35 Cele mai bune coafuri Frohawk pentru bărbați

Fiind una dintre cele mai bune tunsori pentru bărbații negri, frohawk-ul este nervos, acerb și popular. De asemenea, cunoscute sub numele de șoim sau mohawk, coafurile frohawk sunt disponibile în mai multe tăieturi, stiluri și lungimi. Spre deosebire de mohawk-ul clasic cu laturile ras, decolorarea frohawk oferă laturi conice care fac aspectul potrivit pentru uzura de zi cu zi. Cu părul negru scurt, mediu sau lung deasupra, unii tipi preferă să combine croiul cu un afro sau cu temerile.

Favorizată de Mario Balotelli și Raheem Sterling, această coafură punk badass își face drumul înapoi în mainstream. Pentru a-ți inspira următoarea călătorie la frizer, iată cele mai bune tunsori frohawk pe care bărbații le pot primi chiar acum!

Frohawk

Ce este un Frohawk?

Un frohawk este o coafură de bărbați negri concepută prin combinarea unui mohawk cu un afro. Pentru a obține frohawk, băieții împerechează o decolorare sau o tăietură laterală cu păr afro-texturat deasupra. Există multe tipuri diferite de tunsuri decolorate conice de încercat, dar cele mai populare decolorări sunt decolorarea temporară, decolorarea în rafală și decolorarea ridicată a pielii. În ultimii ani, decolorarea frohawk-ului a devenit o tendință puternică de păr negru.

Stiluri Frohawk

Stilurile Frohawk vin în multe variante, ceea ce înseamnă că croiala poate fi amenajată pentru a se potrivi aspectului tău. Dreadurile Frohawk sunt de întreținere redusă, versatile și reci, permițându-vă să legați dreadlock-urile în sus și înapoi pentru un stil ușor.

Frohawk Men

Frohawk-urile sunt de obicei tăiate pentru a arăta ca mohawks largi. Furturile scurte pot fi mai puțin dramatice și casual, necesitând astfel mai puțin produs de coafare pentru a crește și a menține părul pe loc toată ziua. Un frohawk lung are nevoie de un produs pentru păr foarte puternic pentru a obține coafura țepoasă și pentru a completa aspectul. În cele din urmă, vă puteți bucura de opțiuni de stil nelimitate cu tunsoarea dreaptă frohawk.

Coafura Frohawk

Cum să tăiați o decolorare Frohawk

Pentru a tăia o decolorare frohawk, începeți cu ajutorul tăietorilor pentru a tăia o decolorare pe părțile laterale ale capului. Evitați bărbierirea părului de pe părți, alegând o tunsoare cu chelie mare. Băieții care doresc un șoim fals pot obține o decolorare conică scăzută, medie sau înaltă și pot împerechea tăietura cu o decolorare în rafală sau în scădere. Adăugați o linie pentru a modela și curățați linia părului pentru un finisaj ascuțit.

Cum să tăiați o decolorare Frohawk

În general, veți vedea o tranziție curată fără sudură între părțile laterale și partea superioară a estompării frohawk-ului. Acest lucru oferă un aspect elegant, indiferent de dimensiunea afro-ului dvs..

Când părțile laterale sunt tăiate, răsfoiți frunza și asigurați-vă că partea superioară este lungimea și înălțimea dorite. Pentru o tăietură agitată în părul spiky de deasupra, tăiați la diferite lungimi.

Frohawk Tunsoare

În cele din urmă, dacă doriți un mohawk clasic pentru bărbații negri, pur și simplu zumați părțile laterale cu tăietori și fără protecție atașată. Pentru un bărbierit curat, utilizați Andis Foil Shaver pentru o tăietură foarte scurtă, strânsă. Continuați să tundeți părul deasupra, lăsând doar o fâșie de păr în mijloc. Folosiți foarfece pentru a tăia părul mai lung deasupra la lungimea dorită.

Frohawk Black Man

Pentru a coaja tăiatul frohawk, aplică o pomadă puternică, un gel sau unsoare peste tot și înțepează părul. Deși există multe stiluri frohawk de luat în considerare, cele mai bune coafuri împing părul spre mijlocul capului pentru a crea sfaturi ascuțite.

Tunsoare Faux Hawk Fade pentru bărbați negri

Stiluri cool Frohawk

Frohawk Fade

Decolorarea frohawk este un stil elegant, cu laturile decolorate și un afro mare care merge până la mijlocul capului. Pentru o tunsoare nervoasă și răcoroasă, va trebui să împerecheați o decolorare scurtă cu un mohawk afro sau cu un șoim fals. Adăugați un design cu margini în sus, barbă și decolorare în mohawk-ul tău elegant, în rafală sau în decolorare sexy pentru bărbații negri.

Frohawk Fade

Faux Hawk Fade Black Men

Frohawk Undercut

Tăierea frohawk este coafura perfectă pentru a face o declarație îndrăzneață. Spre deosebire de o decolorare, partea inferioară este tăiată la o lungime uniformă în jurul laturilor și al spatelui. Buzzed scurt cu tăietori, tunsoarea subțire creează un aspect cu contrast ridicat, care completează faimul șoim din partea de sus.

Afro Hawk Undercut

Scurt Frohawk

Frohawkul scurt este o coafură cu părul scurt pe partea superioară și părțile chiar mai scurte. Băieții își pot cere frizerului părțile decolorate, tăiate sau ras, în timp ce mohawkul scurt poate fi tăiat lat sau subțire. Ambele stiluri sunt idei la modă pentru un aspect curat și tineresc, fără a avea probleme cu gestionarea părului lung. Furtul scurt se găsește, în general, la tinerii negri și băieți. Părțile laterale sunt oarecum amestecate cu tunsoarea scurtă, ceea ce face să pară o tranziție continuă elegantă.

Scurt Frohawk

Frohawk scurt cu laturile ras

Frohawk lung

Dacă aveți un afro mare, frohawkul lung poate fi un stil proaspăt pentru dvs. Un șoim lung afro faux iese în evidență în orice mulțime și arată cel mai bine cu părul scurt pe părți și pe spate. Singurul dezavantaj al tunsei lungi mohawk este menținerea tăieturii și coafarea părului mai lung de deasupra. Băieții care doresc să fie ușor de obținut și să coafeze simplu bărbații ar trebui să țină cont de acest lucru atunci când aleg șoimul afro.

Stiluri cool Frohawk

Coafura Frohawk lungă pentru bărbați

Frohawk Dreads

Bărbaților negri cu dreadlocks le va plăcea să obțină dreads de frohawk. Îndrăzneț, fără efort și frumos, acest stil îngrozitor vine cu părțile ras sau decolorate. Dreadlock-urile de deasupra sunt apoi trase înapoi și legate. Dreadurile lungi sunt ideale pentru realizarea acestei coafuri, dar fade mohawk fade funcționează la fel de bine cu părul scurt. Cu locuri cu aspect natural, duceți-vă temerile decolorate conice la nivelul următor cu un frohawk.

Frohawk Dreads

Dread Mohawk Fade

Împletituri Frohawk

Împletiturile Frohawk sunt versatile, cochete și măgulitoare pentru majoritatea bărbaților. Coafurile împletite oferă o mulțime de variații, inclusiv răsuciri de păr și împletituri de cutie. Cu o decolorare temporară pe părți și cu împletituri frohawk deasupra, puteți răsturna această coafură modernă pentru părul negru. De la împletituri scurte până la lungi, legați-vă împletiturile și veți fi îmbrăcați pentru a înfrunta lumea.

Împletituri Frohawk

Frohawk Braids Coafura

Frohawk cu modele

Frohawk-urile cu modele sunt probabil cea mai îndrăzneață coafură de pe listă, dar asta se adaugă doar stilului. Modelele de păr prezintă linii, forme, modele, desene și tranziții complexe în tunsoarea ta decolorată. Câteva exemple ale acestor modele includ dungi și valuri care trec prin decolorarea din față în spate.

Mohawk Fade with Hair Design

Frohawk cu modele

Curly Frohawk

Bărbații negri cu părul creț pot încerca frohawk-ul pentru un aspect unic, texturat. Mohawkul creț perfect începe cu o tunsoare decolorată pe părți și pe spate. Pentru volum și înălțime, crește-ți buclele într-un afro gros și apoi perie-l. Cu toate acestea, frohawkul creț nu are întotdeauna nevoie de un afro gros. Părul strâmb și buclele strânse arată bine cu o decolorare mohawk, cu barbă plină și cu o linie rasă. Fie că doriți părul lung, mediu sau scurt, buclat, această coafură este masculină și fierbinte.

Curly Frohawk

Mohawk creț

Faux Frohawk

Faux frohawk este cea mai bună alternativă pentru băieții care doresc să lase puțin lungimea pe laturi. În loc de părurile bărbierite, coafura fahawk frohawk combină o tunsoare decolorată conică cu păr scurt, mediu sau lung deasupra. Modern și versatil, Frohawk-ul fals permite băieților flexibilitatea în stil, fără aspectul extrem al unui mohawk clasic.

Black Men Mohawk Fade

Faux Hawk Fade For Black Men

Burst Fade Faux Hawk

Șoimul faux fade este un amestec de tunsori reci. O tunsoare explozivă se estompează pe laturi și curbează linia în jurul urechilor și pe decolteu. Indiferent dacă obțineți o estompare ridicată, medie, scăzută, conică sau cu explozie a pielii, va determina cât de mult este expus scalpul. Cu un frohawk deasupra, această decolorare afro mohawk arată răcoritoare și netedă. Perfect pentru băieții și bărbații care doresc o coafură îndrăzneață, vorbește cu frizerul tău despre scoaterea acestei tăieturi.

Burst Fade Faux Hawk

Cool Burst Fade Frohawk

Blond Frohawk

Dacă aveți deja un frohawk și doriți să îl schimbați, luați în considerare vopsirea părului negru pentru a obține un mohawk blond. Băieții negri cu părul blond sunt la modă și unici, de multe ori au părul colorat pentru a completa un look. Fie că obțineți blond platinat, blond, sau roșu în păr, există multe idei de culoare pentru bărbații negri. Pentru a obține coafura lui Odell Beckham Jr., cereți un mohawk de estompare și vopsiți-vă părul deasupra. Mergeți cu această opțiune pentru a vă face mai vizibil decât toți ceilalți din cameră.

Blond Frohawk

Păr negru mohawk blond

Flat Top Frohawk

Partea de sus a platului frohawk combină două dintre cele mai tari tunsori pentru bărbați negri din anii ’80 – mohawk și plat. Cu o estompare explozivă care se înfășoară în jurul părților laterale și se încadrează în spate, stilul mohawk de sus, plat, elegant și viril.

Flat Top Frohawk

Tunsor plat Mohawk