35 най -добри прически за царевица за мъже

Дръжките са един от най -популярните начини за плитка коса за мъже. Плетени, затворени до скалпа в различни дизайни и шарки, прическите от царевица изглеждат готини и могат да издържат седмици с подходяща грижа. Лесни за правене и лесни за оформяне, царевични плитки работят добре с различни мъжки прически, включително къса, средна и дълга коса. Независимо дали искате избледняване, стесняване, подстригване или обръснати страни с големи и малки плитки, има много стилове на царевица, от които да избирате. За да ви вдъхновим да изпробвате този модерен външен вид, разгледайте най -добрите прически за мъже, които да получите в момента. Докато царевиците традиционно са били прическа за черни мъже, има свежи стилове, които да отговарят на всички момчета, които искат да прегърнат този стилен външен вид!

Царевици

Царевици за мъже

Cornrows за мъже съчетават стил, функционалност и защита, за да създадат готина прическа. Известни също като рогачки в Ямайка или африкански плитки в други части на света, царевиците са уникален стил на сплитане, който използва подръчна техника. От прости стилове, които се връщат направо в редове до креативни дизайни на коса, корнизите при момчетата приемат много форми.

Cornrow плитки мъже

Съществуват и много други видове прически на плитки за момчета, включително плитки с кутии, плетени дрехи и други подобни. Нека разгледаме най -новите тенденции в мъжките стилове на царевица.

Cornrow стилове

Царевични плитки

С неограничени опции за оформяне, корнизирани плитки могат да бъдат постигнати с различни видове подстригване. С избледняване отстрани и отзад и подреждане по линията на косата, тази здрава прическа на плитка използва големи и малки плитки, за да получи свеж вид. Провеждайки плитките по цялата глава със смели шарки, този стил на царевица е с висок контраст и се откроява. Енергична и модерна, дългата коса след това се връзва в мъжки кок на гърба за гладко завършване.

Царевични плитки

Cornrow плитки прически мъже

Cornrow Fade

Избледняването на царевицата е една от най -популярните прически за чернокожи мъже. Гъвкавите и изрязани, конусно избледняващи прически работят с всички видове царевици. Момчетата могат да поискат от бръснаря си ниско, средно или високо затихване, за да определят къде ще започне смесването отстрани. Освен това можете да приспособите кройката си с темп, спад, спукване, кожа, стесняване или плешиво избледняване. Късите страни и гръб контрастират на плитките отгоре, което улеснява носенето на корнизи. От паяковите плитки до прости редове, прическата с избледняване на царевицата изглежда добре на всички момчета и мъже.

Cornrow Fade

Cornrow Taper Fade подстригване

Царевици с обръснати страни

Обръснатите страни могат да издигнат вашите корнизи за чист, свеж вид. Независимо дали получавате силно избледняване на бръснача или просто искате да се обръснете отстрани за смел външен вид, този мъжки стил ще насочи погледа към стила по -горе. Почистете линията на косата си с форма и носете сложен стегнат модел, за да покажете новите си плитки. Най -хубавото е, че царевиците с обръснати страни работят с къси и дълги плитки, така че момчетата могат да експериментират с неограничени идеи.

Царевици с обръснати страни

Странични царевици

Ако наистина искате да промените прическата си, страничните корнизи имат плитки, спускащи се отстрани на главата, вместо към гърба. Ниска поддръжка, но модерна, тази техника може да се направи от едната страна или от двете. По същия начин мъжете с дълга и къса коса могат да направят тези корнизи, оставяйки допълнителната дължина да виси отстрани. Сдвоете този горещ стил на царевица с брада за красив външен вид, който жените ще харесат!

Странични царевици

Прости царевици

Простите царевици предлагат класическа прическа на плитка, но това не означава, че визията е скучна. Изчистените и гладки, прости стилове на царевица често са съчетани с конусно избледняване или подрязване отстрани и плитки, които се връщат право назад. Лесни и без усилие, тези царевични плитки осигуряват на мъжете елегантен завършек, който могат да носят на работа или на партита. Страхотно с всяка дължина на косата, момчетата не могат да сбъркат с този минимален дизайн.

Прости царевици

Две царевици

Две царевици осигуряват бърз и лесен начин да направите смело модно изявление. С избледняваща прическа или обръснати страни, два реда плитки могат да трансформират външния ви вид. Стилът работи добре с къси, дълги, малки и големи царевици. За допълнителен усет добавете ръб нагоре, израстете дълга пълна брада и или оставете дългата си коса да тече, или я завържете на кок отзад.

Две царевици

Царевици за бели момчета

Три царевици

За безспорно секси плитки, момчетата трябва да изберат три корнизи и избледнели страни. Прическата с три царевици е непринудена и забавна, особено с прическа с избледняване, оформена нагоре и гъста поддържана брада. Многобройните редове на плитка могат да включват малка и голяма плитка коса и могат да бъдат завързани или оставени да висят на короната.

Три царевици

Четири царевици

Четири плитки от царевица осигуряват по -добро покритие по цялата глава за ласкав вид. Докато момчетата все още могат да подстрижат косата си отстрани и на гърба си късо, четири стила на царевица могат да отделят горната част, като разделят няколко реда с големи плитки. В идеалния случай най -добрата версия на това се простира отпред назад за чист и равномерен вид.

Четири царевици

Cornrow Designs

Оставете въображението си да се развихри и експериментирайте с всички най -готините дизайни на корнроуз. Вместо прави редове, комбинирайте различни модели, форми, размери и прически, за да излезете с креативни идеи. Включете най -новите тенденции, за да създадете вълнуващи дизайни за мъжки корнизи, които ще изведат вашия стил на следващото ниво.

Cornrow Designs

Къси царевици

Късите царевици са отличен начин мъжете с къса коса да си сплитат плитки. Въпреки по -късата дължина, момчетата имат много стилове за избор. За начало ще искате да помолите фризьора си за избледняване, подрязване или обръснати страни. И макар да можете да правите царевици с къса коса, ще ви трябва и достатъчно дължина, за да плитка. Отделните секции могат да бъдат с различни размери, но по -малките микро плитки с избрани големи осигуряват контрастни стилове.

Къси царевици

Този пример за плетена коса се отличава с високо избледняване на кожата, подреждане, два големи реда отвън с преплитащи се линии в средата на главата. Внимателен и стилен, всеки ще забележи новата ви прическа.

Къси плетени царевици

Дълги царевици

Мъжете с дълги царевици често се радват да оставят плитките си свободни и свободни. Някои момчета с дълги плитки предпочитат да избледняват, докато други искат царевици по цялата глава. Тъй като дългата коса в горната част на главата е сплетена до скалпа, допълнителната дължина може да падне отстрани или назад. Подходящи за повечето форми на лицето, черните момчета с дълги форми на лицето ще искат да отглеждат брада, за да изравнят чертите на лицето си.

Дълги царевици

Дълги царевични плитки

Царевици с конус

Някои чернокожи мъже просто предпочитат конус с царевица, защото кройката изглежда по -добре на професионалистите в бизнеса. За разлика от плешивото избледняване, заострените страни се сливат късо в по -къса коса, но не излагат кожата. С правилното засенчване плитките от царевица с конусна прическа създават перфектния преход. Този пример показва ниска конус с дълга плитка коса, която върви отпред чак до гърба. Острата линия и добре поддържаната пълна брада са безупречни.

Царевици с конус

Големи царевични плитки

Големите царевици могат да бъдат стилни и практични, спестявайки ви време и енергия при заплитане на косата. По -дебелите плитки също се открояват повече и тази прическа може да работи във ваша полза, ако имате дълга гъста коса. За най -доброто от двата свята, момчетата винаги могат да опитат стилове с големи и малки корнизи, които се допълват взаимно. Дръзки и мъжествени, мъжете с големи плитки царевица често издърпват модела на прав гръб с брада и чиста кройка.

Големи царевични плитки

Малки царевици

Малките царевици естествено се поддават на сложен дизайн. Въпреки че повечето стилове комбинират големи и малки корнизи в уникален дизайн, за да създадат наистина хипнотизираща прическа за мъже, малките плитки може да са правилният избор в някои къси стилове. Например, някои момчета харесват захранващите корнизи, където плитките започват да стават по-малки и постепенно се увеличават към задната част на главата. С всякакви размери и форми, малките плитки от царевица могат да изглеждат невероятно, когато са сплетени правилно.

Малки царевици

Лесни царевици

Мъжете, които искат прости прически на плитка, често избират лесни царевици, които все още изглеждат добре. Кокетни и класически, лесни стилове работят с всички типове коса, дължини и размери. Най -често срещаната версия се предлага с прави гърбовидни плитки, които изискват минимален стил и грижи.

Лесни царевици

Mohawk Cornrows

Ако искате прическа, която прави смело изявление, тогава се вдъхновете от ирокеза. Подобно на избледняването на ирокеза, помолете вашия бръснар за временно или рязко избледняване, за да постигнете свеж стил, който подчертава вашия плетен ирокез. Подобно на Джейсън Деруло, тежката брада с брада с обръсната линия може да подобри среза отгоре.

Mohawk Cornrows

Големи и малки царевици

Големите и малките царевици се използват за направата на най -добрите дизайни на коса за мъже. От кръстосани до извити шарки, тънките и дебели прически от царевица естествено се подобряват взаимно поради контрастиращите им размери. Комбинирайте микро, малки, големи и джъмбо плитки, за да създадете най -добрия вид за вас.

Големи и малки царевици

Руса царевица

Русите царевици дават на момчетата чудесен начин да приспособят допълнително тази прическа с цвят. Хипстърите, лошите момчета и съвременният джентълмен експериментират с боядисана коса, като изпробват гама от цветове за коса за мъже. Докато русите плитки от царевица са всеобщо любими, някои момчета са успели с нюанси на синьо, червено, бяло, сребро, жълто и оранжево.

Руса царевица

Прав гръб

Дръжките, които вървят право назад и надолу по главата, винаги са били модерни. Прости, модерни и модерни плитки с права гърба могат да бъдат постигнати с дебели и тънки косми. Освен това този стил може да бъде създаден с 2, 3, 4, 5 или повече редове, в зависимост от това дали искате избледнели страни или линии отгоре.

Прав гръб

Прав гръб Cornrow плитки мъже

Плитки Зиг Заг

Ако търсите привлекателен модел, зигзаг плитките могат да доставят желания от вас вид. Подобно на кръстосани дизайни, повечето зигзагообразни царевици започват със заострена прическа отстрани и отзад. Артистични и очарователни стилове зиг -заг често се постигат с по -малки плитки за най -чист завършек.

Плитки Зиг Заг

Паякови плитки

Паяковите плитки са специален тип стил на царевица за мъже. Със силно избледняване отстрани, форма нагоре по линията на косата, плитка коса отгоре и плитки, висящи отстрани на главата, този дизайн на паяжина е остър и лош.

Паяк плитки за мъже

Xzibit плитки

Заедно с баскетболната суперзвезда Алън Айвърсън, рапърът Xzibit е известен със своите плитки през 90 -те и голяма част от 2000 -те. От класически до спираловидни царевици, Xzibit и Iverson винаги оформяха перфектната прическа на плитка с креативен дизайн.

Xzibit плитки

Азиатски царевици

Азиатските царевици демонстрират колко универсални и вездесъщи прически за мъже са станали плитки. Тъй като плитките от царевица продължават да бъдат популярна тенденция за мъжка коса в бръснарските магазини по света, азиатската коса се поддава добре на тази прическа. Съчетано с подрязване, избледняващо и с ръб нагоре, косата отгоре е сплетена право назад, а дългите плитки висят отзад за прост, непринуден вид.

Азиатски царевици

Царевици за момчета

Момчетата с царевици са сладки и очарователни, а родителите ще оценят тази кокетна прическа на момче от училище. Най -добрите царевици за момчета обикновено започват с къса прическа отстрани, а именно изтъняване на конуса или подрязване. Допълнете кройката с линия за остър завършек. След това ще искате да помогнете на малкото си момче да избере най -готиния дизайн на плитка от царевица.

Царевици за момчета

За щастие момчетата и тийнейджърите могат да извадят почти всички модели, така че изборът на стил се свежда до личните предпочитания. От прости до креативни, директно обратно до извити и кръстосани, има неограничени стилове на царевични плитки, които момчетата да опитат. Ако детето ви има дълга коса, завържете кок отзад за лесно оформяне.

Прически за сладки момчета Cornrow