37 Най -добри прически за Цезар за мъже

Подстригването Цезар може да е една от най -добрите къси прически за мъже. Преди да стане популярен през 90 -те години, цезаровият разрез е въведен от Юлий Цезар от Римската империя, от когото името произлиза. Мъжките прически „Цезар“ изискват къса коса наоколо, въпреки че ресни или бретон могат да бъдат дълги и трябва да се оформят, като се разресва косата напред. Повечето момчета също сдвояват кройката с конусно избледняване или подрязване отстрани и отзад за модерен стил с ниска поддръжка.

Поради своята простота и способност да прикрива косопада или намаляващата линия на косата, прическата Цезар е чудесен вариант за мъже, които може да са плешиви или с тънка коса. От къси до дълги или от класически до модерни, ето най -добрите прически за Цезар, които мъжете могат да опитат точно сега!

Подстригване Цезар

Какво е прическа Цезар?

Подстригването „Цезар“ е къса мъжка кройка с плътно подстригана коса отстрани и отзад с къса ресничка отпред. Трудно е да наричате тези бретончета, но предната част на косата е начесана напред, за да покрие най -горната част на челото ви, когато се подстрижете. Нещо повече, повечето момчета обичат да избледняват или изрязват конусите отстрани за свеж разрез с ниска поддръжка.

Цезар

Съвременните адаптации на кройката бяха въведени през последните няколко години, които осигуряват освежаващ поглед върху оригинала. Научете за различните вариации, преди да се ангажирате с един стил над друг, тъй като някои версии са по -ласкателни за конкретни типове коса от други.

Класическа прическа Цезар

Ако сте свикнали да избледнявате при бръснаря и искате нещо малко по -различно, тази прическа е добър вариант, защото работи добре с всички различни видове избледняване. Всичко, което трябва да кажете на вашия бръснар, е, че искате къса прическа отгоре и този стил ще изглежда готин, модерен и модерен.

Модерна прическа Цезар

Как да се подстрижа Цезар

Когато се подстригвате с Цезар за първи път, бъдете конкретни относно версията, която искате. Тъй като има много възможности за избор, важно е предварително да очертаете очакванията си.

Най -добрите идеи за подстригване на Цезар

Вашият бръснар знае как да се справи с действителната подстригване, но предоставянето им на насоки гарантира, че в крайна сметка ще получите предпочитания от вас вид. За тези, които искат да се пробват сами в подстригването на косата, постигането на подстригване с Цезар е сравнително лесно.

Мъжка прическа Цезар

Ще ви трябва малка дължина върху косата – всичко под два инча няма да работи, така че ако все още не сте там, оставете косата си да расте, преди да се заемете с това подстригване. Когато косата ви е готова, използвайте набор от надеждни, висококачествени машинки за подстригване, за да подстрижете косата на върха на главата до желаната от вас дължина.

Кратко цезарско изрязване с избледняваща подстрижка от страни и отзад

Някои мъже предпочитат стегнат вид, докато други обичат да оставят малко повече дължина. След като подстрижете косата на върха на главата, използвайте машинките за подстригване, за да подстрижете косата по страните и гърба.

Къса прическа за избледняване на Цезар

В зависимост от предпочитанията ви и подстригването, към което се стремите, или ще вземете страните и гърба по -къси от косата отгоре, или ще оставите всичко на една непрекъсната дължина. Лесно правило, което трябва да следвате, когато се стремите към заострения вид, е да изберете номер едно или две отстрани и обратно, ако сте оставили номер три или четири отгоре с машинките за подстригване.

Cool Caesar Cut Fade

Подстригване Цезар

Изборът на най -добрата прическа Цезар до голяма степен зависи от вашите предпочитания. Някои мъже харесват класическия вид, докато други искат да опитат по -дръзка вариация. Независимо от това, което изберете, ще изглеждате изискано и ще се насладите на лекотата на оформяне на тази кройка.

Най -добрите прически за Цезар

Цезар Fade

Използвайки класически елементи на Цезар, съчетани с модерни отблясъци, избледняването на Цезар е идеалният вариант за мъже, които искат да се откроят по всички най -добри начини. За да създаде тази кройка, вашият бръснар обръсва гърба и страните на главата си в стандартно избледняване, като същевременно оставя известна дължина отгоре. Този вид е постижим независимо от това колко къса е съществуващата ви коса или вашия тип коса, тъй като е подходяща за почти всички.

Caesar Cut Fade

Цезар Taper Fade

Кратко избледняване на Caesar Cut

Кратко цезарово изрязване

Ако предпочитате да поддържате косата си спретнато подстригана, късото подстригване на Цезар ви представя свеж поглед към стандартната ви подстригване по ваш избор. Комбинирайки кройка от екипажа с намек за разпознаваемия бретон на Цезар, това е добра алтернатива, ако искате да се въздържате от прегръщането на цялата дължина на традиционната кройка.

Кратко цезарово изрязване

Къса прическа Цезар

Къса прическа на Цезар Fade

Дълъг Цезар

Мъжете, които се наслаждават на процеса на оформяне на косата, ще харесат дългата кройка Цезар. Със заострени страни и текстурирана дължина отгоре, тази прическа е лесна за оформяне и дори по -лесна за поддържане с течение на времето. Тъй като гърбът и страните обикновено са избледнели, всичко, от което трябва да се притеснявате, е да намерите идеалния начин да преместите косата си по челото и е добре да тръгнете.

Дълъг Цезар

Дълга прическа Цезар

Ниско цезарово изрязване

За по -елегантен, по -професионален вариант, отидете на ниска кройка Цезар. Основните елементи на това подстригване са избледнелият гръб и страните, съчетани с подстригана коса отгоре. Късата дължина улеснява оформянето и ще изглеждате мъжествено и модерно.

Ниско цезарово изрязване

Цезар с конус

Ако сте влюбени в класическите елементи на прическата Цезар, но искате нещо по -актуално, изберете Цезар с конус и вземете най -доброто от двата свята. Отличаваща се със същата дължина като традиционната кройка, тази модернизирана версия има избледнели страни, които ви представят с по -чисто покритие.

Цезар Конус

Подстригване в стил Цезар

Приличайте на Лиъм Хемсуърт с новата си прическа в стил Цезар. Един от най -популярните варианти, това подстригване е създадено чрез избледняване на страните и задната част на косата, докато изрязвате останалата дължина отгоре. Когато е оформен с текстурирани продукти, крайният вид е секси и ласкав.

Подстригване в стил Цезар

Класическа прическа на Юлий Цезар

Когато сте в Рим, изберете класическа прическа на Юлий Цезар. За това подстригване вашият бръснар подстригва косата ви със същата дължина по гърба, отстрани и отпред, за да създаде единен стил. Един от най -лесните варианти за поддръжка, ще можете да измиете косата и главата си направо през вратата. В крайна сметка класическата прическа „Цезар“ изглежда мъжествена и здрава за изискана римска прическа.

Подстригване на Юлий Цезар

Съвременният Цезар

Съвременният Цезар е чудесен вариант за мъже, които искат да издигнат косата си на следващото ниво. Говорете с вашия бръснар за това как искате да постигнете тази разфасовка, тъй като някои предпочитат да ви подрежат или да избледнеят отстрани и отзад, а други избират по -традиционен вариант.

Модерна прическа Цезар

Подстригване с тъмен Цезар

Мъжете с текстурирана коса изглеждат отличаващи се с тъмна прическа Цезар. За да постигнат този вид, бръснарите се стесняват, пускат или закаляват косата по страните на главата и по гърба. Останалата коса отгоре е сдвоена, но запазва естествената си текстура, представяйки ви външен вид, който е равен, елегантен и без усилия.

Подстригване с тъмен Цезар

Dark Caesar Cut Fade

Текстурирана прическа Цезар

Текстурирана прическа Цезар ви позволява да използвате стилизиращите продукти, които харесвате, без да жертвате формата на тази класическа прическа. Използвайки помада, за да добавите допълнителна текстура към дължината на косата си, ще си придадете освежаващ нов облик, който със сигурност ще харесате.

Текстурирана прическа Цезар

Цезар с къдрава коса

Може би си мислите, че не можете да постигнете този вид с вашия тип коса, но подстригването на Цезар с къдрава коса изглежда също толкова добре, колкото и другите опции. Помолете вашия бръснар да избледнее косата по гърба и отстрани и да отреже дължината отгоре, тъй като по -късите къдрици са по -лесни за управление.

Цезар с къдрава коса

Прическа Цезар за гъста вълнообразна коса

Caesar Cut за чернокожи мъже

Подстригването на Цезар за черни мъже е една от най -стилните прически на съвременната епоха. Вашият бръснар ви дава заострено избледняване по страните и задната част на косата, като същевременно позволява на естествените ви вълни да блестят отгоре. Поискайте всяко избледняване, което предпочитате, тъй като са налични много опции и се съчетават добре с традиционните елементи на Цезар.

Caesar Cut за чернокожи мъже

Подстригване с черен Цезар

Лека прическа Цезар

Леката прическа Цезар е перфектна, защото е подходяща за мъже с всеки тип и стил на коса. Независимо дали косата ви е гъста или тънка, тази подстригване ви представя изчистен вид и нотка на допълнителен обем.

Лека прическа Цезар

Лека подстригване с подстригване Цезар

Разхвърляна прическа Цезар

Изглеждайте без усилие красив с разхвърляна прическа Цезар. Помолете вашия бръснар за допълнителни слоеве, когато се подстригвате, за да постигнете този вид, и добавете няколко продукта, за да спечелите стила, който най -много желаете. Перфектен за мъже, които обичат да експериментират с косата си, за да определят коя коса им подхожда най -добре.

Текстуриран разхвърлян Цезар Cut Fade

Прическа Цезар за оплешивяващи мъже

Ако линията на косата ви се отдръпва или започвате да оплешивявате в предната част на главата, подстригването на Цезар за оплешивяващи мъже е ласкателна опция. Като разресвате косата напред и приближавате отстрани и назад, изглеждате по -излъскани и също ще се чувствате по -уверени.

Прическа Цезар за оплешивяващи мъже

Как да оформяте прическата Цезар

Оформянето на вашата прическа Цезар е лично пътуване, тъй като някои мъже обичат да използват няколко продукта, докато други предпочитат просто да мият и носят косата си без допълнителни усилия.

Готини стилове за подстригване Caesar Fade

Използвайте восък или помада, за да оформите косата си. Изберете лек матов стайлинг продукт, за да добавите текстура, обем и прилив към късата си прическа. По същия начин някои момчета обичат да нанасят стайлинг крем или мус за разхвърлян финал с повече характер.

Оформяне на прическата Caesar Cut

Не забравяйте да разпределите равномерно продукта по косата си, преди да започнете или да разресвате бретона си напред, или да измиете косата настрани. Най -добрите начини за подстригване с Цезар зависят от вашия тип коса, дължина и стил, така че не се колебайте да експериментирате с различен външен вид.

Визуализация Оценка на продукта Цена Цена
TIGI Bed Head за мъже Матиращ сепарационен восък, 3 унции TIGI Bed Head за мъже Матиращ сепарационен восък, 3 унции 4149 отзива 11,13 щ.д. Купи сега
Suavecito Pomade Original Hold - 4 унции Suavecito Pomade Original Hold – 4 унции 4479 отзива $ 13.99 Купи сега
Американски крем за формиране на екипаж, 3 унции, гъвкаво задържане със среден блясък Американски крем за формиране на екипаж, 3 унции, гъвкаво задържане със среден блясък 12 485 отзива 18,50 долара Купи сега

Най -добрите стилове за подстригване на Цезар

Не е нужно да сте римски император, за да прегърнете прическата на Цезар. Създадена чрез стесняване на косата по гърба и отстрани, като оставя текстурирана дължина отпред, тази прическа е получила няколко освежаващи вариации през последните години.

Стилове за подстригване Цезар

Независимо дали искате да тръгнете по традиционния маршрут или да изберете по -смел вариант, този разрез е ласкателен и лесен за поддръжка. Оставете дължината отгоре, ако обичате да използвате стилизиращи продукти или изберете по -близка кройка, ако искате да изглеждате добре с минимални усилия.