31 Vågiga frisyrer för män

Nyfiken på de bästa vågiga frisyrerna för män? Nästan alla klassiska och moderna herrklippningar fungerar med vågigt hår; i själva verket är vågor bra på att lägga till textur, rörelse och volym till de bästa frisyrerna. Men vi vet att vågigt hår ibland kan vara svårt att styla eller klippa, även om du har specifika vågiga hårklippningar i åtanke. Till skillnad från lockigt hår växer vågigt hår rakt och när det växer längre tar det en vågig form. Detta kan vara frustrerande för män och pojkar som föredrar långt hår framför kort hår, men inte hittar vågiga frisyrer de älskar.

Lyckligtvis för dig har vi gjort undersökningen åt dig och hittat en mängd coola frisyrer för män med vågigt hår. Kolla in de snygga långa och korta frisyrerna för vågigt hår år 2021. Vi såg till att inkludera några av dagens senaste trender som den strukturerade grödan, kamma över, slickade rygg och quiff. Dessa trendiga frisyrer kommer helt att revolutionera hur killar stylar sitt vågiga hår!

Vågiga frisyrer för män

Bästa frisyrer för män med vågigt hår

Vågigt hår erbjuder en unik konsistens som ingen annan hårtyp kan. Tillsammans med volym, rörelse och naturligt flöde kan vågor se trendiga och coola ut när de kombineras med rätt frisyrstilar. Vi gillar särskilt den vågiga luggen och den korta strukturerade grödans kombination som två av de bästa frisyrerna för män.

Coola frisyrer för män med vågigt hår - lång vågig frans + låg konisk blekning

På samma sätt verkar den vågiga kammen över vara ett mycket populärt val i frisörer idag. Men om du föredrar lite längd är långa vågiga frisyrer alltid i stil. Oavsett vilken look du väljer är det viktiga att använda rätt hårprodukt vid styling.

Bästa frisyrer för män med vågigt hår - tjockt vågigt hår på toppen + hudfärgning + uppställning

Hur man stylar vågigt hår

Tricket för att styla vågigt hår för män är att ha en bra produkt. Om du vill ha en slank, blank finish rekommenderar vi en stark, topprankad pomade. Men om du vill ha en texturerad, matt finish bör du använda hårvax eller lera.

För att styla vågigt hår, följ dessa steg:

  1. Se till att ditt hår är rent och lätt fuktigt. Vi rekommenderar alltid styling efter en varm dusch.
  2. Börja med att noggrant applicera dina mäns hårprodukt och fördela den jämnt över. För tjockt, kort vågigt hår, se till att du tränger in i ytan och täcker håren djupt för att tämja dina ostyriga lås. För längre hår, fokusera på ändarna på dina trådar för att förhindra krusning och behålla kontrollen.
  3. Använd sedan en kam eller dina händer för att få det utseende du vill ha. För en snygg och strukturerad look, kör en kam genom håret. För en rörig stil, använd dina fingrar.
  4. När du har uppnått den vågiga frisyr du vill ha, applicera lite värme. Genom att använda en hårtork på en låg värme kan killar minimera krus och maximera greppet för en look som kommer att hålla hela dagen.

Hur man formar vågigt hår - vågigt hår bleknar

Med så många moderna mäns vågiga frisyrer, både korta och långa, ska du aldrig känna att du inte har några bra stilar att välja mellan. Återigen, även om vågor kan vara svåra att hantera och tämja, kan ditt hårs naturliga konsistens faktiskt ge en unik touch till alla hårklippningar. Det är bara att hitta rätt utseende för dig.

Vi visar dig de bästa vågiga frisyrer och snitt som passar alla killars hårlängd, typ och struktur.

Wavy Comb Over Fade + Hard Part + Beard

Wavy Comb Over Fade + Hard Part + Beard

Om du går för en look som kombinerar det bästa av klassiskt och modernt – eller en som ser lika professionell ut som chic – är det svårt att gå fel med denna utmärkta kam över blekna frisyr. Den hårda delen lägger till antydan till klassisk förfining, men det vågiga håret kombineras perfekt med en modern kam över stilar. Det korta, välskötta skägget ger balans och knyter ihop allt.

Wavy Textured Top + Undercut + Line Up

Wavy Textured Top + Undercut + Line Up

Detta är lite av ett nytt tag på den klassiska besättningen, som innebär kort hår på sidorna och längre hår ovanpå. För att skapa denna vågiga texturerade frisyr behöver du att ditt hår är ungefär två till fyra tum långt, och du kan välja att bleka sidorna eller behålla dem alla en längd för en underskärning. Denna stil är bäst för män som har tjockare vågigt hår; en bra pomade kan hjälpa till att ge lyften och hållet du behöver för att underhålla det hela dagen.

Låg hudfärgning + kort vågig smidig rygg

Låg hudfärgning + kort vågig smidig rygg

Detta är en favoritstil bland män som har naturligt vågigt hår, och det är möjligt att skapa det med tunt eller tjockt hår. Hår på toppen bör vara allt från två till tre tum i längd, och hår i ryggen ska gradvis avsmalna till en låg skallig blekning. För att skapa den texturerade glatta ryggen, lägg till lite pomade åt gången tills du har önskad definition, använd sedan händerna (med lite extra pomade) för att trycka och borsta håret bakåt.

Texturerat Wavy Quiff + Fade

Texturerat Wavy Quiff + Fade

Quiffen är en av de hetaste frisyrerna för män idag. Det är tillräckligt enkelt att skapa på några minuter innan du ger dig ut genom dörren, särskilt om du börjar med ett fantastiskt snitt som det här. Håret på toppen är allt från tre till fem tum långt, och de bleka sidorna är låga och superkorta för en hudblekning runt. För att styla en texturerad vågig quiff, applicera lite lätt pomade och separera enskilda vågor med fingertopparna. Dra sedan fram dessa texturerade sektioner gradvis framåt och skapa signaturen quiff svep fram.

Wavy Faux Hawk + Undercut

Wavy Faux Hawk + Undercut

Ibland vill du bara göra ett uttalande utan att vara för överdriven, och det är precis vad denna vågiga fauxhökfrisyr kan göra. Den traditionella underskärningen på sidorna lämnar en bred remsa av hår från pannan till baksidan. Du kan spela med olika längder här, men tre till fyra tum är perfekt. Lägg till lite pomade, lera eller vax beroende på hårets struktur och svep håret uppåt och bakåt medan du använder fingrarna för att separera enskilda vågor.

Sidodel Vågigt hår + Undercut Fade + Line Up

Sidofest Vågigt hår + Undercut Fade + Line Up

Om du vill ha en look som är delvis rörig och delvis förfinad, är den här vågiga frisyren på sidodelen perfekt. De skarpa linjerna runt templet, pannan och hårfästet är tydligt definierade för en ny form. Dessutom är sidodelen stylad lös och avslappnad med röriga vågor ovanpå. Att styla denna avskilda frisyr hemma är enkelt nog. Applicera bara matt stylingkräm i hela håret och låt allt bli rörigt och rörigt med en liten del åt sidan.

Kort texturerad gröda + sidosvept frans + hög blekning

Kort texturerad gröda + sidosvept frans + hög blekning

Denna stil betyder kraft och sexighet, och det är lätt nog att åstadkomma på egen hand med rätt snitt och stylingprodukter. Lämna toppen av ditt hår en medellängd – var som helst från två till tre tum – med en hög blekning på baksidan och sidorna. Använd sedan en stylinglera, grädde eller vax för att svepa ditt vågiga hår åt sidan framåt medan du löst kammar över resten.

Långlagrad vågig frisyr

Långlagrad vågig frisyr

Detta är ett klassiskt utseende för män som föredrar långt vågigt hår. Det är lätt att styla och underhålla, och det är en perfekt övergångsstil om du har bestämt dig för att växa ut håret. Helst vill du ha håret precis på axellängden i ryggen med lager. Allt som krävs är en utmärkt ljushållande stylingkräm eller lera för att separera och definiera dina vågor medan du håller dem på plats hela dagen.

Textured Angular Fringe + Low Taper Fade

Textured Angular Fringe + Low Taper Fade

Denna djärva stil är idealisk för att skapa volym om du har tunt eller fint hår. Håret på framsidan är tjockare och längre än någon annanstans på huvudet, och den låga blekningen börjar mycket gradvis strax ovanför öronen. Allt som krävs för att utforma denna kantiga frans är en bra kräm eller lockig förstärkare (beroende på din hårtyp) och ett par minuter för att placera enskilda hårstrån exakt där du vill ha dem.

Långt vågigt hår + skägg

Långt vågigt hår + skägg

Att koppla medellångt till långt hår med skägg är lätt en av de hetaste herrfrisyrerna för killar med vågigt hår. Ungefär som andra långlagrade vågiga frisyrer, bör håret vara mellan tre och sex tum långt och klippa i lager för att lägga till volym, flöde och definition. Använd din favorit hårprodukt för att styla håret medan du sveper framsidan över till ena sidan och ger det en mild twist. Det korta skägget binder helt enkelt utseendet och skapar ett mer robust utseende.

Kort, tjockt vågigt hår på toppen + Högskalig blekning

Kort, tjockt vågigt hår på toppen + Högskalig blekning

Korta frisyrer är alltid trendiga för killar, och det bästa är hur lätt dessa snitt kan vara att styla. Faktum är att mycket av stylingen börjar i frisörstolen med den medelfärgade toningen som är avsmalnande mot huden på sidorna och baksidan. Den skalliga blekningen accentuerar verkligen den korta men tjocka vågiga ovanpå. Ungefär som en besättningsklippning är den här strukturerade frisyren skötselfri och enkel att styla med bara en liten mängd matt pomad eller lera.

Messy Wavy Fringe + Low Taper Fade

Messy Wavy Fringe + Low Taper Fade

Fransfrisyrer är på modet just nu, så om du går för det här utseendet, var uppmärksam. Den låga koniska blekningen är fräsch, ren och lätt att underhålla. För att styla en lugg hemma, arbeta en bra hårprodukt genom håret, från rot till spets. Dra sedan allt håret framåt och låt det vara rörigt och rörigt för en avslappnad, sexig finish. Målet ska vara en sorglös, vindblå utseende.

Rörigt vågigt medellångt hår

Rörigt vågigt medellångt hår

Långt vågigt hår + helskägg

Långt vågigt hår + helskägg

Lång vågig frisyr + flöde

Vågiga frisyrer för män

Kort vågigt sopat hår + rakade sidor + tjockt skägg

Kort vågigt sopat hår + rakade sidor + tjockt skägg

Tjock vågig beskärningstopp + High Drop Fade

Tjock vågig beskärningstopp + High Drop Fade

High Skin Taper Fade + Shape Up + Wavy Top

High Skin Taper Fade + Shape Up + Wavy Top

Tjockt vågigt Slicked Back Fade + Hipster Beard

Tjockt vågigt Slicked Back Fade + Hipster Beard

Korta vågiga fransar + avsmalnande sidor

Korta vågiga fransar + avsmalnande sidor

Vågigt borstat hår + låg hudfärgning

Vågigt borstat hår + låg hudfärgning

Kort vågigt hår + hög hudblekning + helskägg

Kort vågigt hår + hög hudblekning + helskägg

Messy Wavy Quiff + Undercut

Messy Wavy Quiff + Undercut

High Bald Fade + Natural Waves

High Bald Fade + Natural Waves

Low Skin Drop Fade + Vågigt hår på toppen + skägg

Low Skin Drop Fade + Vågigt hår på toppen + skägg

Vågig modern Quiff + kortsidor

Vågig modern Quiff + kortsidor

Tjockt lockigt hår + låg skallig blekning

Tjockt lockigt hår + låg skallig blekning

Rörigt texturerat vågigt hår på toppen + korta avsmalnande sidor

Rörigt texturerat vågigt hår på toppen + korta avsmalnande sidor