37 Bästa Widow’s Peak frisyrer för män

Att hitta de bästa änkans toppfrisyrer för män kan vara frustrerande. En änkes topp är helt enkelt en hårlinje med en v-form framtill, ovanför pannan. Om du har en änkes topp är det genetiskt och du lär dig bättre att antingen dölja det eller arbeta med det. Men det finns två typer av frisyrer för en änkes topp – långa stilar som döljer den avtagande hårlinjen, till exempel en frans, quiff och borsta upp, och korta frisyrer som smälter in i den, till exempel en hög blekning eller form upp på sidorna kombinerade med ett surrsnitt, kamma över och smidigt tillbaka på toppen. Svårigheten kommer att välja änkans toppklippningar som är en bra balans eftersom, om din änkas topp är för djup och du har tunt hår, ser en lång frisyr bara ut som ett dåligt försök att täcka upp det.

Nedan har vi sammanställt de bästa frisyrerna för män med änkor. Oavsett om du har kort eller långt hår, vill ha en blekning eller underskärning på sidorna, eller bestämmer dig för att markera eller täcka över din hårfäste, kommer dessa fantastiska snitt och stilar att få dig att se snygg och stilren ut.

Widows Peak frisyrer

Hur man skär en änkas topp

Hur du ber din frisör att klippa din änkes topphår beror helt på vilken typ av frisyr du försöker uppnå. För kort hår som gör att du kan styla en buzz cut eller crew cut ovanpå, vill du ha en hög skallig blekning eller frånkopplad underskärning på sidorna. På samma sätt kan du alltid få en rakad änka topp. Dessa mycket korta frisyrer minskar kontrasten och subtilt avsmalnar i din avtagande hårlinje.

Korta frisyrer för män med Widow's Peak - High Bald Fade med Short Crop Top

På baksidan är medellånga och långa frisyrer med änkans topp mångsidiga och trendiga. För att börja behöver du minst 3 till 4 tum längd ovanpå. Och medan killar fortfarande kommer att behöva be om en hudblekning eller rakade sidor, kan en längre hårängas topp slickas tillbaka, kammas över, skiljas eller stylas på något sätt. Om ditt hår är tillräckligt långt, rekommenderar vi starkt att du slickar tillbaka det för en sexig, klassisk frisyr.

Långa frisyrer med Widow's Peak - Taper Fade Comb Over

Även om det inte finns något sätt att bli av med en änk utan att raka huvudet, finns det sätt att minimera kontrasten och hantera din V-formade hårfäste. Till exempel kan du få en linje eller form runt dina tempel längs sidorna och hårfästet. Det betyder att din frisör tar en trimmer och skapar skarpa linjer för att rengöra kanterna. En ny uppställning ser vanligtvis bäst ut med rakade sidor eller en rakhudblekning, vilket alla uppmärksammar din änkas topp mindre..

How To Cut A Widow's Peak - Pompadour with Hard Part and High Bald Fade

I slutändan kommer dessa moderna hårklippningar att ge dig det förtroende du behöver för att känna och se bra ut igen!

Hur man stylar Widows topphår

Att styla din änkes toppfrisyr handlar om att använda bra hårprodukter och anstränga sig. Män med tjockt hår kan välja vilken god pomade, vax, lera eller grädde som helst, beroende på hållet och glansen de vill ha. Dessutom erbjuder tjockt hår mångsidigheten att styla ett snyggt eller rörigt utseende med en borste eller kam.

Hur man stylar Widow's Peak Hair - Texturerat piggt hår med hög blekning

Men killar med tunt hår kommer att vilja använda hårvax eller lera och styla en rufsig frisyr för ett tjockare, fylligare utseende. Slutligen, om du parar ihop lockigt hår med en änkes topp, måste du applicera en stark stylingprodukt för att styra din stil och hålla den på plats hela dagen.

Förhandsgranska Produktbetyg Pris
Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack - Strong Hold Hair Pomade For Men - Medium Shine Water Based Wax Like Flake Free Hair Gel - Lätt att tvätta ut - Håll hela dagen för alla hårstilar Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack – Strong Hold Hair Pomade For Men – Medium Shine… 14 572 omdömen $ 13,99 Köp nu
Baxter of California Clay Pomade, Matt Finish/Strong Hold, Hair Pomade for Men, 2 fl. Uns Baxter of California Clay Pomade, Matt Finish/Strong Hold, Hair Pomade for Men, 2 fl. Uns 3870 omdömen $ 23,00 Köp nu
TIGI Sänghuvud för män Mattseparation Arbetsvax, 3 uns TIGI Sänghuvud för män Mattseparation Arbetsvax, 3 uns 4 153 omdömen 9,90 dollar Köp nu
Ultrax Labs Hair Surge | Koffein Håravfall Hårväxtstimulerande schampo 8 oz Ultrax Labs Hair Surge | Koffein Håravfall Hårväxtstimulerande schampo 8 oz 11 280 omdömen $ 79,95 Köp nu

Bästa frisyrer för en änkas topp

För killar som kämpar för att få en cool stil, här är de mest populära änkans toppfrisyrer.

Coola frisyrer för män med änkornas topp

Kort hår

Kort hår är i allmänhet det mest populära sättet killar hanterar en änkes topp eller avtagande hårfäste. Detta beror på att korta frisyrer som ett besättningssnitt och fransk gröda på toppen tillsammans med en blekning eller underskärning på sidorna minimerar skillnaden mellan ditt hår och skalliga fläckar. För killar med tunt hår eller svårt att hantera lockigt eller vågigt hår kan det vara den enda lösningen att klippa hår för att smälta in i en änka..

Short Hair Widow's Peak - Short Wavy Crew Cut with Skin Fade on Sides

Långt hår

Långt hår kan fungera vackert med en änkes topp om du väljer rätt frisyr för ditt ansikte och hårtyp. Medellånga till långa frisyrer har varit trendiga, så den enda utmaningen är att vara tålmodig nog att växa ut långt hår och ta sig tid att styla det varje morgon.

Long Hair Widow's Peak - Long Quiff med Classic Taper

De bästa kortsidorna, långa toppklippningarna just nu är den strukturerade, släta ryggen, kammen över, quiff och fransar. Alla dessa stilar gör att du kan införliva din änkas topp i ditt långa hår.

Bästa änkas topphår män

Lockigt hår

Att styla en cool änkes toppfrisyr med lockigt hår kan vara särskilt knepigt. Eftersom vågigt och lockigt hår redan är svårt att kontrollera måste män få ett snitt som drar nytta av deras unika hårtyp och sedan använda en stark stylingprodukt. Lockiga fransstilar eller ett tjockt lockigt hår kan vara det utseende du behöver.

Curly Hair Widow's Peak - Long Curly Fringe med underskärning

Buzz Cut

Buzz cut är en av de bästa frisyrerna för män med änkans topp. Den surrklippta frisyren drar uppmärksamheten bort från den avtagande hårfästet eftersom det inte finns något hår som kontrasterar utseendet. Dessutom är den här korta genvägen och stilen maskulin, enkel att få och lätt att underhålla. Faktum är att killar som gillar buzz cut kan till och med klippa sitt eget hår hemma med kvalitetsklippare.

Widow's Peak Buzz Cut

Kamma över

Änkans toppkam är en praktisk frisyr som låter dig täcka över ena sidan av hårfästet. Genom att kamma håret åt sidan och dölja en del av din änkes topp kan killar ta bort uppmärksamhet och fokusera ögonen på den attraktiva frisyren ovanpå. Om du har tjockt hår föreslår vi starkt att du får den stökiga kammen att blekna.

Widow's Peak Comb Over

Underskärning

Underskärningen är en annan frisörfavorit som ser bra ut med en mängd herrklippningar. Underklippta frisyrer fungerar med en änkes topp genom att få håret på toppen att verka fylligare i jämförelse. Och eftersom underskärningen i allmänhet skärs mycket högt och kort, kan det hindra människor från att märka din hårfäste. Det bästa är att killar har så många val här, från den snygga ryggunderskärningen till en kam över, pompa eller kvicka.

Widows Peak Undercut - Frånkopplad underskärning med skägg

Hård sidodel

Den hårda sidodelen är en modern variant av en klassisk frisyr. Frisyren på sidodelen är stilren och tidlös, men i kombination med en tjock hård del som accentuerar hårkamningen får stilen ett nytt utseende. Oavsett om du har en änkes topp eller inte, kommer du att älska sidopartier med en linje rakad i hårbotten.

Hard Side Part Haircut For Widow's Peak

Rakade änkor Peak

Om blekningen eller underskärningen inte är tillräckligt kort för dig kan du alltid raka dina sidor helt. En rakad änkas topp eliminerar effektivt all kontrast och blandar sömlöst hårfästet med de surrade sidorna.

Rakade änkor Peak - Slick Back med rakade sidor

Bakåtslickat

Slicked backhår ser förvånansvärt snygg ut med en änka. Som en av de hetaste frisyrerna för män de senaste åren kan den smala ryggen vara den stil du letat efter. För att få snittet, låt bara ditt hår växa ut några centimeter på toppen och be din frisör om en underskärning eller blekning på sidorna. Applicera sedan en pomade med stark hållning och borsta tillbaka håret för en slank, blank finish.

Widow's Peak Frisyrer - Slick Back

Mohawk

Mohawk är ett naturligt val för änkestopp. Genom att kombinera rakade sidor med en mohawk -frisyr kan killar styla ett kantigt men trendigt utseende. Men om mohawk är för grynig för dig, prova faux hawk fade eller ett kort snitt på sidorna med piggigt hår ovanpå.

Widows Peak Mohawk

Tjockt borstat hår med avsmalnande och skägg

Frisyrer för Widow's Peak - Pensla upp

Hard Side Part Haircut med Bald Fade

Hard Side Part Haircut med Bald Fade

Messy Curly Hair Widow’s Peak with Low Bald Fade

Widow's Peak Hair - Fringe frisyr

Comb Over Pompadour med Razor Fade and Beard

Comb Over Pompadour med Mid Razor Fade och Beard

Widow’s Peak Hair Part

Widow's Peak Hair Part

Crew Cut med Classic Taper på sidorna

Widow's Peak Haircut - Crew Cut

Texturerat borstat hår med låg blekning och skägg

Bästa frisyrer för Widow's Peak

High Fade Comb Over Pomp

High Fade Comb Over Pomp

Lågskallad blekning med Tousled medellång topp

Widow's Peak långa frisyrer

High Taper Fade med tjock borste bak

Herrfrisyrer för Widow's Peak - Slick Back

Classic Comb Over Taper

Frisyrer för män med Widow's Peak

Texturerad kort crop topp med blekning och helskägg

Frisyrer för Widow's Peak - Textured Crop

Tjockt stökigt hår på toppen med korta avsmalnande sidor

Widow's Peak Haircuts For Men

Lång modern kam över med låg avsmalnande och tjockt skägg

Widow's Peak Haircut - Lång kam över

Texturerad fransk beskärning med mellanfade

Widow's Peak frisyrer för män - Angular Fringe

Long Hair Quiff med korta sidor

Widow's Peak Frisyrer - Sidosvept