercut Fade + Full Beard

Mid Skin Fade + Quiff + Grått hår

Classic Quiff + Short Sides + Stubble

Coola Quiff -frisyrer

Side Quiff + Low Skin Fade

Side Quiff + Low Skin Fade

Spiky Quiff + High Razor Fade

Kort Quiff frisyr

Lång klassisk Quiff

Quiff -stilar

Messy Quiff

Side Quiff frisyr

Sexig Quiff Cut + Classic Taper Fade

Modern Quiff för män

High Fade + Messy Modern Quiff Top

Kort Quiff -frisyr för män

Small Quiff + Mid Bald Fade

Small Quiff + Mid Bald Fade

Long Brushed Up Quiff + Low Fade + Full Beard

Long Brushed Up Quiff + Low Fade + Full Beard

Sidosvept quiff + kortsidor

Sidosvept quiff + kortsidor

Kolla in den bortkopplade underskärningen eller pompaduren om du är nyfiken på andra trendiga frisyrer!