35 de cele mai bune tunsori cu echipaj

Dacă vă este greu să alegeți o tunsoare, tăierea echipajului poate fi stilul perfect de încercat. Tunsul echipajului este o coafură clasică pentru bărbați, cu păr scurt pe partea superioară și părți conice chiar mai scurte. Coafura tăiată de echipaj este ușor de obținut, arată grozav pentru majoritatea băieților și oferă un stil curat, care emană încredere. Indiferent dacă sunteți un profesionist în afaceri care are nevoie de o tunsoare scurtă pentru lucru sau doriți doar părți scurte, cu un top mai lung pentru un aspect elegant, există mai multe stiluri de tăiere cu echipaj care merită obținute.

Unii bărbați vor avea o decolorare ridicată cu o croială de echipaj pentru un stil modern, în timp ce alții pot prefera conica tăiată de echipaj pentru un finisaj elegant și elegant. Puteți combina tăierea echipajului cu diferite tipuri de decolorări, inclusiv tunsul înalt, mediu, scăzut și decolorat pentru a crea un aspect unic și proaspăt. Cu atât de multe tipuri diferite de tăieturi de echipaj de luat în considerare, poate fi o provocare alegerea coafurii potrivite. Pentru a vă inspira idei, am întocmit o listă cu cele mai bune bucăți de echipaj pentru bărbați pentru a obține chiar acum. De la clasic la modern, conic la decolorat și scurt până la lung, explorează aceste coafuri decupate pentru echipaj pentru a găsi un aspect elegant!

Crew Cut

Ce este o echipă tăiată?

O croială cu echipaj este o tunsoare scurtă pentru bărbați, cu păr scurt deasupra, cu o tăietură mai scurtă pe laterale și pe spate. Coafura tăiată de echipaj este un stil popular pentru băieții care doresc un aspect cu întreținere redusă, care să fie încă elegant. Fie că doriți o decolorare conică pe părți pentru o croială modernă sau o tăietură cu păr mai lung deasupra, există multe tipuri diferite de croieli de echipaj de luat în considerare.

Crew Cut

Tăierea clasică a echipajului este o tăietură mai scurtă deasupra, cu o tunsoare conică pe părți, creând un aspect contrastant care funcționează bine cu toate formele feței. Croiala modernă a echipajului este o coafură scurtă, cu o tunsoare decolorată pe laturi, rezultând un stil masculin și proaspăt. De asemenea, puteți alege între o croială mai scurtă și mai lungă a echipajului, oferindu-vă o anumită lungime deasupra pentru a crea un aspect texturat. Fiind una dintre cele mai bune tunsori pentru bărbați, există mai multe stiluri de tăiat cu echipaj de încercat!

Crew Cut Men

Stiluri tăiate cu echipaj

Clasic Crew Cut

Croiala clasică cu echipaj este o tunsoare bărbătească scurtă, care îmbină moda și funcția. Fiind o coafură profesională populară pentru bărbați, croiala tradițională cu echipaj este o tunsoare cu adevărat atemporală, cu părul scurt pe partea superioară și laturile conice. În timp ce croiala este minimalistă și ascuțită, acest stil decupat clasic este răcoros și elegant în orice decor. Indiferent dacă aveți nevoie de o coafură nouă pentru birou sau doriți doar un aspect masculin pentru o noapte, puteți împerechea croiala cu diferite tipuri de fade pentru un finisaj nervos. Ideal pentru bărbații cu toate tipurile de păr, nu puteți greși cu acest aspect elegant.

Clasic Crew Cut

Short Crew Cut

O tăietură scurtă cu echipaj duce această tunsoare practică și la modă la nivelul următor, cu părul și mai scurt. Similar cu o tăietură buzz, tunsoarea scurtă cu echipaj este tăiată în jur cu ajutorul tăieturilor și are o decolorare conică pe părți și pe spate pentru contrast. Decolorarea scurtă a echipajului este o opțiune populară, deoarece puteți împerechea o decolorare a pielii joasă, medie sau înaltă pentru a crea o tunsoare îndrăzneață și modernă. Această coafură scurtă pentru bărbați oferă același aspect și versatilitate proaspete ca croiala clasică, reducând în același timp întreținerea și stilul. Atunci când coafați, asigurați-vă că aplicați un produs mat ușor de ținut pentru un finisaj texturat care vă va păstra părul gros și plin.

Short Crew Cut

Short Crew Cut Fade

Long Crew Cut

Tăierea lungă cu echipaj este o tunsoare populară pentru băieții care doresc o lungime suplimentară pentru opțiunile de coafare. Acest echipament tăiat cu păr mai lung deasupra este, în general, combinat cu o tunsoare decolorată pentru a obține un aspect elegant, dar robust. Lăsând părul deasupra puțin mai lung, se adaugă o dimensiune frumoasă și contrast cu părțile laterale conice. Când vă coafați părul, puteți să măturați franjurile, să le pieptănați părului și să creați o parte, sau să o periați și să țepuiți vârful. Decolorarea lungă a echipajului este excelentă atât pentru bărbații profesioniști în afaceri, cât și pentru adolescenți. Veți dori să utilizați un produs cu rezistență medie până la mare, cu o textură mată pentru un finisaj perfect. Dacă părul tău crește suficient de mult încât greutatea să-ți lase părul, atunci poți oricând să coafezi o parte laterală sau să te pieptene.

Tăiere cu echipaj lung

Long Crew Cut Fade

Crew Cut Fade

Tăierea echipajului este o tunsoare scurtă pentru bărbați, care arată rece și modernă, cu o decolorare conică. În timp ce o tăietură tradițională de echipaj va reduce cu ușurință părțile laterale și partea din spate a părului, tunsoarea decolorată conică oferă o tăietură mai scurtă, mai îndrăzneață, decolorată, care în cele din urmă se amestecă cu pielea. Există multe tipuri de decolorări de ales și băieții pot decide o decolorare ridicată, medie sau scăzută. Pentru o notă elegantă și elegantă, conica tăiată cu echipaj este cu adevărat o tunsoare de domn. Pentru un stil mai nervos și cu întreținere redusă, adresați-i frizerului dvs. o decolorare a pielii cu tăierea echipajului. Această croială scurtă a echipajului poate necesita mai multe vizite la frizer pentru un aspect curat, dar rezultatul este o coafură elegantă și elegantă pentru bărbați de purtat oriunde.

Crew Cut Fade

Crew Cut Taper Fade

Tăiat cu echipaj texturat

Tăierea cu echipaj texturată este o coafură elegantă și netedă pentru băieții care doresc să le infuzeze o păr casual. Simplu spus, texturizarea părului înseamnă adăugarea unui finisaj mat care arată natural și plin. Produsele pentru păr mat lucrează pentru a oferi forma și dimensiunea firelor dvs., creând tunsoarea perfectă cu textură echipată. Textura suplimentară este excelentă pentru băieții cu păr gros, drept, creț și ondulat, dar poate fi deosebit de eficientă pentru îngroșarea firelor dacă aveți părul subțire. Atunci când coafați o croială cu echipaj, utilizați o pomadă mată sau argilă cu o prindere ușoară pentru un aspect mai gros și mai complet.

Tăiat cu echipaj texturat

Crew Cut Blowout

Pentru un aspect nervos și răcoros, combinați tăierea echipajului și explozia pentru a crea o coafură spiky. Acest stil scurt, țepos, începe cu o tunsoare mai lungă, cu o decolorare. Există multe tipuri diferite de tunsori decolorate care vor funcționa cu acest aspect, așa că simțiți-vă liber să experimentați cu o decolorare scăzută, medie, înaltă, chelă sau picătură pentru a vă croi croiala. Cu două centimetri lungime deasupra, va trebui să aplicați peste tot o pomadă de mare rezistență sau un produs de coafare. Trecându-vă degetele prin păr, folosiți un uscător de suflare pentru a țepui și a arunca partea de sus. Dacă doriți un aspect îndrăzneț cu o anumită atitudine, merită încercat acest stil de croială cu echipaj.

Crew Cut Blowout

Partea laterală a echipamentului tăiat

Tăierea cu echipaj lateral este o tunsoare elegantă pentru băieții care au nevoie de un stil profesional de afaceri la locul de muncă, dar care doresc totuși un aspect la modă să poarte ușor în weekend. Pentru început, rugați-l pe frizer să vă ofere o tunsoare decolorată pe părți și pe spate, cu o tăietură scurtă deasupra, lăsând o lungime suplimentară în față. Atunci când coafați, puteți crea un aspect măturat lateral, pieptănând marginea. Băieții pot lua în considerare, de asemenea, coafarea părului atunci când este umed și folosind un produs cu rezistență ridicată, cum ar fi pomadă, ceară sau gel. Dacă doriți să îmbrățișați un aspect mai contemporan, întrebați-l pe frizer pentru o parte grea. Rasul unei linii în partea ta naturală te poate ajuta să dai coafura părții laterale tăiate echipajului și să te ajute să evidențiezi direcția în care curge părul tău.

Partea laterală a echipamentului tăiat

Curățare laterală a echipajului

Curly Crew Cut

Tunsul cu echipaj este o opțiune excelentă pentru părul creț, permițându-vă să obțineți o tunsoare scurtă, ușor de controlat și coafat. Similar cu părul ondulat, o croială cu echipaj creț este o coafură elegantă, care vă va evidenția textura unică a părului, precum și vă va ajuta să vă gestionați buclele. Pentru un aspect curat și popular, asigurați-vă că obțineți o tunsoare decolorată pe părți și pe spate pentru a menține părul tăiat scurt. Cu părul mai lung deasupra, coafarea undelor sau a buclelor voastre indisciplinate va deveni accentul, așa că investiți într-o pomadă de înaltă rezistență și arătați-vă textura naturală.

Curly Crew Cut

Tuns cu echipaj de păr cret

Ivy League Crew Cut

Ivy League este un tip de coafură pentru bărbați care poate fi caracterizată ca o croială mai lungă a echipajului. Tăierea echipajului Ivy League vine cu o conicitate laterală și păr mai lung deasupra, care este decorat ca o parte laterală. Cunoscut și sub denumirea de clip Harvard sau Princeton, acest tip de croială laterală cu echipaj este mândru și elegant pentru bărbații eleganți. Tunsul Ivy League este mai potrivit pentru băieții cu păr drept, gros și ondulat și preferă să-și aranjeze părul pieptănat lateral. Pentru a păstra un aspect dapper, va trebui să vă asigurați că părțile laterale sunt proaspăt decolorate și că partea superioară este bine despărțită.

Ivy League Crew Cut

Ivy League Tunsoare

Echipaj tăiat cu barbă

Combinarea unei croieli cu barba poate crea un aspect robust și sexy. Există multe stiluri de barbă care arată bine cu tăierea echipajului, dar cel mai bun mod de a-ți îngriji părul facial ar fi să menții o barbă scurtă și groasă. Dacă preferați un stil îndrăzneț, rugați-l pe frizer să vă amestece părțile laterale și să revină în părul feței pentru o barbă proaspătă. Când vă tundeți părul facial acasă, utilizați un aparat de tundere cu mai multe dimensiuni de protecție pentru a vă menține barba plină și uniformă.

Echipaj tăiat cu barbă

Crew Cut Taper Fade Tuns și barbă

Crew Silver Crew

O croială cu echipaj argintiu este o coafură măgulitoare pentru domnul matur cu părul alb și gri. A îmbătrâni nu înseamnă că trebuie să fii mai puțin plictisitor, iar buzz-ul sau echipajul tău te pot asigura să arăți mereu bine. A deveni o vulpe argintie poate ajuta la ridicarea unui echipaj elegant și elegant la nivelul următor. Dacă ați devenit gri și doriți să aranjați o croială cu echipaj, poate fi o idee bună să utilizați un produs mat pentru un finisaj natural texturat. Tunsorile scurte cu părul gri pot uneori să fie de modă veche, dar textura și plinătatea vor conferi coafurii o senzație modernă.

Silver Fox Crew Cut

Crew Crew For Older Men

Crew Cut și Low Fade

Un echipaj tăiat cu o decolorare redusă face o coafură profesională excelentă pentru afaceri. Băieții pot obține o decolorare conică redusă pentru un finisaj moale sau pot solicita o decolorare redusă a pielii pentru un stil curat. Părul scurt de deasupra poate fi măturat în lateral, periat înainte sau ridicat, oferindu-vă oportunități de coafare nelimitate.

Crew Cut și Low Fade

Crew Cut Low Tade Tuns

Crew Cut și High Fade

Decolorarea ridicată poate duce echipajul tăiat la nivelul următor pentru un aspect fierbinte. Tunsoarea cu decolorare ridicată oferă o recoltă scurtă pe laturi și pe spate, maximizând contrastul și concentrând ochii pe coafura scurtă deasupra. Dacă sunteți nou în ceea ce privește tăierea, începeți cu o decolorare la mijloc sau cu o tăietură subțire pentru a vedea tunsoarea.

Crew Cut și High Fade

Crew Cut High Skin Fade

Crew Cut Taper

Conicitatea tăiată a echipajului este o tunsoare curată pentru băieții care doresc un stil la modă și frumos. Această tunsoare conică va tăia părțile laterale și spatele scurt, fără a amesteca părul în piele. Coafura conică tăiată cu echipaj oferă un aspect sofisticat care echilibrează stilurile moderne și clasice.

Crew Cut Taper

Crew Cut Taper Hair Tuns

Messy Crew Cut

Croiala dezordonată a echipajului poate fi o coafură mișto pentru un aspect casual. Această coafură dezordonată este ușor de realizat cu o croială cu echipaj deasupra și o tunsoare decolorată pe părți. Distractiv și tineresc, stilul dezordonat este potrivit pentru un produs de păr mat, care va crea un finisaj complet și texturat.

Coafură Messy Crew Cut Taper

Messy Crew Cut

Cum să obțineți o tăiere a echipajului

Pentru a obține o tăiere conică a echipajului, tot ce aveți nevoie este cu siguranță tăietori de păr. Mulți băieți își tund de fapt propriul păr acasă cu o pereche bună. Acum, începeți cu o decolorare conică pe părți și pe spate. În timp ce tăierea tipică a echipajului este scurtă în jur, aveți opțiunea de a vă lăsa părul deasupra puțin mai lung decât părțile laterale.

Păr tăiat cu echipaj

Vă recomandăm o tunsoare cu numărul 1 sau 2 pe părți și cu 3 sau 4 deasupra pentru a crea un contrast. Cu toate acestea, dacă doriți ca un frizer să vă tundă părul, încercați o decolorare ridicată sau de piele pentru un finisaj foarte ascuțit.

Crew Cut Fade Hair Tuns

Cât timp lăsați părul deasupra depinde dacă doriți o tăiere scurtă sau lungă a echipajului. Părul mai lung vă poate oferi opțiunea de a coafa diferite coafuri, inclusiv o Ivy League, o cultură texturată sau chiar o parte laterală.

Long Crew Cut

Cum să stilizezi o croială cu echipaj

În cele din urmă, pentru a stiliza o croială cu echipaj, utilizați niște pomadă sau ceară bună. Dacă doriți ca părul dvs. să arate structurat, strălucitor și strălucitor, alegeți o pomadă de strângere medie până la puternică cu luciu. Pentru o croială cu echipaj texturată, care arată aspectul natural al părului, folosiți un produs fără strălucire sau cu strălucire redusă pentru un finisaj mat. Vă sfătuim să nu folosiți gel pentru a evita aglomerarea, mai ales dacă aveți părul subțire sau subțire.

Crew Cut Men

Deoarece părul tău este foarte scurt, de fapt coafarea părului este opțională. Puteți întinde doar ceară de păr și lăsați-o în cea mai mare parte dezordonată. Pentru un aspect sofisticat clasic, băieții ar putea dori să ia în considerare tăierea echipajului măturat lateral, în care împărțiți marginea într-o parte.

Crew Cut Fade