40 legjobb férfi frizura férfiaknak

A göndör hajú férfiak ismét divatosak, ami azt jelenti, hogy a pasik egyre népszerűbbek. Ha mindig is hullámos vagy göndör frizurát szeretett volna kipróbálni, akkor a perm az esélye arra, hogy kísérletezzen ezzel az egyedi hajjal. Bár a fürtöket nehéz kezelni, a hosszúszőrű haj egyedülálló formázási lehetőségeket kínál, ami megéri az extra erőfeszítést. Ha a haja töredezett, a férfiak különböző vágásokat és stílusokat próbálhatnak ki. A szűktől a lazaig, a rövidtől a hosszúig, az oldalán fakulással vagy alámetszéssel, a perm stílusok szexi és rugalmasak. Nézze meg a legjobb férfi frizurákat, amelyek inspirálják az átalakulást, és segítenek göndör haját ringatni.

Perm Hair férfi

Mi a Perm a fiúk számára??

A perm az a kémiai folyamat, amelynek során az egyenes hajat hullámos vagy göndör hajrá alakítják. Férfi perm vagy merm néven is ismert, a hosszúszőrű haj rövid, közepes hosszúságú és hosszú hajú férfiaknál, valamint minden típusnál használható, és egyetemesen hízelgő megjelenést eredményez.

A sokoldalú és modern, tartós frizurák laza vagy feszes fürtökkel is formázhatók, hogy megfeleljenek a kívánt stílusnak. A legnépszerűbb hosszú stílusok a rövid göndör haj elhalványulásától az áramló hosszú hajig terjednek. A rövid hajhosszúság rojtokkal, fésülködéssel vagy hamis sólyommal befejezhető, míg a hosszú göndör frizurák maximalizálják az áramlást és a mozgást.

Perms fiúknak

A hozzáadott mennyiség és teltség révén a szőrös haj korlátlan formázási ötleteket kínál. Miután megszerezte a perm, a srácok számos klassz vágással és stílusban kísérletezhetnek, hogy megtalálják a megfelelő megjelenést.

A Perms típusai férfiaknak

A pasiknak sokféle permot lehet kapni. Míg a férfiak göndör hajat kaphatnak otthon, addig a szalonban való tartósítás tartósabb eredményeket biztosít. Ha bátorítottak a férfi perm stílusok, és göndör hajra szeretné késztetni a haját, akkor itt az ideje, hogy összehasonlítsa a férfiak különböző típusú permjeit.

Permi frizurák férfiaknak

Perm Hair férfi

Rövid haj Permel

A rövid hajszál hosszú karbantartást nem igénylő és divatos frizura. Ha azt szeretné, hogy a hangerőt egy hosszabb göndör frizura kínálja, de minden súly nélkül, ez egy nagyszerű lehetőség. A fürtjei így feszesebbek és határozottabbak lesznek, a perm pedig fiatalos megjelenést kölcsönöz.

Rövid haj Perm

Rövid hajú Perms fiúknak

Közepes hossz Perm

A perm közepes hosszúságú hajjal ennek a technikának a nyugodtabb és legkönnyebb változata. A fürtöket természetesebbé teheted, ha göndör krémet használsz, vagy professzionálisabb megjelenést érhetsz el göndörítő spray segítségével. Függetlenül attól, hogy milyen stílusú, ez az egyszerű vágás ragyogni fog.

Közepes hossz Perm

Hosszú haj Perm

Érje el ezt a rocker képet, ha hosszú hajú szőrrel megy. A 70 -es évekből fakadó göndör hajviselet modern csavar a retro klasszikusban. Amikor úgy dönt, hogy ezt a hosszabb frizurát választja, győződjön meg róla, hogy a szokásosnál jobban nő a haja, mert ha felgörbült, lerövidül.

Hosszú haj Perm

Ha valóban vissza akarja hozni ezt a régi iskolai göndör frizurát, akkor párosíthatja nyírott kecskeszakállával vagy bozontos szakállával.

Férfi hosszú haj Perm

Elhalványul Permel

A göndör hajat számos módon lehet formázni, beleértve a hosszúkás és a fakulás kombinálását. A modern ember kedvelt opciója, az elhalványuló rövid haj még jobban hangsúlyozza a fürtöket, és úgy tűnik, hogy a haja nagyobb volumenű, mint van. Ha elhalványulsz, sokféle fade fodrász közül választhatsz.

Fade Perm Men

Függetlenül attól, hogy alacsony, közepes, magas, bőr, kopasz, csepp, hőmérséklet vagy kúpos elhalványulást választ, a férfi perm mindig a középpontban lesz. Sokoldalú és divatos, göndör vagy hullámos haját a tetejére állíthatja számos klassz módon, hogy különböző stílusokkal kísérletezzen.

Férfi Perm Fade

Alulvágás Permel

Tovább határozhatja meg a fürtjeit, ha hosszúkás és alulvágott. Az alátámasztás lényegében ugyanazt teszi, mint az elhalványulás, kontrasztot teremt és kiemeli göndör haját a tetején. Az alámetszés azonban ad egy kis plusz élét, és jól működik kemény alkatrészekkel vagy sorokkal. Annak érdekében, hogy a kontrasztos hossza valóban kiemelkedjen, tartsa a haját felül, hogy hosszú rojtot hozzon létre.

Perm Undercut

Laza fürtök Perm

A laza perm lazább fürtöket és kötetlenebb befejezést tartalmaz. Akár hullámos hajat, akár laza fürtöket szeretne, ez a stílus világos krémmel vagy habbal fokozható az extra kontroll, textúra és volumen érdekében.

Laza Perm Férfiak

Azt is javasoljuk, hogy az oldalak legyenek rövidek fakulással vagy alámetszéssel, hogy összpontosítson a szemre a felül kialakításra. Végül a laza göndör perm a srácok kedvence.

Laza Curl Férfi Perm

Feszes fürtök Perm

A szűk perm lehet nehezebben formázható, de a jól definiált fürtök is teljesen megérhetik az extra fáradságot. A feszes fürtök tökéletesen alkalmasak rövid és közepes hosszúságú hajra. Használjon erős pomádét vagy göndörödést fokozó turmixot, hogy a göndör tekercsek a tetején ugráló és göndörödésmentesek maradjanak.

Feszes fürtök Perm Men

Feszes permi férfiak

Hullámos Perm

A hullámos perm akkor érhető el, amikor a fürtök elkezdenek lazulni és kinyúlni, végül hullámokká alakulnak. Hullámos haj is lehet az eredménye, amikor a férfiak közepes hosszúságú és hosszú hajat próbálnak átütni. Végső soron a hullámos perm egyedülálló textúrájú stílust kínál, amely minden jó férfi frizurát kiemelhet. A srácoknak könnyű formázó terméket, például habot vagy krémet kell használniuk az ellenőrzéshez, ugyanakkor maximalizálják a hullámos hatást.

Hullámos Perm Men

Férfi hullámos Perm haj

Világos Perm

A könnyű perm nagyszerű lehet a hosszú hajú férfiak számára. Az, hogy a hajad milyen könnyedén ápolódik, függ a kezelési folyamat erősségétől, valamint attól, hogy a fürtök milyen vastagok és egyenesek. Általában egy könnyű perm hűvös hullámokat adhat, amelyek jól illeszkednek a legtöbb divatos frizurához.

Könnyű perm férfiak

Szegély Permel

Az egyik legnépszerűbb férfi frizura a perem peremével. A göndör haj szegélye kihasználja a természetes fürtöket és frufru. Ha sokáig elöl tartja a peremét, dráma keletkezik felül, és ez egy lehetőség azoknak a férfiaknak, akik el akarják takarni a homlokukat. Míg a hajat végig ugyanolyan hosszúságban tarthatja, párosíthatja ezt a rojtot egy halványítással, hogy még jobban felhívja a figyelmet az elülső hajra.

Göndör Perm Hair Fringe férfiak

Fésülje át Permet

Adjon hozzá még egy kis drámát, ha göndör haját egy fésűvel kombinálja. Tökéletes megjelenés a rövid vagy hosszabb hajú férfiak számára, a fésű a hosszúkás irányban eltér a normál oldalsó részektől, mivel a pasik kreatívabbak lehetnek stílusukkal. Akár végigsimítja a fürtjeit, akár egyik oldalát, vagy hagyja, hogy néhány haja a homlokán lógjon, a frizura kifinomult és divatos.

Fésülje át Permet

Göndör Perm Hair Crop Top Fade

Egy másik jó csapat, egy perm egy francia termés. A permed crop crop fade frizura rövid és egyenletesen tartja a hajat az oldalán, hogy kiemelje a tetején lévő hajat. Különböző arcformájú és hajszerkezetű férfiak számára is működik. Ha azonban úgy dönt, hogy ezt a formázást választja, ügyeljen arra, hogy a haját elég hosszú ideig tartsa a tetején, hogy kiemelje a fürtöket és elérje a klasszikus vágott hajvágást.

Göndör Perm Hair Crop Top Fade

Göndör hajú permet csepphalványítással

Azok számára, akik szeretnének extrém megjelenést elérni és felrázni a normát, a csepphalványítással rendelkező perm az út. Ennek a frizurának az eléréséhez a stylist valószínűleg göndöríti a közepét, és vagy egyenesen hagyja az oldalsó hajat, vagy göndöríti. Ha az oldalak egyenesek, a stílus jobban illeszkedik a csepp halványodásához. Ez a kontraszt hosszúságban rendkívül modern és feltűnő.

Göndör hajú permet csepphalványítással

Faux Hawk Permel

A göndör faux sólyom a klasszikus mohawk legújabb eleme. A fohawk szépen működik hullámos, vastag és egyenes hajjal, mivel a hangerő és a pattogás már beépítve van. A fodrász rövidre fogja az oldalakat, halványodással vagy alulvágással, hogy kiemelje a tetején lévő stílust. A stílushoz egyszerűen adjon hozzá hajtermékeket, hogy a hajat a közepébe tolja és tüskésítse.

Faux Hawk Permel

Fehérítse a hajat Permel

Szerezd meg ezt a klasszikus, napfényes megjelenést, amikor fehéríted a perm. A szőke haj kiemelkedik, különösen nyáron, és sokféle férfi viselheti. Ha érdekli ez a stílus, győződjön meg róla, hogy elegendő időt hagy magának a szőkítés és a göndörítés között, mivel mindkettő vegyszereket igényel, és nem akarja károsítani vagy kiszárítani a haját.

Fehérítse a hajat Permel

Kemény oldalrész Perm -el

Ha még több definíciót szeretne létrehozni, párosítsa a perm -et egy kemény alkatrésszel. Ez a göndör oldalsó frizura a kontrasztról szól, és különösen elegánsan néz ki, a bőr elhalványul az oldalán és a hátán. A stylist vastag vonalat borotvál, hogy létrehozza a kemény részt, és haját természetes módon szeretné elválasztani a fej másik oldalára.

Kemény oldalrész Perm -el

Hosszú szegély Permel

A hosszú rojtokkal rendelkező permetezett haj nagyszerű módja annak, hogy fokozza a természetes fürtöket. Egy rövid rojt jól működik az ilyen típusú, tartós férfi frizurával, de a hosszabb, fürtökkel ellátott rojt még nagyobb volumenet és dimenziót teremt az általános megjelenésben. Lehetőség van azoknak a férfiaknak is, akik el akarják fedni nagyobb homlokukat.

Hosszú szegély Perm férfiakkal

A bőr közepén fakul, Permel

Próbálja frissíteni a stílusát úgy, hogy egy közepes fakulást és egy permet párosít. Ez helyettesíti az alulvágást azok számára, akik kevésbé súlyos megjelenést keresnek, de mégis azt az élt akarják, amelyet a bőr fakító hajvágása nyújt. A középső fakulás kiemeli a fürtöket a tetején, és friss és vidám megjelenést biztosít.

Skin Mid Fade hajvágás Permel

Középső rész göndör perm

Az oldalsó rész alternatívájaként a hosszúkás középső rész tökéletes, mint a hűvös göndör stílus. A 90 -es években népszerű, ez a szétválasztott frizura egyszerű, mégis stílusos, és minden tömegben kiemelkedik.

Középső rész göndör perm

Mohawk Perm

Légy divatdiktátor azáltal, hogy teljes mértékben kiállsz egy mohawk perm -el. Ez a megjelenés merészebb és merészebb, mint a műszálas sólyom, de szükség esetén ízlésesen formázható. A göndör mohawk stílusához formázó termékeket kell használnia, és a helyén fújja a fújót.

Perm Mohawk

Göndör hajú Permpadour

Ha még nagyobb hangerőt szeretne a tetején, próbálja párosítani a fürtöket egy pompadourral. Ezt az időtlen frizurát talán Elvis Presley tette híressé, de a modern férfiak frissítik a pompadourot. Az egyenes hajú pompadour hagyományos és egyszerű, míg a göndör hajjal összekapcsolva drámaibb és kócosabb megjelenést kölcsönöz. Ez a stílus rövid vagy hosszú hajjal érhető el, a vágástól és a megjelenéstől függően.

Göndör hajú Permpadour

Kötet Perm

Növelje fürtjeit a következő szintre egy terjedelmes perm segítségével. A hajad megengedésével nem csak egy fényűző fürtöt érhetsz el, hanem az is lehet, hogy a hajnak volumenét és vastagságát adod. Ez a megjelenés hasonló a hagyományos eljárás elfogadásához, távolítsa el az alakító rudakat, mielőtt semlegesítőt alkalmazna. A fürtjeid lazábbak lesznek, és természetesen az arcod köré esnek.

Volume Perm Hair Men

Digitális Perm

A digitális perm egy népszerű, modern típusú forró perm, amely lágyabb, lazább göndör hajat eredményez. A hagyományos perm helyett a digitális perm forró rudakat használ, olyan hőmérsékleti rendszerrel, amelyet egy digitális kijelzővel rendelkező gép vezérel. Az eljárás termikusan helyreállítja a férfiak haját, lehetővé téve, hogy a fürtök tovább tartsanak. Hatékony és divatos, a legtöbb férfi szereti, hogy milyen puha, sima és fényes a göndör haja a digitális perm után.

Digitális Perm Men

Body Wave Perm

A testhullám -perm férfiaknak lazább típusú göndörítést eredményez. Ideális közepes és hosszú hajhoz, amely nem tartja könnyen a fürtöket, a testhullámok megadják a divatos hullámos frizurához szükséges textúrát és formázást.

Body Wave Perm Men

Fehér férfiak permekkel

A fehér srác perm jól néz ki a mai legjobb férfi frizurákkal. A népszerű göndör stílusok közé tartoznak a kúpos, halvány vagy alulvágott oldalak, rövid és közepes hosszúságú fürtökkel a tetején, perembe formázva. Vigyen fel egy könnyű formázó terméket a tiszta, szép megjelenés érdekében.

Fehér férfiak permekkel

Fekete férfiak permekkel

A szőrös hajú fekete férfiak különféle hűvös, masszív frizurákat élvezhetnek. A hosszú és rendetlen göndör fekete haj jól néz ki, ha elhalványul. Másrészről a rövid és közepes hosszúságú, hosszúkás frizurák nem igényelnek karbantartást és könnyen megvalósíthatók. Párosítsa a megjelenést szakállal a szexi, jóképű megjelenés érdekében.

Fekete férfiak permekkel

Ázsiai férfiak permekkel

Az ázsiai férfiak szeretik, ha egy perm segítségével megváltoztathatják a frizurájukat. A vastag, egyenes hajról ismert ázsiai srácok, akik hosszú hajjal rendelkeznek, új dimenziót élvezhetnek stílusukban. A hullámoktól a feszes fürtökig kísérletezzen egy ázsiai permgel a textúra, a térfogat és a hangulat tekintetében.

Ázsiai férfiak permekkel

Perm haj fiúknak

A tizenéves fiúk imádják a perm -et. A szőrös hajú fiúk elegánsnak tűnnek, különösen akkor, ha göndör fade hajvágást kapnak. A laza vagy feszes, tartós frizurák kiemelkednek a tömegben az iskolában. Fektessen be egy jó hajtermékbe, hogy megállítsa a göndörödést, és egész nap a helyén maradjon.

Fiúk Permed Hair

Perm haj fiúknak

A legjobb göndör Perm hajformázó termékek férfiaknak

A legjobb hajtermékek a szőrös hajhoz biztosítják az irányítást és a hangerőt, fokozzák a fürtöket, de minimalizálják a göndörödést. A Perm hajformázó termékeket természetes összetevőkből kell készíteni, amelyek nem szárítják vagy károsítják a göndör hajat. A könnyű hajaktól a meghatározó krémeken át az erős gélekig ezek a legjobb hajápolási termékek göndör hajú férfiaknak!

Termék előnézeti kép Ár
Tengeri só spray hajra - Texturizáló spray hajtermékek, hajlakk organikus aloe verával, tengerparti hullám spray, tengeri só spray, textúra spray, volumenizáló hajlakk nőknek, hajlakk 6oz… Tengeri só spray hajra – Texturizáló spray hajtermékek, hajlakk organikus aloe verával, strand… 3870 vélemény 16,99 USD Vásárolj most
Royal Locks-Pro Curl krém gél | Göndör haj krém gél | Könnyű göndörítő krém argánolajjal, göndörödésgátló géllel - hullámos, zsíros & amp; Göndör haj (7,5 oz) Royal Locks-Pro Curl krém gél | Göndör haj krém gél | Könnyű göndörítő krém argánnal… 1864 vélemény Vásárolj most

Mennyibe kerül egy passz a fiúknak?

Átlagosan a férfiak perm 50-50 dollárba kerülnek. A srácok számára a perm ára a tartózkodási helyétől, a szalontól, a stylisttól, a kezeléstől, a választott perm típusától és a hajhosszabbításhoz szükséges időtől függ.

Mennyibe kerül egy passz a fiúknak

A rövid hajú férfiaknál az alsó végén kell fizetni; a hosszú hajra magasabbak az árak. Ha aggodalomra ad okot, hogy mennyibe kerül a perm, akkor konzultáljon stylistjával, mielőtt folytatná a kezelést.