30 Странични прически за подстригване за мъже

Страничната коса за мъже е модерна прическа от десетилетия. Съвсем наскоро страничното подстригване се превърна в популярна мъжка прическа, която е универсална, елегантна и модерна. Този уникален вариант на подстриганата прическа съчетава къса коса отстрани и отзад с по -дълга коса отгоре. Известен също като подрязване на странична част, момчетата след това преместват дългата ресни и бретон отстрани за непринуден, готин вид.

За щастие, прическите отстрани също работят добре с избледняващи прически, а при мъжете с гъста, права, вълнообразна и къдрава коса могат да постигнат модела по стил. Ако искате да разтърсите този мъжествен изрязан външен вид, това са най-добрите странични подстригани прически за мъже и момчета, които да получите точно сега!

Side Swept Undercut

Какво е странично подметен подрез?

Странично подстригване е прическа с подстригване, късо подстригана отстрани и отзад с коса отгоре, пометена на една страна. Подобно на прическа с гребен над или отстрани, косата отгоре може да бъде къса, средна дължина или дълга. Използвайте лек продукт за оформяне на косата и изчеткайте косата настрани. Някои момчета обичат да я оформят чиста и наслоена, докато други оставят косата си разхвърляна и текстурирана.

Странична коса за мъже

Как да получите коса за мъже отстрани

Кратко подстригване или прекъснато подрязване не е единственият начин да отрежете косата отстрани и отзад. За да подстрижат мъжки прически, момчетата могат да поискат от бръснарите си избледняване или подрязване. Има много различни видове избледняване, които биха изглеждали добре с отстранена коса.

Подрязване на страничната част

Избледняването на кожата продължава да бъде популярна идея за подстригване за пролетта и лятото. За по -професионално подрязване на бизнеса навсякъде, постигнете силно, средно или ниско избледняване. Къде и как ще дрънкате вие ​​решавате, ще определи размера на контраста.

Странични прически за мъже

С неограничени опции за оформяне, страничното избледняване и подрязването са едни от най -добрите мъжки прически в момента.

Как да оформяме коса отстрани

Оформянето на коса отстрани изисква правилно подстригване и оформяне на продукти. За да получите прическа отстрани, използвайте добра помада, крем, восък или глинен продукт за коса и я разпределете равномерно навсякъде. Препоръчваме лек до средно задържащ продукт с ниско блясък за естествен текстурен вид.

Странична прическа

Сега срешете косата на една страна. Страничната ресни ще създаде асиметричния вид, необходим за този стил. За да увеличите максимално обема, движението и потока, ще искате да имате дълги бретончета със слоеве.Почистени прически за момчета

Подстригване с дълга ресни и дълга коса, преместена на една страна, предлага перфектната комбинация от лошо момче и красиво момче.

Странични прически

Side Swept Undercut

Страничното подстригване е уникална и остра подстригана прическа, която бързо се превърна в любима на бръснарницата. Въпреки че има много различни начини да изпробвате тази тенденция за мъжка коса, най -добрите стилове съчетават късо подстригване с дълга отстрани коса.

Странично подстригани подстригани прически

Тази лесна за получаване и лесна за подстригване прическа изглежда универсално ласкава и свежа. За допълнително здрав разрез, експериментирайте с прекъснато подрязване или обръснати страни и пуснете брада.

Странична подстригана подстригана прическа

Side Swept Fade

Страничното избледняване е заострената вариация на оригиналната мъжка прическа. Страничните стилове с избледняване са елегантни и модерни. За смел външен вид, получите силно избледняване на кожата; в противен случай избледняването със средна и ниска конусност може да бъде красиво и хладно.

Side Swept Fade

Ако не сте сигурни за страничната подметка, започнете с избледнял разрез отстрани и назад, за да видите как изглежда стилът върху вас.

Странична прическа за избледняване

Странична част Undercut Fade

Избледняването на страничната част е чудесен начин да се откроите във всяка тълпа. Избледнелият подстригване е един от най -горещите нови прически, защото съчетава избледняване и подрязване. Перфектен за момчета със средна до къса коса, подстригването е с ниска поддръжка и стилно. Любим с малки момчета, тийнейджъри и млади мъже, странично изкривяване с подрязване предлага лесен преход към прическата.

Странична част Undercut Fade

Прически за мъже с дълги странични подстригвания

Странично избледняване на кожата

Страничното избледняване на кожата ви позволява да ставате по -къси отстрани, като същевременно постигате определеното размахване отгоре. За да копирате този вид, помолете вашия бръснар за избледняване на кожата. Известен още като плешиво избледняване, вашият бръснар ще се стегне отстрани и отзад с обръснато покритие в долната част на среза.

Странично избледняване на кожата

Независимо дали започвате високо или ниско, това може да е отличен избор за момчета, които искат да съчетаят страните си в косата на лицето си с избледняла брада. Като алтернатива изглежда свежо и привлекателно на гладко обръснато лице.

Side Swept Undercut Bald Fade

Къса отстрани коса

Късите странични прически винаги са били популярни опции за оформяне на момчета. Като версия на страничната част, късата коса е лесна за оформяне и поддържане. С малко стилизиращ продукт просто метете косата отпред отстрани и ще изглеждате безупречно. Късата коса, която искате да разделите, работи най -добре с по -дълга подстригване или прическа от Ivy League.

Мъжка къса коса

Като модерна прическа отстрани с избледняване или подстригване отстрани, можете да я носите в офиса, на среща или на парти. Изрязани и мъжествени, добавете тежка брада за стърнища за безупречно покритие.

Къси прически за мъже

Дълга отстрани коса

За момчетата с по -дълга коса, помислете дали да не подстрижете дългата страна. Независимо дали отглеждате цялата си коса или просто държите ресни дълги, тази прическа позволява много гъвкавост с допълнителната дължина.

Дълга отстрани коса

Първо, момчетата могат да помитат косата си и да я оставят да тече по лицето им и отвъд нея. При по -дълга коса, разделена на една страна, част от лицето ви може да се покрие. Този остър и смел външен вид може да е подходящ за eBoy или модерна емо прическа.

Подстригване с дълги странични ресни

Къси страни с подметена коса

Тази измита прическа изисква да сте къси отстрани с дълга коса, за да постигнете максимален контраст. Подобно на прическа за поток или завеса, но с цялата си коса от едната страна, този стил е идеален, ако искате многослойна коса да подобри обема. Често срещан вариант е подбиването с дълъг бретон.

Къси страни с подметена коса

Мъжки прически с къси страни

Странично преместена вълнообразна коса

Странично преместена вълнообразна коса с подстригване се възползва от тази уникална текстура на косата при мъжете. Мъжете с вълниста коса трябва да използват лек стилизиращ продукт, за да изгладят вълните си, като същевременно добавят блясък. Сресвайте косата си на една страна за секси прическа, която жените в живота ви ще харесат. Експериментирайте с разхвърляни стилове, коса с голям обем с четка или джентълменска част, оформена отстрани и отзад (по диагонал). Независимо от всичко, малко момчета ще могат да повторят модната ви визия.

Side Swept Wavy Hair Undercut

Странична част подрезана вълнообразна коса

Странично подметена къдрава коса

Докато къдриците могат да бъдат трудни за управление и оформяне, къдравата коса отстрани е прическа за мъже, която си струва да се опита. Избледняването или подрязването на къдрава коса може да бъде изведено на следващото ниво с разхлабена течаща странична част. Въпреки че първият ви инстинкт е да подстрижете къдриците си, да имате дълга къдрава коса като бретон, висящ над челото ви, е шикозен завършек.

Side Swept Curly Hair Undercut

Въпреки това, повечето странични къдрави прически имат къдрици, разчесани от едната страна на лицето, докато висят леко над едното око. Момчета с по -къса къдрава коса може да искат да придадат обем и да отскачат прическата.

Странична част Къдрава коса

Странични бретончета за мъже

Страничните бретончета са стилен избор за момчета с по -къса коса, които искат елегантно допълнение към прическата си. Тази визия се състои от това, че горната част на косата ви се спуска, за да покрие част от челото с бретон. Страните могат да се поддържат на всяка желана дължина – препоръчваме избледняване, подрязване или класическа стеснение за съвременния джентълмен.

Страничен бретон Мъже

Подстригване на бреговете с дълга страна

Подстригване с дълги ресни

Дългата ресни с подстригване има много къси страни и по -дълъг връх. Прическите с ресни са в тенденция и набират популярност. С момчета, които предпочитат средна дължина към по -дълга коса отгоре, хладната прическа с ресни използва този моден ход.

Подстригване с дълги ресни

Странична коса с обръснати страни

Раздразнени и готини, момчетата трябва да получат отстрани коса с обръснати страни за лош вид. Тази мъжка обръсната прическа прави стилизирането всяка сутрин опростено. Просто срешете цялата си коса на една страна и прокарайте продукта. С подредена линия и дълга пълна брада, това подстригване работи за мъже с всякаква дължина, текстура и тип коса.

Дълга отстрани коса с обръснати страни

Най -добрите продукти за коса за мъже със странична коса

Подходящите стилизиращи продукти добавят подходящо количество задържане, блясък и текстура към мъжката коса. От помада до восък до мус, най -добрите продукти за коса за прически отстрани зависят от това как искате да постигнете външния вид.

Най -добрите продукти за коса за мъже със странична коса

За къса отстрани коса отпред ще ви трябва силна помада. За течаща разделена ресни, която искате да изглеждате разхвърляна и отпусната, лек задържащ крем или мус. Ако искате матово покритие с текстуриран естествен блясък, глината или восъкът може да са идеални.

Ето някои от най -добрите продукти за мъже, които искат да оформят коса отстрани.

Визуализация Оценка на продукта Цена Цена
Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 опаковка - Strong Hold Коса Pomade за мъже - Средно блестящ гел за коса без восъчна основа на восък като люспи - Лесен за измиване - Цял ден за всички прически Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 пакет – Strong Hold Коса Pomade за мъже – среден блясък… 14 572 отзива $ 13.99 Купи сега
Американски крем за формиране на екипаж, 3 унции, гъвкаво задържане със среден блясък Американски крем за формиране на екипаж, 3 унции, гъвкаво задържане със среден блясък 12 524 отзива 18,50 долара Купи сега
Layrite Natural Matte Cream, Основен, бял, мека кремообразна сода, 4.25 Oz Layrite Natural Matte Cream, Основен, бял, мека кремообразна сода, 4.25 Oz 4931 отзива $ 20,50 Купи сега
Коса за мъже | Гладка викингска глина Pomade за матово покритие & amp; Силно задържане (2 унции) - немазно & amp; Глина за оформяне на коса без блясък - Мъжки продукт за коса без минерални масла Коса за мъже | Гладка викингска глина Pomade за матово покритие & Силно задържане (2 унции) – немазно… 3,777 отзива $ 13,97 Купи сега