35 bästa frisyrer för män med stora pannor

En stor panna kan vara något som vissa män är känsliga för. Lyckligtvis finns det många hårklippningar för män med stora pannor som täcker eller döljer detta ansiktsdrag. Även om du alltid bör tänka på din ansiktsform när du väljer snitt och stil, behöver en stor panna inte begränsa dina val. Som en änkes topp eller en avtagande hårlinje, spelar de bästa frisyrerna för stora pannmän in i huvudet genom att balansera ansiktsmåttet. Oavsett om du har en hög, lång, bred eller stor panna, finns det ett antal sätt att styla mäns hår för att dra bort uppmärksamheten och minimera din panna. För att inspirera din nästa look, här är de mest populära och trendiga frisyrer för stora pannor.

Frisyrer för män med stora pannor

Frisyrer för stora pannor

Från korta frisyrer som besättningssnitt och crop top blekna till längre stilar som kammen över och utblåsning, dessa hårklippningar för killar med stora pannor kommer säkert att se bra ut på dig! Kolla in dessa coola idéer och prata med din frisör om rätt snitt och stilar för att få din panna att se mindre ut.

Frisyrer för stora pannor

Caesar Cut

Caesarsnittet är en klassisk herrfrisyr som tar sitt namn från den romerska kejsaren Julius Caesar. Caesar -klippningen har kort hår runtom med en enhetlig lugg framtill. Håret borstas sedan framåt och luggen får täcka en del av pannan.

Caesar Cut Fade

Caesar -frisyren erbjuder det perfekta sättet att gömma eller minimera en stor panna. Det kan också användas för att täcka upp skalliga fläckar eller en avtagande hårfäste. Om du har fint eller tunt hår, lägg till textur i stilen för att skapa volym och ett fylligare utseende. Snittet passar alla mäns ansiktsformer, vilket gör det till en av de mer mångsidiga stilarna.

Caesar frisyr

Buzz Cut

Buzz cut är en hårklippning i militärstil som skapats med hjälp av elektriska hårklippare för att surra huvudet och skapa en kort, enhetlig längd hela tiden. Med buzz cut kan du definiera den hårlinje du vill ha med möjlighet att lämna en kort frans.

Buzz Cut

Lågt underhåll och snygga, de flesta buzz cut-längderna kräver inte att killar använder stylingprodukter. Idealisk för män med ovala eller rektangulära ansiktsformer, den här mycket korta herrfrisyren kan till och med klippas och underhållas hemma. Verkligen transcendenta, vita, asiatiska, latinamerikanska och svarta män med stora pannor kan prova surrade hårklippningar och alla kan dra det framgångsrikt.

Buzz Cut Taper Fade Haircut

Franska grödan

En av de mest populära frisyrerna för den moderna mannen, en fransk beskärning är längre fram med luggen som kommer över pannan. Med en blek frisyr på sidorna och baksidan trimmas denna korta frisyr också kortare när den blandas framifrån och bak.

French Crop Fade

Skördetoppen liknar Caesar eftersom den passar alla ansiktsformer, men skiljer sig åt genom att den kan ha en kortare eller längre frans för att dölja pannan och hårfästet vid behov. Den texturerade crop top fade har trender starkt de senaste åren och fortsätter att vara ett coolt utseende för män.

Crop Top Fade

Sida svept underskärning

Den sidosvepta underskärningen är en modern och snygg “kortsidor, längre topp” -frisyr för män. Med en underskärning eller underskärning blekning på sidorna och baksidan, fungerar snittet bättre med medium till längre hår.

Sidosvept underskuren frisyr

Perfekt för rakt, vågigt, tunt eller tjockt hår, du vill använda en lätt till medelstor pomade. På samma sätt som en kam över eller sidodel, vill du sopa håret åt ena sidan. Målet är att låta en del av luggen hänga över pannan för en lite rörig finish.

Sidosvepna underskurna blekna hårklippningar

Snagg

Besättningssnittet är en tidlös och underhållsfrisyr för män med stora pannor. Längre än en buzz -klippning men kortare än Ivy League -frisyren, besättningsklippet kan uppnås med 1 till 2 tum hår på toppen parat och en avsmalnande blekning eller underskärning på sidorna. Män med höga pannor kommer att överväga att lämna mer längd fram.

Crew Cut Fade

Lätt att få och enkel att styla, den frisyrsbesparade frisyren maximerar täckningen samtidigt som stylingbehovet minimeras. Du kan styla snittet genom att applicera hårprodukten och kamma åt sidan, sticka upp toppen eller lämna den stökig och texturerad. Snygg och stilren, den här frisyren passar män i alla åldrar och hårtyper.

Crew Cut frisyr

Ren rakning

Varför röra med en hårfäste som framhäver din panna när du kan raka av dig håret och gå med ett maskulint skalligt huvud. Denna stil eliminerar frågan om en lång panna genom att helt bli av med hårfästet som skiljer dess storlek. Det fungerar också för män med tunnare hår, skalliga fläckar eller avtagande hårlinjer.

Rakade huvud män

Killar kan använda skaliga klippare för en mycket kort skärning och sedan en rakhyvel för en rak rakning. Prova att växa ett skägg eller en tung stubbe för att balansera ditt ansikte genom att framhäva din käklinje. Även om det inte är rätt utseende för varje vit, asiatisk, spansk eller svart kille, hjälper det att många kvinnor tycker att robusta män med rakade huvuden är mycket attraktiva.

Skalligt huvud med skägg

Frans

Långkant är perfekt för män som har stora pannor. Med medellångt till längre hår kan en lång lugg sträcka sig till ögonbrynen och hjälpa till att dölja hela pannan. Det skiktade håret på toppen är särskilt sexigt och moderiktigt eftersom det förbättrar volym och flöde.

Frisyr för män

För att styla en fransfrisyr väljer de flesta killar den kantiga luggen. Fransar är raka, texturerade eller böjda och passar utmärkt för informella och formella inställningar.

Vinklad fransfrisyr för män

Militärklippning

Militära hårklippningar finns i många stilar, beroende på hårets längd. Lyckligtvis har alla militära stilar samma vintage -look. Genom att para ihop ett militärt snitt med en medelhög eller hög hudton kan du minimera kontrasten på din hårlinje. Till exempel drar den höga och täta blekningen uppmärksamheten till frisyren ovanpå.

High and Tight Fade

Alternativt kan du be din frisör att hålla håret längre på toppen och styla en herrsidodel. Även om det kan tyckas att bara mer hår kan dölja en stor panna, kan korta hårklippningar faktiskt underskatta området med ett rent utseende.

Kort sidodel frisyr

Borstad frisyr

En borstad frisyr kan vara trendig och het. Stilar med hög volym kan göra pannan mindre genom att förlänga ansiktet. En borstning kräver medellångt till längre hår och kan kombineras med en blekning eller avsmalnande på sidorna.

Texturerad borstad frisyr

Killar kan sedan styla utseendet borstat uppåt och bakåt eller till och med riktat mot framsidan som en quiff. En stark pomade, vax eller lera kommer att hålla ditt hår stylat hela dagen.

Texturerat modernt Quiff Fade frisyr

Lång och lager

Inspirerad av 90 -talets grungeband kan en långlagd frisyr för män se snygg och elak ut. Du kan lämna kortare lager på framsidan för att forma ansiktet med längre hår hela tiden för rörelse och flyt.

Långlagrade hårklippningar

Inte perfekt för tunt hår, det här utseendet är bäst för män som har tjockt rakt hår. Applicera en matt stylingprodukt för att få en texturerad, naturlig finish.

Skiktade långa frisyrer för män

Choppy Crop Top Fade

Den hackiga crop top fade är ett snyggt utseende som har trendat runt om i världen. Denna frisyr hugger upp luggen framför för att skapa asymmetriska snitt längs pannan. Hakiga smällar draperas över din höga panna för att hindra andra från att se var det börjar och slutar.

Hårig fransk Crop Top frisyr

Även om sidorna och baksidan ska klippas kort för att ge lite kontrast, bör håret ovanpå hårfästet ha en viss längd. Style ditt hår stökigt eller snyggt med dina favoritprodukter.

Long Choppy Crop Top Taper Fade

Sidodel

Sidodelen är en av de bästa affärsfrisyrerna killar kan få. Oavsett om du väljer en retro sidodel eller en modern avskuren snitt, är den här frisyren stilren, trendig och stilig.

Hårklippning i sidodel

För en kantig variant, prova sidodelen blekna. Lägg sedan till en rakad linje för en hård del. Styla utseendet lätt för att få lite volym och höjd istället för den traditionellt plana finishen.

Hard Part Comb Over Fade Hairstyle

Kort och stökigt

En kort och rörig frisyr kan vara ett enkelt coolt sätt att styla ditt hår. Inte alla hårklippningar för stora pannor kräver en lugg eller styling för att täcka hårfästet. Denna frisyr använder textur för att uppnå ungdomlig och unik rufsig finish. En produkt med låg glans eller matt styling gör att hårets naturliga glans kan vara fokuspunkten.

Korta stökiga frisyrer

Skålskärning

Skålskärningen fixar en avtagande hårlinje eller en hög, stor panna. Skålfrisyren är också känd som svampklippningen och är trimmad jämn och trubbig runt huvudet. Kombinera svampfrisyren med en underskärning eller avsmalnande blekning för ett friskt utseende som du kan dra av. Om stilen inte fungerar för dig, styla en lång gröda med en frans för att ändra saker.

Bowl Cut Fade

Spikigt hår

Spikigt hår har alltid varit ett populärt alternativ. Med kort till medellångt hår på toppen och en blekning är spikarna djärva nog att få pannan att verka mindre. Oavsett om du väljer tjocka spikar här och där eller små spikar överallt, kan du inte gå fel med denna styling. Se bara till att du har tjockt, fullt hår i motsats till tunna lockar.

Spiky Fade Hair

Blowout Fade

Blowout -frisyren är en ny hårtrend. Borstas upp och tillbaka, den utblåsande koniska blekningen kommer med mycket volym och flöde. Den stora stilen kan få din panna att se mer proportionell ut och lägga till en annan dimension till din frisyr.

Blowout Fade Haircut

Strukturerade frisyrer

Strukturerade frisyrer har varit enorma på sistone. I motsats till de blanka gelerade stilarna på 90 -talet föredrar moderna män ett mer naturligt utseende. Texturerade stilar kombinerar friskt hår med matta stylingprodukter för ett rent, fylligt utseende.

Kort texturerad blekna frisyr