40 legjobb szőke frizura férfiaknak

A férfiak szőke frizurái továbbra is divatosak és stílusosak. Bár a szőke hajat gyakran társítják a szörfös haver személyéhez, a szőke srácok legjobb hajvágása valóban messze túlmutat ezen az egy tartományon. Valójában a férfiak szőke frizurái mindenre kiterjedőek-az oldalán fakulás vagy alulvágás, a hátán pedig szétvágott, szaggatott, fésült, pompadour, konty vagy hosszú szőke haj, a srácoknak sokféle vagány vágása és stílusa van választani. És bár a lista minden bizonnyal folytatódik, a legjobb szőke férfi hajvágás valóban az egyéni haj típusától (vastag, vékony, göndör, hullámos) és a stílusától függ..

Tehát függetlenül attól, hogy vastag, piszkos szőke haja van, kiemelései a tippeken, vagy csak platinaszőkere festette a haját, biztos lehet benne, hogy számos klassz frizurát talál szőke hajú férfiaknak és fiúknak. A rövid hajvágástól a közepes és hosszú frizurákig itt vannak a legjobb új szőke stílusok, amelyeket idén meg kell vásárolni!

Szőke frizurák férfiaknak

A legjobb szőke férfi frizurák

Összegyűjtöttük a szőke srácok legforróbb frizuráit, így amikor megnézi, feltétlenül vizsgálja meg, hogy minden egyes hajvágás megfelel -e Önnek! Világos, sötét, piszkos, hamuszínű, platina és eper szőke haj között fedezünk fel téged!

A legjobb férfi szőke frizurák

Hosszú szőke haj

A hosszú szőke hajú fiúkat mindig dögösnek és vonzónak tartották. De a megfelelő hosszú frizurával a férfiak új szintre emelhetik stílusukat és szexuális vonzerejüket. A legjobb hosszú szőke frizurák gyakran természetesen áramlóak és rendezetlenek maradnak. Javasoljuk, hogy használjon világos haj agyagot vagy krémet, hogy a fürtöknek textúrát és mozgást biztosítson a tökéletes stílus érdekében.

Hosszú szőke hajú férfiak

Rövid szőke haj

A férfiak rövid szőke haja továbbra is az egyik legnépszerűbb választás a fodrászatokban. A férfiak rövid szőke frizurái letisztultak, egyszerűek és nem igényelnek karbantartást, és a legénységtől a vágásig terjednek, és rendezetlenek vagy rendetlenek lehetnek. Ha rövid, rendetlen szőke hajat szeretne, akkor matt pomádét vagy viaszt ajánlunk a természetes, texturált befejezéshez.

Rövid szőke hajú férfiak

Közepes hosszúságú szőke haj

A közepes hosszúságú szőke frizurák is erősek voltak az elmúlt években. A sokoldalú és jóképű, közepes frizurák, mint például a fésű, a sima hát és a hajszál lehetővé teszik a srácok számára, hogy sokféle megjelenést formázzanak. A maximális stíluskontroll érdekében ügyeljen arra, hogy erős tartású terméket alkalmazzon.

Közepes hosszúságú szőke haj

Szőke fade fodrász

A szőke fade fodrász a legjobb módja annak, hogy levágja a férfi haját az oldalán. A szőke fakulás a legtöbb rövid oldal, hosszú felső frizura alapja, mert a haj stílusára összpontosítja a figyelmet. És mivel sokféle fade fodrász létezik, a srácok képesek egyedi stílusérzékükre szabni a vágásukat. A magas bőrfakulástól az alacsony kúpos fadeig a szőke fade frizurák népszerűek a fodrászatokban szerte a világon.

Szőke fade fodrász

Szőke Undercut

A szőke alulvágás gyakori alternatíva az elhalványult hajvágáshoz. Az alámetszés magasan kezdődik az oldalakon, és rövidre van vágva, és minden egyhosszú. Bár a szőke alámetszett frizurák nem fakulnak el vagy nem keverednek fokozatosan, mégis rengeteg kontrasztot kínálnak. Próbálja ki a fésűt, vagy vágja vissza az alámetszést, hogy tetszetős megjelenést kapjon!

Szőke Undercut

Vastag szőke haj

A vastag, szőke hajú fiúknak lehetőségük van a legjobb hajvágásra. Ha vastag és szőke a hajad, kérhetsz fodrászodtól egy faux sólymot, quiffet, pompadourot, oldalsó részt, kontyot vagy felső csomót, és könnyedén formázhatsz bármilyen megjelenést. Annyi menő frizurával a vastag hajú férfiak számára a lehetőségek határtalanok.

Vastag szőke hajú férfiak

Piszkos szőke frizurák

A piszkos szőke haj egyedi megjelenést kölcsönöz minden megjelenésnek. A világos és sötét szőke haj közötti kontraszt bármilyen stílust kiemelhet. Azt javasoljuk, hogy azoknak a férfiaknak, akik a legjobb piszkos szőke frizurákat szeretnék, alacsony fényű vagy matt pomádét alkalmazzanak, hogy hangsúlyozzák a haj színét.

Piszkos szőke frizurák férfiaknak

Platina szőke frizurák

A platinaszőke frizurák élénkek és lázadóak. A platina hajú férfiak nagyra értékelik azt a tényt, hogy egy kis hajfestés vagy -festés újabb dimenziót kölcsönözhet stílusuknak. És bár nehéz lehet a platinaszőke szín elérése, ha sötét haja van, egy képzett stylist segíthet a tökéletes megjelenésben.

Platina szőke hajú srácok

Hamvas szőke haj

A hamu szőke haj a férfiak számára egy másik szexi stílus, amely a szürke tónusokat ötvözi a meleg-hűvös szín érdekében. Bár nem minden pasi képes hamvas szőke frizurákat húzni, ha teheti, ez egy mélyen vágyott megjelenés.

Hamvas szőke hajú férfiak

Hűvös szőke kiemelések

A férfiak szőke fényei újra divatban vannak. Nem a 90 -es évek óta láttunk ennyi frizurát kiemeléssel, de manapság a stylistok sokkal ízlésesebbé teszik a megjelenést. A szőke kiemelések különösen szépek a tizenéves fiúknál és a fiatal férfiaknál. Akár szőke tippeket, akár szőke csíkokat szeretne a hajába, a kiemelések jól illeszkednek a modern vágásokhoz és stílusokhoz.

Hűvös szőke kiemelések férfiaknak

Hűvös hajvágás szőke srácoknak

A legjobb férfi haj ötletekért és stílusokért nézze meg ezeket a klassz új frizurákat szőke fiúknak és fiúknak!

Szőke Faux Hawk Fade

Szőke Faux Hawk Fade

Természetes rendetlen piszkos szőke haj

Természetes rendetlen piszkos szőke haj

Szőke Pompadour

Szőke Pompadour

Rendetlen göndör szőke haj

Rendetlen göndör szőke haj

Szőke férfi zsemle

Szőke férfi zsemle

Magas bőrfakulás vastag résszel és sötét szőke pompommal

Magas bőrfakulás vastag résszel és sötét szőke pompommal

Tüskés szőke haj, alacsony fakulással

Tüskés szőke haj, alacsony fakulással

Platina szőke fésű alulvágott

Platina szőke fésű alulvágott

Csiszolt hátú szőke frizura alacsony fakulással

Csiszolt hátú szőke frizura alacsony fakulással

Szőke Visszacsípett Undercut

Szőke Visszacsípett Undercut

Rendetlen fésű, klasszikus kúpos oldalakkal

Szőke férfi frizurák

Rövid szőke haj, magas bőrfakulással

Rövid szőke haj, magas bőrfakulással

Rövid szőke haj fakulással

Rövid szőke haj fakulással

Texturált Quiff

Férfi szőke frizurák

Magas kúpos fakulás szőke hajfésűvel

Szőke frizurák fiúknak

Hosszú szőke haj és szakáll

Hosszú szőke haj és szakáll

Rendetlen tüskés felső

Szőke fiú hajvágás

Lecsatlakoztatott alámetszés, szőke visszavágva

Szőke frizurák férfiaknak

Szőke fésű részekkel és magas kopasz halványítással

Hajvágás szőke srácoknak

Rendetlen Sötét Szőke Quiff szakállal

Szőke férfi hajvágás

Platina szőke alulvágott fakó, csúszós háttal

Platina szőke alulvágott fakó, csúszós háttal

Hosszú szőke haj a tetején, sötét teljes szakállal

Hosszú szőke frizurák

Vastag szőke, hátrafésült haj

Forró srácok szőke frizurákkal

Hosszú szőke, visszahúzott haj

Szőke frizurák

Közepes hosszúságú középső szőke frizura

Piszkos szőke hajú férfiak

Alacsony kúp szőke kefével

Piszkos szőke frizurák

Rendetlen világos szőke tüskés haj

Hajvágás szőke férfiaknak

Rövid szőke termés felső, magas borotvafakulással

Rövid szőke termés felső, magas borotvafakulással