39 Rendetlen frizurák férfiaknak

Az egyszerű és stílusos, rendetlen frizurák továbbra is népszerű trendek az egész világon. Ha belefáradt a hajvágás formázásába, a férfiak rendetlen haja alkalmi megjelenést hozhat létre, amelyet bárhol viselhet. Sokoldalú és kevés karbantartást igénylő férfi stílus jól működik hosszú, közepes és rövid hajjal. Csak párosítsa a kócos hajat felül egy kúpos fakulással vagy alulvágással az oldalán és a hátán. És bár egyesek azt gondolhatják, hogy a szálkás haj csak a hajad rendetlenségét hagyja, az igazság az, hogy a divatos, ápolatlan frizura valóban némi erőfeszítést igényel; csak arról van szó, hogy rendetlen hajad könnyednek és lazának tűnjön.

Annak érdekében, hogy inspirálja a korcsos haj stílusát, nézze meg a férfiak számára a legjobb rendetlen frizurákat! A rendetlen fakó hajvágástól a szexi rendetlen hajig egyenes, hullámos vagy göndör hajra, ezek a vágások és stílusok mindenhol elájítják a nőket, bárhová is megy.

Rendetlen frizurák férfiaknak

Rendetlen hajú férfiak

Rövid rendetlen haj

A rövid és rendetlen haj a legjobb választás azoknak a srácoknak, akik texturált stílust szeretnének állandó karbantartás nélkül. Ezenkívül minden hajra alkalmas férfiak számára működik, beleértve a vastag, vékony, hullámos és göndör. Ehhez a megjelenéshez matt formázó terméket kell használnia a természetes textúrájú befejezéshez. Keverje össze a pomádét, agyagot vagy viaszt úgy, hogy az eltalálja a hegyeket, és rendetlen, vad frizurát hagy maga után..

Férfi rövid rendetlen frizurák

A férfiak szeretik a rendetlen rövid frizurákat, mert ezek a modern hajvágási stílusok divatosak, férfiasak és sokoldalúak. Akár üzleti szakember, akár hűvös stílust szeretne, ez a vágás tökéletes.

Rövid rendetlen hajú férfiak

Hosszú rendetlen haj

A hosszú, rendetlen hajat nehezebb karbantartani, de megéri az erőfeszítést, ha jól csinálod, mert sziklás, habos érzése van. A hosszú és vastag tincsekkel rendelkező srácok húzzák ezt a legjobban, így ha vékonyabb a haja, előfordulhat, hogy élesebb és kifinomultabb trendet kell választania.

Hosszú rendetlen hajú férfiak

A rendetlen hosszú frizura maximalizálása érdekében nedvesítse meg a haját, és vigyen fel egy formázó terméket, például hajat vagy krémet. Hasonlóképpen, a tengeri sós spray fantasztikusan jól működik, mert úgy tervezték, hogy könnyű tartást és texturált egészséges ragyogást biztosítson. Hagyja, hogy a haja természetes módon megszáradjon, és nem kell göndörödéssel, vagy unalmas, lapos stílusával küzdenie.

Hosszú rendetlen frizurák férfiaknak

Közepes hosszúságú rendetlen haj

A közepes hosszúságú rendetlen haj a középút, ha nem tetszik a rövid haja, mégsem lehet zavarni a kinövésével. Ennek a megjelenésnek a megszerzéséhez a trükk az, hogy vesz egy viszonylag erős hajterméket, és végigfuttatja a haján. Ne érintse meg, mivel szüksége van rá, hogy organikusan essen, hogy laza, nyugodt stílust érjen el, amely egyszerre okos és alkalmi.

Közepesen rendetlen hajú férfiak

Ha kissé hosszú és vadnak tűnik, a közepes hosszúságú, rendetlen hajat visszasöpörheti a stílushoz, amely elegáns és kócos. Vigyen fel könnyű habot, krémet vagy tengeri sót, hogy növelje a hangerőt és a természetes fényt, miközben kontrollálja a göndörödést.

Közepes hosszúságú rendetlen frizurák férfiaknak

Rendetlen Fade Haircut

A rendetlen fakulás a friss frizura legnépszerűbb változata. Ennek oka az, hogy a tetején lévő rendetlen haj, az oldalán fakó hajvágás kiváló módja a kontraszt létrehozásának, amelyet nehéz figyelmen kívül hagyni. Sok különböző típusú fakó hajvágást kell figyelembe venni. Függetlenül attól, hogy magas, közepes vagy alacsony fakulást szeretne, kúpos, bőrös, kopasz, töredezett vagy csepp vágással, a rendetlen haj fakulása modernnek és elegánsnak, elegánsnak és időtállónak tűnhet.

Rendetlen Fade

Hosszú, rendetlen hajhoz, kifakult oldalakkal, hagyja, hogy a fürtök folyjanak a maximális hangerő és mozgás érdekében. Rövid hajvágáshoz kérje fodrászától a bőr magas fakulását, hogy kiemelje a csúcsos megjelenést. Alkalmazzon könnyű formázó terméket mindenfelé, majd határozza meg azt a stílust, amelyhez tökéletesen kócos laza frizurát szeretne készíteni.

Rendetlen Fade Haircut

Rendetlen Undercut

A rendetlen alátámasztás ötvözi a hűvös alávágott frizurát a tetején lévő rendetlen hajjal. Rövidre zümmögve, oldalain és hátulján egy hosszúságban, az alámetszés kiemeli kócos megjelenését. Ideális minden hajhosszhoz és típushoz, a férfi rendetlen aljvágása formázható oldalsó résszel, sima háttal, ecsettel vagy frufruval.

Rendetlen Undercut

Mint a férfiak egyik trendi hajvágása, nem tévedhet ezzel a megjelenéssel. A rövid hajú fiúk matt terméket szeretnének használni texturált felületre. A közepes hosszúságú és a hosszabb haj formázásához a mousse vagy a hajformázó krém textúrát adhat, fokozza a természetes fényt, növeli a hangerőt és minimalizálja a göndörödést. Ügyeljen arra, hogy mindig használjon minőségi sampont és balzsamot az egészséges hajért.

Férfi rendetlen alulvágott frizura

Bedhead frizura

Az ágyfejű frizura a rendetlen hajú férfiak kedvence, mivel nem igényel karbantartást és elbűvölő. Sőt, a lányok szexinek és szórakoztatónak találják, ami hihetetlen megjelenést kölcsönöz egy alkalmi első randevúnak. Vigyen fel hajport a volumen növelése és az áramlás fokozása érdekében. A jobb ellenőrzés érdekében használjon könnyű vagy közepes tartású viaszt vagy pomádét, és vigye fel a hajvégekre.

Bedhead frizura

A texturált kócos frizura a hajat is vastagabbá és teltebbé teszi, így ideális a vékony vagy ritkuló hajú fiúk számára. A vastag, egyenes hajú férfiak jól ki tudják húzni ezt a stílust, de különösen nagyszerű hullámos vagy göndör frizura, mert a termék meghatározza a fürtöket vagy hullámokat, hogy könnyedén forró megjelenést kapjon.

Kócos hajú férfiak

Rendetlen Fringe

A rendetlen rojtos frizura továbbra is erős férfi haj trend az egész világon. A fiúk egyik legnépszerűbb rövid hajvágásaként a rendetlen perem általában kifakult vagy alulvágott oldalakkal párosul. A hosszabb frufru folyamatosan folyik és stílusos a homlokán egy könnyű formázó termék segítségével.

Rendetlen Fringe

A hullámos vagy göndör hajú férfiaknál gyakori, a rojtos vágások kiegyenlíthetik az arc arányait, különösen akkor, ha nagy a homloka. A hajvágás stílusa azonban divatos és univerzálisan hízelgő. Csak terítse szét agyagpomádját vagy viaszát, és hagyja rendetlenül az elejét, hogy bárhol viselhessen.

Rendetlen Fringe Men

Rendetlen frizurák vastag hajú férfiaknak

A rendetlen frizurák a vastag hajú férfiaknak alternatívát kínálnak, nem pedig azt, hogy állandóan visszavágják. Matt viaszt kell dolgoznia a haj gyökerén és közepén, hogy növelje a hangerőt, ha vastag és masszív hajjal áldott meg. Hagyja, hogy a zárak természetes módon rendeződjenek.

Rendetlen frizurák vastag hajú férfiaknak

Meg fogja találni, hogy a vastag hajú férfiak rendetlen frizurái egyszerre lágy és dinamikus rétegeket hoznak létre. A rövid és közepes hosszúságú frizurák ideálisak ehhez a stílushoz.

Rendetlen, vastag hajú férfiak

Göndör, rendetlen haj

A göndör, rendetlen haj és az ágyfej frizurái sok közös vonást tartalmaznak, mivel mindkettőnek könnyednek és érintetlennek kell lennie. A fürtöket azonban nehéz megszelídíteni, ami azt jelenti, hogy türelemre lesz szüksége.

Göndör, rendetlen hajú férfiak

A legjobb eredmény érdekében adjon hozzá egeret vagy habot a nedves hajához, és csiszolja meg ujjával a hangerő növelése érdekében. Hagyjuk őket természetesen olyan stílusra, amelytől a nők elájulnak.

Rendetlen göndör frizurák férfiaknak

Rendetlen, egyenes haj

A rendetlen egyenes frizurák klasszikus megjelenés azoknak a férfiaknak, akik merész és élénk stílust szeretnének. A rövid hajvágástól kezdve, mint a legénység vágása vagy vágása, a hosszabb stílusokig, mint a fésű, a hajszál vagy a tüskék, az egyenes, rendetlen haj rugalmas és könnyen kezelhető. Kezdje azzal, hogy borbélyától kúpos fakulást vagy alulvágást kér az oldalán; az alacsony vagy magas, valamint a rövid vagy hosszú vágás határozza meg, hogy mekkora kontrasztot szeretne.

Rendetlen egyenes frizurák férfiaknak

Az egyenes hajú fiúk áldottak, mert a legjobb frizurákat tudják alakítani. Futtassa kedvenc hajtermékét, hogy elérje a kívánt megjelenést. Megfelelő hajápolással összecsavarhatja és durvábbá varázsolhatja a fodrászát, hogy egyedülálló korpás stílust kapjon. Akár üzleti szakember, akinek új vágásra van szüksége a munkához, akár csak barátaival jár, ez a frizura mindenhol jól néz ki.

Egyenes rendetlen hajú férfiak

Rendetlen textúrájú haj

A rendetlen textúrájú haj a férfiak egyik legjobb stílusává vált. A szexi és könnyen elérhető, texturált frizurák egészséges ragyogást biztosítanak a természetes megjelenés érdekében. A srácok bármilyen divatos hajvágáshoz textúrát adhatnak, hogy megvastagítsák a hajat és teltebb megjelenést hozzanak létre. A textúra létrehozásához matt formázó terméket, például gyengén csillogó pomádét, viaszt vagy agyagot kell használni.

Rendetlen textúrájú haj

A fésűtől a sima hátsó részig, a faux sólyom, az oldalrész és a pompadour, rendetlen textúrájú frizurák minden hajhosszhoz és típushoz jól mutatnak. A fényes kivitel különösen hasznos lehet a vékony vagy ritkuló hajú férfiak számára.

Rendetlen textúrájú frizurák férfiaknak

Hullámos rendetlen haj

Ha hangulatot szeretne adni a stílusos megjelenéshez, a hullámos, rendetlen frizurák egyszerű és egyszerű módot kínálnak hajformázásra. A hullámos hajú férfiak egyedülálló textúrát élveznek, amely növeli a hangerőt és az áramlást. Ha az oldalak elhalványulnak vagy alul vannak vágva, a tetejükön rövid vagy közepes hosszúságú haj, vigyen fel egy könnyű és közepes tartású terméket, hogy meghatározza hullámos haját.

Hullámos rendetlen haj

A rendetlen haj kihasználja ezt a megjelenést, hogy friss stílust érjen el. Akár fésűt szeretne, seprűs rojtot, vagy rövid személyzetvágást szeretne, vigye hullámait a következő szintre kócos kivitelben.

Rendetlen hullámos frizurák férfiaknak

Rendetlen felső hajvágás

A rövidtől a hosszú hajig és a klasszikustól a modern stílusig a rendetlen felső hajvágás hihetetlenül sokoldalú és divatos. Korlátlan stílus ötletekkel a legtöbb pasi egy rendetlen felsőt párosít rövid oldalakkal. Akár az elhalványult hajvágást részesíti előnyben az oldalakon és a háton, az alulvágást a letisztult megjelenésért, vagy a keskenyebb hosszúságot, a tetején lévő rendetlen haj minden figyelmet megkap.

Rendetlen felső hajvágás

Rövid hajvágáshoz próbáljon ki egy hosszabb személyzetvágást vagy Ivy League frizurát, oldalirányban elmosva. Hosszabb haj esetén szerezzen be modern fröccsöt vagy hajat. Egészítse ki a megjelenést matt pomádéval, géllel vagy formázó krémmel a természetes textúrájú befejezés érdekében.

Rövid oldalak rendetlen hajjal a tetején

Rendetlen hajú fiúk

A fiatal fiúknak közepesen hosszúnak kell tartaniuk a hajukat, és könnyű hajtartású terméket kell használniuk a textúra hozzáadásához. Azok a fiúk, akik meg akarják formázni a rendetlen hajat, kombinálni akarják a megjelenést egy fakulással vagy alulvágással az oldalán és a hátán.

Rendetlen hajú fiúk

Modern és hűvös, a rövid oldalak kiemelik a hosszabb rendetlen hajat a tetején, kontrasztot teremtve, amely felemeli a kis- és tizenéves fiú hajvágását.

Rendetlen fiú frizurák

Hogyan lehet megkapni a férfiak rendetlen haját

Íme, hogyan kell formázni a rendetlen hajat.

  • Kérje fodrászától, hogy kúpos, fakó vagy alulvágott hajvágás legyen az oldalán és a hátán.
  • A rendetlen haj rövid, közepes és hosszú hajjal is formázható.
  • Zuhanyozzon le, és kezdje tiszta, törülközővel szárított, enyhén nedves hajjal.
  • Vigyen fel egyenletesen pomádét, agyagot vagy viaszt a hajába.
  • Formázza és formálja frizuráját az ujjaival, hogy a megjelenés laza és kócos maradjon.
  • Használjon hajszárítót alacsony hőfokon, tengeri só spray-vel, hogy a haja egész nap a helyén maradjon.

Hogyan kell formázni a rendetlen hajat

A rövid rendetlen frizurákat könnyebb formázni, mivel a hosszabb haj nagyobb súlyt hordoz, és nehezebben kezelhető. Mindazonáltal egy kis formázó termékkel, például pomádéval, viaszjal vagy agyaggal a közepes és hosszú rendetlen frizurák is nagyszerű lehetőséget jelentenek az áramló tincsekkel rendelkező srácoknak.

Ha kíváncsi arra, hogyan kell formázni a rendetlen hajat, a megjelenés a haj típusától és a hajvágástól függ. Hiszünk a saját hajával való kísérletezésben, ezért fedezze fel a legjobb rövid, közepes és hosszú rendetlen frizurákat, hogy megtalálja a megfelelő megjelenést. Végül fontos megjegyezni, hogy a srácok rendetlen hajainak kulcsa az egyéniség, a magabiztosság és az egyszerűség.

A legjobb hajápolási termékek rendetlen megjelenéshez

A legjobb hajápolási termékek rendetlen megjelenésű férfiaknak

Ha meg akarja kapni a rendetlen hajat, akkor szüksége lesz a megfelelő hajtermékekre a férfiak számára. A pomádéktól a viaszon át a hajlakkig a legjobb formatervezési termékek segítenek a tökéletes, természetes megjelenésű, rendetlen férfi frizura körmében.

Termék előnézeti kép Ár
Baxter of California Clay Pomade, Matt Finish/Strong Hold, Hair Pomade férfiaknak, 2 fl. Óz Baxter of California Clay Pomade, Matt Finish/Strong Hold, Hair Pomade férfiaknak, 2 fl. Óz 3870 vélemény 23,00 USD Vásárolj most
Layrite természetes matt krém, alap, fehér, enyhe krémes szóda, 4,25 oz Layrite természetes matt krém, alap, fehér, enyhe krémes szóda, 4,25 oz 4931 értékelés 20,50 USD Vásárolj most
TIGI ágyfej férfiaknak, matt elválasztású, működőképes viasz, 3 uncia TIGI ágyfej férfiaknak, matt elválasztású, működőképes viasz, 3 uncia 4153 vélemény 9,90 USD Vásárolj most
Brickell Férfi texturizáló tengeri sós spray férfiaknak, természetes & amp; Szerves, alkoholmentes, megemeli és textúrázza a hajat a tengerparti vagy szörfös hajformához (6 uncia) Brickell Férfi texturáló tengeri sós spray férfiaknak, Természetes & Organikus, alkoholmentes, liftek és… 1787 vélemény 22,00 USD Vásárolj most