31 Hullámos frizura férfiaknak

Kíváncsi a legjobb hullámos frizurákra a férfiak számára? Szinte minden klasszikus és modern férfi hajvágás hullámos hajjal működik; valójában a hullámok nagyszerűen adják hozzá a textúrát, a mozgást és a hangerőt a legjobb frizurákhoz. Mindazonáltal tudjuk, hogy a hullámos hajat néha nehéz lehet formázni vagy levágni, még akkor is, ha konkrét hullámos hajvágásra gondol. A göndör hajjal ellentétben a hullámos haj egyenesen nő, és ahogy nő, hullámos formát ölt. Ez frusztráló lehet azoknak a férfiaknak és fiúknak, akik inkább a hosszú hajat részesítik előnyben, mint a rövid hajat, de nem találnak hullámos frizurákat, amelyeket szeretnek.

Szerencsére az Ön számára elvégeztük a kutatást, és számos klassz frizurát találtunk hullámos hajú férfiak számára. Tekintse meg a stílusos hosszú és rövid frizurákat hullámos hajra 2021 -ben. Gondoskodtunk arról, hogy a mai trendek közül néhányat belefoglaljunk, például a textúrázott termést, a fésűt, a visszavágást és a szőrt. Ezek a divatos hajvágások teljesen forradalmasítják a srácok hullámos hajuk stílusát!

Hullámos frizurák férfiaknak

A legjobb hajvágás hullámos hajú férfiaknak

A hullámos haj egyedülálló textúrát kínál, amelyet más hajtípus nem tud. A hangerő, a mozgás és a természetes áramlás mellett a hullámok divatosnak és hűvösnek tűnhetnek, ha a megfelelő fodrászstílusokkal párosítják. Különösen szeretjük a hullámos szegélyt és a rövid textúrájú kombinációt, mint a férfiak két legjobb hajvágását.

Hűvös hajvágás hullámos hajú férfiaknak - hosszú hullámos szegély + alacsony kúpos fakulás

Hasonlóképpen, a hullámos fésű manapság nagyon népszerű választásnak tűnik a fodrászatokban. Ha azonban valamilyen hosszúságot szeretne, a hosszú hullámos frizurák mindig stílusosak. Függetlenül attól, hogy melyik megjelenést választja, a fontos dolog a megfelelő hajtermék használata a formázás során.

A legjobb hajvágás hullámos hajú férfiaknak - vastag hullámos haj a tetején + a bőr elhalványulása + vonal

Hogyan kell formázni a hullámos hajat

A trükk a hullámos haj formázásában a férfiaknál egy jó termék. Ha elegáns, fényes felületet szeretne, erős, csúcsminőségű pomádét ajánlunk. Ha azonban texturált, matt felületet szeretne, használjon hajviaszt vagy agyagot.

A hullámos haj formázásához kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Győződjön meg arról, hogy a haja tiszta és enyhén nedves. A forró zuhany után mindig javasoljuk a formázást.
  2. Kezdje azzal, hogy alaposan felviszi a férfi hajápolási terméket, egyenletesen elosztva. Vastag, rövid hullámos haj esetén ügyeljen arra, hogy behatoljon a felületbe, és mélyen vonja be a szőrszálakat, hogy megszelídítse rakoncátlan tincseit. Hosszabb haj esetén összpontosítson a szálak végére, hogy megakadályozza a göndörödést és megőrizze az irányítást.
  3. Ezután használjon fésűt vagy kezét, hogy megkapja a kívánt megjelenést. A tiszta és strukturált megjelenés érdekében fésülje át a haját. Rendetlen stílushoz használja az ujjait.
  4. Miután elérte a kívánt hullámos frizurát, melegítse fel. Ha hajszárítót használ alacsony hőmérsékleten, a srácok minimalizálhatják a göndörödést, és maximalizálhatják a tartást, hogy egész nap tartson..

Hogyan kell formázni a hullámos hajat - A hullámos haj elhalványul

Annyi modern, rövid és hosszú férfi hullámos frizura mellett soha nem szabad úgy éreznie, hogy nincs jó stílusa. Ismétlem, bár a hullámokat nehéz lehet kezelni és megszelídíteni, a haj természetes textúrája valóban egyedi vonást kölcsönöz minden hajvágásnak. Csak az a kérdés, hogy megtaláld a számodra megfelelő megjelenést.

Megmutatjuk a legjobb hullámos frizurákat és vágásokat, amelyek megfelelnek minden pasi hajhosszának, típusának és textúrájának.

Hullámos fésű a fade felett + kemény rész + szakáll

Hullámos fésű a fade felett + kemény rész + szakáll

Ha olyan megjelenésre vágyik, amely ötvözi a klasszikus és a modern – vagy olyan professzionális, mint az elegáns – legjavát, akkor nehéz tévedni ezzel a kiváló fésűvel az elhalványult frizura felett. A kemény rész csipetnyi klasszikus kifinomultságot ad, de a hullámos haj modern fésűvel párosul a stílusokhoz. A rövid, jól karbantartott szakáll kiegyensúlyozza és összeköti az egészet.

Hullámos textúrájú felső + alulvágott + felállás

Hullámos textúrájú felső + alulvágott + felállás

Ez egy kicsit új felfogás a klasszikus személyzetvágásban, amely rövid hajat tartalmaz az oldalán és hosszabb hajat felül. Ennek a hullámos textúrájú frizurának a létrehozásához haja körülbelül két -négy hüvelyk hosszúságú lesz, és dönthet úgy, hogy elhalványítja az oldalakat, vagy megtartja őket egy hosszúságban az alámetszéshez. Ez a stílus a legjobb azoknak a férfiaknak, akik vastagabb hullámos hajúak; egy jó pomádé segíthet a felvonó és a tartás fenntartásában, amellyel egész nap karban kell tartania.

Alacsony bőrfakulás + rövid, hullámos, sima hát

Alacsony bőrfakulás + rövid, hullámos, sima hát

Ez a kedvenc stílus a természetes hullámos hajú férfiak körében, és vékony vagy vastag hajjal is létrehozható. A tetején lévő hajnak két -három hüvelyk hosszúságúnak kell lennie, és a hátsó hajnak fokozatosan el kell vékonyodnia, és kopasz halványodnia kell. A texturált sima hátlap létrehozásához egyszerre adjon hozzá egy kis pomádét, amíg meg nem kapja a kívánt definíciót, majd a kezével (egy kis extra pomádéval) tolja vissza és ecsetelje a haját.

Texturált hullámos Quiff + Fade

Texturált hullámos Quiff + Fade

A quiff ma az egyik legforróbb frizura a férfiak számára. Elég könnyű perceken belül létrehozni, mielőtt kimegy az ajtón, különösen, ha ilyen csodálatos vágással kezdi, mint ez. A tetején lévő szőr három -öt hüvelyk hosszú, a kifakult oldalak alacsonyak és szuper rövidek, hogy a bőr mindenhol elhalványuljon. A texturált hullámos színek formázásához vigyen fel néhány könnyű pomádét, és külön ujjhegyekkel különítse el az egyes hullámokat. Ezután fokozatosan húzza előre ezeket a texturált szakaszokat, és hozza létre az aláírást.

Hullámos Faux Hawk + Undercut

Hullámos Faux Hawk + Undercut

Néha csak kijelentést szeretne tenni anélkül, hogy túlságosan túlzásba vinné, és pontosan ez az, amire képes ez a hullámos műszálas sólyom frizura. A hagyományos alulvágás az oldalán széles hajcsíkot hagy a homloktól a hátsóig. Itt különböző hosszúságokkal játszhat, de ideális három -négy hüvelyk. A haj szerkezetétől függően adjon hozzá pomádét, agyagot vagy viaszt, és söpörje felfelé és hátra a haját, miközben ujjaival elkülöníti az egyes hullámokat.

Oldalrész Hullámos haj + alulvágott fakulás + sor

Oldalparti hullámos haj + alulvágott fakulás + sor

Ha részlegesen rendetlen és részben kifinomult megjelenést szeretne, ez a hullámos oldalsó frizura tökéletes. A halánték, a homlok és a hajszál körüli éles vonalak egyértelműen meg vannak határozva a friss forma érdekében. Ezenkívül az oldalsó rész laza és alkalmi stílusú, rendetlen hullámokkal a tetején. Ennek az elválasztott hajvágásnak az otthoni formázása elég egyszerű. Csak vigyen fel matt hajformázó krémet az egész hajra, és hagyja, hogy minden rendetlen és kócos legyen egy kis résszel az egyik oldalon.

Rövid textúrájú termés + oldalra söpört szegély + magas fakulás

Rövid textúrájú termés + oldalra söpört szegély + magas fakulás

Ez a stílus a hatalmat és a szexiséget jelképezi, és elég könnyű egyedül elvégezni a megfelelő vágási és formázási termékekkel. Haja felső részét közepes hosszúságban hagyja – két -három hüvelyk között -, a háton és az oldalakon nagy fakulás. Ezután formázó agyaggal, krémmel vagy viaszsal söpörje hullámos haját oldalra az elején, miközben lazán fésülje a többit.

Hosszú rétegű hullámos frizura

Hosszú rétegű hullámos frizura

Ez egy klasszikus megjelenés azoknak a férfiaknak, akik a hosszú hullámos hajat részesítik előnyben. Könnyű formázni és karbantartani, és ez egy tökéletes átmeneti stílus, ha úgy döntött, hogy megnöveli a haját. Ideális esetben a haját csak vállig érő hátsó rétegben kell tartani. Mindössze egy kiváló fényvisszatartó formázó krém vagy agyag szükséges, hogy elválassza és meghatározza a hullámokat, miközben a helyükön tartja a nap folyamán.

Texturált szögű perem + alacsony kúpos fakulás

Texturált szögű perem + alacsony kúpos fakulás

Ez a merész stílus ideális a hangerő létrehozásához, ha vékony vagy finom haja van. Az elülső szőr vastagabb és hosszabb, mint máshol a fejen, és az alacsony fakulás nagyon fokozatosan, közvetlenül a fülek felett kezdődik. Ennek a szögletes peremnek a formázásához csak egy jó krém vagy göndör hajnövelő szükséges (a haj típusától függően), és néhány perc, hogy az egyes hajszálakat pontosan a kívánt helyre tegye..

Hosszú hullámos haj + szakáll

Hosszú hullámos haj + szakáll

A közepes hosszúságú és hosszú hajú szakáll összekapcsolása könnyen az egyik legmelegebb férfi frizura a hullámos hajú fiúk számára. Hasonlóan a többi hosszú rétegű hullámos frizurához, a hajnak három -hat hüvelyk hosszúságúnak kell lennie, és rétegekre kell vágnia, hogy növelje a térfogatot, az áramlást és a meghatározást. Használja kedvenc hajápolási termékét a haj formázásához, miközben az elejét az egyik oldalra sodorja, és finoman csavarja. A rövid szakáll egyszerűen összekapcsolja a megjelenést, és masszívabb megjelenést kölcsönöz.

Rövid, vastag hullámos haj a tetején + magas kopasz halványodás

Rövid, vastag hullámos haj a tetején + magas kopasz fakulás

A rövid hajvágás mindig divatos a srácok számára, és a legjobb az, hogy milyen könnyen lehet ezeket a vágásokat stílusosítani. Valójában a formázás nagy része a fodrászszékben kezdődik, a közepes elhalványulással, amely az oldalán és a hátán a bőrig lecsökken. A kopasz fakulás valóban kiemeli a rövid, de vastag hullámos tetejét. Ez a texturált frizura, hasonlóan a legénységhez, nem igényel karbantartást, és egyszerűen formázható, kevés matt pomádéval vagy agyaggal.

Rendetlen hullámos szegély + alacsony kúpos fakulás

Rendetlen hullámos szegély + alacsony kúpos fakulás

A frizurás frizurák most divatosak, ezért ha erre a megjelenésre vágysz, figyelj. Az alacsony kúpos fakulás friss, letisztult és könnyen karbantartható. Az otthoni frizura formázásához dolgozzon be egy jó hajápolási terméket a hajába, a gyökértől a végéig. Ezután húzza az összes haját előre, és hagyja kócosan és rendetlenül az alkalmi, szexi befejezést. A cél a gondtalan, szélfújta megjelenés legyen.

Rendetlen hullámos, közepes hosszúságú haj

Rendetlen hullámos, közepes hosszúságú haj

Hosszú hullámos haj + teljes szakáll

Hosszú hullámos haj + teljes szakáll

Hosszú hullámos frizura + áramlás

Férfi hullámos frizurák

Rövid hullámos oldalú, söpört haj + borotvált oldalak + vastag szakáll

Rövid hullámos oldalú, söpört haj + borotvált oldalak + vastag szakáll

Vastag hullámos terménytető + magas ejtés

Vastag hullámos terménytető + magas ejtés

Magas bőr kúpos fakulás + alakzat + hullámos felső

Magas bőr kúpos fakulás + alakzat + hullámos felső

Vastag, hullámos, hátrafelé fakított fakó + csípőszakáll

Vastag, hullámos, hátrafelé fakított fakó + csípőszakáll

Rövid hullámos perem + kúpos oldalak

Rövid hullámos perem + kúpos oldalak

Hullámos, csiszolt hátsó haj + alacsony bőrfakulás

Hullámos, csiszolt hátsó haj + alacsony bőrfakulás

Rövid hullámos haj + magas bőrfakulás + teljes szakáll

Rövid hullámos haj + magas bőrfakulás + teljes szakáll

Rendetlen hullámos Quiff + Undercut

Rendetlen hullámos Quiff + Undercut

Magas kopasz fakulás + természetes hullámok

Magas kopasz fakulás + természetes hullámok

Alacsony bőrcsepp halványodás + hullámos haj a tetején + szakáll

Alacsony bőrcsepp halványodás + hullámos haj a tetején + szakáll

Hullámos modern Quiff + rövid oldalak

Hullámos modern Quiff + rövid oldalak

Vastag göndör haj + alacsony kopaszságú fakulás

Vastag göndör haj + alacsony kopaszságú fakulás

Rendetlen texturált hullámos haj a tetején + rövid kúpos oldalak

Rendetlen texturált hullámos haj a tetején + rövid kúpos oldalak