35 bedste frisurer til skaldede mænd

Frisurer til skaldede mænd kan være et følsomt emne for fyre, der oplever hårtab. Men som Hollywood -stylister har vist, behøver du ikke vælge et barberet hoved eller en skaldet haircut for at få dit tyndere hår til at fungere for dig. De bedste haircuts til skaldede mænd klipper og styler dit tyndere hår og faldende hårgrænse for at skabe et trendy look, mens du dækker skaldede pletter. Uanset om du er skaldet ved hårgrænsen eller kronen og har kort eller langt hår, er der en række gode frisurer til skaldethed hos mænd.

Med en fade haircut på siderne og ryggen kombineret med et besætningsskær, buzz cut, glat ryg, kam over, pigge og pompadour på toppen, har fyre mange fede korte og lange haircuts at vælge imellem. Hvis du bliver skaldet, taber hår eller simpelthen har en tilbagegående hårgrænse og gerne vil skaldet graciøst, så tjek de bedste frisurer til skaldede mænd!

Bedste frisurer til skaldede mænd

Korte frisurer

Korte hårklipp er det traditionelle look for skaldede mænd. Kort hår på toppen med en fade på siderne og bagsiden minimerer kontrasten og fjerner opmærksomheden fra skaldede pletter. På samme måde kan fyre med tyndere hår på kronen, enkens spids eller en tilbagegående hårlinje få meget korte frisurer til at gøre det skaldede hår til en del af deres look.

Korte frisurer til skaldede mænd

Unge mænd, der kan trække edgy moderne haircuts, vil gerne bede deres barber om en høj hudfade og et buzz -snit eller besætningsskæring på toppen. Selv en kort kam over fade med en side fejet forside eller slicked tilbage undercut kan se godt ud.

Populære frisurer til fyre med skaldede pletter

For at maksimere dækning, volumen og tekstur skal du bruge en matte pomade eller voks og style det korte hår rodet. Undgå geler, der klumper hår sammen.

Bedste korte frisurer til skaldede mænd

Ældre mænd er muligvis ikke i stand til at få meget korte skaldede fadesnit, der smelter ind i huden og udsætter hovedbunden. Gode ​​haircuts for ældre skaldede mænd inkluderer en høj konisk fade på siderne for et klassisk look. Stylingen på toppen kan børstes tilbage, skilles til siden eller styles rodet og struktureret.

Korte skaldede frisurer til mænd

Lange frisurer

Skaldede mænd med langt hår foretrækker måske at finde længere frisurer at prøve. Selvom det kan virke kontraintuitivt, er det faktisk sværere at skjule skaldede pletter med langt hår, medmindre du også har tykt hår.

Skaldet langt hår

Faktisk kan fyre med tyndere hår forværre problemet og gøre det mere indlysende, at de forsøger at dække over bestemte områder. Af denne grund anbefaler vi stærkt en medium til længere frisure på toppen med korte sider.

Skaldede mænd med langt hår

For eksempel kan mænd med enkens toppe eller tilbagegående hårlinjer få barberede eller falmede sider. En høj fade kan blande håret for en gradvis overgang. Lange haircuts for skaldede mænd omfatter pompadour, glat ryg, kam over, moderne quiff og rodet moppetop. Tekstureret styling med voks eller ler kan give dit hår et tykkere og fyldigere look.

Bedste lange frisurer til skaldede mænd

Buzz Cut

Buzz -snittet er en enkel og let mænds frisure, der ser godt ud på fyre, der er skaldede, har tyndt hår omkring kronen eller en tilbagegående hårgrænse. Denne meget korte klipning vil fokusere opmærksomheden tilbage på dit ansigt og er især ideel, hvis du har en maskulin ansigtsform.

Buzz Cut til skaldede mænd

Selvom der er forskellige typer buzz -snit, du kan få, kan mænd generelt klippe deres eget hår derhjemme. Brug professionelle hårklippere til at anvende en beskyttelsesstørrelse nummer 2, 3 eller 4 og summe hele dit hoved en længde. En variant af en buzzed frisure er den høje og stramme fade, hvor det korte hår på toppen suppleres med falmede sider.

Buzz Cut til mænd med faldende hårgrænse og skaldet krone

Hvis du vil have vedligeholdelsesfrie frisurer til skaldet hår, der er ubesværede og ikke kræver styling, vil du sætte pris på buzz-cut.

Buzz -snit til tyndere hår med en skaldet krage

Besætningsskæring

Besætningsklippet er fortsat en af ​​de mest populære frisurer til mænd, uanset om de er skaldede eller ej. Ligesom buzz cut, men længere, er besætningen cut alsidig og mandig. Med mere længde på toppen og en tilspidset fadeklipning på siderne giver besætningsskåret mulighed for stylingmuligheder.

Crew Cut frisure til skaldede mænd

Mænd kan børste håret fremad for at dække over enkens top og style en tekstureret afgrøde eller feje håret foran til siden for en elegant finish. Påfør et mat voks styling produkt for at tykke dit hår for en fyldigere tekstur.

Crew cut frisure til mænd med tyndere hår

Kam over

Kammen over er en glimrende frisure til tyndere hår. Når den er klippet og stylet korrekt, kan den moderne kam over fade gøre et godt stykke arbejde med at inkorporere din tilbagegående hårgrænse eller enkens top i din frisure.

Kam Over Haircut Til Skaldethed

Med mellemlangt til langt hår på toppen og en falmet haircut kan kamning af dit hår til den ene side give en illusion om mere volumen.

Kam over frisure til skaldede mænd

Når du styler en kam over, er målet at bruge en lille mængde let produkt, kam dit hår tilbage og til den ene side, og ikke gør det tydeligt, at du forsøger at skjule skaldede pletter. Det børstede hår skal være subtilt og luftigt, ikke fladt med tykke klumper. Brug en bred tandkam med et let tryk.

Kam over til tyndere hår mænd

Tekstureret fransk afgrøde

Den teksturerede crop top -frisure er et trendy look, hvor du styler dit hår fremad. Med en hudtoning eller underskæring på siderne, kort klipning på toppen og en ekstra længde foran, vil styling af en fransk afgrøde faktisk skjule dit tilbagegående hår.

Tekstureret fransk afgrøde til tyndt hår og tilbagegående hårgrænse

Brug en mellemlang pomade, voks eller ler med lav eller ingen glans til en struktureret finish, der fungerer godt med det tyndere hår på din krone. Kam let dit hår mod dit ansigt og lad toppen rodet, mens forsiden hænger over din pande. Fyre med længere hår foran kan endda style en pandehår for at skjule skaldede områder.

Rodet kort struktureret beskåret topklip til skaldede mænd

Slicked tilbage hår

Skaldede mænd elsker glat tilbage hår. Som en balance mellem stilfulde og seje, slidte frisurer på ryggen trækker opmærksomheden væk fra din tilbagegående hårgrænse eller skaldede pletter og fokuserer den tilbage på dit slanke look.

Slicked tilbage hår til skaldede mænd

Afhængigt af dit niveau af skaldethed kan du style en kort eller lang glat ryg. For hårdt tilbagegående hår anbefaler vi at holde tingene korte. Start med en høj fade eller underskæring på siderne for at begrænse kontrasten og få det tynde hår på toppen til at se tykkere ud.

Balding Slicked Tilbage Frisure

Efter påføring af nogle mænds hårprodukt skal du glatte dit hår mod bagsiden af ​​dit hoved med en børste eller kam. Når du kammer tilbage, skal du sørge for at løfte for at tilføje volumen.

Slicked Back undercut frisurer til skaldede mænd

Frynser

Randene kan være det perfekte hårklipp for skaldede fyre, der ønsker at skjule en dårlig hårgrænse. Korte sider og kort hår på toppen med længere pandehår, frynsefrisurer opnås ved at kamme dit hår mod fronten og lade det delvis dække din pande.

Kort pandehår til skaldet hår

Du kan bede din frisør om en kort eller lang pandehår og feje den til den ene side for en vinklet styling. Resten af ​​dit hår, især omkring din krone, hvis du har tyndt hår, skal være forvirret for at undgå at udsætte hovedbunden.

Fringe frisure til mænd med skaldede pletter

Faux Hawk

Faux hawk er en dårlig, kantet haircut, der helt sikkert vil holde folk engageret i, hvordan du stylede dit hår og ikke nogen mandlig skaldethed. Spiked and bold, faux hawk fade kræver, at du skubber dit hår mod midten af ​​dit hoved.

Kort faux hawk fade til tyndere hår

Selvom din hårgrænse kan være mere udsat her, spiller fohawk ind i dit hårtab og gør det til en del af stilen. Hold toppen kort til mellemlang, og brug en stærk pomade til styling.

Rodet Faux Hawk -frisure til skaldede mænd

Sidedel

Sidedelen har været kendt i generationer som herrens frisure. Ligesom en kam over, men med en defineret del, er frisuren i sidedelen pæn, sofistikeret og stilfuld.

Hårklippning i siden til skaldede mænd

Nogle fyre er muligvis bekymrede over at dele deres hår og fremhæve en skaldet plet på den ene side, men du kan bede din barber om at skære en meget høj hudfade på siderne for bedre at blande overgangen.

Fade i siden til tilbagetrækning af hårgrænse og skaldede pletter

Pompadour

Pompaduren har traditionelt været en mellemlang frisure med et poof foran. For at arbejde med tyndere eller skaldet hår skal fyre style en kort pomp.

Kort Pompadour - Bedste frisurer til skaldede mænd

Med kort hår på siderne og 2 til 3 tommer i længden på toppen, vil du gerne børste dit hår op og tilbage.

Pompadour Fade For Tyndere Hår Tilbagegående Hårgrænse

En blød berøring med en føntørrer kan også tilføje volumen og flow til mænd, der har at gøre med hårtab.

Kort Pompadour fade til tilbagetrækning af hår

Quiff

Quiff haircut ser godt ud på fyre med kort til mellemlangt hår, der ønsker en afslappet, men fashionabel stil. Den moderne quiff er ofte parret med en fade på siderne.

Quiff frisure til skaldede mænd

Styling kræver en let hårcreme eller mousse, og stiler generelt bedst, når du kører fingrene gennem dit hår for en afslappet finish.

Quiff til tyndere hår

Strittende hår

Spiky hair er en af ​​de bedste frisurer til et skaldet hoved. Til at begynde med vil du gerne have kort pigget hår, der er kort bagpå og længere foran. Spikes kan være flatterende, når de er stylet rodet med et mat produkt. Undgå de dårlige 90’er spidsede frisurer ved ikke at bruge skinnende, klæbrig gel.

Spiky Hair til mænd med tyndere hår

De teksturerede haircut -stilarter giver dine pigge et tykkere udseende, mens den rodede finish dækker mere overfladeareal på dit hoved. Desuden kan fyre spike håret på siderne fremad for at skjule skaldede pletter langs hårgrænsen.

Spiky frisurer til tyndere hår

Høj og stram

Den høje og stramme er en enkel, militærinspireret klipning, der vil skjule dit hårtab og tyndere hår. Funktionel og let at få, den høje og stram fade ligner summen og besætningen, bortset fra at den ikke er en længde rundt.

Høj og tæt fade til tilbagetrækning af hårgrænse

Den høje og stramme starter med en høj fade på siderne med et meget kort hårklipp på toppen. Beskåret og falmet er det en af ​​de bedste haircuts til en skaldet krone, tilbagetrækning af hårgrænse eller fyre med fint hår. Selvom du ikke behøver at style en høj og stram fade -frisure, kan et lille produkt tilføje tekstur til en naturlig, men fyldigere finish.

Høj og stram til skaldede fyre

Skaldet

Hvis du er skaldet ovenpå med hår på siderne, anbefaler vi stærkt, at du bare barberer hovedet. Et skaldet hoved kan være sexet og maskulin, især da kvinder begynder at elske skaldede mænd med skæg.

Barberet hoved med skæg

Brug skaldethedskæremaskiner og trim dit hår meget kort, før du barberer det hele af med en top-rated barbermaskine.

Skaldede mænd med skæg

Bedste produkter til tyndere hår

De bedste produkter til tyndere hår kan forbedre sundheden i din hovedbund, fremme vækst og potentielt langsomt hårtab. Der findes endda hårfortykningsprodukter, der vil give dine tråde et fyldigere look, hvilket især kan være nyttigt, når du vil style de mest populære frisurer. Tricket er at finde gode hårvækstprodukter, der rent faktisk virker uden at spilde tid og penge på falske løfter og marketing -gimmicks.

Hvis du ikke er klar til at prøve Propecia (finasteride) og Rogaine (minoxidil) på grund af deres bivirkninger, så er her de bedste hårfortykningsprodukter til mænd med tyndt hår.

Bedste produkter til tyndere hår

Shampoo

Den bedste hårshampoo til tyndere hår kommer fra Ultrax Labs Hair Surge. Bedømt som den øverste shampoo til hårvækststimulering, er denne hårtabshampoo formuleret med koffein, ketoconazol og savpalme. Bevist at stimulere hårvækst og understøttet af en pengene-tilbage-garanti, er det værd at investere i en flaske.

Salg Ultrax Labs Hair Surge | Koffein Hårtab Hårvækststimulerende shampoo 8 oz Ultrax Labs Hair Surge | Koffein Hårtab Hårvækststimulerende shampoo 8 oz

  • Videnskabsbaseret formulering: Avanceret CaffinoPlex…
  • Nutrient Dense: Egen blanding af ingredienser…
  • Stimuler hovedbunden: Det hele begynder med hovedbunden….

$ 79,95 Køb nu

For en billigere løsning med flotte resultater, der også forhindrer skæl, vil du overveje Nizoral A-D anti-skælshampoo.

Salg Nizoral Anti-Dandruff Shampoo, Basic, Fresh, 7 Fl Oz Nizoral Anti-Dandruff Shampoo, Basic, Fresh, 7 Fl Oz

  • 7-ounce flaske Nizoral AD Anti-Skæl…
  • Denne kraftfulde skælbekæmpelseshampoo er fremstillet…
  • Salon-testet, denne skælbehandlingsshampoo er…

$ 14,84 Køb nu

Vi anbefaler også at supplere din hårplejerutine med en biotin shampoo. Vist for at forhindre hårtab ved at styrke og fortykke hår, kan biotin være en god naturlig behandling for tyndere hår.

Biotin hårshampoo til tyndere hår - Volumizing Biotin shampoo til mænd og kvinders hårfugtighedscreme - Sulfatfri shampoo med biotin og fugtgivende shampoo til tørt hår over 95% naturligt afledt Biotin hårshampoo til tyndere hår – Volumizing Biotin shampoo til mænd og kvinders hårfugtighedscreme – Sulfatfri shampoo med biotin og fugtgivende shampoo til tørt hår over 95% naturligt afledt

  • Fortykkende shampoo – Prøv vores pyrithionzink…
  • Shampoo til tør hovedbundspleje – Vores biotin med…
  • Med naturlige olier – Vi elsker naturlig hårpleje…

$ 9,95 Køb nu

Styling produkter

De bedste stylingprodukter til tyndere hår resulterer generelt i en naturligt struktureret finish. Fordi matte produkter får håret til at se tykkere ud, vælger de fleste mænd at style deres hår uden en glanspomade, gel, voks, ler eller creme. På grund af de ingredienser, der bruges til at lave dem, maksimerer styling med lette til mellemstore vokser og lerere effekten.

For at få alle de sejeste herrefrisurer lige nu, kan du prøve stylingprodukter som f.eks Baxter fra Californiens Clay Pomade, TIGI Bed Head’s Wax, Layrite’s Natural Matte Cream, Smooth Viking’s Styling Clay, og Suavecitos matte Pomade.