37 Beste Widow’s Peak-kapsels voor mannen

Het vinden van de beste kapsels voor weduwen voor mannen kan frustrerend zijn. De piek van een weduwe is gewoon een haarlijn met een v-vorm aan de voorkant, boven het voorhoofd. Als je de piek van een weduwe hebt, is het genetisch en kun je beter leren om het te verbergen of ermee te werken. Maar er zijn twee soorten kapsels voor de piek van een weduwe: lange kapsels die de terugwijkende haarlijn verbergen, zoals een pony, kuif en opgestoken haar, en korte kapsels die erin opgaan, zoals een hoge vervaging of vorm aan de zijkanten gecombineerd met een buzz-cut, kam over en glad terug op de top. De moeilijkheid zit hem in het kiezen van de piekkapsels van de weduwe die een goede balans hebben, want als de piek van je weduwe te diep is en je dun haar hebt, ziet een lang kapsel er gewoon uit als een slechte poging om het te bedekken.

Hieronder hebben we de topkapsels voor mannen met een weduwenpiek samengesteld. Of je nu kort of lang haar hebt, een vervaging of ondersnit aan de zijkanten wilt, of besluit je haarlijn te markeren of te bedekken, met deze geweldige snitten en stijlen zie je er stijlvol en stijlvol uit.

Weduwen Piek Kapsels

Hoe de piek van een weduwe te snijden?

Hoe u uw kapper vraagt ​​om het piekhaar van uw weduwe te knippen, hangt allemaal af van het type kapsel dat u probeert te bereiken. Voor kort haar waarmee je een buzz-cut of crew-cut bovenop kunt stylen, wil je een hoge, kale vervaging of losse ondersnit aan de zijkanten. Evenzo kun je altijd een geschoren weduwenpiek krijgen. Deze zeer korte kapsels zullen het contrast verminderen en subtiel taps toelopen in je terugwijkende haarlijn.

Korte kapsels voor mannen met Widow's Peak - Hoge kale vervaging met korte crop-top

Aan de andere kant zijn middellange en lange kapsels met een weduwenpiek veelzijdig en trendy. Om te beginnen, heb je een lengte van minimaal 3 tot 4 inch nodig. En hoewel mannen nog steeds moeten vragen om een ​​vervaagde huid of geschoren zijkanten, kan de piek van een langer haar weduwe naar achteren worden gestreken, gekamd, gescheiden of op welke manier dan ook worden gestyled. Als je haar lang genoeg is, raden we je ten zeerste aan om het naar achteren te strijken voor een sexy, klassiek kapsel.

Lange kapsels met Widow's Peak - Taper Fade Comb Over

Hoewel er geen manier is om van de piek van een weduwe af te komen zonder je hoofd te scheren, zijn er manieren om het contrast te minimaliseren en je V-vormige haarlijn aan te pakken. U kunt bijvoorbeeld een lijn krijgen of een vorm geven rond uw slapen langs de zijkanten en uw haarlijn. Dit betekent dat uw kapper een trimmer pakt en scherpe lijnen maakt om de randen schoon te maken. Een frisse opstelling ziet er meestal het beste uit met geschoren zijkanten of een vervaging van de huid van het scheermes, wat allemaal minder aandacht vestigt op de piek van uw weduwe.

Hoe de piek van een weduwe te snijden - Pompadour met harde delen en hoge kale vervaging

Uiteindelijk zullen deze moderne kapsels je het vertrouwen geven dat je nodig hebt om je weer goed te voelen en er goed uit te zien!

Hoe weduwe piekhaar te stylen

Het stylen van het piekkapsel van je weduwe heeft alles te maken met het gebruik van goede haarproducten en moeite doen. Mannen met dik haar kunnen elke goede pommade, wax, klei of crème kiezen, afhankelijk van de hold en glans die ze willen. Bovendien biedt dik haar de veelzijdigheid om een ​​nette of rommelige look te stylen met een borstel of kam.

Hoe Widow's Peak Hair te stylen - Gestructureerd stekelhaar met hoge vervaging

Mannen met dun haar zullen echter haarwax of klei willen gebruiken en een warrig kapsel willen stylen voor een dikkere, vollere look. Tot slot, als je krullend haar combineert met de piek van een weduwe, moet je een sterk stylingproduct aanbrengen om je stijl onder controle te houden en het de hele dag op zijn plaats te houden.

Voorbeeld productbeoordeling Prijs
Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack - Sterke haarpommade voor mannen - Medium glanzende wax op waterbasis zoals vlokkenvrije haargel - Gemakkelijk uit te wassen - De hele dag houdbaar voor alle haarstijlen Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack – Strong Hold Hair Pomade For Men – Medium Shine… 14.572 beoordelingen $ 13,99 Nu kopen
Baxter of California Clay Pomade, Matte Finish/Strong Hold, Hair Pomade voor mannen, 2 fl. Ozo Baxter of California Clay Pomade, Matte Finish/Strong Hold, Hair Pomade voor mannen, 2 fl. Ozo 3.870 beoordelingen $ 23,00 Nu kopen
TIGI Bed Head voor mannen Matte Scheiding Werkbare Wax, 3 Ounce TIGI Bed Head voor mannen Matte Scheiding Werkbare Wax, 3 Ounce 4.153 beoordelingen $ 9,90 Nu kopen
Ultrax Labs haaruitval | Cafeïne Haaruitval Haargroeistimulerende shampoo 8 oz Ultrax Labs haaruitval | Cafeïne Haaruitval Haargroeistimulerende shampoo 8 oz 11.280 beoordelingen $79,95 Nu kopen

Beste kapsels voor A Widow’s Peak

Voor mannen die moeite hebben om een ​​cool kapsel te krijgen, zijn hier de meest populaire kapsels voor weduwen.

Coole kapsels voor mannen met Widows Peak

Kort haar

Kort haar is over het algemeen de meest populaire manier waarop mannen omgaan met de piek of terugwijkende haarlijn van een weduwe. Dit komt omdat korte kapsels zoals een ronde snit en een Franse crop bovenop gecombineerd met een vervaging of ondersnit aan de zijkanten het verschil tussen je haar en kale plekken minimaliseren. Voor mannen met dun haar of moeilijk hanteerbaar krullend of golvend haar, kan het kort knippen om op te gaan in de piek van een weduwe de enige oplossing zijn.

Short Hair Widow's Peak - Kort golvend, ronde snit met huidvervaging aan de zijkanten

Lang haar

Lang haar kan prachtig samengaan met de piek van een weduwe als je het juiste kapsel kiest voor je gezicht en haartype. Halflange tot lange kapsels zijn de trend, dus de enige uitdaging is geduldig genoeg zijn om lang haar te laten groeien en de tijd nemen om het elke ochtend te stylen.

Langhaar Widow's Peak - Lange kuif met klassieke taper

De beste korte kanten, lange kapsels op dit moment zijn de getextureerde gladde rug, kammen, kuif en pony. Met al deze stijlen kun je de piek van je weduwe in je lange haar opnemen.

Beste Widow's Peak Hair Men

Gekruld haar

Het stylen van het piekkapsel van een coole weduwe met krullend haar kan bijzonder lastig zijn. Omdat golvend en krullend haar al moeilijk te controleren is, zullen mannen een snit moeten krijgen die hun unieke haartype benut en vervolgens een sterk stylingproduct gebruiken. Krullende ponystijlen of een dikke ondersnit van krullend haar kunnen de look zijn die je nodig hebt.

Krullend haar Widow's Peak - Lange krullende pony met ondersnit

Buzz Cut

De buzz-cut is een van de beste kapsels voor mannen met de piek van een weduwe. Het buzz-cut-kapsel trekt de aandacht weg van de terugwijkende haarlijn omdat er geen haar is dat de look contrasteert. Bovendien is deze zeer korte snit en stijl mannelijk, eenvoudig te krijgen en gemakkelijk te onderhouden. Sterker nog, jongens die van de buzz-cut houden, kunnen zelfs hun eigen haar thuis trimmen met een kwaliteitsknipper.

Widow's Peak Buzz Cut

Overkammen

De kam van de weduwe is een praktisch kapsel waarmee je één kant van je haarlijn kunt bedekken. Door je haar opzij te kammen en een deel van de piek van je weduwe te verbergen, kunnen mannen de aandacht afleiden en de ogen richten op het aantrekkelijke kapsel bovenop. Als je dik haar hebt, raden we je ten zeerste aan om de rommelige kam te laten vervagen.

Widow's Peak Comb Over

ondersnijding

De ondersnit is een andere favoriet van de kapperszaak die er goed uitziet bij een verscheidenheid aan herenkapsels. Undercut-haarstijlen werken met de piek van een weduwe door het haar bovenop voller te laten lijken in vergelijking. En omdat de ondersnit over het algemeen erg hoog en kort is, kan het voorkomen dat mensen je haarlijn opmerken. Het beste deel is dat jongens hier zoveel keuzes hebben, van de gladde ondersnit tot een kam, pracht of kuif.

Widows Peak Undercut - Losgekoppelde Undercut met baard

Hard zijdeel

De harde zijscheiding is een moderne variant van een klassiek kapsel. Het kapsel aan de zijkant is stijlvol en tijdloos, maar in combinatie met een dik, hard deel dat het doorkammen van het haar accentueert, krijgt het kapsel een nieuwe look. Of je nu een weduwenpiek hebt of niet, je zult dol zijn op haar met een scheiding aan de zijkant en een lijn die in je hoofdhuid is geschoren.

Kapsel met harde zijscheiding voor Widow's Peak

Geschoren Weduwen Piek

Als de fade of undercut niet kort genoeg voor je is, kun je altijd je zijkanten volledig scheren. De piek van een geschoren weduwe elimineert effectief alle contrast en mengt naadloos je haarlijn met de zoemende zijkanten.

Shaved Widows Peak - Gladde achterkant met geschoren zijkanten

Gelikt terug

Achterover gekamd haar ziet er verrassend stijlvol uit met de piek van een weduwe. Als een van de populairste kapsels voor mannen in de afgelopen jaren, zou de gladde achterkant de stijl kunnen zijn waarnaar je op zoek was. Om de snit te krijgen, laat je je haar een paar centimeter naar boven groeien en vraag je je kapper om een ​​ondersnit of vervaging aan de zijkanten. Breng vervolgens een sterke pommade aan en borstel je haar naar achteren voor een gladde, glanzende finish.

Widow's Peak Hairstyles - Slick Back

Mohawk

De hanenkam is een natuurlijke keuze voor de piek van een weduwe. Door geschoren zijkanten te combineren met een mohawk-kapsel, kunnen jongens een edgy maar trendy look stylen. Als de hanenkam echter te korrelig voor je is, probeer dan de faux havik vervagen of een kortere snit aan de zijkanten met stekelig haar erop.

Widows Peak Mohawk

Dik geborsteld haar met taper en baard

Kapsels voor Widow's Peak - Opfrissen

Kapsel met harde zijscheiding met kale vervaging

Kapsel met harde zijscheiding met kale vervaging

Rommelig krullend haar Widow’s Peak met lage kale vervaging

Widow's Peak Hair - Fringe-kapsel

Kam over Pompadour met Razor Fade en Beard

Kam over Pompadour met Mid Razor Fade en Beard

Weduwenpiek haardeel

Weduwenpiek haardeel

Ronde snit met klassieke taps toelopende zijkanten

Weduwenpiek kapsel - ronde snit

Getextureerd geborsteld haar met lage vervaging en baard

Beste kapsels voor Widow's Peak

High Fade kam over pomp

High Fade kam over pomp

Lage kale vervaging met warrige middellange top

Widow's Peak lange kapsels

Hoge tapsheid vervagen met dikke borstelrug

Herenkapsels voor Widow's Peak - Slick Back

Klassieke kam over tapsheid

Kapsels voor mannen met Widow's Peak

Korte crop top met structuur en vervaging en volle baard

Kapsels voor Widow's Peak - getextureerde crop

Dik rommelig haar bovenop met korte taps toelopende zijkanten

Widow's Peak-kapsels voor mannen

Lange moderne kam met lage tapsheid en dikke baard

Widow's Peak kapsel - lange kam over

Getextureerd Frans gewas met middenvervaging

Widow's Peak-haarstijlen voor mannen - Angular Fringe

Lange haarkuif met korte zijkanten

Widow's Peak Hairstyles - Side Swept