30 Sidosvepna underskurna frisyrer för män

Sida sopat hår för män har varit en trendig frisyr i årtionden. Senast har den sidosvepta underskuren blivit en populär herrklippning som är mångsidig, stilren och modern. Denna unika variant av den underskurna frisyren kombinerar kort hår på sidorna och baksidan med längre hår ovanpå. Kallas även som en underskärning i sidan, killar sveper sedan långkanten och luggen åt sidan för en avslappnad, cool look.

Lyckligtvis fungerar frisyrer på sidan också bra med blekna hårklippningar och på män med tjockt, rakt, vågigt och lockigt hår kan stilen nås på ett modernt sätt. Om du vill rocka det här maskulina rena utseendet är det här de bästa frisyrerna för frisyr för män och pojkar att få just nu!

Sida svept underskärning

Vad är en sidosvept underskärning?

En sida sopad underskärning är en underskuren frisyr med sidorna och ryggen trimmad kort med håret ovanpå svept åt sidan. På samma sätt som en kam över eller frisyr på sidan kan håret på toppen vara kort, medellång eller lång. Använd en lätt frisyrprodukt och borsta håret åt sidan. Vissa killar gillar att styla det snyggt och skiktat, medan andra lämnar håret stökigt och texturerat.

Sida sopat hår män

Hur man får sidosvept hår för män

En kort underskärning eller bortkopplad underskärning är inte det enda sättet att klippa håret på dina sidor och rygg. För att klippa en frisyr på en herrsida kan killar be sina frisörer om en blekning eller underskärning. Det finns många olika typer av blekningar som skulle se bra ut med sopat hår.

Sidodel underskuren

Hudblekning fortsätter att vara populära frisyridéer för våren och sommaren. För ett mer professionellt snitt runtomkring, få en hög, mellan eller låg konisk blekning. Var och hur surr du bestämmer kommer att avgöra mängden kontrast.

Frisyrer med sidosvepning för män

Med obegränsade stylingsalternativ är sidosvepningen blekna och underskuren några av de bästa herrfrisyrerna för tillfället.

Hur man stylar sidosvept hår

Styling av sopat hår kräver rätt klippning och stylingprodukter. För att få en frisyr på sidan, använd en bra pomade-, grädde-, vax- eller lerahårsprodukt och fördela den jämnt över. Vi rekommenderar en lätt till medelhög produkt med en lågglansig finish för ett naturligt texturerat utseende.

Frisyr på sidan

Kamma håret åt sidan. Den sopade kantkanten skapar det asymmetriska utseendet som är nödvändigt för denna stil. För att maximera volym, rörelse och flöde vill du ha långa smällar med lager.Sopade frisyrer för killar

En underskärning med en lång lugg och långt hår svept åt sidan erbjuder den perfekta blandningen av bad boy och pretty boy.

Frisyrer på sidan

Sida svept underskärning

Sidosvepta underskärning är en unik och kantig underskuren frisyr som snabbt har blivit en frisörfavorit. Även om det finns många olika sätt att prova denna herrhårstrend, parar de bästa stilarna en kort underskärning med långsidigt hår.

Sidosvepna underskurna hårklippningar

Denna frisyr som är lätt att få och enkel att se ser universellt smickrande och fräsch ut. För ett extra robust snitt, experimentera med en frånkopplad underskärning eller rakade sidor och odla ett skägg.

Sidosvept underskuren frisyr

Side Swept Fade

Den sopade blekningen är den avsmalnande blekna variationen av den ursprungliga herrfrisyren. Sidosvepade stilar med blekningar är snygga och trendiga. För en djärv look, få en hög hudblekning; annars kan en mellan och låg konisk blekning vara stilig och cool.

Sidosvept blekning

Om du inte är säker på sidosvepning, börja med ett blekt snitt på sidorna och baksidan för att se hur stilen ser ut på dig.

Side Swept Fade Haircut

Sidodel underskuren blekning

Sidodelens underskärning bleknar är ett bra sätt att sticka ut i alla folkmassor. Den blekta underskärningen är en av de hetaste nya frisyrstilarna eftersom den kombinerar blekningar och underskärningar. Perfekt för killar med medellångt till kort hår, snittet är underhållsfritt och snyggt. En favorit bland små pojkar, tonåringar och unga män, en sidosvept underskuren blekning erbjuder en enkel övergång till frisyren.

Sidodel underskuren blekning

Långsida sopade underskurna blekna frisyrer för män

Hudblekning på sidan

Den sopade huden bleknar gör att du kan gå kortare på sidorna samtidigt som du uppnår det definierade svepet på toppen. För att kopiera det här utseendet, be din frisör om en hudtoning. Även känd som en skallig blekning, kommer din frisör att avsmalna dina sidor och rygg med en rakad finish längst ner på ditt snitt.

Hudblekning på sidan

Oavsett om du börjar högt eller lågt, kan detta vara ett utmärkt val för killar som vill blanda sina sidor i ansiktshåret med ett blekt skägg. Alternativt ser det fräscht och attraktivt ut på ett rent rakat ansikte.

Sidosvept underskuren skallig blekning

Kortsida sopat hår

Frisyrer med korta sidor har alltid varit populära stylingsalternativ för killar. Som en version av sidodelen är kort svept hår lätt att styla och hålla. Med en liten stylingprodukt, svep bara håret framåt åt sidan så ser du felfri ut. Kort hår som du vill dela fungerar bäst med en längre besättningsklippning eller Ivy League -frisyr.

Kortsida sopat hår män

Som en modern sidosvektad frisyr med en blekning eller underskärning på sidorna kan du bära den till kontoret, på en dejt eller till en fest. Ren och maskulin, lägg till ett tungt skägg för en perfekt finish.

Korta svepade frisyrer för män

Långsida sopat hår

För killar med längre hår, överväga att gå med den långsida sopade frisyren. Oavsett om du växer ut allt ditt hår eller bara håller luggen lång, tillåter denna frisyr mycket mångsidighet med den extra längden.

Långsida sopat hår

För det första kan killar sopa håret och låta det flöda längs sidan av ansiktet och bortom. Med längre hår som delas åt ena sidan kan en del av ditt ansikte bli täckt. Denna kantiga och vågade look kan vara rätt för en eBoy eller modern emo frisyr.

Långsida Fringe Undercut

Kortsidor med svept hår

Denna svepade frisyr kräver att du går kort på sidorna med långt hår för att uppnå maximal kontrast. Ungefär som ett broflöde eller gardinfrisyr men med allt hår på ena sidan är denna stil idealisk om du vill att lagerhår ska öka volymen. En vanlig variant är underskärningen med långa smällar.

Kortsidor med svept hår

Frisyrer för män med korta sidor

Sidosvept vågigt hår

Sidosvept vågigt hår med underskärning drar fördel av denna unika hårstruktur på män. Män med vågigt hår bör använda en lätt stylingprodukt för att jämna ut sina vågor samtidigt som de ger glans. Kamma håret åt sidan för en sexig frisyr som kvinnorna i ditt liv kommer att älska. Experimentera med röriga stilar, borstat hår med hög volym eller en gentleman -del som är utformad åt sidan och bakåt (diagonalt). Oavsett vad kommer få killar att kunna replikera ditt fashionabla utseende.

Sidosvept vågigt hår underskuren

Sidodel underskuren vågigt hår

Sidosvept lockigt hår

Även om lockar kan vara svåra att hantera och styla, är sidosvept lockigt hår en frisyr för män som är värda att prova. Ett lockigt hår bleknar eller underskärs kan tas till nästa nivå med en lös flödande sidodel. Även om din första instinkt är att klippa dina lockar kort, är det en chic finish att ha långt lockigt hår som lugg som hänger över pannan.

Sidosvept lockigt hår underskuren

Ändå har de flesta sopade lockiga frisyrer lockarna kammade över till ena sidan av ansiktet medan de hänger något över ett öga. Killar med kortare lockigt hår kanske vill lägga till volym och studsa till frisyren.

Sidodel lockigt hår

Sida svepte lugg för män

Sopade smällar är ett snyggt val för killar med kortare hår som vill ha ett snyggt tillskott till sin frisyr. Denna look består av att den övre delen av ditt hår kommer ner för att täcka en del av pannan med lugg. Sidorna kan hållas i önskad längd – vi rekommenderar en blekning, underskärning eller klassisk kona för den moderna herren.

Side Swept Bangs Män

Långsida svept lugg underskuren

Long Fringe Undercut

Långkanten har mycket korta sidor och en längre topp. Fransfrisyrer har varit trendiga och fått grepp. Med killar som föredrar medellångt än längre hår på toppen, utnyttjar en cool fransfrisyr detta mode drag.

Long Fringe Undercut

Sida sopat hår med rakade sidor

Edgy och cool, killar borde få sopat hår med rakade sidor för ett snyggt utseende. Denna maskulina frisyr med rakade sidor gör styling varje morgon enkel. Bara kamma allt håret åt sidan och kör igenom produkten. Med en line -up och ett långt helskägg fungerar denna klippning för män med alla hårlängder, texturer och typer.

Långsida svept hår med rakade sidor

Bästa hårprodukter för sidosvepta män

De rätta stylingprodukterna tillför rätt mängd hållfasthet, glans och konsistens till mäns hår. Från pomade till vax till mousse, de bästa hårprodukterna för frisyr på sidan beror på hur du vill uppnå utseendet.

Bästa hårprodukter för sidosvepta män

För kortsida sopat hår på framsidan behöver du en stark pomade. För en flytande delad frans som du vill se rörig och avslappnad ut, en lätthållande grädde eller mousse. Om du vill ha en matt finish med en texturerad naturlig glans kan en lera eller vax vara perfekt.

Här är några av de bästa produkterna för män som vill styla sopat hår.

Förhandsgranska Produktbetyg Pris
Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack - Strong Hold Hair Pomade For Men - Medium Shine Water Based Wax Like Flake Free Hair Gel - Lätt att tvätta ut - Håll hela dagen för alla hårstilar Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack – Strong Hold Hair Pomade For Men – Medium Shine… 14 572 omdömen $ 13,99 Köp nu
American Crew Forming Cream, 3 oz, böjligt håll med medium glans American Crew Forming Cream, 3 oz, böjligt håll med medium glans 12 524 omdömen 18,50 dollar Köp nu
Layrite Natural Matte Cream, Basic, White, Mild Cream Soda, 4.25 Oz Layrite Natural Matte Cream, Basic, White, Mild Cream Soda, 4.25 Oz 4 931 omdömen $ 20,50 Köp nu
Hårlera för män | Smidig Viking Clay Pomade för matt finish & amp; Starkt håll (2 uns) - Icke -fet & amp; Shine -Free Hair Styling Clay - mineraloljefri hårprodukt för män Hårlera för män | Smidig Viking Clay Pomade för matt finish & Starkt håll (2 uns) – Icke -fet… 3 777 omdömen $ 13,97 Köp nu