40 kapsels aan de zijkant voor mannen

Het kapsel aan de zijkant is misschien wel het meest klassieke herenkapsel tot nu toe. Gemakkelijk te knippen en eenvoudig te stylen, het zijgedeelte ziet er gewoon goed uit voor mannen, en dit veelzijdige maar stijlvolle moderne herenkapsel werkt goed, of je nu dik, steil, krullend of golvend haar hebt. Met een vervaging of ondersnit aan de zijkanten en lang, halflang of kort haar bovenop, zullen herenkapsels aan de zijkant populair blijven in kapperszaken over de hele wereld.

Hieronder vind je foto’s van de kapsels met de beste scheiding. We zullen ook bespreken hoe je moet knippen en een zijscheiding krijgt, hoe je je haar moet scheiden en welke stylingproducten van het hoogste niveau kunnen worden gebruikt. Uiteindelijk, als je op zoek bent naar de heetste zijscheidingen voor mannen, bekijk dan deze gids voor voorbeelden en inspiratie voor je volgende knipbeurt.

Kapsels aan de zijkant

Wat is het kapsel aan de zijkant??

De zijscheiding is een tijdloos, stijlvol kapsel voor jongens. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft een kapsel aan de zijkant het haar van een man nodig om aan één kant van het hoofd te worden gescheiden. Ook bekend als een herensnit, vereisen kapsels aan de zijkant over het algemeen korte zijkanten en kort tot halflang haar bovenop.

Zijdeel

Hoewel de klassieke zijscheiding gepaard ging met een taps toelopende snit, wordt de moderne variant vaak gecombineerd met een vervaging of ondersnit om het langere haar bovenop te accentueren. Hoewel de vervaging en ondersnit aan de zijkant flexibel zijn, werken deze snitten en stijlen het beste met dik haar.

Als een herenkapsel met een scheiding een coole manier lijkt om je haar te dragen, dan zul je dol zijn op deze gescheiden kapsels.

Herenkapsels opzij

Hoe krijg je een zijdeel?

Het kapsel aan de zijkant heeft veel variaties en namen. Sommige kappers en stylisten kennen het als een kam, terwijl anderen het uiterlijk als het kapsel van een zakenman noemen. Om een ​​zijscheiding te krijgen, hebben mannen ongeveer 2 tot 4 inch haar bovenop nodig. Het verschil in lengte bepaalt of je een kort of lang zijdeel krijgt, en hoe je de zijkanten en achterkant knipt is geheel een persoonlijke voorkeur.

Beste kapsels aan de zijkant voor mannen

Om een ​​kapsel aan de zijkant te vragen, moet je kiezen of je een vervaging of ondersnit aan de zijkanten wilt. Als je een vervaagd kapsel kiest, moet je je kapper vertellen hoe hoog en kort je het haar wilt laten vervagen. Een zijgedeelte met een hoge vervaging zal bijvoorbeeld meer hoofdhuid blootleggen en kan te scherp zijn voor een kantooromgeving. Een medium of lage fade kan de perfecte balans vinden tussen trendy en conservatief.

Hoe krijg je een zijdeel?

Verder kunnen mannen beslissen of ze een taps toelopende zijscheiding willen die tot aan het oor overgaat maar wat haar achterlaat, of een kale, vervaagde zijscheiding die de zijkanten tot op de huid afsnijdt. Nogmaals, het zijgedeelte van de huid vervagen is een zeer korte snee en zal je hoofdhuid laten zien. Desalniettemin biedt een kale vervaging met een deel een sexy stijl met veel contrast.

Zijdeel taps vervagen

Ten slotte kun je ook je kapper vragen om je een harde rol te geven. Het harde zijdeel is geknipt met een dikke, geschoren lijn die een sterk, gedefinieerd deel creëert waar je je haar over zou kammen.

Hoe een zijdeel te doen?

Om het beste kapsel aan de zijkant te krijgen, raden we jongens aan altijd een foto mee te nemen naar de kapper.

Hoe een kapsel aan de zijkant te stylen

Er zijn veel manieren om een ​​kapsel aan de zijkant te stylen. Hoe mannen ervoor kiezen om hun haar te scheiden, hangt af van de snit die ze krijgen. Een harde zijscheiding heeft bijvoorbeeld een dikke, harde lijn nodig om contrast te creëren en de scheiding te markeren. Voor een zacht zijdeel, moet je je kapper vragen om middellang tot langer haar bovenop te laten, zodat het deel niet zo duidelijk is.

Hoe een zijdeel te doen?

Om de perfecte zijscheiding te stylen, hebben mannen ook een kam en goede stylingproducten nodig. Wij raden een hoogwaardige pommade, wax of klei aan. De nieuwste haartrends suggereren een getextureerde afwerking voor een meer natuurlijke look, maar sommige mannen zullen nog steeds de voorkeur geven aan het gladde, klassieke kapsel aan de zijkant.

Zijdeel met vervaging en harde lijn

Hier leest u hoe u een zijscheiding kunt stylen.

  1. Droog je haar na het douchen. Zorg ervoor dat je het een beetje vochtig laat.
  2. Breng je pommade of wax aan op je haar en zorg ervoor dat je het gelijkmatig verdeelt.
  3. Kam een ​​deel in je haar. Je kunt de harde scheiding volgen die je kapper heeft ingesneden of een zachte scheiding maken voor een subtiele overgang. Trek je haar naar de verschillende kanten.
  4. Werk de stijl met scheiding af met een nette scheiding die je haar plat laat, of een getextureerde afwerking met volume en hoogte. Een nonchalante, natuurlijke look vereist een föhn, terwijl de glanzende, gladde versie een sterke pommade met hoge glans nodig heeft.
  5. Overweeg het haar van voren naar de zijkant te vegen of je vingers door je haar te halen voor een rommelig, zacht deel.

Het verschil tussen het klassieke en moderne zijdeel is de afwerking. Hoewel we de getextureerde moderne versie aanbevelen, zullen sommige mannen die van retro-kapsels houden, ervoor kiezen om de klassieke herenvariant te stylen. Beide zien er geweldig uit en het is gewoon een kwestie van persoonlijke stijl.

Hoe een zijdeel te stylen

Hoe het haar van mannen te scheiden

Hoe u uw haar uit elkaar haalt, hangt af van uw kapsel aan de zijkant. Sommige mannen kiezen bijvoorbeeld voor een hard deel versus een zachte snit, en dit zal van invloed zijn op hoe ze deelkapsels stylen. Volg deze aanwijzingen om een ​​perfect zijdeel te maken:

  1. Gebruik een kam om al je haar naar voren te kammen. Als je je kapper om een ​​harde zijscheiding hebt gevraagd, heeft hij al een natuurlijke scheiding in je haar gemaakt. Als je de voorkeur geeft aan een zacht deel voor een meer stijlvolle look, moet je bepalen aan welke kant je haar van nature deel uitmaakt.
  2. Wanneer je het natuurlijke deel in je haar vindt, begin dan met kammen om de verschillende kanten te definiëren.
  3. Breng pommade aan voor een glanzende finish of haarwax voor gestructureerd, natuurlijk haar. Gebruik een föhn op laag vuur (om schade te voorkomen) om het kapsel te stylen en op zijn plaats te houden.
  4. Eindelijk, voor een rommelig zijdeel met een zachte textuur, haal je vingers erdoor om de strengen te scheiden.

Hoe het haar van mannen te scheiden

Beste haarproducten voor een zijscheiding

Het beste haarproduct voor een zijscheiding hangt af van hoe je het kapsel wilt stylen en het type afwerking dat je wilt. Er zijn een aantal hoogwaardige stylingproducten voor mannen, variërend van verschillende soorten tot verschillende merken.

Beste haarproducten voor een zijscheiding

Pommade

Voor een sterke hold met een hoogglans finish raden we aan om een ​​pommade te gebruiken. De beste pommades voor mannen houden je zijgedeelte de hele dag op zijn plaats, maar zijn ‘s nachts nog steeds gemakkelijk uit te wassen. En omdat de meeste pommadestylingproducten op waterbasis zijn, geven ze je haar geen vette look. Als je op zoek bent naar een glad klassiek zijdeel, dan is een goede pommade het juiste product.

Voorbeeld productbeoordeling Prijs
Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack - Sterke haarpommade voor mannen - Medium glanzende wax op waterbasis zoals vlokkenvrije haargel - Gemakkelijk uit te wassen - De hele dag houdbaar voor alle haarstijlen Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack – Strong Hold Hair Pomade For Men – Medium Shine… 14.544 beoordelingen $ 13,99 Nu kopen
Layrite Superhold Pomade, 4,25 oz Layrite Superhold Pomade, 4,25 oz Nog geen beoordelingen $ 18,00 Nu kopen
Baxter of California Clay Pomade, Matte Finish/Strong Hold, Hair Pomade voor mannen, 2 fl. Ozo Baxter of California Clay Pomade, Matte Finish/Strong Hold, Hair Pomade voor mannen, 2 fl. Ozo 3.866 beoordelingen $ 23,00 Nu kopen

Was

Voor een medium tot sterke hold met een lage glans tot een natuurlijke finish, raden we aan om haarwax aan te brengen. Omdat de meeste moderne kapsels opzij getextureerd zijn met volume voor een nonchalante, ontspannen look, is stylingwax het ideale product. Hier zijn enkele van de best beoordeelde haarwaxen om een ​​zijscheiding te stylen.

Voorbeeld productbeoordeling Prijs
TIGI Bed Head voor mannen Matte Scheiding Werkbare Wax, 3 Ounce TIGI Bed Head voor mannen Matte Scheiding Werkbare Wax, 3 Ounce Nog geen beoordelingen $ 9,90 Nu kopen
American Crew Fiber, 3 oz, Sterke buigzame hold met lage glans American Crew Fiber, 3 oz, Sterke plooibare hold met lage glans Nog geen beoordelingen $ 18,50 Nu kopen
Haarklei voor mannen | Gladde Viking Clay Pomade voor Matte Finish & Sterke hold (2 ons) - Niet-vettig & Glansvrije haarstylingklei - mineraalolievrij herenhaarproduct Haarklei voor mannen | Gladde Viking Clay Pomade voor matte afwerking & Sterke hold (2 ons) – niet vettig… 3.767 beoordelingen $ 13,97 Nu kopen

Beste kapsels aan de zijkant

Hier zijn enkele van de beste kapsels voor zijscheidingen die je in 2021 kunt krijgen. Van kort tot lang en klassiek tot modern, bekijk deze coole mannenkapsels voor zijscheidingen voor ideeën voor je volgende bezoek aan de kapperszaak!

Beste kapsels aan de zijkant

Kort zijdeel

De korte zijscheiding is een onderhoudsarm, strak geknipt kapsel. Met vervaagde zijkanten en kort haar bovenop, kunnen jongens de look gemakkelijk stylen. Om haar met korte scheidingen goed te laten werken, raden we je aan dik haar te hebben om kale plekken of teveel hoofdhuid te voorkomen.

Kort zijdeel

Lang zijdeel

Kapsels met zijscheidingen voor halflang en lang haar zijn de laatste jaren sterk in opkomst. De lange zijscheiding is een coole variatie op een korte, lange haarsnit aan de bovenkant met een focus op de styling van het haar. Het mooie van langer haar bovenop is dat het ook in een kam, kuif, pompadour of rommelig kapsel kan worden gestyled.

Lang zijdeel

Zijdeel vervagen

De vervaging van het zijgedeelte is het meest populaire kapsel met scheiding. Omdat fades veelzijdig zijn en er stijlvol uitzien in combinatie met alle soorten stijlen, zijn ze de beste manier om het haar aan de zijkanten te trimmen. Met zoveel verschillende soorten vervagingssnitten om uit te kiezen, kun je de vervaging van je mannenzijgedeelte aanpassen aan je gevoel voor stijl.

Zijdeel vervagen

Zijdeel harde lijn

Het harde zijgedeelte, ook wel het harde zijgedeelte genoemd, kan elke man een gruizige, bijna slechte jongenslook geven. Als je dik haar bovenop hebt en je opzij vallende kapsel wilt aanpassen, vraag dan je kapper om zich op een harde plek te scheren voor een edgy look.

Klassiek kapsel aan de zijkant

Klassiek zijdeel

De klassieke zijscheiding verwijst naar hoe je gescheiden kapsel wordt geknipt en gestyled. Het klassieke kapsel aan de zijkant wordt meestal geleverd met langer haar aan de bovenkant, taps toelopende zijkanten en een stijvere, gladde kam over het haar.

Klassiek zijdeel

Modern zijdeel

Een modern zijdeel heeft de neiging om enkele van de meer eigentijdse kenmerken en stijlen van vandaag te hebben. Bijvoorbeeld, vervaagde zijkanten, een geschoren harde lijn en een getextureerde, natuurlijke afwerking zijn allemaal kenmerken van een modern mannenkapsel aan de zijkant..

Modern kapsel opzij

Taps toelopend zijdeel

Taps toelopend zijdeel

Zijdeel vervagen + harde lijn

Zijdeel vervagen + harde lijn

Laag vervagend zijdeel + dikke lijn + geborstelde pony

Laag vervagend zijdeel + dikke lijn + geborstelde pony

Hoge huidvervaging + gestructureerd hard zijdeel

Hoge huidvervaging + gestructureerd hard zijdeel

Zijdeel golvend haar

Zijdeel golvend haar

Stekelig haar met scheiding

Stekelig haar met scheiding

Undercut + zijdeel + zijwaarts geveegde pony

Undercut + zijdeel + zijwaarts geveegde pony

Korte zijscheiding + lage vervaging + baard

Korte zijscheiding + lage vervaging + baard

Ondersnijding + hard zijdeel

Ondersnijding + hard zijdeel

Hoge vervaging + middenstuk + baard

Hoge vervaging + middenstuk + baard

Korte zijden + lange zijde

Korte kanten + lang zijdeel

Rommelig hard zijdeel

Rommelig hard zijdeel

Halfkale vervaging + harde delen + stekelig haar

Halfkale vervaging + harde delen + stekelig haar

Zijdeel + Lage Taper Fade

Zijdeel + Lage Taper Fade

Hoge vervaging + dik gescheiden haar

Hoge vervaging + dik gescheiden haar

Kort zijdeel met tapsheid

Kort zijdeel met tapsheid

Huidvervaging + zijdeel kam over

Huidvervaging + zijdeel kam over

Knappe schooljongen zijdeel

Knappe schooljongen zijdeel

Lang klassiek zijdeel met taps toelopende vervaging

Lang klassiek zijdeel met taps toelopende vervaging

Laag taps verloop met hard zijdeel

Laag taps verloop met hard zijdeel