47 Coafuri Slicked Back pentru bărbați

Părul slick back rămâne una dintre cele mai populare tunsori pentru bărbați obținute în 2021. Și ca multe alte coafuri clasice, tunsoarea slick back a reapărut pentru a deveni un stil modern și cool pentru bărbați. Și indiferent dacă alegeți decolorarea slick back sau slicked back undercut, băieții au o mulțime de moduri de a purta o coafură slick back, deoarece ambele sunt suficient de versatile pentru a stiliza alte look-uri, inclusiv quiff, pompadour și pieptene. Pentru a obține coafura elegantă în spate, trebuie să combinați o tunsoare subțire sau decolorată pe părți (înalt, mediu, scăzut sau decolorat) cu păr scurt, mediu sau lung deasupra. Există, de asemenea, părul mai clasic, lung și lung, care nu necesită o estompare pe părți.

Dacă luați în considerare cele mai noi coafuri pentru bărbați și aveți nevoie de puțină inspirație înainte de a vizita frizeria, veți dori să consultați galeria noastră de mai jos cu cele mai tari stiluri noi. Exemplele noastre variază de la o înălțime slabă și slabă, la părul scurt și lung pieptănat, astfel încât veți vedea toate cele mai bune tunsori lungi.

Coafura Slick Back

Părul spălat

Părul din spate slicked continuă să fie una dintre cele mai bune coafuri pentru bărbați. Deși tăietura și stilul s-au schimbat de-a lungul timpului, tunsoarea cu spate netedă necesită totuși o decolorare sau o tăiere laterală cu păr scurt sau lung deasupra. Pentru o modalitate ușoară și rapidă de a vă pieptăna părul la spate, vă recomandăm părul scurt din spate. Cu toate acestea, mulți băieți adoră versatilitatea părului lung și spălat, deoarece le permite să coafeze un pieptene, un quiff sau un pompadour..

Păr Slick Back

Chiar și cu o decolorare conică spate, bărbații au opțiunea de a cere o varietate de tipuri diferite de decolorări. De exemplu, îi puteți cere frizerului o întoarcere redusă pentru o versiune mai conservatoare și mai elegantă. Alternativa este întoarcerea puternică înapoi, un aspect nervos și rău, care expune mai mult scalpul și oferă mult contrast.

Slick Back Fade Tunsoare

În cele din urmă, vă puteți adapta croiala cerând o decolorare a chelului sau a pielii. Aceasta înseamnă că frizerul tău va amesteca părul pe părțile laterale până pe pielea ta. Pielea înaltă, mijlocie sau scăzută se estompează, se împerechează frumos cu o barbă groasă pentru un aspect bărbătesc.

Slick Back Tunsoare

În cele din urmă, există atât de multe coafuri grozave pentru bărbați, din care să alegi. Iată câteva dintre cele mai bune modalități de a-ți piepteni părul înapoi și de a încerca această tunsoare fierbinte!

Slicked Back Undercut

Subcutia slick back este cea mai solicitată versiune a tunsoarei. Pentru a obține acest tip de păr din spate, părțile laterale și spatele sunt tăiate scurt și la aceeași lungime. Ca parte a tendinței coafurii laterale scurte și lungi, aceasta va oferi contrastul necesar pentru a evidenția stilul spatelui slick. Pur și simplu luați părul mai lung deasupra și pieptănați-l înapoi cu o perie și un produs.

Slick Back Undercut

Rezultatul este o tăietură sexy în spate, care poate fi amenajată atât pentru evenimente formale, cât și pentru întâmplări. Pentru un finisaj strălucitor, vă recomandăm să folosiți o pomadă bună. Între timp, o ceară de înaltă calitate este perfectă pentru un finisaj natural, texturat. Pentru mai multă mișcare și volum, încercați să aplicați o argilă ușoară spre medie.

Slick Back Fade

Decolorarea spate slick este o versiune modernă a conului clasic. Funcția decolorantă din spate îmbină părul mai lung de sus cu părțile laterale. Reducerea conică continuă treptat în jos, în funcție de cât de sus sau de jos doriți să începeți și cât de scurt doriți ca părul să se estompeze.

Slick Back Fade

Cu atât de multe tipuri diferite de tunsori decolorate, băieții își pot cere frizerului să-și personalizeze aspectul după cum doresc. Din fericire, părul strălucitor din spate arată bine cu tunsori scăzute, medii, înalte și cheli.

Pieptene înapoi Fade

Low Fade Slick Back

Spatele slab decolorat este perfect pentru profesioniștii din afaceri care nu doresc să expună prea mult scalpul. Tunsul slab decolorat de pe părți începe procesul de amestecare chiar deasupra urechilor și se curbează în jurul valorii de decolteu.

Low Fade Slick Back

Pentru o coafură bărbătească atemporală, curată, pe care o puteți purta oriunde, încercați să vă strângeți părul cu o decolorare redusă.

Pielea scăzută se estompează Slick Back

High Fade Slick Back

Partea spate cu o decolorare ridicată oferă o întorsătură mai modernă și mai proastă părului tău. Ca o tunsoare foarte scurtă pe părți, decolorarea ridicată este strălucitoare și fierbinte. Cu accent pe părul mai gros și mai lung deasupra, acest tip de coafură cu spate lucioasă funcționează bine pentru băieții de toate tipurile de păr, în special bărbații cu linii de păr retrăgute sau vârful văduvei.

High Fade Slick Back

Pur și simplu cereți frizerului dvs. o decolorare conică înaltă sau o decolorare ridicată a pielii pe părți și lăsați cel puțin 3 centimetri de păr deasupra. Dacă preferați mai multă lungime, puteți întotdeauna să vă dezvoltați părul mai mult. Apoi, aveți opțiunea de a coaja o perie texturată înapoi cu volum și înălțime sau de a vă strânge părul cu o pomadă puternică..

High Taper Fade Slick Back

Slick Back Taper

Taperul slick din spate este o tunsoare grozavă dacă nu vrei ca frizerul tău să bâzâie până la piele. Diferența dintre un conic și o decolorare este că conicitatea nu este la fel de scurtă, lăsând părul la sfârșitul gradientului. Pe de altă parte, decolorarea se decupează până la nivelul pielii din spate și laterale.

Slick Back Taper Fade

În cele din urmă, conica slick spate seamănă mai mult cu aspectul tradițional. Vă recomandăm bărbații mai în vârstă care doresc un stil frumos și matur pentru vârsta lor.

Skin Fade Slick Back

Pielea fade slick back este una dintre cele mai proaspete și moderne coafuri slick pe care le puteți obține, aducând o dimensiune suplimentară tăieturii. Decolorarea cheală este nervoasă și la modă, permițându-i frizerului să se reducă pe piele pe spate și pe laturi. Acest amestec fără efort oferă un contrast sexy și concentrează cu adevărat ochii pe părul din spate periat deasupra. Combinarea unei decolorări a pielii cu o coafură slick back este o modalitate de a vă asigura că ieșiți în evidență într-o mulțime.

Skin Fade Slick Back

Părul ras bărbierit părul din spate

Pentru cea mai scurtă tăietură, băieții pot face ca părurile bărbierite să se răsucească. Dacă aveți un scalp sau un craniu frumos, atunci bărbierirea părților laterale și apoi strecurarea părului pe partea de sus ar putea fi un aspect bun pentru dvs. Rețineți că nu vă recomandăm această coafură dacă lucrați într-un birou sau într-o afacere profesională.

Părul ras bărbierit părul din spate

Păr scurt în spate

Părul scurt de pe spate rămâne una dintre cele mai importante coafuri pentru bărbați de acum. Dacă doriți un stil de spate periat, dar trebuie să vă păstrați părul scurt și cu întreținere redusă, spatele slick pentru părul scurt este o opțiune excelentă. Și, în ciuda faptului că au mai puțin de lucrat, băieții pot încerca totuși o serie de stiluri diferite, inclusiv o pompadour scurtă înapoi sau pieptănată.

Păr scurt în spate

Deși unora le este greu, să-ți aluneci părul cu părul scurt nu este mult diferit de stilurile lungi sau medii. Trucul este să aplicați un produs de coafare ferm, să vă piepteniți părul și apoi să vă uscați pentru a păstra coafura toată ziua.

Coafuri scurte pentru bărbați

În cele din urmă, părul scurt pentru bărbați este elegant, flexibil și ușor de obținut.

Păr lung în spate

Părul lung de pe spate a fost, de asemenea, o tendință la modă și elegantă în ultima vreme. Dacă vă puteți dezvolta părul și doriți să încercați diferite tipuri de stiluri la modă, de lungime medie spre lungă, coafurile lungi cu spate oferă o mulțime de opțiuni. Deși coafarea părului lung poate necesita mai mult efort, timp și produs, părțile scurte și tunsorile lungi de sus permit mai multă mișcare și volum.

Păr lung de spate

Această textură și înălțime suplimentară se pot traduce prin creșterea părului, tras înapoi în față într-un quiff dezordonat sau pieptănând totul înainte pentru a crea o franjură. Dacă aveți părul lung și aveți nevoie de o coafură nouă și rece, încercați să vă îndepărtați părul lung.

Coafuri pentru bărbați lungi

Slick Back Hair Curly

Îndepărtarea părului creț în spate este de fapt unul dintre cele mai tari stiluri, deoarece încorporează textura naturală a părului în aspectul unic al coafurii. Deși coafarea unui păr ondulat sau ondulat poate fi o provocare, folosirea unei pomade puternice, a cerii sau a gelului poate îmbunătăți controlul și ajuta la gestionarea părului dificil.

Părul din spate cret și curat + Tăiere + Linie + Barbă

Cea mai bună parte este că buclele sau valurile naturale oferă o întorsătură specială pe care puțini alți tipi o pot scoate. Dacă sunteți în căutarea unei coafuri ondulate sau cretate, încercați cu siguranță fâșia din spate!

Păr ondulat și spălat

Pieptene peste Slick Back

O altă variantă unică este pieptenele peste spate. Cunoscută și sub denumirea de partea laterală, această combinație de două coafuri minunate înseamnă că vă veți lăsa părul pe părțile laterale și spatele tăiat scurt, cu o anumită lungime deasupra. Cu toate acestea, în loc să vă spălați părul drept înapoi pentru aspectul clasic, îl pieptănați în diagonală sau îl despărțiți lateral.

Partea laterală Slick Back

Din nou, pieptănul din spate slick se joacă pe părțile scurte, tendința părului lung pentru bărbați, care a fost foarte populară de-a lungul anilor. Dar stilul elegant și răcoritor face ca această răsucire să fie atrăgătoare și distinctă!

Pieptene peste Slick Back

Cum să scapi părul înapoi

Dacă sunteți entuziasmați de coafura slick back, acum este timpul să vă dați seama exact cum să vă strângeți părul în mod corespunzător. De la ce fel de produse să folosești până la tehnici de pieptănat, iată tot ce trebuie să știi despre obținerea părului pe spate.

Cum să scapi părul înapoi

În mod tradițional, coafura pieptene implică aplicarea unei cantități mici de pomadă, ceară, lut sau cremă pe păr și apoi fie să vă alergați mâinile, fie un pieptene din față în spate pentru a obține acel aspect elegant. În mod similar, puteți să vă periați înapoi și să vă coafați mai întâi părul, apoi să utilizați produsul la alegere.

  • Începeți cu un duș și păr proaspăt uscat cu prosopul. Coafarea este adesea mai ușoară cu părul ușor umed.
  • Începeți folosind un pieptene, o perie sau mâinile pentru a vă trage părul înapoi.
  • Aplicați produsul pe mâini și distribuiți uniform pe păr. Pentru un finisaj natural, texturat, folosiți o ceară strălucitoare sau mată. Pentru un aspect strălucitor, utilizați o pomadă cu strălucire medie până la mare. Cât de puternică veți alege, va determina cât de multă mișcare și volum obțineți.
  • Folosiți o perie sau un pieptene pentru a prelucra în continuare produsul în părul dvs. pentru o spate îngrijită. Pentru părul dezordonat sau dezordonat cu aspect natural, folosiți degetele. Asigurați-vă că răspândiți produsul adânc în rădăcini.
  • Pentru părul gros, ondulat sau creț greu de gestionat, folosiți un uscător pentru a vă coafa în poziție.
  • Aplicați un alt strat de produs pe suprafața părului și lăsați părul să se usuce în mod natural.

Părul din spate slicked este cu adevărat cunoscut pentru aspectul său neted și lucios, dar în ultima vreme bărbații renunță la produsele de coafură pentru un aspect mai natural. În acest caz, tot ce aveți nevoie este un produs cu finisaj texturat sau mat, cum ar fi ceara sau lutul, un pieptene și un uscător pentru a pieptăna părul înapoi și a-l menține în poziție.

Cum să strângeți părul gros sau creț

Îndepărtarea părului gros sau creț nu este mult diferită de alte tipuri de păr. Soluția este să folosiți un produs de styling puternic pentru a vă controla și gestiona părul, permițându-vă să vă păstrați coafura dorită toată ziua. O pomadă, o ceară sau un gel puternic de bună calitate, combinate cu un uscător, pot depăși părul ondulat, creț sau gros.

Cum să strângeți părul gros sau creț

Iată cum să strângeți părul creț și gros:

  • Începeți cu părul proaspăt spălat după duș. Lăsați-l ușor umed pentru a ușura lucrul.
  • Puteți alege să vă pulverizați părul cu spray de sare de mare pentru a vă îmbunătăți buclele naturale și a menține textura dulce a stilului dumneavoastră.
  • Odată ce părul tău s-a uscat, folosește un produs puternic pe tot părul. Asigurați-vă că îl întindeți adânc în rădăcină, astfel încât să prindă.
  • Pentru volum și debit maxim, evitați periajul sau pieptănarea și trageți înapoi cu mâinile. În caz contrar, treceți un pieptene și permiteți formarea valurilor naturale sau a buclelor pe măsură ce vă strângeți părul înapoi.

Cele mai bune produse pentru părul spălat

Produsele pentru păr slick spate variază de la rezistențe puternice, medii la scăzute și strălucitoare până la finisaje mate. În timp ce majoritatea băieților preferă să folosească o pomadă pentru coafurile slick back, tendința de creștere a fost părul natural, texturat, care necesită o ceară sau argilă. Și, în timp ce majoritatea frizerilor sunt de acord că pomada este cel mai bun produs pentru părul spătat, ceea ce aplicați depinde de coafura dorită.

Produse pentru părul spălat

Iată cele mai bune produse de coafare pentru a îndepărta părul. Fie că aveți păr gros, subțire, ondulat sau creț, aceste pomade, ceruri, argile, geluri și creme de top vă vor ajuta să vă arătați aspectul perfect.

Previzualizare Evaluare produs Preț
Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack - Pomada de păr puternică pentru bărbați - Ceară pe bază de apă cu strălucire medie, ca gelul de păr fără fulgi - Ușor de spălat - Țineți toată ziua pentru toate stilurile de păr Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack – Pomada puternică pentru păr pentru bărbați – Strălucire medie… 14.530 recenzii 13,99 dolari Cumpără acum
Layrite Superhold Pomade, 4.25 oz Layrite Superhold Pomade, 4.25 oz 4.233 recenzii 18,00 USD Cumpără acum
Cap de pat TIGI pentru bărbați Separare mată Ceară lucrabilă, 3 uncii Cap de pat TIGI pentru bărbați Separare mată Ceară lucrabilă, 3 uncii 4.149 recenzii 11,13 dolari Cumpără acum
Argila pentru barbati | Smooth Viking Clay Pomade pentru finisaj mat & amp; Hold puternic (2 uncii) - Non-gras & amp; Argila pentru păr fără strălucire - Produs pentru păr pentru bărbați fără ulei mineral Argila pentru barbati | Smooth Viking Clay Pomade pentru finisaj mat & Hold puternic (2 uncii) – Non-gras… 3.758 recenzii 13,97 dolari Cumpără acum
Pomada de argilă Baxter of California, Finish Matte / Strong Hold, Pomadă de păr pentru bărbați, 2 fl. Oz Pomada de argilă Baxter of California, Finish Matte / Strong Hold, Pomadă de păr pentru bărbați, 2 fl. Oz 3.860 recenzii 23,00 USD Cumpără acum

Coafuri Cool Slick Back

Mai jos, am oferit exemple ale diferitelor tipuri de păr și tunsori în spate. Iată principalele modalități de a purta părul tăiat înapoi.

Slicked Back Undercut Fade

Slicked Back Tunsoare

Mid Fade + Păr texturat cu spate lustruit + Partea

Slick Back Haircut With Comb Over

Gros Slick Back + Low Fade

Coafuri Slicked Back

Hipster Slicked Back Undercut + Full Beard + Mustache

Hipster Slicked Back Undercut + Full Beard + Handlebar Mustache

Undercut + Shape Up + Hair Long Slick

Undercut + Shape Up + Hair Long Slick

High Fade Slick Back

High Fade Slick Back

Low Fade Slick Back

Low Fade Slick Back

Short Slicked Back Undercut

Păr scurt în spate

Păr scurt și lustruit în spate + decolorare ridicată a pielii

Short Slicked Back Fade

Pălărie înaltă de chelie + păr scurt cu spate și barbă + barbă

Pălărie înaltă de chelie + păr scurt cu spate și barbă + barbă

Păr de spate cu lungime medie și decolorare conică

Păr lung în spate și decolorat

Clasic Slicked Back

Clasic Slick Back

Slicked Back Taper Fade

Slicked Back Taper Fade

Păr gros și texturat, lung și lustruit, cu barbă

Păr lung de spate

Long Slicked Back Undercut

Părul lung s-a strecurat în spate

Păr tradițional pieptănat la spate + păr ras

Coafuri Slicked Back

Păr lung tras înapoi

Slick Back Hair Long

Long Wavy Slick Back Fade + Line Up + Full Beard

Long Wavy Slick Back Fade + Line Up + Full Beard

Undercut Fade + Thick Slick Back Pomp

Undercut Fade + Thick Slick Back Pomp

Slick Back tradițional

Slick Back Undercut

Păr subțiat tăiat în spate și barbă lungă

Coafura Slicked Back Undercut

Elegant pieptănat înapoi tăiat

Pieptene spate slicked peste păr