35 de tunsori cu textură pentru bărbați

Tunsorile texturate au devenit rapid una dintre cele mai populare coafuri pentru bărbați. În timp ce coafurile texturate pentru bărbați au fost cândva considerate rebele, părul texturat pentru bărbați este acum considerat modern și la modă. Indiferent dacă doriți o tunsoare texturată lungă sau scurtă, există o mulțime de tăieturi și stiluri interesante. Pentru părul scurt, veți dori să încercați o decolorare sau o tăietură laterală cu un top crop texturat, franjuri sau păr spiky. Pentru părul mediu până la mai lung, o coafură texturată, pieptănată sau coafură agitată, dezordonată va arăta bine.

Cea mai bună parte este că coafurile texturate funcționează bine cu părul gros, drept, subțire, ondulat sau creț. De fapt, texturizarea părului vă poate stimula tipul unic de păr și îi poate oferi o întorsătură elegantă. Mai jos, veți găsi cele mai bune tunsoare texturate pentru bărbați, precum și diferitele moduri de a adăuga textură părului dvs. și de a coafa aceste coafuri cool pentru băieți.

Cele mai bune tunsori cu textură pentru bărbați

Cele mai bune coafuri texturate pentru bărbați

Iată cele mai bune coafuri texturate pentru bărbați, pe baza tendințelor de top ale bărbaților din anul. Indiferent de tipul tău de păr – scurt sau lung, creț sau drept, fin sau gros – există o decolorare sau o tăietură și o coafură perfecte pentru tine. În special, tunsorile cu textură și coafurile dezordonate sunt în tendințe puternice.

Veți găsi unele dintre preferatele noastre absolute (împreună cu câteva sfaturi de stil), dar amintiți-vă că nu există reguli reale atunci când vine vorba de păr texturat. Puteți amesteca sau potrivi tăieturile și stilurile texturate de mai jos până când veți găsi un aspect care să vă reprezinte personalitatea și simțul unic al stilului.

Păr scurt texturat

Păr cu textură scurtă pentru bărbați - Pătrundere ridicată a pielii + vârf texturat cu vârfuri

Există numeroase modalități de a obține un păr texturat scurt și sexy, indiferent dacă aspectul tău clasic este tăiat cu echipaj, vârfuri scurte sau chiar ceva mai mult Ivy League. Deși fiecare dintre acestea este potrivit pentru părul mai scurt, rețineți că veți avea nevoie de cel puțin doi centimetri lungime pentru a obține un aspect zbârcit cu un finisaj natural.

Păr scurt cu textură pentru bărbați - Pălărie cu chelie ridicată + tăiat cu echipaj texturat + modelat

Tăierea echipajului este mai lungă în partea de sus și se estompează într-o conicitate sau o estompare a pielii. Pentru părul scurt și învechit, obțineți cu siguranță o decolorare chelă mare sau o decolorare cu părul ras. Îndepărtarea părului deasupra folosind o pomadă mată sau ceară vă poate ajuta să creați acest aspect.

Tuns scurt bărbătesc cu textură - Mid Bald Fade + Line Up + Short Hair Spiky + Beard

Știfturile scurte sunt, de asemenea, ușor de creat cu o cantitate mică de produs de coafare. Trebuie doar să aplicați produsul de rezistență puternică și să modelați vârfurile în orice dimensiune și direcție doriți, cu opțiunea de a obține un șoim fals. Chiar și tunsorile din Ivy League pot fi transformate în ceva texturat și la modă. Aplică-ți produsul și apoi creează-ți aspectul măturat lateral pentru acel finisaj natural.

Păr texturat mediu

Păr texturat mediu - Funcție mediană decolorată + pieptene texturate scurte

Părul texturat mediu este cel mai ușor de coafat și vă oferă cele mai multe opțiuni. Puteți face un pieptene texturat peste, faim șoim, mohawk, quiff sau pompadour în câteva minute.

Coafuri reci cu textură de lungime medie pentru bărbați - Păr gros spătat cu spate + Decolorare redusă

Pentru stiluri precum pomadourul și quiff-ul care se bazează pe un volum suplimentar, veți dori o pomadă groasă de ceară sau lut care să ofere o deținere moderată. Aplicați-l pe părul abia umed și folosiți la început o perie naturală pentru a vă deplasa părul în direcția corectă și pentru a ajuta la dezvoltarea ridicării și a curgerii. Apoi, folosiți vârful degetelor pentru a pune detaliile definitorii și pentru a obține stilul dorit.

Coafuri texturate cu lungime medie pentru băieți - Fade ridicat cu păr parțial și texturat dezordonat

Deși puteți stiliza tunsorile cu textură pentru bărbați cu păr de orice lungime, stilurile de lungime medie oferă cea mai mare versatilitate și opțiuni de stil.

Păr lung texturat

Coafuri cu textură lungă pentru bărbați

Stilurile cu texturi lungi sunt incredibil de fierbinți chiar acum. Dacă părul tău este lung până la umeri sau mai lung și ai norocul să ai o undă naturală, ia în considerare o tăietură cu straturi lungi. Când vă coafați, încercați o cremă de coafură ușoară sau argilă, aplicați-o pe capetele părului și separați câteva secțiuni pentru un aspect plajos.

Coafuri texturate pentru bărbații cu păr lung

Dacă aveți părul drept, puteți aplica, de asemenea, crema sau pomada înainte de a vă înfășura părul în mereu popularul coc om. În cele din urmă, părul texturat lung este cea mai bună coafură lungă pentru băieții care doresc un aspect natural.

Tuns cu textură Crop Top

Tuns cu textură Crop Top

Cultura texturată este o versiune modernă și elegantă a stilurilor de ciuperci sau castron vechi de la sfârșitul anilor ’80 și începutul anilor ’90. Tunsul de sus este ideal pentru bărbații cu păr scurt și gros. Combinând părțile decolorate sau o tăietură înaltă cu o tunsoare foarte scurtă deasupra, topul decupat oferă un aspect ușor de obținut, simplu de stilat.

Tunsoare cu recoltă texturată - decolorare scăzută cu chel + top texturat scurt

Pur și simplu, este o versiune mai lungă și mai groasă a unei tăieturi buzz cu o decolorare mai distinctă. Pentru mai mult contrast, vă recomandăm estomparea ridicată a pielii pe părți și pe spate. Odată ce ați tăiat, pur și simplu aplicați pomada sau ceara mată și încurcați-le pentru un finisaj rece și casual.

Textura Fade

Tunsură bărbătească cu decolorare texturată - tunsoare conică clasică + șifon modern + barbă scurtă

O coafură decolorată texturată arată cel mai bine pe stilurile de lungime scurtă și medie. Această tunsoare clasică conică pe părți necesită o tăietură cu foarfecă pentru a crea amestecul perfect. Părul de deasupra trebuie să fie mai lung pentru a evita ciocnirea cu părțile laterale și cu spatele. Fiind o coafură profesională de afaceri conservatoare, decolorarea texturată arată bine cu multe dintre cele mai importante tendințe de astăzi.

Tunsori scurte texturate pentru bărbați

Rețineți că există mai multe tipuri diferite de tunsori decolorate – indiferent dacă doriți o decolorare ridicată, medie, scăzută sau chelie, decolorările oferă un finisaj proaspăt, curat.

Păr texturat dezordonat

Păr texturat dezordonat - Coafură bărbătească rece, dezordonată, de lungime medie

Părul texturat murdar este incredibil de popular în zilele noastre, dar nu genul care pare să fi ieșit din pat. Cele mai bune coafuri dezordonate texturate necesită o anumită coafare. Acest tip de stil funcționează pentru bărbații cu păr scurt, mediu sau lung și este vorba despre secționarea bucăților de păr pentru a crea un aspect dezordonat pentru un finisaj natural.

Tunsori scurte texturate dezordonate

Dacă părul tău este scurt, optează pentru o lut sau ceară groasă; dacă este de lungime medie, folosiți o pomadă mată; iar dacă aveți părul lung, mergeți cu o cremă ușoară, care oferă un ten ușor și strălucire foarte mică. Aplicați produsul pe părul umed, treceți-vă mâinile prin păr în toate direcțiile diferite, apoi lăsați-l să se usuce la aer.

Franjuri moderne cu textură

Coafuri cu franjuri texturate pentru bărbați + High Bald Fade

Franjura texturată este o coafură excelentă pentru bărbații cu părul creț sau ondulat. Tunsul cu franjuri pentru bărbați necesită adesea păr mai lung pe partea superioară, cu părțile scurte. Băieții au opțiunea unei decolorări conice ridicate sau scăzute și care aranjează marginea dezordonată sau măturată în lateral.

Coafuri cu franjuri texturate pentru băieți + Fade Low Taper

Fringe îndrăzneață, dezordonată, are nevoie de un produs ușor până la mediu pentru a textura părul, în timp ce o franjură unghiulară, măturată lateral, se așează pe frunte.

Parul spiky texturat se estompează

Păr texturat cu vârfuri pentru bărbați - Pătruns chel mare + Coafură groasă cu vârfuri deasupra

Coafurile spiky texturate continuă să fie stiluri distractive și cool pentru băieți. Îți poți păstra părul subțire subtil cu o tunsoare scurtă și o decolorare redusă, sau poți fi îndrăzneț cu părul lung cu vârfuri, o decolorare înaltă și chelie și aliniază-te. Băieții au, de asemenea, opțiunea de a-și modela stilul spiky într-un fohawk pentru un aspect distinct, nervos.

Parul spiky texturat se estompează

În ambele cazuri, veți avea nevoie de o pomadă, lut sau ceară cu rezistență medie, cu un finisaj mat. Puteți avea câteva vârfuri groase sau câteva scurte, ascuțite. Cerul este cu adevărat limita cu acest stil, așa că nu vă fie teamă să experimentați.

Cu textură subcotată

Texturat Slicked Back Undercut pentru bărbați

Coafurile tăiate sunt grozave pentru părul texturat, mai ales dacă luați în considerare un aspect slick, pieptănat sau periat. Aceste stiluri de tunsoare texturate sunt bine funcționate pentru băieții care au păr gros, care are cel puțin doi până la trei centimetri lungime deasupra.

Cu textură subcotată

Totul începe cu tăietura; Tăierea necesită ca frizerul să taie părțile înalte și scurte, lăsând părul deasupra mai mult. Puteți chiar să-i cereți stilistului o tăietură deconectată, unde va rade sau va zumzi părțile laterale și din spate ale capului pentru mai mult contrast. Fiind unul dintre cele mai bune stiluri lungi cu părți scurte, coafurile texturate cu tăieturi precum pensula din spate și pompadour sunt șic și sexy.

Quiff texturat

Tunsor modern cu textură Quiff pentru bărbați - tunsoare cu decolorare ridicată + coafură Quiff cu lungime scurtă până la medie pe partea de sus

Quiff-ul modern cu textură a devenit o tunsoare fierbinte pentru bărbați în întreaga lume. Veți avea nevoie de un produs de coafură bun pentru a păstra șifonul pentru uzura pe tot parcursul zilei, dar tăierea și stilul merită efortul.

Tuns lung cu textură Quiff + Low Fade

Fie că aveți părul scurt sau mediu, un quiff texturat este la fel de ușor ca aplicarea produsului pe părul umed, măturându-l în sus cu o perie, apoi folosind degetele pentru a defini firele. Această coafură maturată arată perfect cu multe tipuri diferite de fade și stiluri frumos cu un finisaj dezordonat, natural.

Coafura groasă cu textură

Păr gros texturat - Coafuri texturate periate și măturate în spate pentru bărbați

Dacă ai părul mai gros, atunci ești invidia fiecărui bărbat care a dorit întotdeauna să coafeze toate cele mai tari coafuri. Volumul natural face coafurile groase cu textură incredibil de simple și la modă, dar va trebui să fii puțin mai selectiv cu produsele tale pentru păr.

Cele mai bune coafuri texturate pentru bărbați

Băieții cu păr gros au nevoie de un finisaj mat cu o rezistență puternică pentru stiluri îngrijite, structurate sau o reținere ușoară pentru un aspect dezordonat, care curge liber. Începeți cu o cantitate mică de produs și adăugați treptat mai mult, după cum este necesar, pentru a textura părul gros. Lucrați-l de la rădăcină până la vârf și folosiți degetele pentru a coafa cea mai bună textură.

Se estompează și se texturează părul deasupra

Coafură pentru bărbați cu franjuri spiky texturate dezordonate

O tunsoare decolorată cu o coafură texturată dezordonată deasupra oferă o croială proaspătă și un stil versatil. Decolorarea pe părți și pe spate va oferi un contrast puternic cu stilul natural al părului.

Cum se adaugă textură părului bărbaților

Cea mai importantă parte a creării unei coafuri moderne texturate este croiala. Fără cele mai bune tunsori pentru bărbați, veți fi extrem de limitați în ceea ce privește coafurile pe care le puteți crea, iar cele care vă atrag cel mai mult s-ar putea dovedi a fi imposibil de coafat. După ce ați tăiat un frizer bun, este vorba despre modul în care utilizați și aplicați produse bune de coafare.

Cum se adaugă textură părului bărbaților - Cele mai bune coafuri texturate pentru băieți

În aceste zile, cele mai bune produse pentru păr pentru bărbați sunt pomadele, cerurile, argilele și cremele. Familiarizarea cu diferitele tipuri de produse – deținerea, strălucirea și finisarea lor – va ajuta mult să vă coafați părul texturat scurt și lung cu un efort minim. În cele din urmă, un produs bun pentru strălucire redusă sau mat este tot ce ai nevoie pentru a adăuga textură părului tău.

Cum să stilizezi coafurile cu textură pentru bărbați

Deoarece stilurile texturate implică un finisaj natural cu volum, mișcare și flux, va trebui să evitați produsele puternice care vă pot strânge părul și vă pot rigidiza aspectul. În schimb, o pomadă sau ceară cu strălucire medie, cu strălucire redusă vă poate ajuta să coafați părul scurt, mai ales dacă doriți un aspect dezordonat. În mod similar, pentru coafurile medii și lungi care necesită mai mult volum și flux, vă recomandăm o lut sau o cremă ușor până la moderată.

Coafuri texturate pentru bărbați cool

Majoritatea acestor produse trebuie aplicate pe părul ușor umed, uscat cu prosopul. Pentru o coafură dezordonată sau dezordonată, folosiți degetele pentru a crea cantitatea potrivită de textură. În caz contrar, pentru o parte laterală îngrijită, pieptănată sau pompadour, utilizați o perie pentru finisajul perfect.

Cele mai bune produse pentru păr pentru bărbați pentru coafuri texturate

Iată cele mai bune produse pentru păr pentru a coafura coafuri texturate pentru bărbați. Amintiți-vă, obțineți o pomadă sau ceară medie până la puternică pentru părul scurt texturat, în timp ce o lut sau o cremă ușoară până la medie este bună pentru coafurile cu textură medie sau lungă. Rezistența de așteptare depinde și de cât de gros, ondulat sau creț este părul tău.

Previzualizare Evaluare produs Preț
Suavecito Pomade Matte (fără strălucire) Formula 4 oz, 1 pachet - Pomadă de păr de menținere medie pentru bărbați - Pastă de păr mată cu strălucire redusă pentru coafuri cu textură naturală Suavecito Pomade Matte (fără strălucire) Formula 4 oz, 1 pachet – Pomadă de păr de menținut mediu pentru bărbați – Scăzut… 6.079 recenzii 13,72 dolari Cumpără acum
Pomada de argilă Baxter of California, Finish Matte / Strong Hold, Pomadă de păr pentru bărbați, 2 fl. Oz Pomada de argilă Baxter of California, Finish Matte / Strong Hold, Pomadă de păr pentru bărbați, 2 fl. Oz 3.870 recenzii 23,00 USD Cumpără acum
Cremă mată naturală Layrite, de bază, albă, cremă ușoară, 4,25 Oz Cremă mată naturală Layrite, de bază, albă, cremă ușoară, 4,25 Oz 4.931 recenzii 20,50 USD Cumpără acum
Argila pentru barbati | Smooth Viking Clay Pomade pentru finisaj mat & amp; Hold puternic (2 uncii) - Non-gras & amp; Argila pentru păr fără strălucire - Produs pentru păr pentru bărbați fără ulei mineral Argila pentru barbati | Smooth Viking Clay Pomade pentru finisaj mat & Hold puternic (2 uncii) – Non-gras… 3.777 recenzii 13,97 dolari Cumpără acum

Obțineți o tunsoare texturată

Pentru mai multe stiluri și idei de tunsoare, consultați lista noastră cu cele mai importante coafuri pentru bărbați ale anului. Indiferent dacă aveți părul creț, ondulat, gros sau subțire și doriți să coafați un quiff, un pompadour, un pieptene, un faim de șoim, un top crop sau un stil dezordonat, există tăieturi rapide și stiluri pentru dvs.!