27 Beste Quiff-kapsels voor mannen

Het kuifkapsel is de afgelopen jaren een van de meest populaire modetrends geworden. De kuif is vergelijkbaar met de pompadour in die zin dat zowel kort haar aan de zijkanten als langer haar aan de bovenkant nodig zijn, maar de moderne kuif kan ook de koele, rommelige, getextureerde look bieden. Of je nu kort, halflang of lang haar hebt, het kuifkapsel werkt met alle lengtes en soorten. Jongens met steil, dik, krullend en golvend haar kunnen zelfs verschillende variaties van de snit stylen en toch de sexy look bereiken. Van een taps toelopende vervaging aan de achterkant en zijkanten tot een rommelige stijl bovenop, er zijn veel manieren om een ​​herenkuif te krijgen. Om je te helpen alle verschillende stijlen te ontdekken, hebben we deze gids samengesteld met de beste kuifkapsels voor mannen die je nu kunt krijgen!

Kuifkapsels

Hoe een kuif te stylen

Om een ​​kuif te stylen, heb je ten minste 3 inch haar bovenop nodig, idealiter 4 tot 6 inch.

  1. Begin met stylen na een frisse douche door je haar handdoekdroog te maken tot het nog maar een klein beetje vochtig is.
  2. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid stylingproduct aan, zoals pommade of wax, en werk het gelijkmatig uit om de gewenste hoogte en textuur te bereiken.
  3. Föhn je haar, terwijl je het omhoog en naar achteren trekt, om het volume te vergroten. Dit is het moment om te beslissen hoe hoog en in welke richting je je kuif wilt laten gaan.

Kuifkapsels

Beste kuifkapsels voor mannen

Als je op zoek bent naar een nieuw kort of halflang kapsel met de mogelijkheid om je haar naar achteren of naar de zijkant te kammen, dan biedt de kuif je misschien een stijlvolle en toch casual stijl die perfect is voor je sociale en professionele leven. Bekijk deze foto’s van coole kuifkapsels voor mannen en stel je voor dat je dit hete geborstelde kapsel aan het dagen bent.

Moderne Quiff

De moderne kuif is een van de meest populaire kapsels voor mannen om te proberen. De moderne versie van de klassieke stijl wordt vaak gecombineerd met een taps toelopende fade of undercut aan de zijkanten. De korte zijkanten contrasteren met het langere haar om een ​​coole look te creëren.

Moderne Quiff

Rommelige Kuif

De rommelige kuif is moeiteloos cool en stijlvol, waardoor mannen een look kunnen stylen die casual en toch modieus is.

Rommelige Kuif

Quiff Fade

Een kuifkapsel met een vervaagd kapsel aan de zijkanten en achterkant benadrukt de styling aan de bovenkant voor een gedurfde look. Kies voor een hoge, gemiddelde of lage vervaging in combinatie met een kale, huidskleurige of taps toelopende snit. Het resultaat is een kuifvervaging die je overal kunt dragen.

Quiff Fade

Undercut Quiff

De ondersneden kuif combineert ongelooflijke kapsels voor een onberispelijke afwerking. De ondersnit is een strakke en verfijnde snit aan de zijkanten en achterkant die perfect past bij je moderne kuifstijl.

Undercut Quiff

Korte kuif

Als je een onderhoudsarme look wilt, is de korte kuif misschien iets voor jou. Bij het stylen van kort haar in een kuif, wil je het kapsel getextureerd en rommelig laten voor een volle look. Geweldig voor mannen met alle soorten haar, een kort kuifkapsel is gemakkelijk te krijgen en eenvoudig elke dag te stylen.

Korte kuif

Lange Kuif

Voor een sexy en charmant kapsel, style je lange haar in een kuif. Als je je haar kunt laten groeien en een lang kapsel wilt dat je lokken recht doet, kan een kuif met een taps toelopende vervaging aan de zijkanten de ideale keuze zijn.

Kuifje met lang haar

Klassieke Quiff

Als je van de soepele en zachte retrostijlen houdt, kan de klassieke kuif je de look geven die je wilt.

Klassieke Quiff

Krullende Kuif

De krullende kuif is een van de beste kapsels voor mannen met krullend haar. Knap en trendy, een kort tot halflang kapsel houdt je krullen handelbaar en gezond.

Krullende Kuif

Getextureerde moderne kuif + baard

Kuifkapsel

Taps toelopende zijkanten + lange kuif

Kuifkapsel

Rommelige korte kuif

Kuifje

Dikke getextureerde kuif + lage tapervervaging

Dikke getextureerde kuif + lage tapervervaging

Medium lengte kuif + midden huidvervaging + dikke baard

Middelmatige huidvervaging + kuif + grijs haar

Hoge kuif + ondersnijding

Hoe doe je een kuif?

Kuif lang haar + ondersnit vervagen + volle baard

Middelmatige huidvervaging + kuif + grijs haar

Klassieke Kuif + Korte Zijkanten + Stoppels

Coole Quiff-kapsels

Zijkuif + Lage huidvervaging

Zijkuif + Lage huidvervaging

Spiky Quiff + Hoge Razor Fade

Kort kuifkapsel

Lange klassieke kuif

Kuifstijlen

Rommelige Kuif

Kapsel opzij

Sexy Quiff Cut + Klassieke Taper Fade

Moderne Quiff voor heren

Hoge Fade + Rommelige Moderne Quiff Top

Korte kuifkapsel voor mannen

Kleine kuif + halfkale vervaging

Kleine kuif + halfkale vervaging

Lange geborstelde kuif + lage vervaging + volle baard

Lange geborstelde kuif + lage vervaging + volle baard

Zijwaarts geveegde kuif + korte zijden

Zijwaarts geveegde kuif + korte zijden

Bekijk de losgekoppelde ondersnit of pompadour als je nieuwsgierig bent naar andere trendy kapsels!