40 oldalsó hajvágás férfiaknak

Az oldalsó hajvágás lehet az eddigi legklasszikusabb férfi frizura. Könnyen vágható és egyszerűen formázható, az oldalrész jól néz ki a pasiknál, és ez a sokoldalú, mégis stílusos modern úriember frizurája jól működik, függetlenül attól, hogy vastag, egyenes, göndör vagy hullámos haja van. Az oldalakon elhalványult vagy alulvágott, felül, hosszú, közepes vagy rövid hajjal a férfi oldalsó hajvágások továbbra is népszerűek lesznek a fodrászatokban szerte a világon.

Az alábbiakban képeket talál a legjobban elválasztott frizurákról. Azt is megvitatjuk, hogyan kell levágni és beszerezni egy oldalsó részt, hogyan kell szétválasztani a haját, és a legjobb minősítésű formázó termékeket használni. Végül, ha a férfiak legforróbb oldalfrizuráit keresi, nézze meg ezt az útmutatót példákért és inspirációkért a következő vágás előtt.

Oldalsó hajvágás

Mi az oldalsó hajvágás?

Az oldalrész időtlen, klassz frizura a fiúk számára. Ahogy a neve is sugallja, egy oldalsó hajvágáshoz egy srác haja szét kell válnia a fej egyik oldalán. Úri vágásként is ismert oldalsó frizurák általában rövid oldalakat és rövid és közepes hosszúságú hajat igényelnek.

Oldalsó rész

Bár a klasszikus oldalsó részt kúpos vágással párosították, a modern variációt gyakran halványítással vagy alulvágással kombinálják, hogy kiemeljék a tetején lévő hosszabb hajat. Míg az oldalsó rész elhalványul és az alámetszés rugalmas, ezek a vágások és stílusok vastag hajjal működnek a legjobban.

Ha egy férfi hajvágás egy résszel hűvös módnak tűnik a hajad viselésére, akkor szeretni fogod ezeket a szétválasztott frizurákat.

Férfi oldalsó rész frizurák

Hogyan szerezzünk be egy oldalsó részt

Az oldalsó frizura számos variációt és nevet tartalmaz. Egyes borbélyok és stylistok fésűként ismerik, míg mások üzletember frizurájaként emlegetik a megjelenést. Az oldalsó rész megszerzéséhez a srácoknak körülbelül 2-4 hüvelyk hajra lesz szükségük. A hosszkülönbség határozza meg, hogy rövid vagy hosszú oldalsó részt kap, és az oldalak és a hát vágása teljesen személyes preferencia.

A legjobb oldalsó hajvágás férfiaknak

Ha egy oldalsó hajvágást szeretne kérni, ki kell választania, hogy halványodást vagy alulvágást szeretne az oldalán. Ha fakó hajvágást választ, meg kell mondania fodrászának, hogy milyen magasra és rövidre szeretné halványítani a haját. Például a nagy halványodású oldalsó rész több fejbőrt fed le, és túlságosan ideges lehet irodai környezetben. Egy közepes vagy alacsony fakulás tökéletes egyensúlyt teremthet a divatos és a konzervatív között.

Hogyan szerezzünk be egy oldalsó részt

Ezenkívül a srácok eldönthetik, hogy szeretnének -e egy oldalsó kúpos fakulást, amely a fülig elegyedik, de hagy némi hajat, vagy egy kopasz, elhalványuló oldalsó részt, amely lefelé vágja a bőrét. Ismétlem, a bőr elhalványulásának oldalsó része nagyon rövid vágás, és megmutatja a fejbőrt. Mindazonáltal, egy kopasz elhalványulás egy részével szexi stílust kínál, sok kontraszttal.

Oldalsó rész kúpos elhalványulása

Végül megkérheti fodrászát, hogy adjon Önnek egy kemény részt. A kemény oldalsó részt vastag, borotvált vonallal vágják le, amely erős, meghatározott részt hoz létre, ahol átfésülné a haját.

Hogyan készítsünk egy oldalsó részt

A legjobb oldalsó hajvágás érdekében azt javasoljuk, hogy a srácok mindig hozzanak képet a fodrászatba.

Hogyan stílus egy oldalsó rész frizura

Az oldalsó frizura kialakításának számos módja van. Az, hogy a srácok hogyan választják szét a hajukat, a vágástól függ. Például egy kemény oldalrészhez vastag, kemény vonalra van szükség a kontraszt létrehozásához és az elválasztás jelzéséhez. A puha oldalsó részhez meg kell kérnie a fodrászát, hogy hagyjon a közepén hosszú és hosszabb hajat a tetején, hogy az alkatrész ne legyen annyira különálló.

Hogyan készítsünk egy oldalsó részt

A tökéletes oldalrész kialakításához a srácoknak fésűre és jó formázó termékekre is szükségük lesz. Javasoljuk a kiváló minőségű pomádét, viaszt vagy agyagot. A legújabb haj trendek texturált felületet sugallnak a természetesebb megjelenés érdekében, de néhány srác továbbra is a sima, klasszikus oldalsó frizurát részesíti előnyben.

Oldalsó rész fakulással és kemény vonallal

Íme, hogyan kell stílusolni egy oldalsó részt.

  1. Zuhanyozás után szárítsa meg a haját. Ügyeljen arra, hogy kissé nedves legyen.
  2. Vigye fel pomádéját vagy viaszát a hajára, ügyelve arra, hogy egyenletesen ossza el.
  3. Fésülje meg a haj egy részét. Követheti a borbély által elvágott kemény elválasztást, vagy létrehozhat egy puha részt a finom átmenethez. Húzza a haját a különböző oldalakra.
  4. Fejezze be az elválasztott stílust egy ügyes résszel, amely laposan hagyja a haját, vagy texturált kivitelben térfogattal és magassággal. Az alkalmi, természetes megjelenéshez fúvószárítóra van szükség, míg a fényes, sima változathoz erős pomádéra van szükség, nagy fényességgel.
  5. Fontolja meg, hogy a hajat oldalra söpörje, vagy ujjaival végigfuttatja a haját a rendetlen, puha rész érdekében.

A különbség a klasszikus és a modern oldalrész között a befejezés. Bár a texturált modern változatot ajánljuk, néhány srác, aki szereti a retro frizurákat, úgy dönt, hogy a klasszikus úri variációt stílusolja. Mindkettő jól néz ki, és ez csak személyes stílus kérdése.

Hogyan formázzunk egy oldalsó részt

Hogyan vágjuk szét a férfiak haját

A hajválasztás módja az oldalsó hajvágástól függ. Például néhány srác a kemény részt választja a lágy részhez képest, és ez befolyásolja az egyes frizurák stílusát. A tökéletes oldalsó rész elkészítéséhez kövesse az alábbi utasításokat:

  1. Fésűvel hajtsa előre az összes haját. Ha borbélyától kemény oldalrészt kért, akkor már létrehozott egy természetes részt a hajában. Ha a lágy részt részesíti előnyben a klasszikusabb megjelenés érdekében, akkor meg kell határoznia, hogy a haja melyik oldalán természetes részei vannak.
  2. Ha megtalálta a haj természetes részét, kezdje el fésülni a különböző oldalak meghatározásához.
  3. Vigyen fel pomádét a fényes felülethez, vagy hajviaszt a texturált, természetes hajhoz. Használjon hajszárítót alacsony lángon (a sérülések elkerülése érdekében) a frizura stílusához és a helyén tartásához.
  4. Végül a rendetlen, puha textúrájú oldalsó részhez futtassa az ujjait a szálak elválasztásához.

Hogyan vágjuk szét a férfiak haját

A legjobb hajápolási termékek egy oldalsó részhez

A legjobb hajápolási termék az oldalsó részhez attól függ, hogy hogyan szeretné formázni a hajvágást, és milyen kivitelezést szeretne. Számos kiváló minőségű stílusformáló termék létezik a férfiak számára, a különböző típusoktól a különböző márkákig.

A legjobb hajápolási termékek egy oldalsó részhez

Pomádé

Az erős tartás és a fényes felület érdekében pomádé használatát javasoljuk. A férfiak számára legjobb pomádék egész nap a helyén tartják az oldalsó részt, de éjszaka könnyen lemoshatók. És mivel a legtöbb pomádé formázó termék vízbázisú, nem adnak zsíros megjelenést a hajadnak. Ha sima klasszikus oldalsó részt szeretne viselni, akkor egy jó pomádé a megfelelő termék.

Termék előnézeti kép Ár
Suavecito Pomade Firme (erős) tartás 4 oz, 1 csomag - Erős tartású hajpomád férfiaknak - Közepes fényű, vízbázisú viasz, mint a pehelymentes hajzselé - Könnyen kimosható - egész napos tartás minden hajstílushoz Suavecito Pomade Firme (erős) tartás 4 oz, 1 csomag – Erős tartású hajpomád férfiaknak – közepes fényű… 14 544 vélemény 13,99 USD Vásárolj most
Layrite Superhold Pomade, 4,25 oz Layrite Superhold Pomade, 4,25 oz Még nincs értékelés 18,00 USD Vásárolj most
Baxter of California Clay Pomade, Matt Finish/Strong Hold, Hair Pomade férfiaknak, 2 fl. Óz Baxter of California Clay Pomade, Matt Finish/Strong Hold, Hair Pomade férfiaknak, 2 fl. Óz 3866 vélemény 23,00 USD Vásárolj most

Viasz

Közepes és erős tartás, csillogás és természetes felület eléréséhez javasoljuk a hajviasz felvitelét. Mivel a legtöbb modern oldalsó frizura textúrával van ellátva, hogy alkalmi, nyugodt megjelenést biztosítson, a formázó viasz az ideális termék. Íme néhány a legnépszerűbb hajviaszok az oldalsó rész stílusához.

Termék előnézeti kép Ár
TIGI ágyfej férfiaknak, matt elválasztású, működőképes viasz, 3 uncia TIGI ágyfej férfiaknak, matt elválasztású, működőképes viasz, 3 uncia Még nincs értékelés 9,90 USD Vásárolj most
Amerikai legénységi szál, 3 oz, erős hajlékony tartás alacsony fényességgel Amerikai legénységi szál, 3 oz, erős hajlékony tartás alacsony fényességgel Még nincs értékelés 18,50 USD Vásárolj most
Haj agyag férfiaknak | Sima viking agyagpomád matt felülethez és & amp; Erős tartás (2 uncia) - nem zsíros & amp; Fényes hajformázó agyag - ásványi olajmentes férfi hajtermék Haj agyag férfiaknak | Sima Viking Clay Pomade matt felülethez & Erős tartás (2 uncia) – nem zsíros… 3767 értékelés 13,97 USD Vásárolj most

A legjobb oldalsó frizurák

Íme néhány a legjobb oldalsó frizurák közül 2021 -ben. A rövidtől a hosszúig és a klasszikustól a modernig, nézze meg ezeket a menő férfi oldalsó frizurákat ötletekért a következő fodrászlátogatás előtt!

A legjobb oldalsó hajvágások

Rövid oldalsó rész

A rövid oldalrész karbantartást nem igénylő, letisztult frizura. Elhalványult oldalakkal és rövid hajjal a tetején a srácok könnyen formázhatják a megjelenést. Annak érdekében, hogy a rövid szétválasztott haj jól működjön, azt javasoljuk, hogy vastag haja legyen, nehogy kopasz foltokat vagy túl sok fejbőrt tegyen ki..

Rövid oldalsó rész

Hosszú oldalsó rész

A közepes hosszúságú és hosszú haj oldalrészes frizurái erősek voltak az elmúlt években. A hosszú oldalrész a rövid oldalak, a hosszú felső hajvágás hűvös változata, amely a haj stílusára összpontosít. A tetején lévő hosszabb haj szépsége abban rejlik, hogy fésűs, quiff, pompadour vagy rendetlen frizurába is formálható.

Hosszú oldalsó rész

Oldalsó rész elhalványul

Az oldalrész elhalványulása a legnépszerűbb szétválasztott hajvágás. Mivel az elhalványulások sokoldalúak és stílusosak, ha mindenféle stílussal párosulnak, így a legjobb módja a hajvágásnak az oldalán. A sokféle fade vágás közül választhat, hogy stílusához igazítsa a férfi oldalsó részek elhalványulását.

Oldalsó rész elhalványul

Kemény vonal oldalsó része

A kemény vonalú oldalsó rész, más néven a kemény oldalrész, minden srácnak morcos, szinte rosszfiús megjelenést kölcsönözhet. Ha vastag haja van a tetején, és testre szeretné szabni az oldalra simított frizuráját, kérje meg fodrászát, hogy borotválkozzon egy kemény részen, hogy éles megjelenésű legyen..

Klasszikus oldalsó hajvágás

Klasszikus oldalsó rész

A klasszikus oldalrész arra utal, hogy a szétválasztott frizurát hogyan vágják és formálják. A klasszikus oldalsó hajvágás általában hosszabb hajat tartalmaz, elkeskenyedő oldallal és merevebb, simább fésűvel.

Klasszikus oldalsó rész

Modern oldalsó rész

A modern oldalsó rész általában a mai kor modernebb vonásait és stílusait tartalmazza. Például az elhalványult oldalak, a borotvált kemény vonal és a texturált, természetes felület minden jellemzője a modern férfi frizurának..

Modern oldalsó hajvágás

Kúpos oldalrész

Kúpos oldalrész

Oldalsó rész elhalványul + kemény vonal

Oldalsó rész elhalványul + kemény vonal

Alacsony fakulású oldalsó rész + vastag vonal + ecsetelt perem

Alacsony fakulású oldalsó rész + vastag vonal + ecsetelt perem

Magas bőrfakulás + texturált kemény oldalrész

Magas bőrfakulás + texturált kemény oldalrész

Hullámos haj oldalsó rész

Hullámos haj oldalsó rész

Elvált tüskés haj

Elvált tüskés haj

Alulvágott + oldalsó rész + oldalra söpört perem

Alulvágott + oldalsó rész + oldalra söpört perem

Rövid oldalrész + alacsony fakulás + szakáll

Rövid oldalrész + alacsony fakulás + szakáll

Alulvágott + kemény oldalrész

Alulvágott + kemény oldalrész

Magas fakulás + középső rész + szakáll

Magas fakulás + középső rész + szakáll

Rövid oldalak + hosszú oldalrész

Rövid oldalak + hosszú oldalrész

Rendetlen kemény oldal

Rendetlen kemény oldal

Közép kopasz fakulás + kemény rész + tüskés haj

Közép kopasz fakulás + kemény rész + tüskés haj

Oldalsó rész + alacsony kúpos elhalványulás

Oldalsó rész + alacsony kúpos elhalványulás

Magas fakulás + vastag szétválasztott haj

Magas fakulás + vastag szétválasztott haj

Rövid oldalsó rész kúpos

Rövid oldalsó rész kúpos

Skin Fade + Oldalsó fésű

Skin Fade + Oldalsó fésű

Csinos iskolai fiú oldalsó rész

Csinos iskolai fiú oldalsó rész

Hosszú klasszikus oldalsó rész kúpos fakulással

Hosszú klasszikus oldalsó rész kúpos fakulással

Alacsony kúpfokú elhalványulás kemény oldallal

Alacsony kúpfokú elhalványulás kemény oldallal